Találatok a következő kifejezésre: 15 éves alatt (68 db)

A kérdező hozzászólása: 15 év alatt összegyûlt a túró alatta
Ha orvosi vizsgálatra feltudtad húzni, akkor feltudod utána is .Mennél többet húzod hátra , annál könnyebb lesz. Sûrgõsen mossad ki alóla , mert elõbb mész a dokihoz , mint gondolnád .Azért egy 15 éves fiú már merje magának .
A kérdező hozzászólása: Orvosi vizsgálat régen volt. Akkor még kb 8 éves voltam.
Hali! Elõszöris nyugodj meg, nem vagy egyedül, ismertem olyat, aki 20 évesen SEM merte hátrahúzni a fitymáját, neki elõször fel kellett szedni, csak utána tudtuk kibuktatni a makkot, szóval ott még nem tartunk, fel a fejjel! :-D Inkább azt áruld el, miért nem mered azt a fitymát hátrahúzni? Mi történne akkor, ha megfognád, és szépen lassan hátrahúznád? :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Amikor fel akarom húzni a fitymám akkor a vége feszül és olyan mintha szorítaná a makkom.
Eleinte fura, de aztán fel sem veszed.Nyugodtan hátrahúzhatod, semmi baj nem lesz belõlle :)
Ha feszül a péniszed amikor hátrahúzod a fitymáa akkor mindig egy kicsit húzd csak hátra a fitymád, de többször egymás után és minden nap egy kicsit hátrébb és hátrébb kezd húzni a fitymádat, a legjobb ha ezt este fürdéskor csinálod majd.
az elszállás nem okoz kárt ha használsz gumit. bár gõzöm sincs minek akarsz te 15 évesen szexelni?
Figyelj köss magadra egy madzagot és ha hamar elszállnál a csaj vissza tud húzni.
Semmi gond nincs itt. Ha netán élesben kellene bizonyítani, elõtte verd ki, utána tovább fogod bírni.
Nem okoz semmi bajt az önkielégítés. Sõt. Mindenkinek fel kell fedezni a saját testét. Aki nem tudja az nem fogja élvezni a szexet sem. De ezt csak egy ideig.
hallod?15 évesen még idös is már a mai világba.2009-et irunk.
Csak olyan gondot okoz, ha nem fogod vissza magad, hogy egy lány sem szereti, ha kettõt húzol, aztán már el is mentél. Milyen már az? Jó, néha jó a gyors menet, de, hogy egy pasi folyton 2 perc alatt elmenjen. Hát az gáz. Gyakorolj.
00:54 :D:D:D:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszi..:) megnyugodtam:)
az a lényeg hogy ne verd annyit a pellódat, mert ha állandóan pornóra fogod verni azt fogod hinni hogy az igazából is olyan, közben meg nem. Hanem arra törekedj hogy minnél továgg kibird, mert ha belédrögzül hogy gyorsan kikell csapni a gyikot, akkor élesben hamar kivégzed magadat. mert hidd el az 100 szor jobb mint a farok verés, hadd ne irjam milyen amikor lepippantanak, kiskomám arra meg elszállnál a gpondolatra is. ahhoz gyakorlat is kell, hogy ne menj el gyorsan, én mikor 16 voltam, hamar eldurrantam, de minnél többet csináltam annál jobban megtanultam kontrollálni magamat, és most 21 évesen már elég tapasztalt vagyok hogy a másik fél is legalább annyira élvezze mint én.
Szerintem egy év alatt lemegy.:)
Egészségesen egy hét alatt egy kiló normális, fél egy év alatt lemegy. Amúgy meg http://www.google.hu/fogyókúrás receptek
Ha most 40kg vagy, akkor soha Ha 200kg, akkor nagyon gyorsan lemehet.
Attól függ, mennyi a testtömeg-indexed. Ha nagyon magas, akkor hamarabb lemegy, ha nem annyira, akkor nehezebb leadni.

15 évesen vagy az alatt miből áll nektek a járás/párkapcsolat?

Legjobb válasz: Közös programmok,ölelkezés,csókolózás,kézen fogva járást,problémák közös megoldása megbeszélése,intim dolgok ^^ ugyan abból amibõl egy nem 15 évesnek .. Értelmiség kérdése ..

Közös programmok, ölelkezés, csókolózás, kézen fogva járást, problémák közös megoldása megbeszélése, intim dolgok ^^ ugyan abból amibõl egy nem 15 évesnek .. Értelmiség kérdése ..
cipelheted a táskáját a lánynak fiacskám-max. ennyi:DD
1 Látszik, hogy nincs kamasz gyereked. Ez amit te irsz úgy 17-tõl.
A 17 éves nem kamasz ? :) Egyébként 15 éves korom óta van jelenlegi barátnõm .. 18 vagyok és tisztán emlékszem hogy ezek mentek .. :)
1-1, 5 év járás után miért ne lehetne szex ennyi idõsen? :/
Nálunk 15 évesen volt szex is. Nagy ügy.
5 Majd ha agyilag is érett lesz rá-nem csak testileg.
nyilván... :)

15 éves vagyok, 87 kg és 173 cm (lány vagyok) 95 kg voltam és 3 honap alatt fogytam le 8 kg -ot! Mindenki szerint egyre jobban nézek ki mert fogyok és nyulok még! De egyszerűen utálom magam! Ez normális?

Sirnom kell ha magamra nézek! Napok ota elig eszem és 2 napja egyátalán nem ha kajára nézak rosszul vagyok! Azt mondták mennyek orvoshoz me ha éehezk csak baj lehet! Ingerlékeny lettem, sápadt és leesik a cukrom és a vérnyomásom! De nem akarok enni! Depresszios lettem 2-3 honap alatt! Most mit csinálajk? Menjek orvoshoz? :\\\' (

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!

Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!
énis hasonló cipõben járok, de úgy vagyok vele ha eddig nem zavart a dolog, akkor most le tudok fogyni 3hónap alatt, nem fontos 1hónap alatt mindent leadnom, és inkább eszek, mozgok és nem éhezek

A generátor mennyi idő alatt tölti vissza az akkuba az indításhoz elhasznált áramot egy normál állapotú, 5-15 éves szgk-nál?

Mivel most télen nem nagyon autózok hosszú távon, de a városban gyakran használom úgy, hogy 3-5 perc autózás, megállás, újra 3-5 perc, stb.

Legjobb válasz: Ezt nem igazán lehet megmondani abból, hogy 5-15éves a kocsi. Mennyi áramot vesz fel az önindító? Mekkora a generátor teljesítménye? Mekkora az akku kapacítása? Akku állapota? stb stb Egy biztos, 3perc alatt nem tölti vissze de 5perc alatt se!

Ezt nem igazán lehet megmondani abból, hogy 5-15éves a kocsi. Mennyi áramot vesz fel az önindító? Mekkora a generátor teljesítménye? Mekkora az akku kapacítása? Akku állapota? stb stb Egy biztos, 3perc alatt nem tölti vissze de 5perc alatt se!
aki 3-5 percnyi távra képes kocsival menni azzal elég nagy a gáz...
A kérdező hozzászólása: Átlagos, normál állapotú, rendesen mûködõ dolgokról van szó. Biztos vannak különbségek, de azért valami általános dolgok azért elmondhatóak. Köszi a választ, remélhetõleg bírni fogja a kocsi, akkor járatom majd hazaérkezve még egy kicsit. cmelite Igazad van, ha csak 2 helyen állok meg, akkor ezt a 3 rövid utat kiválthatnám másfél óra gyaloglással. Na de mivel munkahelyen is bõven van alkalmam gyalogolni, ezt inkább kihagyom, azért van autóm.
@cmelite gáz az veled van te idióta. Minek szólaltál meg?
Nana, h vilagos. Ismerem a jelenseget, kutyam is pont ezt csinalja nap, mint nap.

Egy év alatt kb mennyit nő a pénisz 15-éves korban?

Legjobb válasz: Az attól függ,ki mit örökölt és már most mekkora . Lehet az már 15-16 is ,és ott is marad .

Az attól függ, ki mit örökölt és már most mekkora . Lehet az már 15-16 is , és ott is marad .
A kérdező hozzászólása: most 12cm
pfááhhhh xDDDD azt mondja 12 centis :D engem a farkamnál fogva húztak ki, mikor megszülettem, akkora volt, és csakis az elefántos alsógatyát vehettem fel, a többi túl kicsi volt..

Ha a fűrész 3D éppen besorolás alatt áll, akkor 15 éves személyt beengednek moziba a vetítésre?

Legjobb válasz: Sziia! Én tegnap voltam megnézni a Fûrészt, annyit mondott a jegypénztáros, hogy : ugye tudjátok, hogy nagyon brutális film? Mi szépen bólogattunk és beengedtek minket! 16 L; 15 F

Sziia! Én tegnap voltam megnézni a Fûrészt, annyit mondott a jegypénztáros, hogy : ugye tudjátok, hogy nagyon brutális film? Mi szépen bólogattunk és beengedtek minket! 16 L; 15 F
Szia! Én meg ma voltam megnézni a sugárba és kérdezték hogy mi elmúltunk-e 18, mondtuk hogy nem és akkor erre mondta hogy az baj, de beengedtek végül, és mondta hogy máskor hívjunk magunkkal felnõtett is. L/15

Most 15 éves vagyok és nagyon szeretnék megtanulni hegedûlni. Szeptemberben elkezdem a zenesulit. Kb Hány év alatt lehet megtanulni hegedûlni?

Legjobb válasz: Ez mindenkinel mas.Ha szorgalmas vagy es jo a suli meg persze jo a tanarod akkor akar 2-3 ev alatt is nagyon ugyes lehetsz.Ha viszont eleged lesz belole akkor elhuzodik es akar 6-7 evig is eltarthat ha nem hagyod abba. Szerintem a hegedo ami leginkabb nehez meg furcsan is szol ha nem sikerul vmi tehat elegge sok turelem kell hozza.De sok sikert:)

Ez mindenkinel mas.Ha szorgalmas vagy es jo a suli meg persze jo a tanarod akkor akar 2-3 ev alatt is nagyon ugyes lehetsz.Ha viszont eleged lesz belole akkor elhuzodik es akar 6-7 evig is eltarthat ha nem hagyod abba. Szerintem a hegedo ami leginkabb nehez meg furcsan is szol ha nem sikerul vmi tehat elegge sok turelem kell hozza.De sok sikert:)
9. éve hegedülök, és az az igazság, hogy van aki akár meddig tanulhatja, sosem lesz tiszta, élvezhetõ. Van akinek ugyan van hallása de az elõadása az unalmas, vontatott. A nagy részben tehetség kérdése az egész ha van menni fog, ha nincs akkor sok gyakorlással egyszerûbb darabok ;) meg az is más hogy kinek mi számít annak hogy :"tudok hegedülni " sokan mondják de szinte mindegyik borzalmasan "játszik" . Nekem elvileg ehhez van tehetségem, bár sose mondom hogy na én most nagyon tudok hegedülni, hanem mindig elégetlenkedek és jobban szeretnék...na de ez már az én elvont gondolkodásom :) de sok sikert és próbáld meg, ha magad szórakozására akkor meg mindenképp :)
Hát olyan nincs, hogy "megtanulni". Egy sportolónál sincs olyan, hogy na most már ennél jobb nem lehet. 5-6 év alatt már el lehet jutni egy olyan szintre, hogy élvezhetõ lesz amit csinálsz.
attól függ menyire akarsz megtanulni profin én 5 évet tanultam anno és szerintem elég szépen megtanultam játszani. Ha nem híres hegedûmûvész akarsz lenni szerintem elég 5 év ügy hogy heti két óra tanárral plusz valamennyi otthoni gyakorlás. persze ha nagyon akarsz megtanulhatsz gyorsabban is (vagy lehet titokban valami nagy tehetség lakozik benned és már a 3. órán lehegedülöd a tanárod) az egész emberfüggõ. :)
8 éve hegedülök és már jól megy. Igaz hogy régen sokkal szebb volt a játékom az egyszerûbb daraboknál mert tehetségem volt ezért nem gyakoroltam és még így is jobban ment mint a többieknek, de ez most visszaütött és nem én vagyok a legjobb mert mostmár irtó sokat kell gyakorolni. Két dolog számít:Tehetség és szorgalom. (14/l)

A 400 métert mennyi idõ alatt kellene lefutni egy 14-15 éves lánynak? Az 1:18 milyennek számít?

Nem tudom, de gondolom nem olyan rossz, ha elsõ lettem amikor lefutottuk.. De szerintetek? Ez még teljesen átlagosnak számít?

Legjobb válasz: én 1:28 alatt futottam le és aztmondták jó tehát gondolom elég jó :D 15L

én 1:28 alatt futottam le és aztmondták jó tehát gondolom elég jó :D 15L
A kérdező hozzászólása: Ó, oké, köszi!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!