Találatok a következő kifejezésre: 15 éves aki elég (10 db)

Ha romániai állampolgár vagyok és 15 éves akkor kell-e útlevél vagy személyi elég lesz?

Legjobb válasz: Nem ismerem pontosan az ottani elõírásokat, de az EU-n belül nincs szükség útlevélre ( egyelõre ), elég a személyi vagy a jogosítvány is.Föltéve, hogy fényképes dokumentumok.EU-n kívül kell az útlevél, hacsak az adott két ország között nincs olyan egyezmény, amely könnyítést ad ez alól.

Nem ismerem pontosan az ottani elõírásokat, de az EU-n belül nincs szükség útlevélre ( egyelõre ), elég a személyi vagy a jogosítvány is.Föltéve, hogy fényképes dokumentumok.EU-n kívül kell az útlevél, hacsak az adott két ország között nincs olyan egyezmény, amely könnyítést ad ez alól.
Nem tudsz átmenni a határon, csak mindkét szülõvel, vagy ezek felhatalmazásával, ami elég bürokratikus módon zajlik. És elég a személyi. Üdv egy romániai magyar.
Nem minden esetben elég a két szülõ jelenléte. Például ha nem egyezik a vezetéknév (elvált szülõk, anyuka a lánykori nevét használjaÖ, nem biztos, hogy átengednek, mondván, bárki lehet az a nõ. Nálunk volt már belõle probléma, végül mégis átengedett.
Ö = )

Most 15 éves vagyok és 75/A-s melltartót hordok ez átlagos? Vagy még ugy is fognak pár évig nőni akkor az elég lesz majd a fiúknak?

Legjobb válasz: Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.

Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.
ó b.ki ha ez lenne a gondom.... én pont kissebbet akarak :D de amúgy nyugi mert megnõnek 100százalék. a pasiknak meg hidd el, mindegy mekkora
Hát igen a mell 20 éves korig is nõhet.Mégjó én 15 vagyok még megse jött így a melleim is elég kicsik.
Nekem 75/B vagy néha 80/B.És 14 vagyok.
Hát öcsém nem tudom hogy ki volt az a barom állat aki szerint 16 éves korig nõ a mell, de az bizony még 18-20 éves korig bõven nõ... van akinek 17-18 éves koráig A-s aztán emg megnõ... én is 15 vagyok, és sose sajnáld ha kicsi a melled egyik osztálytársamnak konkrétan akkora mint 1-1 emberfej...õ nagyon szexinek hiszi, de hidd el hogy nem az!
én is 15 vagyok, és 75/a-s nekem is. Hát én is remélem hogy valamennyicskét azért még fog nõni, de azért az, hogy "elég a fiúknak" elég érdekesen hangzik. Mindenkinek más tetszik, aki a nagymellû nõkre bukik, az általában csak AZT akarja tõlük..
neparázzál még nõ. 15 évesen én még melltartót sem hordtam, mert 75A-s mellre baromi hülyén nézki, és felesleges is. most 24 vagyok, azóta kicsit megnõttek már.....
Elsõ válaszolónak igaza van: a B kosaras mell az átlagos. A mell kb. addig nõ, amíg be nem áll a menstruációs ciklus. tehát úgy 15-16 éves korig, bár attól is függ, hogy mikor jött meg elõször.
A kérdező hozzászólása: Okés:P köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nöstény vagy hím vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszoakat!
A kérdező hozzászólása: és az utolsó kommentelõnek üzenem hogy lány..mért szereinted mi vagyok??o.o
nekem nem lenne elég:D

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

A Lányom 13 éves és szeretné epilálni a lábát engedjem neki? és ha már itt tartunk akkor nekem mivel elég régi (15 éves) az epilátorom fáj a combomon ha csinálom. Ha ott borotválom akkor sokkal erössebb és dúsabb lesz a szőr? nem jó ötlet?

el?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.

hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.
engedd meg neki, elõbb-utóbb úgy is el kell kezdenie, és jobb, mintha titokban borotválná, nem?
Én 13 éves vagyok, és nekem anyukám szokta legyantázni. 12 évesen már borotváltam, azt is megengedte. Szerintem engedd meg, mibaja lenne tõle?
Anyuka ennél nincs is jobb, mint megengedni neki... Vagy a barátnõi vagy az osztálytársai elõbb utóbb cikizni fogják... És jobb, ha már elkezdi... És az intim borotválásról ne is beszéljünk... Nekem azt nem engedték... Titokban csinálom... És jobb azt is lerendezni...
Mégis miért ne engednéd? Mi szól ellene?
engedd meg, magyarázd el neki, h kell szedni. feszítsd meg jobban a bõrt és talán kevésbé fáj.
en es az egyik osztalytarsam 12 evesen kezdtuk, nem nagyon birtuk mikor megneztek a labunkat az utcan, anyamnak nem volt ellenere:)
Nos, ami azt illeti meg tudom érteni a lányodat. Mikor én 12 voltam engem is kiröhögtek a faluban, mert micsoda igénytelenség, hogy gyerek létemre nem borotválkozom. Szerintem is hülyeség ennyi idõsen elkezdeni, de nem tehetünk semmit. Én azt ajánlom elõször borotváljon, aztán ha nõtt kicsit a szõrt, akkor epilátor (újakat lehet kapni 5-6 ezerért). (Nekem 14 évesen az elsõ szõrtelenítés epilátorral történt és iszonyúan fájt, mert nagyon hosszú volt a szõr.) 21/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Hát nekem anyám már 11 évesen megengedte a gyantát (!). Most 13 vagyok, kérdezés nélkül leszedem epilátorral... Nem szól ellene semmit, megdícséri hogy milyen szépen megcsináltam... Ennyi... Nem olyan, mint a borotva hogy megvághatja magát.
Enged neki! Amúgy kb 7 éve vettem ezt az epillátort http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://hu.i.cdn.nrholding.. és semmi baja akkor drága volt de most 5 ezer forint.
Szerintem engedd meg neki én 12 és fél évesen kezdtem a hónaljamat borotválni mert ott már kellet.. Amúgy nekem 2008-ban vettek anyuék egy epilátort a tescoban (Philips )és csak 5000 ft volt és még most is mûködik. 14/L
nekem tökéletesen megteszi az epilátor és én is ott körül kezdtem el, mmint annyi idõsen. és alapos is:D szerintem megkéne neki engedni, mert akk titkolózni fog:S és az nem túl jó. amúgy meg oké h a védõnõ azt mondja, de ha nem érzi jól magát úgy akk nem lesz jó a közérzete sem, az pedig nem hiszem h nagyon jó állapot lenne meghát nincs benne semmi rossz, inkább epilátor mint borotva. a másik kérdésre pedig: semmiképpen se borotvával, nagyon megerõsíti a szõrszálakat és szerintem sötétebb is lesz:S legalább is nekem úgy volt... 17/L
Milyen 15-20 ezer forint? 5 ezerért olyan jó gépeket lehet venni hogy húha. De én inkább a gyantát ajánlom, hamarabb kész meg alaposabb is:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.csak azért hezitálok mert a védõnõk azt mondták 14 évnél elõbb semmikép. és nem szeretnék olyan epilátort venni amelyik 5 éven belül tönkremegy.és most nem igazán tudjuk magunknak megengedni hogy vegyünk egy 15-20 ezer ft-os gépet. akkor a combon ne borotváljam?
szerintem nyugodtan engedd meg Neki!

Van egy 22 éves fiu akit egyszerűen imádok, 15 éves csajszi vagyok, a fiút elég régota ismerem. Mit tegyek?

Msn-en mindig dumálunk és nagyon aranyos,

Legjobb válasz: Mond meg neki, h szerinted o is aranyos, ne csak tûrd, tegyél Te is valamit :)

Mond meg neki, h szerinted o is aranyos, ne csak tûrd, tegyél Te is valamit :)
Igen, teljes mértékben mást akarnak!! A fiú a lányt, a lány a fiút!
Szerintem semmi esetre sem, mert egy 22 éves fiú és egy 15 éves lány teljes mértékben mást szeretne...Szóval az én véleményem, hogy biztosan csak szórakozik veled, amíg meg nem kapja amit akar - vagyis Téged! De ez a te döntésed! Üdv
vagy van egy kis pedo hajlama vagy szórakozik.. ettöl ne várjál semmi komolyat.. max ha még életébe nemvolt nõje
Szerintem hagyd a srácot a fenébe! Túl nagy köztetek (egyelõre) a korkülönbség. Hidd el tudom! 3-4 év múlva már elegendõ lenne az életkorod, de most még ne! Szerintem a srác sem komolyan akarna veled kezdeni, hanem fiatal friss husi vagy neki...
énis ilyen helyzetben vagyok, csak én vagyok a 22 éves srác szerepében! mi elvagyunk, msn, sms, de mindketten tudjuk, hogy ebbõl nem lehet semmi...miis folyton mondjuk egymásnak h szeretlek, meg cuki vagy, de nem gondoljuk komolyan. szerintem ne éld bele magad! :)
Szerintem lépj. persze vigyázz, alegtöbb szivatni akar... de persze van kivétel is. én példám is egy...
én nem értek teljesen egyet, köztünk 6 év a különbség, és nagyon jól elvagyunk..:)

15 éves vagyok, és van egy fiú akit neten ismertem meg, de már nagyon megszerettük egymást-Õ találkozni akar de félek hogy nem leszek elég jó neki.Hogy legyen több önbizalmam?

küldtem neki képeket magamról de lehet h azon el?nyösebben nézek ki mint amúgy. és eddig csak olyan "kurvás" csajai voltak én pedig nem vagyok az a fajta de félek mit fog szólni hozzám...

Legjobb válasz: Háttt sztem ilyeneken nem kell aggódni,ha nem jössz netalántán be neki akkor mivan???Szerintem nem fog összedölni a világ.Én ilyenkor azon szoktam aggódni h õ h fog kinézni :D..Sztem te is ezen aggódj :)állj a dolgokhoz pozitívan!ha mégsem tudod akkor kérdezz meg másokat h szerintük jó csaj vagy e :D ha ötbõl legalább 3azt mondja akk nem lehet gond...Sok sikert :)

Háttt sztem ilyeneken nem kell aggódni, ha nem jössz netalántán be neki akkor mivan???Szerintem nem fog összedölni a világ.Én ilyenkor azon szoktam aggódni h õ h fog kinézni :D..Sztem te is ezen aggódj :) állj a dolgokhoz pozitívan!ha mégsem tudod akkor kérdezz meg másokat h szerintük jó csaj vagy e :D ha ötbõl legalább 3azt mondja akk nem lehet gond...Sok sikert :)
Ha elõször csinálsz ilyet, akkor nyilvánvaló h parsz egy kicsit. Bevallom, én is találkoztam néhány emberrel netrõl, és az elsõ ilyen esetben irtó ideges voltam, féltem, h csúnyának talál stb. A gyakorlat teszi a mestert. Amúgy meg nyilván Õ sem egy adonisz és Õ is parhat a találka miatt... De ne feledd, belõled csak egy van, és számdora Te vagy a legfontosabb, ha neki nem is jönnél be (amit kétlek, ha még képen is látott), hát akkor nem ér fel hozzád. Ha még közhely is, de gondolj erre, jó önbizalom-növelõ.
ha megakarsz fogni egy srácot azt ne a külsöddel akar sokkal inkább az eszeddel, humoroddal, mosolyoddal amibe egy pasi beleszeret az nem a külsõ, a tökéletes arc, a nagy mell vagy a feszes popó... sokkal inkább a tûz ami minden csajsziban ott van valahol csak nem mindenki tudja a felszinre hozni a legfontosabb az önbizalom... hidd el hogy gyönyörü vagy és megérdemled ezt a srácot! sok sikert nem lesz gáz :)
Menj már aludni te félkegyelmû.
Volt barátnõm nagyon vékony csajszi volt, 172 centivel 52kg. Akkor te férfi létedre 180+ és pár kilóval nehezebben hogy nézhetsz ki? :D
57 kilósan én is félnék.
Ne akkarj verekedni.. Persze hogy félsz, mert konkrétan a 'verekedõ' emberek ha egy kicsit komolyabban veszik magukat, akkor kinyírhatnak. Nyilván téged mint kívülállót nem fognak, de ha mégis belekeverednél.. szembesülsz az erõszakkal. Persze én nem vagyok híve a félelemnek, a haláltól való félelemnek, de azért ez természetes. Bennem is szokott egy feszültség keletkezni idióta erõszakos emberek közelében. Fõleg mert kiszámíthatatlanok. Ha valakirõl tudod hogy neked akar ugrani, akkor legalább dönthetsz úgy hogy megelõzöd és leütöd, de amikor valakik csak random kötekednek másokkal, vagy a közeledben esnek egymásnak.. jó egy biztos távolságot felvenni, igazából viperán vagy gázsprén tartani a kezedet, aztán nyugodj meg a helyzet izgalmában.
Ne is hallgass rájuk, csak irigykednek, mert Te erõs vagy és bátor.
A nyelvtankönyveddel látom verekedtél, és lazán legyõzött :)
183 cm 57? Ez nem elég jó fizikum, hanem rettenetesen sovány. Én vagyok 168/53 (nõ), és vékony vagyok.
30 kilóval vagyok nehezebb, és még férne rám izom, de te tuti nagy terminátor vagy :D
183 cm 57 kiló? Mamma mia, ezekkel a paraméterekkel izom se nagyon lehet rajtad, nemhogy "jó fizikum"...
a feles szót pedig E- vel írjuk én NEM é- vel.
Rezegni a háj szokott...
Ezzel a stílussal igen esélyes, hogy részed lesz benne, legalább is behúznak neked egyet.
És minek akarsz verekedni? Elárulnád?
ez a kérdezõ, egy ritka nagy troll ezen az oldalon, vmi kiskamasz nagyon unatkozik otthon, és itt kamaszkora virágkorát éli most:) micsoda szép évek lesznek, mikor visszaemlékszik majd ezekre az idõkre.
A kérdező hozzászólása: 183 cm 57 kg vagyok képet nem küldök
Felmegy az adrenalinszinted. Ezért kezdesz el reszketni. Ha jól emlékszem az elõbbi kérdésedben azt írtad, hogy egy fekvõtámaszt sem bírsz szabályosan megcsinálni. Kiváncsi lennék arra a jó fizikumra. :-D
"Elég jó fizikummal":D Pár hete láttam rólad képet olyan voltál mint egy hámozott csiga. Azóta nem hiszem hogy felhíztál 15 kilót.
Most már egy fokkal jobban fogalmaztál, de még mindig nem tökéletes. Írj ki egy 3. kérdést is, de abba már ne legyen egy hiba se!
Te vagy az Béla? [link]

Az a problémám, hogy elég nagy önbizalom hiányom van. 15 éves vagyok, szőke hajam van és kék szemem, az alakom állítólag normális. Volt aki mégis megszólt hogy úgy nézek ki mint egy Barbie baba. Szerintetek? ! :/

Legjobb válasz: Hát a barbiek általában szépek:D De most abból h leírtad hogy szõke vagy meg kék a szemed abból nem tudjuk megállapítani hogy szép vagy e:)

Hát a barbiek általában szépek:D De most abból h leírtad hogy szõke vagy meg kék a szemed abból nem tudjuk megállapítani hogy szép vagy e:)
Ha most azért írtad ki a kérdést, hogy azt válaszoljuk, hogy jajj ez szép, biztos szép lehetsz... akkor inkább ne írj ki semmit.
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam, csak elég kellemetlen amikor megszólnak az ilyenekért, amirõl nem tehetek... :S
a barbik szépek:D de ez ugye attól is függ hmilyen az alakod, fejformád stb
A kérdező hozzászólása: persze, a Barbiek szépek... de én nem vagyok az! A másik meg az, hogy hosszúkás a fejformám, és idegesítõ ez a "barbizás".

15 éves lánynak aki elég fejlett lehet orgazmusa? Vagy ez nem korhoz kötött csak legyen érett?

Legjobb válasz: sya! Miért ne lehetne? csiklói az biztos lehet, csak tudni kell jól ingerelni...xD nem korhoz kötött dolog ez ....

sya! Miért ne lehetne? csiklói az biztos lehet, csak tudni kell jól ingerelni...xD nem korhoz kötött dolog ez ....
már születés után nem sokkal beinduul az autosexualitás, szal nyugi, 15 évesen már lehet :D de próbáld ki magadnak, hogy jó.
Miért ne lehetne, ez nincs korhoz kötve, viszont hüvelyi orgazmusa nincs mindenkinek.
Ovisok is játszadoznak magukkal... 10-13 évesen már a lányok nagyrésze... És a csiklói orgazmushoz nem fizikai fejlettség kell, hanem lelki
Még érettség sem kell szerintem, mert én tisztán emlékszem, hogy az elsõ orgazmusom 7 évesen volt...:) Minden kisgyerek játszik magával, nekem egész jól sikerült.:) 15 évesen lehet orgazmusod, csak ügyesen csináld, esetleg használj segédeszközöket, de a legjobb, ha férfivel csinálod! Petranova
Vitatkoznék. Igenis lehet mindenkinek hülvelyi orgazmusa, mivel mindenkinek van g pontja. ihv
Csak az a gond, hogy a hüvelyi orgazmus meg a G-pont orgazmus nem ugyanaz.
Csak ennyire kevesen háborodunk fel azon, hogy a leányzó rutinos pasizó és hozzáértõ [email protected]ó 13 évesen? Szomorú...
Csodás... Erre csak olyan szavakat találnék, amit kimoderálnának. A véleményemért meg gondolom ki is tiltanának. Úgyhogy nem mondok semmit. De ha gondolod a lány szüleinek gratulálhatnál a nevemben!
Tehát nem csak kur.va, de iszik is... Azon már nem is csodálkozom, hogy a csajok hamarabb tanulnak meg szo.pni, mint tollal írni.
szopassad lefele.
Szerintem csak ezért ne dobd. Ha elõtted csinálta avval, akivel járt, õ dolga. Az a múlt. Nem kell rajta lovagolni. Csak melletted ne csináljon ilyet. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszotokat nem dobom !! inkáb ki álok melte és ugy tudom hogy az 1-ik eset ugy történt hogy le itaták és rá vette a pasija
csak rá fogsz baszni vele
megis milyen lany aki 13 evesen leszpja a volt baratjat? es ki tudja mit csinalt 11 evesen???ez nem lany ez egy kejenc ribanc .te meg kiallsz mellette..gratulalok.
Szopassad lefele te is nem hogy örülnél hogy tud!!:D
Te is akarsz töle valamit. Nem? Akkor az elözö kapcsolatában miért itéled el amit csinált? Örülj, hogy rendesen bevallotta. Biztosan azért vallotta be mert fontos vagy neki.
Iszik, sz.op 13 éves kora elõtt?Szerintem keress valami normális csajt, ez elég ri.bancnak tûnik már ne haragudj. És mi az, hogy leitatták?Esetleg azt hitte, hogy amit itatnak vele, az az esti kakaó?Ugyan már.
azért neked sem ártana a helyesírásra jobban figyelni. szörnyû hogy szopatni akarsz de a ész meg nincs meg hozzá
A kérdező hozzászólása: Értem de hát kicsit meg lepödtem a dolgon mert már arrol is tudok hogy nem az elsõ eset neki még 11 évesen is volt 1 kalandja és most nem tudom hogy [email protected] vagy már meg változott ...
Ne dobd. Az egy nagyon gáz szitu volt, volt itt ezzel kapcsolatban egy kérdés is. Így is van elég baja szegénynek.
Ezért én nem dobnám...
Végül leszopott téged is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!