Találatok a következő kifejezésre: 15 éves a barátommal 1,5 (2 db)

15 éves vagyok, a barátommal 1, 5 éve járunk, nagy a szerelem és lefeküdtünk múlt héten. Nem véreztem és nem is fájt. Lehetséges, hogy annyira tág a szűzhártyám, hogy nem szakadt át?

Legjobb válasz: EZ mindenkinél más, például én sem véreztem a szüzességem elvesztésekor és utánna sem. Ez nem feltétel, de mivel belédhatolt a párod már nem vagy szûz.

EZ mindenkinél más, például én sem véreztem a szüzességem elvesztésekor és utánna sem. Ez nem feltétel, de mivel belédhatolt a párod már nem vagy szûz.
Lehet ilyen tág a szûzhártyád. És 5-6 év szex után is lehet hogy nem szakad át. Czeizel Endre azt menodta egy mûsorában, hogy a nõk egy kis részének az elsõ szüléskor szakad át a szûzhártyája, annyira tágulákony.
az is lehet nekem viszont több lány mesélte hogy nem véreztek és nem is fájt nekiksem elsõre sem utána sem, és azt nem hinném hogy 5-6 év zex után még mindig szüzek lennének és csak a szüzhártyájuk tág. de ezt onnan fogod megtudni hogy ha más többször lefeküdtetek egymással leeht hogy most tényleg nem szakadt át, de az is lehet hogy igen csak nem véreztél és nem fájt. de ugy tudod könnyen kideriteni hogy ha két ujjad felfér simán akkor már nem vagy szüz ha csak egyett tudsz feldugni akkor még valoszinû az vagy.
Lehet az is, de nekem sem fájt, és vér is csakpár csepp volt. Lehet, késõbb fog, vagy nem is szakad át. Örülj neki, hogy fájdalommentesen megúsztad, ez nem gond.-) Gyakorlatilag már nem vagy szûz..
az is lehet, hogy már korábban átszakadt. és észre sem vetted.
Nekem se fájt, csak egy kis nyomást éreztem.De viszont másnap véreztem és négy napig tartott. de nagyon kicsit.cseppek voltak.Ez ember függõ
Ha nem szakadt át az se nagy gond, de ha nem szoktál menstruáció alatt görcsölni, akkor elõfodulhat h elég tág volt.

15 éves vagyok, 1, 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Szerintetek lefeküdhetek vele?

Legjobb válasz: Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.

Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.
Húú, pontozzuk le azt, aki nem buzdít egy 15 éves gyereket dugásra!
Várj még kb. 3 évet.
Utolsó, tervezitek a DUGÁST??? Úristen, mekkora ostobák vagytok...
Már azóta megvolt! hat azért szeretem ki ismerni a párom nem csak azért vagyok vele h meg dugjam hanem h szeressem is!
Már azóta megvolt.xd. 1 nap alatt?:D Kérdésre válaszolva:igen, de ezt magadban kéne eldöntened.
15 évesen, te jó ég!!! Úristen hát ti hol éltek, valami pornoországban. Hát basszus én 15 éves vagyok és még nem is csókoloztam eletemben. 15/F
Ha akarod..kényszerbõl ne
Ha ugy erzed es ha nem banod meg.... Ez a te dontesed es nem a tobbsege.... Neked vagyis nektek kell el donteni h mit akartok.... 23 F
NE! Nagyon megfogod bánni ha most belemész
Ha kivanod a szexet es a baratodat is akkor igen . De ha nem akkor ne !
Én is 15 évesen vesztettem el a szüzességem, nem bántam meg mai napig. Szerintem másfél év alatt simán érett a kapcsolatotok erre, bár fiatalok vagytok! :)
Én még 15 sem voltam, és nem bántam meg. Grat a másfél évért, én nem bírtam volna ki ennyi ideig... 23N
az én brátnõm is 15 éves. 3 éve és 7 hónapja vagyunk eggyütt kivanjuk egymást és készen állunk rá a küzel jövöre tervezzuk a dugást. szerintem még egy picit várj vele és ha a barátod tényleg jól teljesít és szeretni fog még mindíg akkor tedd meg;)
Elviekben nincs akadálya. Én ugyanennyi voltam, mikor elõször alkalmam nyílt rá. Testileg már kész voltam, fel voltam izgulva stb, de lelkileg még nem voltam kész. Nem az odaadásról és a szerelemrõl szólt volna, csaka nyers vágyról és a kipróbálásról. De ha tee már 1, 5 éves kapcsolatban vagy és szerelmes vagy, bízol a másikban, más a felállás. Ezt neked kell érezned, hogy ha most mondjuk elõrerepülnél az idõben és anyukaként mesélnél a lányodnak az elsõrõl, helyesnek gondolnád -e, hogy ezzel la fiúval veszítetted el. Ha egy szemernyi kétséged is is, valami miatt nem vagy biztos az IGEN-ben, akkor ne tedd még meg.
A kérdező hozzászólása: 18
A kérdező hozzászólása: nem kényszerbõl..már régóta beszélünk róla
Ha kívánjátok, akkor védekezéssel lehet
Ha Te szeretnéd akkor igen.
Csak akkor, ha késznek érzed magad rá. Ne tõlünk várj választ, ha Te szerelmes vagy, akarod és megbízol benne, akkor feküdjetek le.
Persze :)
Csak ha fel vagy rá készülve testileg és lelkileg is, na meg persze a barátod is. A lényeg, hogy mindenképpen védekezzetek, nehogy késöbb baj legyen belõle.
Nem még nem vagy 18
Ameddig úgy érzed, hogy ezt meg kell itt kérdezned(lásd most), addig inkább ne.
A barátod mennyi idõs?
ezt neked kell eldönteni, de ha szereted, és már ilyen rég óta vagytok együtt, akkor szerintem érdemes rá. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!