Találatok a következő kifejezésre: 15 éves a barátommal (212 db)

Milyen becenevet adjak neki? Vmi cuki becenevet? 15 éves a barátom és fiú. Ti hogy becéznétek ami akár nem mindennapi?

Legjobb válasz: Én nyuszifülnek hívom a barátomat:) Hugom pedig Bucimacinak az õ barátját:) Keresztanyám keresztapámat mukinak:)

Én nyuszifülnek hívom a barátomat:) Hugom pedig Bucimacinak az õ barátját:) Keresztanyám keresztapámat mukinak:)
Én a volt páromat nyuszifülü mókusseggû bébibogyónak hívtam, vagy faszfelállító cicamicunak.:$ 1 perc alatt álltam a csajtól.:DDDD De ha fiúról van szó, én már a férfias monstrumbébii-t adnám neki.:D attól beindulna.:D 20/F
Mi férfiak általában nem szeretjük, ha valami nyálas becenéven szólitnak minket.Az uram és parancsolóm viszont általában csiklandozza a fülünket:D
Hát azt magadnak kell kitalálnod... Egyszer amikor vele vagy, nézd meg jól magadnak, gondolj arra, hogy mennyire szereted, és egyszercsak beugrik egy név... Ha mi mondjuk, úgysem fogod azt érezni, hogy ez Õ...
szivem kuglofjanak egyetlen szem mazsolájának becézem néha a páromat, de nem társaságban csak ha kettesben vagyunk:) Õ meg néha szivem szép szerelmének hiv ha úgy alakul... de társaságban szerintem is kerülendõ:P :)
Szerintem az ingyombingyom angyalbögyörõ meg fog neki tetszeni. :D
Én is utálom, ha becézgetnek. Egy drágám, vagy kincsem az még belefér, a többit nem tudom elviselni. 24/F
Hidegrázást kapnék, ha a párom nem a nevemen szólítana. Képzeld el, társaságban véletlen elszólod magad, hogy mucikám, hát vérciki. Mondjuk 15 évesen még elmegy, de ne szokj rá azért. Szerintem. Volt régebben egy pasim, az picurnak hívott engem. Hozzáteszem 1, 70 vagyok és 55 kg.
én a csajomat Cucmuc Puncicusnak hivom.
pl.: nagy vörös túrósfaszú sexmachine. nem mondhatni h mindennapi.
Ne becézd.
legyen Bikicsunáj :)
Maki(Majom, Maksi), Zizim.
Fura, hogy MMOG-n mindíg a fiúk kérdezik, hogy "leszek-e a csajuk", utánna meg mindíg valami hülye becenevet találnak ki, pedig alig ismernek... És még ti mondjátok, hogy a pasik nem szeretik, a becézgetést...^^"
Engem cicának vagy cicalánynak hív a barátom, néha kedvesemnek:) Én meg õt cicafiúnak, de persze csak kettesben. Meg kedvesemnek hívjuk egymást, vagy elvtárs/nõnek:D 13/L
Jól gondold át ezt a becézgetõs dolgot. Fõleg társaságban ciki. Engem a baráti társaságban már mindenki csibének szólít a férjem után, õt pedig elnevezték kiskakasnak. ÉS sajnos egyre bõvül a kör, a múltkor már a fõnöke is " lecsibézett"!!!
Én Babámnak hívom a páromat, õ meg engem picikémnek. Ez vicces, mert 38 hetesen minden vagyok, csak pici nem, de már ezt szoktuk meg. Természetesen társaságban én a nevén nevezem, de õ ott is így hív.
Legyen apa, vagy papi, papika!
A kérdező hozzászólása: azt mondta találjak ki neki vmi becenevet
A pasik rühellik a becézgetést, ha elfogadsz egy jó tanácsot, eszedbe ne jusson valami agyament nevet kitalálni neki. Ez valami hülye nõi szokás? Borzasztó gáz, és nyáladzós.
Nekem a pàrom ugy szolit, hogy Cuki, de màsok tàrsasàgàban is, és màr a szomszédok is ezt a nevmet jegyezték meg(nem magyar orszàg) De engem nem is zavar. A pàromat nem becézem, nem jön a szàmra semmilyen becenév, csak néha ha kényskedek neki, vagy valami kicvànsàgom van, olyankor mondom hogy Schatz(németül, kincsem) vagy Nuki, de az az én becenevemböl van Cuki-Nuki
A kérdező hozzászólása: engem hív úgy hogy nyuszifül:)
én õt: micimackóm..bociszemûm õ engem: manócskám..picurom :) )

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Legjobb válasz: Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.

Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.
Te tudod mennyire bízhatsz meg benne. Ha attól félsz, hogy leakarnak feküdni, akkor azt megteszik egy délután is. Szerintem engedd el, csak az utálkozás lenne belõle, ha nem aludhat ott. Viszont akkor a fiú is menjen hozzátok. :)
A szexet nem tudod megtiltani. Ha akarják megteszik egy diszkó vécéjében. Vagy hazudozik bújkál. Te tudod hogy hogyan nevelted, megbízhatsz e benne , tud e védekezni, tisztában van e a saját testével , szex-szel stb stb.
én azt mondanám, aludjanak nálatok. akkor haza is kíséri, ott is van, te is jobban megismered, szemmel is tartod.
hááát...nehéz kérdés.És ha vissza kérdeznél h mi lenne ha nálatok aludnának? ha nem megy akkor egy próbát megér...bíznod kell a lányodban, bár tudom h nem könnyû.viszont az h már 1 éve együtt vannak az mellette szól, na meg a pasit is minõsíti(jól).Nem tudni mi a céljuk az ottalvással...de sejteni lehet, nos még mindig jobb igy h megkérdezte, minthogy diszkóba kéreckedik, és közben a pasinál kötnek ki. 23 éves kismama
Vagy... ...nem ezt vártátok? :D
tényleg!ez jó ötlet hogy inkább a fiú jöjjön.de már lefeküdtek egymással??
Én meg ha már fater lennék. a srácnak a tudtára adnám h ha vmi nem odaillõt cselekszik nagyon megbánja. Ezekután jönne a jópofi: Sziasztok érezzétek jól magatokat!:) Ha történne vmi biztos igaz h adnék a kölyöknek jópárat. 18/F
Meg. Így legalább nem egy disco budijába kurelnak. Mond h ha úgy van a fiu is jöhet hozzátok. 19/F
Egyértelmû nem. 33, N De valami kompromisszumot azért ajánlanék. De 15 évesen ez még korai, bármennyi ideje is járnak.
Ez is egy szemlélet, a te nevelésed, látod mikor hogyan nõ, mirõl hogy gondolkozik, de akárhogy is legyen, egy gyerek felnõtt aggyal nem tud gondolkozni, és szerintem ez a kor az pont akörül mozog, hogy még nem, de késõbb igen.
"Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik." Én vagyok akinek a kérdésére ez a válaszod. És mi az a bizonyos határ? Mibõl gondolod, hogy késöbb jobb lesz neki mint most?
22:28 De igen, az õk dolguk, igen. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy el akarja rontani. A kérdezõ kérdezett és én legjobb tudásom és véleményem szerint válaszoltam. Aztán a vélemény tudjuk milyen, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé... Szerintem egy anya csak jót akarhat a gyermekének... Biztos nem könnyû dolog, mégis véleményem szerint ennek a magját (szexualitás, nemiség, párkapcsolat) hosszú évek folyamán ültetjük és gondozzuk a gyerekben, nem 15 évesen ébredünk arra, hogy a gyerek milyen kérdést tett fel, vajon, hogy legyen...a dolgokat már gyerekkorban az értékeket szépen lassan útravalónak kell pakolni a gyerekbe... kérdezõ nem feltétlen szeretnélek bántani, de annyi a támadó válasz...szerintem a fentieken érdemes elgondolkodni
Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik.
én 17/L vagyok és szerintem igen engedd meg mert tudom, hogy milyen rossz ha azt mondják, hogy nem... az én szüleim attól félnek, hogy teherbe esek.. de az nappal is lehetséges. De akár mondhatod is neki, hogy nem rendszeres.. mi egy hónapba egyszer alszunk együtt suli idõbe :)
a kérdezõ miért nem reagál semmit?
22:21 es vagyok De miért ne engedné meg neki? Mi történhet ami még nem történt meg vagy ha megtörténik most az miért lenne rossz? Erre válaszolna valaki? És ha õ már most éretnek érzi magát? Ha a fiúnak akkor jó amikor a lánynak? Mi ebben olyan tragikus, hogy ott akar aludni? Nem gruppenezni akarnak vadidegenekkel nem mindha az nem az õ dolguk lenne.
16 voltam, amikor összejöttem párommal és együtt is aludtunk. Szüleink részérõl nem volt gond (pedig õ akkor 22 volt). Az õ szülei ráadásul diplomás emberek, blabla, azóta is együtt vagyunk. 20/L
Még mindig a 22:06os vagyok:) Sok szülõ elég prûd a gyerekével szemben, pedig régen is szexeltek ám a fiatalok már 15-16 évesen.Nagynéném 16 évesen szülte a lányát, egyik ismerõsöm 15 évesen, pedig már õ is túl van a 40-en.Egyszer nagyim mesélte, hogy amikor fiatal lány volt, a szülei nagyon konzervatívan nevelték õket, náluk teljesen tabu volt a szex, meg a nemiség.Szóval egyszer amikor a faluból átmentek a tanyára az egyik ismerõsök, vagy nem tudom én már hogy kicsoda, este látta õket az istállóban a szalmák közt szeretkezni a vele egykorú fiatalokat, 16-18 év körüliek, és azt mondta, hogy annyira megijedt és elszégyellte magát, hogy ilyet látott:) Olyan jól tudta mesélni, mindig dõltünk a nevetéstõl:DD Szóval a lényeg, hogy már akkoris szexeltek, 50-60 éve a fiatalok, csak nem volt internet, ahol ezt ki lehetett beszélni:) 16/L
Nem ismerem a lányod, de 15 évesen nekem egy kicsit korainak hangzik... Persze a döntés rajtad áll, de én a helyedben várnék még ezzel egy-két évet.
22:15 gratulálok, hogy így látod a dolgokat. Egyébként én 17 évesen vártam egy évet, hogy lefeküdjek az akkor 18 éves párommal. Soha egyetlen szót nem szólt, nem erõltetett semmit, sõt mikor nekifogtunk még megkérdezte 2x, hogy biztos-e. Annak ellenére, hogy már több mint 3 éve vagyunk együtt még sosem aludtam náluk. Mégis kibírtuk, na bumm. Nem lettünk se szellemi sérültek se semmi. NEm szeretkeztünk bokorban, diszkóban, parkban, csatornában ISten tudja hol, azért annál több eszünk volt. Ha valakinek nincs annyi esze, hogy ezt átgondolja, akkor nem elég érett a dologhoz, és nem is normális egészen, már bocs. szóval a válaszom: NEM
Szia! 21 éves nõ vagyok. Nem engedném meg. Én úgy gondolom 15 évesen még nem elég érett az ember ahhoz, hogy együtt aludjon a párjával. 17 évesen megengedném, talán 16 évesen is, de a lányod még gyerek. Nem az a baj, hogy barátja van, én már az oviban is szerelmes voltam, de eszem ágában sem lett volna olyat kérdeznem sem a szüleimtõl , hogy ott alhatok-e a barátomnál. És ez nem a szex miatt van, hanem egyszerûen jóhiszemûség. Nem tartom helyénvalónak, annyira elítélendõnek sem, mert nem a hátad mögött akarja csinálni, de ez egyáltalán nem pozitívum. Unokatestvérem például ezt csinálta amit a lányod akar, 19 évesen kiégett, semmi sem érdekli és rosszabbul nem is választhatott volna párt. Nálatok nem feltétlenül lesz így, csak egy példa volt.
22:10 es vagyok. Mindenki azt mondj pl: engem se engedtek el ilyen idõsen... ez te vagy és nem ez a lány. Mi lenne ha belegondolnátok más ember helyzetébe is jah, hogy nem lett semmi károd de hasznod se. engedje csak el a lányát. Nem pisis már
Szerintem 15 évesen már lehet érett egy lány szex-re. És persze ebben is van korhatár nálam pl olyan 15 körül kezdõdik de 15 évesen is csak akkor ha már régebb óta járnak. Amúgy ennyi erõvel ha a 15 az korai még az együtt alváshoz akkor 14 évesen nem volt fiatal ahhoz hogy barátja legyen???? Szerintem engedd meg neki.
22:38 vagyok Még annyit hogy nekem barátnõm õ maga gondolta úgy hogy 18 éves kora elõtt nem fekszik le a pasijával és láss cosdát kibírták mindketten és azóta is együtt vannak pedig a fiú egy szûz lányt kapott meg és mégsem hagyta el utána szóval ez hülyeség. A te lányod sem biztos hogy már lefeküdt vele vagy most is a sezx-et akarják. Eleinte mikor én a barátomnál aludtam sem volt szex elsõ jó néhány alkalommal.
megengedném. 19/L
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek bocsánat, de elment a net mert vihar volt nálunk és kivitte ma lett délelött megcsináva. pénteken itt aludt a barátja és most majd szombaton ott aludhat a barátjánál
A kérdező hozzászólása: úgy engedtem neki h nálunk alszik és utána meglátjuk mi lesz
Lehet, hogy megint maga a lány tette fel a kérdést...
Hogyan döntöttél végül??
Na, még én is hozzáteszek a válaszáradathoz!=) Egyrészt, az ottalvás nem feltétlenül jelent szexet, ez nem a Szex és New York, ahol semelyik pasi nem bírja kontrollálni magát. Ja de, volt egy, de ez már egy másik történet.=) Másrészt, ha szexelni akarnának, hidd el, ottalvás nélkül is megteszik egy WC-ben, házibulin, stb. Ha nem engeded el, elveszti benned a bizalmát, jönnek a hazudozások, hogy "Ja, suli után átmegyek Ritához, vacsira itthon leszek!", közben meg megy a pasijához. Ha elengeded, meg fog benned bízni, késõbb is elmond dolgokat. Mindenesetre azért vegyél egy csomag óvszert, és diszkréten csúsztasd a táskájába. Az meg abszolút személyiségfüggõ, ki lesz r*banc és ki nem. Akár késõn veszti el a szüzességét, akár nem.
Én nem értem, a kérdezõ miért nem válaszol semmire? Hogyan döntöttél?
Legalább így tudod mi a helyzet. Simán megtehetné bármikor bárkivel. Akár nyári szünetben délelõtt is, mikor te dolgozol... Vagy az iskolai wc-ben. Esetleg egy party-n. Be nem tudod zárni. Így legalább ellenõrzött körülmények között, biztonságos helyen, kényelmesen, azzal akit szeret. Ha ellenzed csak azért is megteszi, csak te nem fogod tudni...
Én megengedném. Bárhol le tudnak feküdni egymással bármikor. Sõt, szerintem 1 év alatt már simán meg is történt. Ha meg nem akkor nagyon rendes tõle, hogy megkérdezte tõled, hogy ott aludhat-e. Örülj, hogy megkérdezte. Nem szokták... Inkább azzal a fiúval feküdjön le akivel 1 éve együtt van, mint velemi idegennel egy kocsiban.
Remélem elengedted végül a gyereket.
Én biztos nem engedném el. Nem vagyok prûd pedig, de 15 éves gyereknek nem való ez. Én 22 éves vagyok és az elsõ komoly kapcsolatom 17 évesen volt, akkor aludtam ott a barátomnál elõször, de még ígyis úgy érzem, hogy ráértem volna még 1-2 évet. Nem tudom megmondani pontosan hogy miért, de így visszagondolva még akkor is kislány voltam. És ha egyszer lányom lenne, és feltenné ezt a kérdést 15 évesen, akkor is nemet mondanék, ha 2 hétig hisztizne. Én most hálás vagyok a szüleimnek, hogy szigorúak voltak velem ilyen téren.
23:21 pontosan!!!
Ez akkora hülyeség, hogy a mai gyerekek korábban érnek! Biológiailag semmivel nem érnek korábban mint régen, csak pontosan a felnõttek generálják ezt, méghozzá azzal, hogy mindent megengednek a gyerekeknek, amit amúgy még nem kéne. Na ettõl tûnik úgy, hogy húúúde érettek, mert 14-15 évesen már férfiakkal alszanak, meg cigiznek, meg alkoholt isznak, meg sminkelnek, magassarkút hordanak, mobiltelefonjuk van és mûkörmük. Hát no comment! Szerelemesnek lenni ottalvás nélkül is lehet, ahogy azt már mondták elõttem is, ezen aztán nem fog múlni a kapcsolatuk, ha kimaradnak belõle. És azért azon sem árt elgondolkodni, mivan ha a fiú szülei is konzervatívabb nézeteket vallanak? Biztosan meglesz a véleményük a kislányról. Ha az én fiamhoz beállítana a 15 éves barátnõje, hogy akkor õ most itt alszik, haza küldeném!
Miért baj az autós szex? Nekem sokszor tisztább a verda mint a szobám. Megint az elsõ :P
Mindenki a szexet emlegeti. De könyörgöm, nem ez volt a kérdés. Senki nem beszélt lefekvésrõl, csak ottalvásról. Én is ott aludtam a pasimnál, igaz, 17 évesen, de az már 25 éve volt. Meg szállodában is sokszor aludtunk és pettingen kívül nem volt más köztünk. Nekem 16 lányom. Már másfél éve együtt jár a barátjával, aki többször aludt már nálunk. Olyan butaság az a mondat, hogy ha megkap mindent 15 évesen, akkor késõbb mi lesz az újdonság. Ha 20 évesen lefekszel a pasiddal, akkor mi lesz az új öt év múlva?? Az élet fejlõdik, el kell fogadni. A mai gyerekek korábban érnek.
22:12 Mert, nehogy már az lenne a normális, hogy egy 15 éves gyerek egy másik úgymond "gyerekkel" ébredjen reggel...nehogy már ezt kelljen megmagyarázni...:-S
Egyáltalán nem nagy cucc, hogy 14 évesen valakinek már barátja legyen! Ezt honnan veszed?? Oo
látom csipi a szemeteket az igazság...különben nem pontoznátok lefele. de nyugodtan, engem nem zavar:)
20:48 szeritnem te nagyon maradi vagy! Az, hogy a barátjánál alszik, még nem jelenti azt hogy 1 év múlva már az egész város átmegy rajta..amúgy is már 1 éve együtt vannak az azért sok idõ és a mai fiatalok hamarabb érnek, 15 évesen már nem kislány..
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:48 Már ne haragudj, elég szomorú h. 14 évesen már a barátodnál alszol. Szülei gondolhatnak rólad és a családodról egy két szépet, fõleg a lányos mivoltodról. És itt nem a sex-rõl van szó, hanem a méltóságról... a nõi önbecsülésedrõl. 18 éves barátodnak pedig nyugi, hónapokig ez úgysem lesz elég... Férfi és a kora már érett... Nõ létemre mondom, prûd nem vagyok én sem, ez meredek már. Általánost befejezted éppen és áh nem is mondok semmit Kérdezõ nem engedném meg a helyedben, szerintem a lányodról sem gondolnának a srác szülei semmi jót, hogy 15 évesen már ott alszik... És nem a sex amiról itt szó van. Hogy döntöttél megengeded neki? 27 N
21:48 Inkább nem minõsítenélek...se Téged, sem a barátodat... Egy hónapja vagytok együtt és nála alszol, ne mond, hogy hozzád sem fog érni...:-S a párom 14 éves húga még fagyizni jár a barátnõivel, ne mondd, hogy õ a debil...szerencsére õ nem így van nevelve...és pár év múlva még megköszöni a szüleinek...néha csak állok és csodálkozom, hogy hova szalad a világ... amikor egy hónapja voltam együtt a párommal 17 (!) évesen még hajat szárítani is szégyelltem felmenni, nem hogy ott aludni... gondolom én se vagyok normális bocs az OFF-ért mindig kétségbeesek, hogy az én gyerekeim majd milyen világban nõnek fel:-S
Szia! Az egyik ismerõsömnek kölcsön szoktam adni a lakásomat mert inkább ott csinálják mint egy kocsiban van olyan helyen ahol meg láthassák õket! Nehéz dolog tudom Neked is, én is szülõ vagyok de én is voltam fiatal és nekem is jól esett volna ha annak idején felajánlanak ilyen lehetõséget!Ez ellen nem tudsz mit tenni és nem is kell , szemet kell hunyni az ilyen dolgok felett.
A barátom 18 én 14 vagyok (õ 2 hónappal elõbb lesz 19, mint én 15) A szüleim pedig megbíznak bennem annyira, hogy elengedjenek hozzá ott aludni. Meg is bízhatnak benne, mert 14-15 évesen nem az a legfõbb vágyam, hogy lefeküdjek a barátommal, és a barátom is vár rám. De még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem pedig 1 éve...Szerintem engedd meg neki. Én holnap megyek át barátomhoz, és csak vasárnap jövök haza, és sokak meglepetésére, NEM FOGOK VELE LEFEKÜDNI. Megbízhatsz ennyire a lányodban, és különben meg... Nem tudod megtiltani neki, hogy lefeküdjenek, csak remélheted hogy van neki annyi esze, hogy tudjon nemet mondani. 14£
Nem, nem engedném el. PEdig nem vagyok idõs 20 éves vagyok. Engem nem úgy neveltek, hogy mindenféle fiúknál aludjak, fõleg 15-16 évesen... Ne értsetek félre nem vagyok prûd és tisztában vagyok azzal, hogy szexelni nem csak éjszaka lehet és azzal is hogy megcsinálják ha megakarják. Az más dolog. Szerintem elõbb kellett volna az "értékeket" elültetni a lányod fejében, hogy most tudja mi a helyes. Ha anya lennék és átjönne hozzám a fiam 15 éves barátnõje éjszakára, akkor nagyot néznék, és gondolnék egyet a lányról és annak családjáról is. Ha a lányod szakít a mostani barátjával, akkor jövõben a másikhoz megy aludni, és 2o éves korára a fél várost járta össze... Aztán nem feltétlenül értem, miért kellene együtt aludniuk?! Még csak 15 és 17 évesek. Nem mondom, hogy 17 évesen nem akartam a párommal aludni, de nem engedtek és én nem erõltettem. És utólag tudom (sõt akkor sem ellenkeztem) jó döntés volt...ha mindent megkap 15 évesen mire fog vágyakozni 2o évesen? Nekem 2o évesen volt az a luxus, hogy a páromnál aludtam és mindennél többet jelentett. És nem igaz, hogy emiatt megromolhat a kapcsolatuk, ugyanazzal az emberrel vagyok akivel 17 évesen még nem aludtam együtt... Bocs, de nekem ez a véleményem. Ha mégis el akarod engedni szerintem beszélj a fiú szüleivel...
21.46 na ez az, egy nagy rakás pasinál aludtam már buli után és csak egy-kettõvel dugtam közülük.
Igen, engedd! :) Ha nem engeded, akkor késõbb esetleg titkolózni fog elõtted, illetve hazudozik majd, h együtt aludjon vele. 19/N
Igen, de ez az a pont, aminél fognám a kislányt és elvinném az orvosomhoz tablettát íratni. semmit nem bíznék a véletlenre. naiv nem vagyok, tuti van szexuális életük.
Egyébként miért kell az ott alvást rögtön a szexszel összekapcsolni? Ti amikor elõször ott aludtatok valakivel rögtön megdugattátok magatokat?
Én sem engedném! 15 évesen nagyon korai. Akik meg azt mondják igen, azok sem többek 20-nál ahogy elnéztem.. 24/N
21:57 teljesen így gondolom, de ne aggódj te is hamarosan 0% os leszel mert itt a hozzánk hasonlóknak nincs szava:D
Szerintem engedd meg neki. Ha nem engeded akkor is lehet közöttük szex akár hol és lehet olyan hely is ahol nagy a fertõzés veszély...és nem is kevés ideje vannak már együtt.
22:06 vagyok Már elég régóta vannak együtt, 1 év ebben a korban sokan számít, és lehet hogy már le is feküdtek egymással, csak nem mondta el a lányod, de most szeretnének egy egész éjszakát együtt tölteni. Egyébként ha a srác csak szexet akarna akkor nem várt volna 1 évig, max. fél évet vár, aztán viszonlátás', szóval nem hiszem, hogy ha még mindig szûz a lányod, és most odaadja magát neki, el fogja hagyni.
Nem!!!!!! Ha a fiu szereti akkor szeretni fogja ott alvas nelkul is...ez egy akkora nagy..humbuk a gyerekeid reszerol...most nem azert-.-" Az en anyam mar gyurus menyasszonya volt apamnak es az apja nem engedte csak este tizig vele el szorakozni...De akkor mar GYURUS menyasszonya volt...Es ??? Helyzet? Apamek mai napig egyutt vanna es imadjak egymast... 15 eve vannak egyutt...Azt mar nem is mondom akkor mekkora szigor volt amikor meg elsem jegyezte...errol ennyit..ottalvos sms-es szarsagok...ha valakinek innen indul a kapcsolat...azt mar reg megverte a Jo Isten... 15 L
Nekem, hogy 17 évesen a barátomnál aludhassak, hazudnom kellett anyámnak, mert nem engedte volna meg. Pedig nem úgy veszítettem el a szüzességemet. 20éves vagyok, és még mindig morog azon, hogyha a barátomnál alszom (de már nem tehet ellene semmit), mert szerinte nem való. De ha nekem valaha lesz lányom, nem fogom így korlátozni. Inkább tudjam, hogy hol van, mit csinál, kivel, mintsem hogy hazudnia kelljen nekem, és mondjuk egy lebujban, vagy kocsiban, vagy tudomis én, hol veszítse el a szüzességét. Ha valaki szexelni akar, akkor megteszi. Magamból kiindulva tudom. Sajnálom, hogy hazudnom kellett róla anyukámnak. Bánt ez a dolog nagyon, de az mégjobban, hogy ennyire ellene van az együtt alvásnak.
22:08 ha belátod hogy máskor is tudnak szexelni és már lehet túl is vannak rajta akkor miért ne lenne keresnivalója a barátja ágyában? csinálják inkább egy parkban, wc-ben...?!
Hát én nem engedném el, szerintem mindennek megvan a sját ideje, engem sem engedtek ennyi idõsen és nem lett semmi károm emiatt! Hozzátenneém discoba sem jártam ennyi idõsen! L/20
22:00-nak Engem csöppet sem érdekel a pontozás!... :-DDDD Láttam már az elõzõ beírásoknál is, hogy aki NEM tanácsolta, az jól le lett pontozva, aki meg IGEN, azt felpontozták... Naná, hogy a kis 14-15 évesek, akik azt szeretnék hallani, hogy IGEN, menj és bújj a pasid ágyába... Csakhogy mi idõsebbek már tudjuk, hogy a pasinak csak addig kell az ilyen kislány, amíg meg nem dugta, utána "röptetve" lesz, keres egy másikat. Hiába, itt is érvényes a bölcsesség : "Az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján sem!"... :-DDD
Szia. Szerintem enged meg neki. Egy év nagyon hosszú idõ és itt most nem az számít, hogy szerinted minek kellene lennie hanem, hogy nekik mi a jó és õk mit szeretnének. Azért azt mond meg nekik, hogy ha netán mégis akarnak valamit védekezzenek. És bárki bármit mond ez az õ dolguk. Önnálósodás ugyebár.
Én nem engedném meg neki. Lehet hogy régóta vannak együtt, és lehet, hogy máskor is tudnak szexelni, de akkor sem. Mert 15 évesen gyerek, nincs helye egy fiú/férfi ágyában és pont.
Igen de elötte zárd rá az erényövet és a kulcs nálad legyen:) )
Ha szexelni akarnak, akkor azt bárhol, bármikor meg tudják tenni, suli után, délután, vagy akár egy kocsma budijában is.Akkor már inkább jobb lenne egy normális helyen, otthon, nem?Ha nem engeded el, akkor meg csak hazudozni fog neked, hogy a barátjával együtt alhasson, aztán majd jól összevesztek, és te se fogsz benne többet megbízni.Ezt nem akarod, ugye? Én a helyedbe elengedném, de elbeszélgetnék még vele elõtte, ha eddig nem világosítottad fel, itt az ideje, persze ha csak nem röhög majd az arcodba, mert a mai világban már nem nagyon szoktak senkit felvilágosítani.Esetleg a védekezésrõl 1-2 szót mondhatnál neki, a biztonság kedvéért, de 17 éves srácnak remélem van annyi esze, hogy csak nem fekszenek le egymással gumi nélkül. 16/L
a másik 21:57 nek:) egy 15 éves lány igenis kislány. És nehogy már kioktass légyszíves a fejlõdésrõl, pszichológus vagyok... Sem testileg sem lelkileg nem áll kész egy ekkorka lány a szeretkezésre...át sem éli úgy ahogyan azt át kellene élni. Nem válik ez javára hosszú távon, még akkor sem ha most örvend neki és most azt hiszi hû de felnõtt lett. A mai világ elvan menve egy fele, sajnos, de nem feltétlenül kellene ezt a példát követni. Mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak-nem tudom ismered-e a mondást. Hát a szeretkezésnek nem ebben a korban van az ideje... de gondolom Te ezt is jobban tudod... kérdezõ bocs az Off-ért megint
Én nem tudom de ha már itt alszik egy lány, akkor is megdugom h a 2hete ismerem, meg akkor is ha 2éve. Ez így volt 17 évesen is, meg most is. Nem para, haladni kellene a korral. Elsõ
Én biztosan nem, 15 évesen még engem nem engedtek volna(igaz már nagyon régen volt) de utólag beláttam, hogy anyuméknak volt igazuk énn sem engedném meg, azért még kicsit ehhez az ottalvós járáshoz fiatal. 28 N Szerintem tök mindegy mennyi ideje vannak együtt, gyerek még.

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

17 éves a barátom, 3 hónapja vagyunk együtt, hogyan mondjam el neki, hogy cisztám van és meg fognak műteni? 15/L

Legjobb válasz: Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!

Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!
Egyébként ha egy kapcsolatban ezt nem lehet megbeszélni, akkor semmi értelme annak a kapcsolatnak! Ha nem vagytok õszinték egymáshoz, és nem tudtok nyíltan beszélni az intim dolgokról, akkor megette a fene az egészet, nincs értelme együtt maradnotok!!!
Úgy mondd, ahogy ide leírtad! Mit kell ezen bonyolítani???
De amúgy hogy derült ki, hogy cisztád van?
Itt az ideje, h elmond, elvégre ezért vtok együtt, és nem két idegen vtok, akiknek titkolózniuk kéne!
Nem olyan nagy ügy ám ez, csak nagyon fiatal vagy azért érzed így. Biztos vagyok benne, h elmondod neki, és teljesen normális lesz. Sõt még egy plüssmackót is fogsz kapni a kórházban. Mihamarabbi gyógyulást!
Hol van cisztád? Én simáán elmondtam neki, mellettem volt (: 14/L
A kérdező hozzászólása: Igazából én már hónapok óta tudok a cisztáról, barátommal most sokat vagyunk együtt, egy szobában alszunk, együtt melózunk, stb., de elõtte nem is mutatom, hogy fáj és baj lenne..
A kérdező hozzászólása: Petefészkemben.. Sajnos!! Amúgy nõvéremnek is volt februárban, csak nem beszélek vele..
Ha normális a barátod, meg fogja érteni a helyzetet és melleted lesz, támogat, amiben csak kell! Szerintem a legjobb az lenne, ha kettesben lennétek, nem nyílvános helyen és elmesélnéd, hogy mi a helyzet. Ha nem akarod rögtön azt mondani, hogy cisztám van és meg fognak mûteni, esetleg vezesd fel egy kicsit a témát. Kezdheted akár úgy is, hogy "Xy, el kell mondanom valamit, valami komoly dolgot." Így már õ is rá tud készülni egy kicsit, hogy most nem arról lesz szó, milyen filmet nézzetek meg. És akkor elmondod, hogy cisztát találtak a petefészkedben és meg kell mûteni. Ne aggódj, ha szeret, melletted lesz, támogat, segít neked! Neked pedig mielõbbi gyógyulást kívánok:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Igazából már rég óta nem jött meg, és nagyon fájt a hasam, ezért elmentem a biztonság kedvéért orvoshoz, aki diagnosztizálta, hogy petefészek cisztám van. Barátommal délután leszünk együtt, végre kettesben, szerintem a bejelentés úgy fog történni, ahogyan az utolsó válaszoló írta.
az attól függ mennyi ideje vagytok együtt....
Helyes felfogás :) ) Nekem is volt egy 11 hónapos kapcsolatom, de mivel nem éreztem komolynak így nem is volt szex. Azóta már van egy 7 hónapos kapcsolatom, itt már 4hónap után volt :) Õt imádom :) ) 17/L
Ez igaz! Nem utóbb kell sajnálkozni a megbánt szex(ek)ért... Ezért legyél megfontolt bár ahogy látom az vagy :)
18:44 vagyok. Na végre egy normális gondolkodású lány :) 21/L
A kérdező hozzászólása: szex még nem lesz, ezt meg is beszéltük. am meg a pettinget is nemrég próbáltuk ki szóval a szex még várhat, korainak tartom
A petting nem korai. Csak könyörgöm ne szexeljetek még. Sajnos elég sok 13-15 éves lány van, aki csak divatból fekszik le egy pasival, nem másért. És általában itt szerelem sincs.
Akkor szerinted mi a szex?
A kérdező hozzászólása: hát mindenütt azt olvasni h a petting az nem szex, am 6 hónapja vagyunnk 1ütt.
Alapból nem korai, csak az az elgondolkodtató, hogy szerinted a petting nem számít szexnek. Egyébként ha azt mondjuk, korai, akkor többé nem csináljátok, vagy legalábbis egy-két évig?
Korai a szex lenne. A petting szerintem ideális. :)
Szerintem nem korai csak ne vigyétek "túlzásba". A nagy hévben nem kell megfelejtkezni arról hogy CSAK petting van és nem SZEX!... Akkor pillanatnyilag jó ötletnek tûnhet de utána nagyon megbánhatod!

15 éves a lányom, mit engednétek meg neki és mit nem a barátjával kapcsolatban?

A lányom 15,szeptemberben tölti 16. életévét. A barátja 18 éves lesz augusztusban. Egy hónapja és egy hete vannak együtt,ismerem a fiút,tudom,hogy vigyáz a lányomra,de attól még aggódom érte. 1. Az megengedett,hogy vakációban esténként kiengedjem a barátjával 23.00-00.00-ig,annak ellenére,hogy még egyikük sem nagykorú? 2. Van olyan eset,amikor 22.00-23.00-ig is ott ül a fiúnál,ez soknak számít? Zavarhatja a szülőket? 3. A fiú felvetette neki,hogy aludjon valamikor nála a nyáron,ti megengednétek? Bíztos,hogy szexelnének? 4. A szexuális élet elkezdése csak szerintem lenne túl korai? Legfőképpen ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni,de még szívesen elfogadok tanácsokat ebben. Elég nehezen tudom néha kezelni a lányom,nem akar mindig szót fogadni nekem,csak az apjának.. én meg fenyegetőzni nem akarok. VÁLASZÍRÓ: Nemet,kort is kérek szépen!

Legjobb válasz: Én maximum 10-11-ig engedném ki, de ezt sem rendszeresen, egyszer kétszer lehet róla szó. Annak mondjuk nem örülnék, ha 10-11-ig ott lenne a fiúnál, nem hiszem, hogy illik ennyi ideig másnál maradni, de erre is érvényes az, hogy nyilván, ha elmegy otthonról és mondjuk gondolnak egyet és átmennek a fiúhoz, akkor menjenek, de 10-11-re legkésõbb legyen otthon. (11-ig is csak akkor engedném, ha megoldott, hogy biztonságosan hazajusson, ha kell elmennék érte) Együtt alvást nem engedném, egyrészt mert még nagyon fiatal hozzá, másrészt meg egy hónap ehhez kevés idõ, ismerjék meg rendesen egymást és majd késõbb esetleg lehet róla szó. Mindezek mellett elbeszélgetnék vele a szexualitásról, kihangsúlyoznám, hogy nem jó elkapkodni, mert lehet egy életre megbánja... 27/N

Én maximum 10-11-ig engedném ki, de ezt sem rendszeresen, egyszer kétszer lehet róla szó. Annak mondjuk nem örülnék, ha 10-11-ig ott lenne a fiúnál, nem hiszem, hogy illik ennyi ideig másnál maradni, de erre is érvényes az, hogy nyilván, ha elmegy otthonról és mondjuk gondolnak egyet és átmennek a fiúhoz, akkor menjenek, de 10-11-re legkésõbb legyen otthon. (11-ig is csak akkor engedném, ha megoldott, hogy biztonságosan hazajusson, ha kell elmennék érte) Együtt alvást nem engedném, egyrészt mert még nagyon fiatal hozzá, másrészt meg egy hónap ehhez kevés idõ, ismerjék meg rendesen egymást és majd késõbb esetleg lehet róla szó. Mindezek mellett elbeszélgetnék vele a szexualitásról, kihangsúlyoznám, hogy nem jó elkapkodni, mert lehet egy életre megbánja... 27/N
1. Szerintem meg lehet engedni. Nyár van, minek kuksoljon otthon? 2. Hát ezt csak a szülõk tudnák megmondani, valakit zavar, valakit nem. Majd a fiú úgyis mondja a lánynak, mert nyilván, ha zavarja a szülõket, õt cseszegetik. 3. Hát...ottalvás nélkül is meg tudják oldani a szexet, ha akarják... Ennek ellenére szerintem még ráér a lány az ottalvással. Esetleg akkor szerintem meg lehetne engedni, ha nagyon indokolt, pl elmentek bulizni és közelebb van, ha a fiúhoz mennek aludni, vagy szakad az esõ, mert úgy csak ne kelljen már csakazértis hazacaplatni. 4. Egy hónap és egy hét együttjárás után lenne korai. De ezt majd úgyis a lány dönti el, mert mint mondtam, ottalvás nélkül is meg lehet bármit oldani. A lényeg a kölcsönös bizalom! És az õszinteség. Nem kell tiltani, mert ha így is kicsit nehezen lehet kezelni a lányt, az szerintem csak rontana a helyzeten. Viszont szabályok kellenek, ezért ahhoz ragaszkodhatsz, hogy akkor leszel engedékeny, ha a lányod õszinte és megbízható. Ezalatt azt értem, hogy a megbeszélt idõre ér haza, ha késne szóljon. Mondja el kikkel van és hol. Én is nehezen kezelhetõ voltam, de egy idõ után apuék is megnyugodtak, amikor látták, hogy bár önfejû vagyok, de legalább nem aggódják magukat halálra, hogy vajon kivel és hol vagyok. Mondjuk párszor voltam büntiben, mert az órát azt nem nagyon ismertem és mindig elkéstem:D Apukának kéne akkor a szabályokat felállítani, ha az õ szava jobban hat a lányra! Vagy legalábbis támogassa a te szabályaidat és segítsen az érvényesítésben. És elnézést, hogy korom ellenére tegeztelek! 22L
A korával/korukkal nincs gond, de 1 hónap és 1 hét elég kevés idõnek tûnik. 1-2. Engem anyukám nyáron nem enged ki ilyen sokáig az este, és én nem is szívesen lennék a barátoméknál olyan késõn. Nem hiszem, hogy zavarná õket, de mégis elég illetlenség. Elõfordult már, de nem túl gyakran. 3. Én több, mint 1 éve együtt vagyok a barátommal, és mi is szeretnénk már, hogy együtt aludhassunk. Nekünk nem engedik meg, sajnos. Egy hónap után viszont tényleg korai az együttalvás, én is szerettem volna anno, de utólag azért beláttam, hogy az ennyi idõ semmi. 4. Lehet korai lenne, de a mai világban... Sajnos ebbe annyira nincs beleszólásod, ha akarják csinálják. A tudtod nélkül is. Csak világosítsd fel a lányod, hogy ha arra kerül a sor mindenképpen védekezzen. 16/L
Hát én csak a saját esetemet tudom elmondani. Engem tiltottak az együtt alvástól is, a szextõl is, nem is igazán engedtek hozzá elmenni pláne több napot ott aludni. Kb 8 hónapja voltunk együtt, amikor le is feküdtünk. Mivel anyáék tiltották ahogy tudták így nem mindig volt megfelelõ helyszín és elég szar élményeim vannak ezekkel kapcsolatban. Lehet, hogy túl korai, de ha annyira akarják, megoldják, más kérdés, hogy a helyszín milyen hatással lesz rá a késõbbiek során. Az együtt alvás szex pedig csak kettejükön múlik. Ismerek olyat is, akik akkor sem feküdtek le egymással, meg olyat is akiknek együtt se kellett ehhez aludniuk. És az meg, hogy zavarja e a szülõket, az is ember függõ. Õket kéne megkérdezni
1. Én nem engedném meg, maximum néha a 11-et. De rendszeresen, állandó jelleggel kizárt. 2. Ez illetlenség. 9 óra elõtt illik legkésõbb hazamenni vendégségbõl. Elmgyaráznám a lányomnak, hogy lehet, hogy a fiú szülei ezt nem éreztetik, de zavarhatja õket, hiszen a felnõttek 10-11-kor már aludni mennek, ha reggel 6-7-kor kelnek! Ilyenkor igenis kellemetlen egy idegen jelenléte (mert valljuk be, 1 hónap után még az). Ráadásul nem a legjobb fényt veti rá, ha rögtön ezzel indít. 1 év után ha NÉHA eddig maradna hát hagyján...de egy hónapra ne. 3. Nem. Szexelni nappal is lehet, el is magyaráznám a lányomnak hogy a megszakítás nem védekezés, a "csakegypicitraktabe"-tõl is teherbe lehet esni és így tovább, vennék neki óvszert egyébként is, DE nem gondolom úgy, hogy az ottalvás egy 15 éves gyereknek való. 17 évesen esetleg. És akkor sem 1 hónapos kapcsolatban! 4. Szerintem is túl korai, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Érdemes venni neki óvszert, elmagyarázni neki a tipikus tévhiteket (elõváladéktól nem lehet teherbe esni - de igen, a megszakítás védekezés - nem, menstruációkor nem lehet terhes - de igen, mert van spontán peteéérés, stb.), és azt is, hogy az együttlétek után ellenõrizzék le, hogy nem szakadt-e az óvszer, mert nem játék. Megmondanám neki, hogy nyugodtan fordulhat hozzám, ha valami problémája, kérdése van, elviszem magánorvoshoz, ha szeretné. A tablettával viszont 18 éves koráig várnék legalább. A lányoddal nem veszekedni kell, hanem elõször is megbeszélni az apjával, hogy ezekre a szabályokra gondoltál, ezt mindketten erõltessétek. Nem kérlelni meg kiabálni kell, hanem szépen kategorikusan kijelenteni, hogy hétköznap 10-re jöjjön haza, hogy a barátjánál nem maradhat többet 9-nél tovább, mert illetlenség, stb. Ha hisztizik meg veszekszik nem kell rá reagálni.
1. Nem ott az egész nap, éjszaka otthon a helye. 2. De miért éjszaka megy át, engem zavarna. Bár ha a szülött zavarja szóljon érte. 3. Biztos, hogy nem aludhatna ott. Egyrészt csak 15 éves másrészt egy hónapos kapcsolat még semmi. Nem feltétlenül de nagyobb az esélye mintha nem alszok ott. 4. Nem szerintem is. Hagyjuk ezt a mai fiatalak szöveget, a mai fiatalok olyanok amilyenre a mai szülõk nevelik.
1. Szerintem megengedett, de tudj róla, hogy mikor hova mennek, meg legyen nála telefon és azért hívjon fel egyszer, hogy minden rendben van e vele. Nem mindegy az sem, hogy milyen környéken laktok, ezt te tudod, hogy nyugodtan kiengeded e vagy sem. 2. Szerintem nem sok, elvégre nyári szünet van, iskolaidõben nyilván nem ülne ott addig, ilyenkor kell kihasználni, amíg fiatal és nem kell dolgoznia. Addig tegye meg, mert utána már sem ideje sem energiája nem lesz, ha majd dolgoznia kell. Hagy éljen addig egy kicsit. A lányod kérdezd meg, hogy nem zavarja e a fiú szüleit, csak tudja meg látja, hogy hogy állnak hozzá, de ha zavarna akkor nyilván a fiú sem hívná el. 3. Az, hogy valakik együtt alszanak nem egyenlõ azzal, hogy szexelnek is. DE! Szexelni nem csak akkor lehet, ha ott alszik. Ha ott ül este 10-11ig akkor is simán szexelhetnek, szóval a tiltás itt nem sok mindent eredményez. Ne nevelj tiltva, mert hazudni tanítod. Sok barátnõm nekem is ilyen volt, nem engedték a srácnál aludni, azt hazudta, hogy barátnõhöz megy vagy ide-oda és közben meg a pasinál aludt. Nem jobb neked is tudni, hogy bármi van hol keresd? 4. Hát kicsit lehet korai, de ez az érettségtõl is függ meg a kapcsolat komolyságától. Szerintem a legjobb nevelés az, amit a szüleim alkalmaztak: azt csináltunk a testvéreimmel, amit akartunk. Bulizhattunk reggelig, nyaralhatunk haverokkal, hajfestés, piercing, pasinál is ott alhadtunk stb. semmiben nem volt korlát, annyi volt kérve, hogy mindig mondjuk meg az igazat hol vagyunk, egyszer telefonáljunk haza, és tanuljunk jól. Egyikõnk se lett hülye meg elzüllött. Kiszórakoztuk magunkat bõven fiatalon, mostmár mindhárman fõiskolát végeztünk, jó helyen dolgozunk, tesómék már házasok-gyerek is van, nekem is võlegényem van stb. Sosem éltünk vissza a bizalommal, hogy a szüleink szabad utat engedtek. Nem kellett hazudoznunk, nem kellett otthon kuksolni, megtanultunk egymásra vigyázni stb. De mindenki maga dönti el, hogy neveli a gyerekét. 22/L
24/N voltam.
Eléggé függ a lányoddal való kapcsolattól is. Megbízható a lányod? 1. Szerintem az már sok. Ha barátokhoz mennének (mondjuk sütögetni, házibuli), vagy hasonló, akkor nem probléma, de mondjuk parkba, koncertre...stb. egy 15-16 éves lánynál korai szerintem. 2. Nálunk zavarta volna a szüleimet, ha a barátom itt ül 10-11-ig. 3. Szerintem szex lenne belõle, de mondom, attól függ, a lányod milyen. 4. Valóban korai, de igazából a lényeg az, hogyha mégis megtörténik, akkor ne legyen nem kívánt terhesség belõle. Beszélgess el vele mégegyszer mindenrõl, tudasd vele, hogy neked bármit elmondhat, tanácsot kérhet, te partner vagy. 20/L
1. Igen. 2. Ezt a fiú szüleivel kell egyeztetni. 3. Nem engedném, mert ez hallgatólagos beleegyezés a szexbe. 4. Szerintem is korai. 54F
1. Szerintem engedd ki, de 11 körül érjen haza. 2. Ha csak nagyon ritkán van ott a szülõknél eddig, az oké, de túl sokszor ne forduljon elõ. Bár ez szerintem függ a házuk kialakításától is. Nem mindegy, hogy mennyire kellene kerülgetni a szülõket, van-e több fürdõszoba, meg ilyenek. 3. Szerintem a nyáron még ne aludjanak együtt, de a lányod 16. születésnapja után engedd meg párszor hétvégén. Akkor is, ha nemsokára 16 lesz, sokkal durvábban hangzik, hogy 15 évesen aludt elõször a barátjával, minthogy 16 évesen. 4. Szerintem is korai még. Fiatal a lányod, meg nem is járnék még olyan régóta. De hogy mikor kezdik el, ez csak tõlük függ, ebbe nem hiszem, hogy van beleszólásod.
1: Igen, nyáron miért ne. 2: Nem tudom. Attól is függ, hogy mit csinálnak, mekkora a lakása, de ez a szülõkre tartozik, majd õk szólnak a fiúknak, ha zavaró. 3: 15 évesen nem engedném meg. Szexelni nyilván nem csak éjjel lehet, de azért ne játsszon 15 évesen felnõttesdit. 4: Szerintem is korai, azért a 16-ot várja meg. 45N
És amit lehagytam, szinte alig ismerik egymást. 1 hónap nem sok idõ. Kizárt, hogy ott aludhasson.

Az egyik barátnõm 15 éves, és lefeküdt a 18 éves barátjával?

De nem ez a nagyobb probléma, ha nem az, hogy 3 ( !!!) óra ismeretség után!!!! Amúgy egy koncerten találkoztak. Én teljesen kiakadtam rajta... Eddig kb. 3 hete járnak, azóta többször is lefeküdtek. Próbáltam beszélni vele, hogy nem fogja-e megbánni, hogy egy pár órás ismeretség után vesztette el szûzességét részegen, de szinte meg sem hallgatott! Én pedig nagyon féltem, mert mi van, ha a srác elhagyja, és összetöri a szívét?! Hogy tudnám észhez téríteni? ( És ti amúgy mit gondoltok a viselkedésérõl? Csak engem akasztott ki ennyire? ... Rengeteg barátja elfordult tõle, mert k urvának tartják, csak én maradtam neki, muszáj valahogy segítenem neki, mert szerintem ennek nagyon rossz vége lesz... ) :(

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ilyet mondok a barátnõdre... De egy cafka. Már ilyen korán, úristen... Teljesen normális, hogy Téged ez kiakasztott, szerintem ha én lennék a szülõje, agyonütném. Nincs baj azzal, hogy elmegy koncertre, de 15 évesen leissza magát, és lefekszik egy vadidegennel. Komolyan, teljesen lefõttem. Legalább védekeztek? Mert akkor már csak egy gyerekterhesség kéne ennek tetejébe. Mert még gyerek... Nem csodálom, hogy elfordultak tõle a barátai, meg hogy k.rvának tartják. Ha meg sem hallgat, nem tudsz vele mit csinálni. Nem mondom, hogy árulkodj a szüleinél... De azért kíváncsi lennék, hogy õk tudnak-e errõl. Bocsi, hogy semmi értelmeset nem tudok tanácsolni, de teljesen kész vagyok most ettõl :( 24/L

Ne haragudj, hogy ilyet mondok a barátnõdre... De egy cafka. Már ilyen korán, úristen... Teljesen normális, hogy Téged ez kiakasztott, szerintem ha én lennék a szülõje, agyonütném. Nincs baj azzal, hogy elmegy koncertre, de 15 évesen leissza magát, és lefekszik egy vadidegennel. Komolyan, teljesen lefõttem. Legalább védekeztek? Mert akkor már csak egy gyerekterhesség kéne ennek tetejébe. Mert még gyerek... Nem csodálom, hogy elfordultak tõle a barátai, meg hogy k.rvának tartják. Ha meg sem hallgat, nem tudsz vele mit csinálni. Nem mondom, hogy árulkodj a szüleinél... De azért kíváncsi lennék, hogy õk tudnak-e errõl. Bocsi, hogy semmi értelmeset nem tudok tanácsolni, de teljesen kész vagyok most ettõl :( 24/L
Nem tudom mér ciki... Én pár éve kinyaltam egy 13 éves kislányt. Ez van. 15 évesen már simán lehet szexelni. Sõt már az általános iskolások is tolják ezerrel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, mondom, hogy mindenki magára hagyta, nem tehetem vele én is ezt... Az a baj, hogy nem bánta meg, sõt, valahogy büszke magára, olyan, mintha felsõbbrendûnek érezné magát nálunk :(
Ha már egy 3 órás ismertség után lefekszik valakivel, nem mindegy, hogy hányszor fekszenek le utána? Te ha ilyen helyzetben lennél, mit tennél? 1. Kiborulnál, és sírnál mindenkinek, hogy úristen, mit tettél magaddal. 2. Egybõl hárítanál mindent, megpróbálnád jól érezni magad a sráccal, még jó dolog is kisülhet belõle. Barátnõd választott, mondjuk nem feltétlen tudatosan. Aki meg ezért k urvának tart valakit, menjen a fenébe. Nem igaz, hogy nem követhet el valaki hibát. Mellette kell állnod, de ne légy az erkölcscsõsze.
Madarat a tolláról, embert a barátjáról... ha tiniribikkel barátkozol, neked is jó híred lesz.
Nagyon lelkizõs típus lehet egy olyan csaj, aki 15 évesen pár óra ismeretség után megkúratja magát egy felnõtt csávóval.
Az õ dolga, meg te ismered mennyire ilyen lelkizõs típus hogy beletörne-e a szíve. Velem MAJDNEM megtörtént detto ugyanez (azzal a kivétellel, hogy a srác 20 körül volt), csak a másik dzsekijében felejtette a gumit, így aztán nem lett lefekvés. Ha lett volna, bánná a fene még így sok év távlatából is, sose misztifikáltam túl ezeket a dolgokat. Nem voltam és nem is vagyok egy ribi típus (nem kacérkodok, nem cicomázok, nem cicázok fiúkkal, és pont, hogy fiúsan öltözök), de tabut se csináltam a szexbõl soha, pláne nem hormonbuzgásos tizenévesen. Ha csak szerelem mellett feküdtem volna le bárkivel, még így 30on túl is szûz lennék. Nyilván ez sokak értékrendjébe nem fér be, vagy taszító, de nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy MEGFELELÕ védekezés MINDIG LEGYEN (gyerek és nemi betegség ellen egyaránt), azon túl meg mindenki azt csinál, ami jól esik neki.
Te semmi nem tehetsz. Ha beleszólsz, csak kettõtök barátságát teszed tönkre. Ha beüt a baj, majd legyél mellette lelki támasznak, de ne mondd neki, hogy megmondtam.
Amit már megtett azon úgysem tudsz változtatni. Senki múltja felett nem tudunk ítélkezni. Ha õ magától nem látja be, hogy baromságot csinált, majd egyszer leesik neki, talán fájdalmasan, de a hülye is a saját hibájából tanul.
mindenki a saját hibájából tanul...lehet még ilyen téren nincs tapasztalata, de az eset után majd óvatosabb lesz. Szép dolog, hogy félted a barátnõd, de sok közöd nincs hozzá, hogy kivel érzi jól magát, kivel jár és kivel hányszor fekszik le...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, neked csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz -.- Remélem, majd akkor is ilyen toleráns leszel, ha esetleg késõbb a te lányod csinál ilyeneket 13 évesen...

Tervezzük a barátommal h lefekszünk. Én 14, ő 15 éves, még mind2en szüzek vagyunk.100%ig megbízunk 1másban, mind a 2en nagyon szeretnénk. Hogyan tehetnénk könnyebbé az elsőt?

úgy értem h ne fájjon annyira, meg úgy egyáltalán

Legjobb válasz: Istenem..az,amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik,hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát,nevetnem kell,ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút,akit"szeret", megnõ a melle, és rájön,hogy fel tud izgulni,és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért,mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal,várjatok még.

Istenem..az, amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik, hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát, nevetnem kell, ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút, akit"szeret", megnõ a melle, és rájön, hogy fel tud izgulni, és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért, mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal, várjatok még.
Ha maximálisan úgy érzed, hogy megbízol benne akkor lefeküdhettek.. de elõtte pettingeljetek sokat. Nem bûn az.. és szerintem akkor is meggondolhatod magad mikor már majdnem megtörtént. A barátod meg fogja érteni szerintem: )
várjatok legalább 2 évet
Akkor kombinálok: legyen hosszú az elõjáték. Mondjuk 2 év. 22L
Legyen hosszú az elõjáték...:)
gyerekek vagytok még. várjatok vele. csak nedves a bugyid, barátodnak meg áll a cerkája, de NEM EBBÕL ÁLL A SZEX! fogjátok már fel végrevalahára...
Ne foglakozz ezekkel itt ezek csak okoskodnak ha szexelni akartok ugyis fogtok.. nincs értelme tovább huzni az idõt.. fél év alatt még nem feküdtettek le inkább ez a fura .. védekezzetek és szexeljetek utánna ugyis sokkal könnyebb lesz .:)
hát nemtudom. de sztem amit az eslõ írt. a 2.szólóra ne halgass, ha fél éve vagytok együtt és ugy érzitek, akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: gondolkodjál már -.-" 6 hónapja imádjuk 1mást szex nélkül. Persze h lehet. És akkor sem fog összedõlni a világ ha még nem történik meg... ^o)
Megértem, hogy gondolsz rá, hogy lefeküdni vele. 6 hónap hosszú idõ ilyenkor. De 14 évesen nagyon nagyon korai. Elhiszem, hogy imádjátok egymást, hisz azért vagytok együtt, de hidd el, hogy nagy az esélye, hogy késõbb megbánod. Meg amúgy is, minél többet vártok, annál jobb lesz majd egy idõ után "egymásnak esni" :P Én 16 éves vagyok (nem sokára 17) és még szûz vagyok, van barátom, de még várok vele:)
Ja, és imádni egymást szex nélkül is lehet. De ennyi eszetek úgy látom nincs.
Köcsög neked a jó k.va.... Hülye kis taknyos pics.a. Ha csak vergõdni tudsz a válaszokon, akkor ne kérdezgess. Fogadd a negatív kritikát is. Hülye pisis. Menjél akkor, "b.asszatok" aztán majd gyere vissza sírni, hogy "nem vagyok terhes"?? Mert az lesz.
A kérdező hozzászólása: rendben, várunk még vele, hiszen remélhetõleg még sokáig együtt leszünk, van még idõnk bõven :) köszi a választ ;)
Szerintem ne ide gyere, ha normális válaszokat vársz, a gyakorikérdések már rég elzüllött oldal. Ha szeretnél vele lefeküdni, akkor tedd. Sok elõjátékkal. De azért remélem nem ez lesz az elsõ alkalmak közt, amikor látjátok egymást meztelenül... Kitapasztalátátok már pettingbe, hogy jó a másiknak, vagy csak belecsaptok a lecsóba? Nem számít mióta jártok, az számít, hogy ismeritek -e egymás testét. De azt mondom, várjatok még egy picikét. 14-15 évesen semmiképp se vagy érett rá, és a barátod se . Én is azt gondoltam, hogy érett vagyok rá, mert érettebb voltam felfogásban a koromnál, de már megbántam, pedig én is 14-15 voltam(egyátalán nem volt egy álomszeretkezés), a mostani barátommal jobb lett volna elveszíteni. Ne várj sok mindent az elsõ szextõl, ha ilyen fiatalon veszted el.
Nos KÖCSÖG véleményt még nem olvastam ezen az oldalon, egyébként is tanácsot kért a köcsög haverod!
PETTING még 2 évig!
vannak köcsögök az oldalon ne foglalkozz velük!! csak rajtatok áll h h érzitek ha gondoljátok tegyétek meg:)
A kérdező hozzászólása: b+ pont errõl beszélek! már nem tom ki azt írta h azt elsõvel "töcskölni" erre írtam én h nem b*szok.
Eléggé pisis vagy még ehhez:/ Kezjük ott hogy mit kérdeztél aztán meg ez h te bazsol nem szeretkezel 14 évesen:/ hát jónagy ribanc leszek:S Grat.;) Jó baszást.
Az elején petting orrba szájba...:D Aztán ha már ismeritek egymás testét akkor gyerünk:D Védekezzetek!Az a legfontosabb!!
A kérdező hozzászólása: jajj ne haragudj, én nem tudok írni??? nevetséges... tudod ez rövidítés, inkább nézz magadba helyesen az ly én nem j... És nem azért szeretnénk lefeküdni mert mindenképp ba*nom kell vkivel hanem mert imádjuk 1mást. Aki normális választ adott annak köszönöm. ^.^
szerintem oltári nagy butaság lenne ilyet csinálni meg hejesen sem tudsz irni:1-ütt meg 2-en...istenem tanulj irni aztan majd jöhet a sex 15/l
A kérdező hozzászólása: -.-" nem erre gondoltam, na mind1. Az elsõnek köszi
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam h fél éve vagyunk 1ütt
a negatív kritikát is el kell fogadni de attol még nem kell le pisisezni meg hasonlok, ahhoz már elég negy hogy megértse mit írtok. én 17 L és nekem már egy és fél éve van barátom de még mindig szuz vagyok és még nem is hiányzik, ugyh van még idod, legalább mégjobban megismeritek egymást.

26 évesen 15 éves barátom van.3 hónapja vagyunk együtt napi szinten átjön hozzám. Azt mondogatja folyton, hogy nagyon várja, hogy betöltse a 18-at és összeköltözhessünk. Szerintetek mennyire komoly ez a kapcsolat?

Akkor már senki nem szólhat bele a kapcsolatunkba.

Legjobb válasz: Ne haragudj de ezek alapján amit írtál érettséget tekintve te sem lehetsz több 15-nél... Azt te érzed mennyire komoly a kapcsolat. A barátod még szinte gyerek, nem kell mindent komolyan venni. Lehet te vagy az elsõ szerelme, akkor meg a lila köd miatt akár feleségül is akarhat venni... De egy 26 éves nõ mit akar egy 15-tõl?? Ne haragudj, nem vagyok túl konzervatív, de ez még fordítva is nagy korkülönbség. Vagy én értettem félre a helyzetet?!

Ne haragudj de ezek alapján amit írtál érettséget tekintve te sem lehetsz több 15-nél... Azt te érzed mennyire komoly a kapcsolat. A barátod még szinte gyerek, nem kell mindent komolyan venni. Lehet te vagy az elsõ szerelme, akkor meg a lila köd miatt akár feleségül is akarhat venni... De egy 26 éves nõ mit akar egy 15-tõl?? Ne haragudj, nem vagyok túl konzervatív, de ez még fordítva is nagy korkülönbség. Vagy én értettem félre a helyzetet?!
hát te ismered de még lehet hogy a gyerek és ezért mondja bár nembiztos de bele fognak szólni 18évesn de akor már megteheti hogy leszarja de szüleivel meg kell szerttetned magad és kész
Te beteg vagy, az én párom 8 évvel fiatalabb, de már 21 volt, amikor összejöttünk. Ne tedd tönkre a gyereket!
1745 újra ez 4 éve volt ;) 33n
Gratulálok... Valami atombiztos módszert válasszatok a védekezéshez, nehogy szaporodjatok.. ehh... :/

25 éves barátom van. Nem tudom mit tegyek mert a barátok szerint jol kijövünk tökre össze illünk, én nem tudom hogy mi legyen mert anyuméknak nem monhatom meg mert a 20-at se nagyon "engedik". deh szakitani sem szakithatok. Most mit tegyek? 15 vagyok

Legjobb válasz: Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)

Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)
Nekem 16-17 évesen volt egy 10 évvel idõsebb barátom. Megértettük egymást, beszélgetni is tudtunk mindenrõl, szóval jól elvoltunk. Mások furán néztek, hogy 10 év, milyen sok... De igazából a velem egykorúaknak olyan a felfogása, hogy inkább el se kezdek köztük keresgélni... Én is hazudtam a korával kapcsolatban a szüleimnek. (Bár akkor még nem gondoltam hogy sokáig együtt leszünk.) Késõbb kiderült, és kaptam fejmosást rendesen. De engedték a kapcsolatot. 1 évig tartott. Aztán rájöttem, hogy annyira nem is illettünk össze. (Amíg õt az zavarta hogy hol lakjon, mit dolgozzon, engem az kötött le hogy mikor plázázzak, milyenre fessem a körmöm...) Ja, és a végén meg kiderült hogy a szüleim utálták... Szóval gondold át. A korával kapcsolatban meg jobb az õszinteség. Egyszer úgyis kiderül, és akkor rossz lesz. Merthogy nem elég hogy 10 év, még hazudtál is... Amúgy miért nem szakíthatsz? 19/L
Szerintem ez hatalmas korkülönbség, fõleg ebben a korban. Attól még, hogy menõ, jól néz ki, még nem biztos, hogy összeilletek, sõt, ebben a korban biztos is vagyok, hogy nem illetek össze. Tudtok önfeledten beszélgetni akármikor, akármirõl? Van közös témátok? Van közös hobbitok? Mit szoktatok együtt csinálni? Mit érzel érzelmileg? Ezek fontos kérdések, és ha néhányra nem tudtál válaszolni, akkor lépj tovább és keress egy korodbeli fiút. Nem éri meg ilyen idõsekkel együtt lenni, mert valószínûleg csak egy dolgot akarnak tõled... Remélem segítettem! 15/F
Szerintem nem jó titkolózni, pláne nem a szüleid elõtt. Mondd el nekik, és beszéld meg velük, de fontold meg, amit elsõnek írtam
Igazuk van, a 20 is sok. Bocsi hogy ezt írom, de keresgélj a saját korosztályodból. Ez nem normális! 15/F
egyetértek... :S a középkorban már halott lennél :) Ma más idõk vannak, de ez olyan, mintha egy 5 éves lánnyal járna egy 15 éves fiú (sajnos undorító, de a volt sulimban egyik évfolyamtársam ezt csinálta :S )
és miért "nem szakíthatsz?" :S
Nem kell mindent az orrukra kötni. Ha tényleg normális a pasid, akkor ezt megérti. Meg aztán ne a szakítás legyen az elsõ gondolatod, ha szereted! Mellesleg 3 év múlva már senki nem szólhat bele, hogy kivel jársz. Addig meg nem olyan nehéz titkolózni.
egykoru vagyok veled kedves kérdezõ, nekem is volt idõs pasim bár õ csak 23 volt. de te érzed hogy mit kell tenni. én apukámnak elmondtam, nem tartotta jó ötletnek de nem tiltott tõle... most már van egy komoly kapcsolatom de õ 20 alatt van :)
A 10 év korkülönbség nagyon sok.Szakítanod kell vele...képzeld el mikor te 20 leszel õ 30.... Amúgy megértem a mai lányokat..15-16 éves lány barátaim panaszkodnak nekem, hogy nincsen a korosztályukban egy normális pasi mert mindenki csak dugni akar stb.... Ezért keressnek 20 éves pasit mert egy 15 éves lány 20 éves pasihoz már majdnem érett, de magánvéleményem szerint inkább egy 16 éves csaj érett annyira mint egy 20 éves pasi. 20F
:) Én 25 éves vagyok a férjem 37 és kb 10 éve ismerjük egymást... Annó mikor én 15 éves voltam õ akkor 27 volt... haverok voltunk... de már akkor nagyon vonzódtunk egymáshoz...Persze az sokat számított, hogy én kb 20 nak néztem ki, õ pedig max 24 nek... de a tényeken ez nem változtatott semmit... 30éves korában kiment külföldre 2 évre, 32 éves volt mikor visszajött és elkezdtünk találkozgatni, járni... 3 év után pedig összeházasodtunk... Ha boldog vagy vele, és szeret téged ill. te is õt, akkor ne foglalkozz senki véleményével..!!! Ja és amúgy igaz, h 37 éves, de sokkal jobban néz ki, és jobb formában van, mint egy néhány huszonéves :) ) De nem is nagyon hagyhatja el magát, egy fiatal feleség mellett :) ) üdv
12:18 anno másabb volt a helyzet, akkor még nem is fajult el ennyire a világ. Nekem 22évesen volt egy párom, 2évig éltünk együtt a legnagyobb szerelemben, Õ 42éves volt. De egy mostani 25éves a szexre hajt, senki nem mondja azt, hogy nem! Szóval kedves kérdezõ, nem cselekszel helyesen. Nem kellene, hogy egy 25éves ember színvonalán élj. Te még tini vagy, ott keresd az életed. Kerülj ki a csapatból, ha máshogy nem megy. Lesznek más barátaid. Nem egészséges, amit csinálsz. De ha Te már elhatároztad magad az "öreged" mellett, akkor ne kérdezd a véleményünket!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek ezt a kapcsolatot. Neked biztos nagyon érdekes, hogy egy tapasztalt férfival lehetsz, de ez beteges. Egy 20éves srác bõven elég melléd. De amúgy is annyira ráérsz még!! Az iskolával törõdj (tudom, most szünet van), hogy 25évesen már igényes kapcsolatod lehessen, saját egzisztenciával! Hidd el, van tapasztalatom, jót akarok. Ez a 25éves pasi biztos örül, hogy kifogott egy hamvas barackot. És ha fáj is, Õ ezt látja benned, ezt szereti. Biztos nem a fõztödet stb.. Nyisd ki a szemed, légy kemény és a saját érdekedben szakíts! Minden jót!
a pasid egy pedofil allat hiaba vagy te mar 15 az agyad meg nincs a helyen es o ezt tudja es csak ki akar hasznalni. Annyira nem tudom megerteni az ilyen csajokat! Miert nem jo neked egy egykoru vagy egy 18 eves? hanyok az ilyen csajoktol de komolyan 18/F Muhaha
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az ágyasa ha ezt hiszitek. szakitani meg azért nem szakithatok vele mert egy baráti körben vagyunk és ha most szakitunk nem lesz olyan mint régen hogy ha öszejön a "kis CSapat" akor ne legyen feszültség. amugy türelmes mert már lassan fél éve küzködött hogy az elsõ randi meglegyen.
A pasid kiéli perverz vágyait (ha nem így lenne, megvárna, de tutira fogadom, hogy ilyesmirõl szó sincs), te pedig a hülye kis fejeddel azt hiszed, hogy ettõl leszel nagylány. Egy 25 éves pasi semmi mást nem akar egy 15 éves csajtól, mint dugni, amennyit csak lehet. Neki ez jó játék, te pedig nem gondolkozol. Ennyit lehet ebbõl leszûrni. A szüleidnek pedig igaza van, de mint oly sok esetben, ez most sem érdekel senkit, különösen nem téged, hiszen annyival okosabbnak hiszed már most magad. Ha azt hiszed neked ez a jó, és 18 évesen kiégve visszagondolsz, majd meglátod, valójában ki akart neked jót, a szüleid, vagy ez a pasas. L27
még kis csitri vagy, ne haragudj. manapság a huszon, sõt harminc évesek is buknak az ostoba, hamvas börû, kemény combú friss husikra, akik valljuk be, egyre korábban érnek és néznek ki valós koruknál 4-5-6 évvel idõsebbeknek. de egy ilyen kapcsolat neked nem adhat semmi pluszt, ami a javadra válhat. neked még moziba kéne járnod az osztálytársaiddal, és hannah montanat hallgatni, nem egy 25 éves pasi ágyasává válni. mert nem tudom elképzeni, hogy szexen kivül mi mást is tudnátok együtt csinálni. elhiszem, hogy imponál a kora, hogy esetleg van pénze és kocsija, és iszod minden szavát amit mond neked, de ez nem minden. számára csak egy ostoba csitri vagy, aki õt bálványozza.
Próbáld valahogy megismertetni szüleiddel de az elején ne úgy mint a barátod így hátha megkedvelik és akkor sokkal több esély arra hogy nem zavarná õket. Azokkal nem értek egyet akik szerint szakítanod kéne ha szereted csak ez számít! 19/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket volt amelyik segített volt ameik nem vagy volt ameik össze zavart. A történethez még anyit hogy nem kellet sokat gondolkozni mostanság ezen a témán mert egy hete pénteken találkoztunk jol el voltunk együtt és utánna eltünt pár napra tegnap mikor öszejöttünk páran hogy bulizzunk nem is foglalkozott velem igy én se vele aztán igy megoldodott a helyzetem. Köszi mindenkinek a véleményt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!