Találatok a következő kifejezésre: 15 éves A péniszem (73 db)

15 évesen a 15, 7cm hosszú pénisz átlagon aluli, átlagos vagy netán átlagon felüli?

181cm magas vagyok, 68kg.

Legjobb válasz: 15,7cm hosszú és 68kg-os pénisz?? Ember sürgõsen fordulj orvoshoz, ez már nem vicc !!

15, 7cm hosszú és 68kg-os pénisz?? Ember sürgõsen fordulj orvoshoz, ez már nem vicc !!
17 alatt átlagos.
Hello! Én 14 éves vagyok és 15cm-es a fa.kam. Szerintetek az átlagos, kicsi, vagy nagy???
Lányok szerint 17 alatt átlagos.
Jóval átlagon felüli! +18 fölötti magyar átlag is csak 14, 99 cm és nekünk van a 4. legnagyobb Európában! Forrás: http://bellini.blog.hu/2008/12/03/14_99_cm_a_magyar_ferfiak_..
24 éves vagyok 166 cm 14 cm a farkam mit gondolsz errõl kérdezõ ?
Átlagos.
az átlagostól kicsit kisebb.
ha azt mondom hogy átlagon aluli akkor levágod?
14 éves vagyok (majdnem 15) és 17cm, szerintem simán jó.

17 éves vagyok és álló helyzetben 15 cm a péniszem mérete. Ezt kicsit cikinek találom, de azzal nyugtatom magam hogy az átlag pénisz méret 13-14 cm. Fog még nõni?

Hozzáteszem: elég régóta dohányzom

Legjobb válasz: Átlagos, én nem rég töltöttem be a 18-at és nekem kicsivel több mint 17cm és én is dohányzom elég rég óta.

Átlagos, én nem rég töltöttem be a 18-at és nekem kicsivel több mint 17cm és én is dohányzom elég rég óta.
dohányzol?akkor megy össze, 2év és eltünik csoda hogy még látod
bakker nekem csak 11 cm :(
Mondsza csak, mi a túrót találsz "kicsit cikinek" ezen? Azt akarod, hogy a fülén jöjjön ki? Hol tanították nektek férfiaknak, hogy a nõi punci végtelen hosszúságú? Elárulom, hogy a méreted tökéletes ( még a 11 centis srácnak sincs mitõl aggódnia), a hosszabb már simán a méhszáját verdesi a nõnek, ami elhiheted nekem, baromi kellemetlen. És egyébiránt megtanulhatnád használni a keresõt, mert ez pontosan a 284915313255961. ilyen kérdés, bár sejtem, hogy csak azért írtad ki, hog "személyre szóló" dicséreteket kapj.
Neked is csak azt tudom írni, amit elõzõleg egy másik fiúnak is . Az a gáz , ha ebben a témában csak ez érdekel bennetek. Nem az a gond ha méred, melyik fiú nem teszi ezt meg . Hanem az hogy utána azon agyalsz, vagy agyaltok , hogy ez jó e, vagy nem .Egyrészt nincs különösebb jelentõsége , más részt meg változtatni sem lehet rajt .
Az enyém 19, ha ez vigasztal!
Mivel 20+ éves korodik általában nõsz még, ezért lehet hogy 1-2 cm a péniszed is nõ! De ezen nem kell aggódni, ezt nem te irányítod, valamint nem tudod befolyásolni! Amúgy "elviekben" átlagon felüli mérettel rendelkezel szóval no para:) !
nekem is 15cm. majdnem 1 hónapja töltöttem a 17-et.
Hát én nem sokára 17 leszek de akkor ez azt jelenti hhgy átlagon jóval felüli vagyok 21, 5cm

20 évesen 15 centis a péniszem. Ez kicsi vagy átlagos?

Legjobb válasz: 20 évesen itt tartasz ? Elég szomorú.

20 évesen itt tartasz ? Elég szomorú.
nem lehet mindenkinek 2m-es négerkolbásza vazze. :D örülj hogy van, és használd arra amire való :) nem a pisilésre meg a rejszolásra gondolok :D
Nekem elég ekkora.Nem a hossz vagy a vastagság a lényeg, , hanem, hogy érzéssel használd a barátnõddel.
Kicsi.Növeszd még pár centit.
Inkább a barátnõdre figyelj amikor használatba veszed, de arra hogy most épp mekkora.
Átlagos.
Ha nem pornó alatti rejszolásra használnád már rég rájöhettél volna a elsõ kézbõl :D Hidd el ha huszon centi az se jó mert fáj a nõknek :S
Küldj privátba képet róla:)
Rettenetes! Megint egy pénisz-méret kérdés! Egyébként jó!

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

14 éves vagyok és ha merevedésem van nem jön le a fityma a péniszemről.15 centiméteres a péniszem. Mit tegyek hogy lejöjjön?

Legjobb válasz: Elõször is higiénikus körülmények között pl: fürdõszobában, tiszta kézzel próbáld húzogatni finoman. Ha nem segít testápolóval ha ez sem mûködne akkor azt tanácsolom keress fel egy szakorvost. Ha fityma szûkületrõl van szó nem kell aggódj mert fiatal vagy és könnyebben lehet rajta segíteni mint idõsebkorban.

Elõször is higiénikus körülmények között pl: fürdõszobában, tiszta kézzel próbáld húzogatni finoman. Ha nem segít testápolóval ha ez sem mûködne akkor azt tanácsolom keress fel egy szakorvost. Ha fityma szûkületrõl van szó nem kell aggódj mert fiatal vagy és könnyebben lehet rajta segíteni mint idõsebkorban.
Magától nem jön le, vagy kézzel se?
Ha fitymaszûkület, akkor az könnyen megoldható szóval nyugodtan menj orvoshoz evvel, a pasik jó nagy részének volt hasonló gondja, jó ha minél elõbb átesel ezen, de természetesen nem feltétlenül mostanában kell elmenned, de az sem jó ha sokáig halogatod.
Enyhe szükület lehet, ha valóban csak mereven okoz a fityma hátrahúzása gondot és a te korodba, ha meleg vízben pár percig hátrahúzkodod akkor lazulhat pár hét alatt a fityma és már nem feszül és nem fáj, de óvatosan kell csinálni és akkor a legjobb és hatásosabb a módszer ha már merev a péniszed és úgy tornáztatod.
forró kád vízben próbáld (többször is), ha úgyse megy, menj orvoshoz.
Ezen csak a szike tud segíteni.
Jobb minõségû síkosítóval pl durex kend át. Könnyebben mozog majd és a makk se lesz olyan érzéken az érintésre.
Merev péniszhez nem csak vizet ajánlanék, próbáld ki Stadelmann-tól a gátmasszázsolajat. A neve ne tévesszen meg. Ez férfi problémáknál is nagyon sokat segített. Nekem van pár olyan ismerõsöm aki babakorú kisfiánál ezt használta és bevált. Neked sem árthat, csak segíthet, szóval ha meg tudod rendelni akkor ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Magától nem, kézzel lejön de nehezen és utána nem olyan jó érzés.:s

Milyen óvszert vegyek? 16 éves vagyok, és nagyjából 15 centi a péniszem. Vékony testalkatú vagyok, ígyhát nem túl vastag. Nemtudom, hogy milyet vegyek, nem akarom, lifegjen.

Legjobb válasz: Az elõzõ vok. Ha elmentél, fogd meg a gumit a tövénél, úgy húzd ki, különben lecsúszik és gond lehet.

Az elõzõ vok. Ha elmentél, fogd meg a gumit a tövénél, úgy húzd ki, különben lecsúszik és gond lehet.
Ja, hogy a gumi ne lifegjen! Azt hittem a pniszed. Bocs. Mindegy, mert nincs benne méret. De a Lifestiles a legjobb szerintem. Ha tapasztalatlan a partner, fehéret, ha régóta szxel, pirosat vegyél. Az elsõ síkosított, sprmaölõs, az utóbbi érdesített az extra élményért. (nõ, 27)
Vágd le.:) )) Miért lifegne? És ezt miért nm akarod? Nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy az óvszer ne legyen túl nagy, mert félek, hogy lecsúszik vagy valami..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segitséget :)
hallod, mi az, hogy: "Vékony testalkatú vagyok, ígyhát nem túl vastag. " húúúúúúxddddd az én pasim se dagadt bmeg és mégis nagyoon vastag. mióta függ össze a testalkat a farokmérettel? jah, hogy mióta erre hivatkozunk, mert szégyelljük a vékony pöckünket?XDDD

15 éves vagyok és nem rég észrevettem hogy a péniszemen elkezdett nőni a ször. Normális ez?

Majdnem a makkomig vannak a sz?rszálak,igaz hogy körülötte még nem borotválom egyel?re,de nem hiszem hogy ezért van.

Legjobb válasz: Hülye. Nem azt írta, hogy most kezdett el szõrösödni, az nem is 15 évesen szokott megtörténni, hanem hogy a péniszén (tudod, azon a hosszú izén) elkezdett szõr nõni. Ami viszont szerintem nem egészen normális.

Hülye. Nem azt írta, hogy most kezdett el szõrösödni, az nem is 15 évesen szokott megtörténni, hanem hogy a péniszén (tudod, azon a hosszú izén) elkezdett szõr nõni. Ami viszont szerintem nem egészen normális.
Ha azt vesszük, hogy ez korántsem valamiféle egészségügyi rendellenesség, és a hormonok mindenkinek máshova növesztenek más-más mennyiségben szõrzetet a férfivá érés során, akkor ez teljesen normális jelenség. Ha azt vesszük, hogy a nagy többségtõl eltérõ, elég ritka jelenségrõl van szó, akkor, persze, esetleg mondhatjuk azt, hogy ez nem normális, már, ha a kifejezést abban az értelemben használjuk, hogy valami egyáltalán nem megszokott. De attól, hogy valami szokatlan, vagy nagyon ritka, még nem biztos, hogy orvoshoz kell rohanni. Ez esetben is így van. Magyarán: semmi bajod, csupán neked ezt dobta a gép. Ha akarod, leszeded, ha akarod hagyod, az biztos, hogy nem vagy mindennapi. Én is azon kevesek közé tartozom, akiknek a pénisze bõrére is nõ szõr, igaz, korántsem olyan sûrû és hosszú, mint mondjuk az ágyékomra vagy a herezacskómra, de még a fitymámon is van jó néhány szál. (Egyáltalán nem úgy kell elképzelni, hogy nem látszik a péniszbõröm a szõrtõl, sõt, bizonyos távolságból már alig észrevehetõ az a szõrzet, de azért van rajta rendesen.) Hogy ez nagyon ritka lehet, azt onnan gondolom, hogy nem találkoztam még másik hasonló férfival, és mindazok a nõk is, akik eddig a szexuális partnereim voltak, azt mondták, hogy ilyet még életükben nem láttak. Én annak idején, mikor serdültem, nem paráztam ezen, mert azt hittem, minden férfinek így nõ a fanszõre. Azóta már, persze tudom, hogy nagyon is vannak eltérések. Van, akinek pl. szinte csak az ágyéka szõrõs, és csaknem tök kopasz a zacskója, másnak a tövére és a zacskóra nõ több, megint másnak egészen sûrû a köldökéig, stb. De ez általában igaz a teljes testszõrzetre is, amire egyébként sehol sincs garancia a génekben, hogy szép egyenletesen oszlik el az ember testén. Erre megint csak én vagyok a legjobb példa, akinek lám, péniszszõre van, hihetetlen sûrû szõr nõ(ne) a heréimre és az ágyékomra is, full szõrös a fenekem és a lábam, erõs az arcszõrzetem, de a mellkasom és a hátam lényegében csupasz. Mint már utaltam rá, az rád van bízva (és a majdani partnereid gusztusára), hogy mit kezdesz a farkadon lévõ, ritkaságszámba menõ szõrrel. Én úgy gondolom, hogy az intim szõrzet karbantartása minden igényes férfinak is ismérve, úgyhogy magam is eszerint járok el. Volt idõ, amikor fullra borotváltam mindent, mígnem rá nem jöttem, hogy kevésbé hülyén néz ki, ha az ágyékon csak szépen fazonra és rövidre gépelem, a golyókat meg csupaszra borotválom. Voltak idõszakaim, amikor a péniszem különleges szõrével is ezt tettem, de ma már csak a tövét borotválom egy sávban, a többit meghagyom. Egyrészt a péniszen nincs annyi, hogy funkcionálisan zavaró lenne, másrészt még nem volt nõ, akit ne izgatott volna ez a ritkaság, és a tudat, hogy ilyen szempontból (is :P) különleges szerszámú pasijuk van. Úgyhogy szerintem inkább légy rá büszke, különleges vagy! PS: Általános iskola felsõ tagozatában járta nálunk az az ugratás - merthogy akkoriban, bizony, még az volt a gáz, ha valakinek nem volt szõrös (80as évek második fele) -, hogy odaszólt egy srác a másikhoz tesióra elõtt az öltözõben: "Fogadjunk egy tízesbe, hogy nem szõrös a farkad!" Mire a másik bátran állta a fogadást, s bebizonyította, hogy dehogynem. Mire emez: "Buktad, mert nem a farkad szõrös, hanem csak a környéke." Engem sose kínáltak meg ezzel, pedig nyertem volna. :D Bár akkor még elég szégyenlõs voltam, úgyhogy valszeg inkább elszaladtam volna. :D
Uhhh xD hát figyelj szerintem te halálos beteg vagy. viccet félretéve menj el egy dokihoz és mond el neki hogy bundás a dákód.
Hát, lehet, hogy el kellene menned egy szakorvoshoz. Elképzelhetõ, hogy kicsit sok benned a férfi nemi hormon. Valamit tenni kellene ellene...
Szedd ki csipeszel mielöt nödhöz menéll nem fázol télen nem kell alsogatya
Hogy egy klasszikust idézzek: Kérdezd Chewbacca-t, õ is hasonló problémákkal küszködött... :o)
Hát szerintem menj el ezzel dokihoz, mert én ilyen fütyit még nem láttam, és hogy õszinte legyek, azért láttam már párat.
Ne izéljétek már szegényt! Lehet tényleg nem tudja h ez normális! Ne aggódj, most kezdesz férfivá érni...:)

Az lenne a kerdesem hogy 15 evesen milyen vastagnak kene lennie a peniszemnek? 174 cm magas vagyok es 60 kb. A labam 43, 5 .

Legjobb válasz: "Három különbözo kutatóintézet eredményeit összegezve, az alábbi adatokkal szolgálhatunk: az átlagos péniszméret ernyedt állapotban 7.6 centimétertol 9.3 centiméterig terjed, míg a teljes erekcióban lévo pénisz mérete 12.9 cm-tol 14.5 cm-ig. Az átlagos pénisz vastagság (a pénisz kerülete középtájon) merev állapotban 8.8 cm és 10 cm között mérték." Ez a felnõtt férfiakra vonatkozik. A Te tested még változik, így a péniszed is fejlõdik még.

"Három különbözo kutatóintézet eredményeit összegezve, az alábbi adatokkal szolgálhatunk: az átlagos péniszméret ernyedt állapotban 7.6 centimétertol 9.3 centiméterig terjed, míg a teljes erekcióban lévo pénisz mérete 12.9 cm-tol 14.5 cm-ig. Az átlagos pénisz vastagság (a pénisz kerülete középtájon) merev állapotban 8.8 cm és 10 cm között mérték." Ez a felnõtt férfiakra vonatkozik. A Te tested még változik, így a péniszed is fejlõdik még.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt .
A pénisz hossza és vastagsága nem függ össze sem a magassággal, sem a testsúllyal, sem a lábmérettel. Biztos jó az, ami van, változtatni úgysem tudsz rajta. Könyörgöm, ne méregessétek már, nincs jobb dolgotok??

Mekkora a pénisze egy átlagos 14-15 éves pasinak?

Legjobb válasz: 14-15 maximum serdülõ fiú. Olyan, hogy 14-15 éves pasi nem létezik.

14-15 maximum serdülõ fiú. Olyan, hogy 14-15 éves pasi nem létezik.
Hali! Nem kell izgulnod emiatt ha felállítod és akkor van olyan hosszú mint az ujjaid az már elég, ugyanis ha benyulsz egy punciba akkor eléred az ujjaddal a méhszájat. Ez azt jelenti hogy a cerkáddal is eléred. Tehát elég nagy. Amúgy mindenki stresszel ezen a mekkora a f.arkam vagy a hapsime de van jelentõsége? Ha 50 centi akkor úgysem tudja a csajt csak lábujhegyen meghúzni, az enyim kb 15 centi, de lehet hogy csak 10 (megint lehet fikázni meg kritizálni meg röhögni) de meg tudom b.aszni ugy a nõmet hogy azt mondja finomabban mert fáj neki, és nem azért mert nincs felizgatva. Egyébként némi anatómia (várom torreádortól hogy megírja hogy hülyeséget írkásztam amúgy puszi a hasadra ha ovasod :-) ): A hüvely legmélyebb részében a legérzéketlenebb a nyílásnál van a legtöbb ideg a csiklóról már nem is beszélve ami kivül van. nem az a lényeg mekkora cerkád van hanem hogy hogyan tudsz bánni a puncival, az meg megtanulható! Úgyhogy ne stresszeljél ezen!
14 éves PASI? :D Na ne...
ha 1átalán van ilyen?
de kb mekkora az átlag?
Szerintem simán hülye.... és saját magán röhög, hogy nem tudja 3 másodpercnél tovább csinálni a nõjével! :D
utolsó nem fogom a kérdést?
xD 12:49 menyi ez tic tack ?
ugy 5-200 mm kozott...
14 évesen csak csimasz, nem pasi...
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsiságból...

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!