Találatok a következő kifejezésre: 15 éves 170 (28 db)

A lányom 15 éves 170 cm. Mindig nyaggat, hogy magasabb szeretne lenni. Lehetséges még nőni ebben a korban? Mennyit? Milyen feltételekkel (szóval tesmozgás, környezet)?

Legjobb válasz: Még nõhet, bár a 170 cm egy lánynál nem számít alacsonynak. A barátnõm 14 évesen alig 150 cm volt, 17 évesen meg 170... A növekedést kívülrõl nem igazán lehet befolyásolni, a testmagasságot fõképp a gének határozzák meg. A szülõk, nagyszülõk mekkorák? A gyerekek általában 5-6 cm-rel túlnövik a szülõket. Persze, attól is függ, hogy kire "ütött" a gyerek, melyik szülõre, nagyszülõre...

Még nõhet, bár a 170 cm egy lánynál nem számít alacsonynak. A barátnõm 14 évesen alig 150 cm volt, 17 évesen meg 170... A növekedést kívülrõl nem igazán lehet befolyásolni, a testmagasságot fõképp a gének határozzák meg. A szülõk, nagyszülõk mekkorák? A gyerekek általában 5-6 cm-rel túlnövik a szülõket. Persze, attól is függ, hogy kire "ütött" a gyerek, melyik szülõre, nagyszülõre...
25 éves koráig nõhet az ember, és bizonyos sportok(kosárlabda, pilates, jóga) 2-3 centit növelhetnek a magasságon. Egyes tudósok szerint azért magasabbak a mai emberek, mert sok disznóhúst esznek, és ezeknek az állatoknak a tápjába növekedéshormont tesznek, hogy minél hamarabb levághassák õket (üzlet :D) ...tehát igen, van esélye nõni, rá is lehet segíteni. Én 18 éves koromig nõttem, a vége felé mondjuk már csak 1 centiket évente.
Hát 15 évesen elvileg még nõhet, egyik barátnõm is 15 éves korában még olyan magas volt, mint én (én akkor voltam 17), aztán most meg magasabb nálam. De amúgy szerintem egy 170 centis lány nem számít alacsonynak, az egy teljesen átlagos magasság, én 23 évesen 10 centivel vagyok alacsonyabb, és ismerek nálam jóval kisebb lányokat is.
Még nõhet, de már így is elég magas!
Én 8. osztály végén 172 voltam, gimi végére meg 177. De sok osztálytársam már nem is nõtt gimiben. Ez genetika, nem hiszem, hogy befolyásolni lehetne... Miért akar még magasabb lenni? A 170 is magas. Én sose szerettem, csak megszoktam, hogy ilyen magas vagyok. Fõleg, hogy sok jó pasi meg alacsonyabb volt nálam és õket ez zavarta :S
Hova akar nõni? Én 157 centi vagyok, és eggyel többnek lódítom magam, mert a 158 jobban hangzik. Nõhet. 15/L
hát én 160cm vagyok, nem értem miért akar még magasabb lenni???! 15/L vagyok...netán modellnek készül?
Elvileg a testmozgás segít (de nagyrészt a géneken múlik), legyen az akármilyen sport. Ha szereti a labdajátékokat akkor kosarazzon, röplabdázzon :) 170 cm tökéletes magasság egy lánynak. Mond meg neki, hogy könnyebben talál magának majd barátot, és a lányok egy része a 160-nak is örülne.
én 24 évesen vagyok 158 centi, és ráadásul fiú, na akkor én mit szóljak...
14 évesen, amikor gimibe mentem, 168cm voltam. Két év eltelt, most vagyok 172, a nyáron nõttem a 170-hez ezt a két centit :D Szóval õ is biztos nõhet még.
Én 17 évesen vagyok 163 cm :$
én is 170cm vagyok SAJNOS.olyan szívesen lennék kisebb mert szerintem nagyon magas vagyok.olyan 162körül szeretnék lenni. mert így még magassarkút se lehet hordani:/
A kérdező hozzászólása: Én 178 cm magas vagyok, a férjem 188.A nagyszülõk, dédszülõk is magasak voltak.Tovább már nem tutdjuk.
a párom 21 évesen nincs 17o cm, pedig férfi. Én sem vagyok nagyon magas, de nála magasabb vagyok. Szerintem nyugtasd meg a lányodat, hogy elég magas már...

17 éves fiú vagyok és csak 173 cm. Olvastam hogyha 15-16 éves kor között nem nyúlik meg az ember nagyon akkor még nőhet. Ez igaz? Mert 15 évesen 170 cm voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.

Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.
pl:a konditerembejaras is csokkentheti a magassagod!!!Ha szep magas akarsz lenni kosarlabdazz, tudod nyujtani a tested ha a felepitesed is engedi+genek...szoval lehet erre is gyurni ugy mint a kockas hasra:::) ))ugralos sportok, tenyleges bebizonyitott, hogy nyujtsak a testet!!!

15 évesen 170 cm-esen hány kg lenne az ideális?

lány vok

Legjobb válasz: Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod

Magassag minusz 110 az idealis testsuly, igy neked 170-110=60 kg az idealis testsulyod


Szeretnék lefogyni nyárra egy kicsit.15 éves 170 cm és 57 kg vagyok. A hasammal nincs semmi gondom, de a combommal annál inkább. Valaki segíteni?

Nem tablettákkal ás mindenféle löttyel szeretnék lefogyni hanem egészségesen. Nem szeretnék bunkó válaszokat kapni! Elõre is köszi

Legjobb válasz: nem vagy kövér, sõt...ha tónustalannak vagy zsírosnak érzed magad, akkor sportolj és egyél normálisan...fogyókúrára semmi szükséged!

nem vagy kövér, sõt...ha tónustalannak vagy zsírosnak érzed magad, akkor sportolj és egyél normálisan...fogyókúrára semmi szükséged!
Hogy szálkásodna le a karod attól hogy ráedzel?! A Stanazol egy SZTEROID tökikém.
#5 Ezt a helyi fogyást valaki kitalálta és mindenki ezt a hülyeséget szajkózza. Nem általános érvényû, nincs két egyforma ember. Ha csak az egyik karodra edzel azt betudod szálkásítani, attól még a lábad, meg a hasad meg a másik karod nem fog fogyni se erõsödni. Persze tabletákkal sem lehet fogyni ott van a Stanzol egyes testépítõk használják zsírégetésre meg szálkásításra, láttam az eredményét csak úgy viszi le a zsírt. Nem ajánlom, csak úgy írtam.
Jó hogy megmondod egy gyakoris kérdésbõl hogy tök3letes alakja van..
Tokeletes alakod van, hova akarsz te fogyni?:( Testkepzavarod van, vagy en nem tudom. Egyebkent igyal sok vizet, tenyleg csodakra kepes es probalj kocogni, vagy futni mert az is sokat levisz.. Guggolj sokat es biciklizz, turazz.. De en meg mindig azt mondom, hogy tokeletes alakod van!:D
3-as ezt akármilyen újságban olvastad baromság. HELYI FOGYÁS NINCS! Ja és amúgy tablettákkal meg löttyökkel meg nem lehet lefogyni mert hatásos fogyasztószer nem l3tezik..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ♥
Egyutt érzek ved! Velem is ez van. Azt olvastam egy ujsagban hogy ha fenékbol vagy combbol akarunk fogyni akkor guggoljunk biciklizzunk sokat. Szerintem ha naponta megcsinalsz par guggolast jobb lesz!!
Túl fiatal vagy egy fogyókúrához, ráadásul nem is vagy kövér. Kezdj hozzá valami sporthoz! A legfontosabb az, hogy szeresd, hogy ki tudj tartani mellette, mert Róma sem egy nap alatt épült. Emelett étkezz fehérjededúsan és ilyen korban pikkpakk át fog változni a tested. Mellesleg "helyi fogyás, " vagyis bizonyos testrészekrõl való fogyás nem létezik, ha fogysz, mindenhonnan fogysz. Nem te döntöd el, hogy honnan fogysz, mindenkinek máshol van a problémás területei, és általában onnan jön le legutoljára a zsír. Másrészt mivel genetikailag vastagabb lábaid vannak, fogadd el azt, hogy nem lesznek soha modellkarcsú lábaid (amik egyébként szerény férfivéleményem szerint nem is szépek). Ez azonban nem jelenti azt, hogy felmentést kapsz és felejtsd el, hogy átformálhatod õket. Igenis lehetséges, de fogadd el, hogy vannak határaid! Eddz keményen súlyzókkal, étkezz fehérjedúsan! Az edzõtermekben a futópadot és a lépegetõgépet felejtsd el, az alacsonyintenzitású kardióhoz a tested nagyon hamar hozzászokik és mindig kevesebb kalóriát fogsz elégetni (kivéve, ha mindig növeled az intenzitást vagy az idõtartamot, amit viszont nem lehet a végtelenségig)! Kezdj el mozogni, ilyen korban ilyen kevés súlyfelesleg mellett nincs arra szükség, hogy kevesebbet egyél! Tizenéveseknek csak akkor ajánlott a diéta, ha morbid módon el vannak hízva. A cukros löttyöket, mint a kólát, redbullt és haverjait viszont elhagynám a helyedben, ha ilyesmit iszol.
Ha te használtál ilyet akkor elég nagy bajok vannak.

Szerintetek egy 15 éves 170 körüli lány kb 69 kilóval, nagymellel, kerek fenékkel elmegy?

Az alakról van szó.nem az arc+személyiség... Mármint jó vagy nem? van kis pocak de alapból vékony derék és nagyon arányos ,jó alak.

Legjobb válasz: Tényleg sok a fölösleg, én 167 vagy (3centivel alacsonyabb) és 55kiló és még rajtam is van néhol fölösleg...

Tényleg sok a fölösleg, én 167 vagy (3centivel alacsonyabb) és 55kiló és még rajtam is van néhol fölösleg...
Számoljatok már utána, egyáltalán nem sok. Normális súly a magassághoz, orvosi értelemben is, akárhonnan nézzük. A testzsír százalék meg más dolog, nem testsúly függvénye. tegnap 22:11-nek: Miért is? 14 évesen 74 kg voltam. 19 évesen 69 voltam. (Mondjuk azóta voltam 89 is, mert terhesség alatt felszaladt pár kg. Most 23 leszek, és 70 kg vagyok.)
15 evesen 69 kg? 18 evesen mar tehen leszel!!! fogyozz kb 10 kilo felesleged van.
tökéletes
A kérdező hozzászólása: ide nem szeretnék képet felrakni... fent vagy fb-n estleg?
A kérdező hozzászólása: vagy tudod mit?! haggyjuk...a fantáziádra bízom... ez amúgy is csak egy közv.kutatás...mindenszemélyes nélkül :)
Fej nélkül nyugodtan feltehetsz úgy nem ismer fel senki :D
Szerintem te tipikusan a "beképzelt, de nics mire" kategoria vagy...Nem hiszem hogy ezekkel az adtokkal tul jo alakod lenne, de amint látjuk neked nincs bajod magaddal: " nagyon arányos , jó alak." Most meg azt mondod, már nincs is hasad, mert a felülésektõl kicsi..Szoval amikor a kérdést kiirtad még nagy hasad volt, most meg már nincs nagy hasad? Tök jó, hogy néhány ora alatt lement minden plussz kilo rolad..Kicsit nevetséges vagy, de mindegy.
Szerintem is rakj fel egy képet, aztán legalább nem csak tippelgetünk.
én is hasonló vagyok. nem nagyon szeretem az alakom de szerintem még nem durva. a pont jótól kicsit ducibb de szerintem ez még belefér. de képpel tényleg jobban meg lehetne mondani.
képet akarok
A kérdező hozzászólása: annyira kicsi hogy a felülésektõl meg a focitól mostmár kõkemény...
Hiába van nagy mell meg kerek fenék, ha közben hurkás vagy és nagy a hasad..szivesen megnéznék rólad egy képet.szerintem 15 évesen ez nagyon sok. "van kis pocak de alapból vékony derék és nagyon arányos , jó alak" Kis pocak, naná, kiváncsi lennék rá, hogy 70 kilosan mennyire kicsi az a pocak..
A kérdező hozzászólása: azt én is úgyhallottam hogy 18-20 évesen az ember általában kevesebb kiló mint 14-16 évesen ...
A kérdező hozzászólása: hát izom az van bõven...fõleg foci miatt ;-) meg a csontom is olyan hogy pl. a lábamon végig érzõdik, szóval az elég erõs... presze tudom hpgy van rajtam felesleg, de az eloszlása olyan hogykb. senki nem tudta még megmondani, hogy hány kiló vagyok.jóval alatta tippeltek. de köszi a válaszokat :)
Lehet erõs a csontozatod.
és honnan tudjátok, hogy a pocakot leszámítva nem izmos? :)
170 centihez nekem elég soknak hangzik a 69 kiló, de persze sok függ attól hogyan oszlik el. Én is 170 cm vagyok de a súlyom amit szeretek (és nagyon nem mondható vékonynak, hanem átlagosnak) az 60-62 kiló. Ha fölé megyek akkor kicsit tornázni kezdek.
elfogadnám, én pont 180 vagyok (:
hát nekem elég ducinak hangzik ez a 69 kg. sportolj.

15 évesen 170 cm 67, 5 kg?

szeretnék fogyni. nem eszek rendszeresen:S reggel 1 zsömle, 3 felé ebéd, este vacsora vagy nem eszek. tudnátok valami jó edzéstervet amivel könnyen lelehet fogyni?

Legjobb válasz: hagyd abba a koplalást kezdetnek...

hagyd abba a koplalást kezdetnek...
Egyél, mint eddig, csak gyorskaja és édesség mínusz, a többibõl a rendes mennyiséget - csak túl ne edd magad soha. A fogyás titka a MOZGÁS és NEM a KOPLALÁS, értsétek már meg. Amúgy meg 15 évesen nem biztos, hogy fogyóznod kéne (bár a mozgás nem árt), mert még fejlõdésben vagy. Na meg leírhatnád a nemedet is, nem gondolod? Bár a kistini lányokra jellemzõ ez a 'probléma', tehát erre a kérdésre nem kell válaszolnod :)
azt az 1 zsömlét reggelente cseréld ki teljes kiõrlésû zsömlére/kenyérre, vagy amire akarod...kerüld a tésztaféléket, a péksüteményeket és ami a legfontosabb, hogy ne igyál cukros italokat, max víz, vagy zöld tea(esetleg mézzel). 3 után csak gyümölcsöt, vagy zöldséget egyél. Edzésterv az annyi, hogy járj el futni hetente legalább 3-4x(de lehetõleg ne betonon..) és otthoni gyakorlatok.:) Ja, és kihagytam azt is, hogy a vörös húsokat is kerüld, egyél inkább csirkét, vagy halat.:)

18 évesen tudok még nőni? 15 éves koromban értem el a mai 170-172 cm es magasságomat, azóta észrevételeim szerint egy centit nem nőttem.

Ezt elég kellemetlennek találtam eddig is, de úgy voltam vele úgyse tudok ellene tenni semmit. Viszont már 5 hónapja vagyok lassan egy csodálatos lánnyal, akit nagyon szeretek, és akiért bármit megtennék. Õ 17 éves és kb 165 cm magas. Nagyon szeretne magassarkút hordani, de azt mondta azért nem teszi mert akk vagy egy magas vagy magasabb lenne,mint én és ez számára nagyon kellemetlen lenne. Igazából nekem is mert nem szeretem ha egy csaj magasabb nálam. Mit tehetnék az ügyben ? Miként lehetnék magasabb ?

Legjobb válasz: Ja meg még arra lennék kiváncsi, hogy miért van az hogy valaki dohányzik már pl 14 éves kora óta és 180 fölött van ? Én nem dohányzok és mégiscsak 170 vagyok :( Anya 154 cm apa 175-180 nagyapám 190-200 cm nagybátyám is kb ugyanakkora mint õ. Apáék 8 an voltak testvérek és kb. mindenki magasabb lett mint õ csak talán a lányok nem.

A kérdező hozzászólása: Ja meg még arra lennék kiváncsi, hogy miért van az hogy valaki dohányzik már pl 14 éves kora óta és 180 fölött van ? Én nem dohányzok és mégiscsak 170 vagyok :( Anya 154 cm apa 175-180 nagyapám 190-200 cm nagybátyám is kb ugyanakkora mint õ. Apáék 8 an voltak testvérek és kb. mindenki magasabb lett mint õ csak talán a lányok nem.
Ha azóta nem nõttél, akkor egyet tehetsz. Elmész endokrinológushoz és megvizsgáltatod, hogy lezárultak-e a növekedési zónák. Õ nem fog 170 centire felírni növekedési hormont, mert ilyen szemét világban élünk. De ha nem zárultak még le, akkor próbálkozhatsz feketepiacon beszerzett növekedési hormonokkal. Ezeknek ugyebár megvan a maguk kockázata, szóval csak ÓVATOSAN. De ha sikerül, akkor nem kell egész életedet úgy leélned, hogy a nõk legalább hetven százaléka kikosaraz a magasságod miatt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szakrendelésre egy ideig nem lesz idõm :/ Mennyit kér el egy magánorvos ? Ez beválthatna ? http://www.magassagnoveles.com/
A kérdező hozzászólása: igen gerincferdülesem van de ha kihuzom magam se vagyok sokkal magasabb :/ A csontkovacs h segitene rajtam ? :(
23 éves korodig még bármi történhet.

Hogyan fogyhatnék le? 15 éves vagyok, 170 cm, közel 84 kg. nagyon leakarok fogyni, de nem tudom hogyan.

mit ehetek?? tornázni kell?? vagy mit kell csinálnom hogy 4 hónap alatt legalább lemenjek 65 kg-ig??

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem kezdek neked konkrét étrendet meg mozgásformát javasolni, de ilyen fiatalon ilyen túlsúllyal inkább dietetikus tanácsát kellene kérned aki személyre szabott étrendet készít neked. 15 évesen egyébként sem veszélytelen a fogyókúra, de ekkora túlsúly mellett nem is szabad egyedül nekikezdened.

Ne haragudj, hogy nem kezdek neked konkrét étrendet meg mozgásformát javasolni, de ilyen fiatalon ilyen túlsúllyal inkább dietetikus tanácsát kellene kérned aki személyre szabott étrendet készít neked. 15 évesen egyébként sem veszélytelen a fogyókúra, de ekkora túlsúly mellett nem is szabad egyedül nekikezdened.
A kérdező hozzászólása: hmmm.. rendben. köszii

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?

15 éves vagyok és 170 cm. A lábam 40-es, arányos a lábméretem?

Szerintem nagy és engem zavar.:(

Legjobb válasz: Attól függ fiú vagy-e vagy lány.

Attól függ fiú vagy-e vagy lány.
Szerintem a lábméret nem függ nagyban a magasságtól
A kérdező hozzászólása: jajj ne :( nem akarok többet nõni!
Szerintem csak annyit jelent, hogy még növésben vagy. Biztos sokkal magasabb leszel 20 éves korodra.
még azt tudom ajánlani, hogy hordj szélesebb cipõket, amik optikailag kisebbnek mutatják a lábad:)
A kérdező hozzászólása: Én a másokéhoz képest mindig olyan nagynak látom.Most rendeltem egy air max cipõt de félek hogy nem tudom majd hordani mert úgy néznék ki benne mint egy L betû...
Legalább nem fogsz orrabukni :) Nõvérem, aki 167 cm, 39-es lába van. Én 178 vagyok és 40es a lábam.
egyik barátnõmnek 162 cm-rel ekkora, nekem 176-tal. Nyugi, ha 38-as lenne, akkor is csak 1-1, 5 cm-rel lenne kisebb, ami meg se látszik:)
Barátnõmnek 164 centivel ekkora.
A kérdező hozzászólása: lány
szerintem arányos vagy. én 14 évesen (még be se töltöttem) 162 cm vagyok és 41-es a lábam ja és ugy hogy csaj vagyok.... :) én már megszoktam igaz néha nehezebb cipöt találni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!