Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és szeretném a szexet (3 db)

15 éves vagyok és szeretném a szexet de a barátnőm még úgy érzem nem készült fel rá.. Mit tegyek?

15 éves srác vagyok! Már nem vagyok sz?z ezt tudja a barátn?m is! de ? még az és hát én már szeretném ha megtörténne vele a szex! mit tegyek hogy ? is akarja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmiképpen se eröltesd a dolgot. Azzal többet árthatsz, mintha vártál volna még egy kicsit. Hova sietsz? Még csak 15 éves vagy! Különben pedig, ha õ is felkészült, mindkettõtöknek jobb lesz, hidd el - tapasztalat. Addig is vannak más módjai egymás megismerésének, pl petting ;-)

Szia! Szerintem semmiképpen se eröltesd a dolgot. Azzal többet árthatsz, mintha vártál volna még egy kicsit. Hova sietsz? Még csak 15 éves vagy! Különben pedig, ha õ is felkészült, mindkettõtöknek jobb lesz, hidd el - tapasztalat. Addig is vannak más módjai egymás megismerésének, pl petting ;-)
Ne siettesd, hidd el kiábrándul belõled. (tapasztalat) Várj, amíg nem mondja azt neked hogy most eljött az idõ. Nah de 15 évesen...ohhh szivem még elötted az élet. :)
szia!már bocs de 15 évesen minek kell még a szexre nektek gondolni?aztán meg ha becsúszik véletlenül a gyerek vége van mindenek!!én nem értem én se vagyok valami öreg mert24 éves vagyok de amikor én voltam ennyi idõs akkor max járhatunk együtt a barátommal !!semmi más!! szóval te tudod de lehet hogy b.nõd érzi hogy még nincs itt az ideje!vagy nem te vagy a számára az igazi akinek ezt õ odaadná!
Ez a világ már másabb világ. Hamarabb érnek a lányok is, meg hát az egész konzervatív gondolkodásmódnak nyoma sincs. Ez persze nem feltétlenül jó. Te, mint kanos fiú annyit tehetsz, hogy türelmes vagy a barátnõdhöz. Hidd el, neki is el fog jönni a megfelelõ idõ, amikor már õ is kíván téged, és nem fél majd megtenni. Ehhez persze kell a bizalom, és az, hogy õ is felkészüljön. Addig óvatosan bánj vele, ne erõszakoskodj! De keltsd fel az érdeklõdését. Egy kis petting, egy kis ilyen, egy kis olyan biztos õt is kellõen felizgatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindnekinek!!!!!! ;-)
én sem szerettem volna de szerintem az Isten is úgy akarta mikor áramszünet lett :) nem is erõltette h márpedig ez meg ez lesz csak szépen elkezdett simogatni, puszilgatni, belecskolt a nyakamba és már meg is történt! az biztos h nagyon óvatosan kel bánni a szûz lányokkal!! mi több mint 1órát szenvedtünk mire rendesen belémhatolt.nagyon vigyázz rá..neki ez sokat jelent.

15 éves vagyok, a barátom 18. Nagyon rendes fiú, szeretném, ha a szüleim több mindent megengednének. Szeretnék több időt vele tölteni, lehetőleg náluk vagy nálunk de a szüleim nem engedik meg, pedig nem lenne szex, és hiába mondom. Mit csináljak?

Mit javasoltok, hogy vegyem rá ?ket? A másik dolog pedig az, hogy be szeretném mutatni a szüleimnek, bár tudják ki az, de kéne egy ilyen hivatalos alkalom. Hogy vessem fel az ötletet, ha a szüleim nem liberális gondolkodásúak? :(

Legjobb válasz: Sziasztok, egy alkalommal szeretném bemutatni a barátomat, nem vacsorára csak 5-10 perc hogy bemutassam, nektek melyik nap felelne meg a leginkább?

Sziasztok, egy alkalommal szeretném bemutatni a barátomat, nem vacsorára csak 5-10 perc hogy bemutassam, nektek melyik nap felelne meg a leginkább?
"Én is sokat beszélek nekik, de nem akarnak enyhülni... Húsvétkor meg nem leszünk itthon, elutazunk." Akkor fuccs. A 18 éves srácnak ehhez nem nagyon lesz kedve, ha ilyesmi sûrûn elõfordul. Csak abba gondolj bele, hogy egy 18 éves lányt meg mindenhova elengednek. Együtt lehet a párjával. Szerintem és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom, nem vagytok egymáshoz valóak. Mások az igények, mások az elvárások, nagyon sok minden más. A szüleid ezt nagyon jó tudják és védeni akarnak olyan dolgoktól, amiket nem lehet itt, egy pár mondaton belül kifejteni. Lehet semmi sem igazolódna be a sejtésükbõl... de a kicsi lányuk vagy és szeretnek téged! Nem ellened, érted. Várj még egy kicsit. 25/f 25/f
A szüleim is ilyenek voltak vagy fél évig. Ezt az idõt feldolgoztuk, sokat beszéltem a kapcsolatunkról és aztán megenyhültek és ennyi. A szülõknek látni kell azt, hogy ahogy veled törõdnek úgy törõdsz te is velük és fontosnak tartod a véleményüket. Hiszen általában nem azért beszélnek, hogy el ne aludjanak. Remélem neked is ilyen szüleid vannak! Sok sikert!
A szülõk mindig ilyenek.És ennek tényleg örülj mert mindez azt bizonyítja hogy figyelnek rád és óvni akarnak. De ha nagyon szereted a barátod akkor bármit mondanak semmit nem tudnak tenni és a te boldogságod miatt el fogják õt fogadni..idõvel..hidd el. a bemutatáshoz: ülj le a szüleiddel beszélgetni és mondd el hogy te igenis szereted és mivel a szüleidet is tiszteled és szereted szeretnéd ha megismerkednének vele mert akkor megtudják õk is hogy rendes és nem kell félteniük ha vele vagy...ezekután biztos több idõt tölthetsz majd vele:)
Húsvétkor, amikor felmegy locsolni?
Elõször is szerintem örülj annak hogy a szüleid nem liberális gondolkodásúak. Mesélj jó dolgokat a barátodról, csináld azt hogy mindig amikor elmész hozzá, növeld az idõt 10-20 perccel.Ha tudják ki az, akkor kérdezd meg tõlük hogy van-e valami bajuk vele? Azonban azt tudnod kell, hogy ebben a korban sok szülõt zavar ez a 3év korkülönbség.Ha mondjuk már 21 lennél a barátod meg 24, egyáltalán nem lenne zavaró.
Nézd, ezen nincsmit félreérteni!Én mondjuk megengedném, hogy legyetek nálunk vagy a pasidéknál(már a szüleid lennék)hisz akkor tudom, hogy itt vannak a gyerekek, jó helyen és nem csavarognak össze-vissza!DE!15éves lánynak(noha elég érett is rá bár szerintem még csitri akkor is)nem valo, hogy a pasi ott logjon sokat.ha anyudék megengedik akkor késõbb az lesz hogy na anyu had aludjon it---lécciiiiii meg had aludjak ott.lécciiiii......aztán szakitás, jön a következõ....és a szüleid azt veszik észre, hogy átjároház lett.figyi!én 2éve vagyok külön!27éves koromig nem alhatott ott senki nálam és 25éves koromig 10-ig lehetett ott fiu!a magam példájábol beszélek, mertmár felfogtam a dolgokat.most 15 vagy.kis éretlen.majdha 18-23leszel akkor meg nem tudnának majd ilyen téren a szüleid parancsolni.ezért csinálják.dacolo kiskamaszodo leányzo vagy aki most besértõdik tuti rám, hogy mit pofázik ez a hülye, de ugyanigy voltam.mintha magam látnám benned és a szüleidbe a szüleimet!ja és a pasiim szülei se engedtek ottalvást meg jöttek a fiuk elé ha 10-ig nem ette haza a fene.sokszor sirva elrohantam a szobámba.hogy az egész világ ellenem van-cimszoval!ma márcsak jót röhögök rajta és aki ugyanezt mondta nekem annak van igaza.most belátom.majd 15év mulva tutira eszedbe fogok jutni!nekem is most jutott az illetõ az eszembe!ésha neked is lesz majd egy 15 éves lányod akkor te is azt fogod mondani, hogy te még gyerek vagy ehhez!ha a srác szeret kitart melletted!ha nem meg ne bánd.
Ti még nagyon fiatalok vagytok!Tanulás kell, nem állandó együtt lógás!Ez nem azt jelenti, hogy ne talizz vele, csak azt akarom mondani, hogy mi a szülö érve!Ráérsz te 25évesen is éjel-nappal vele lenni.Én otthagytam a sulit, most bánom.Én ha megint ennyi idõs lehetnék akkor nem foglalkoznék a fiukkal valo együtt lógással.Szex nem kifogás anyudéknak, hisz ott fekhetsz le vele ahol jolesik, hisz õk ugyse lesznek ott!15évesen eléggé kiscsaj vagy még.ne haragudj, hisz én haragudtam mikor 15évesen ugyanezt mondták nekem.Most 30évesen belátom:tök igazuk van.
A kérdező hozzászólása: 15:03-as: Félreértelmezted a kérdésem, hiszen természetesen nem szeretnék vele éjjel-nappal együtt lógni, mert térre is szükségem van és tanulnom is kell, és a barátaimat sem hanyagolhatom. A gondom annyi, hogy egyáltalán nem engedik, hogy menjek hozzá és õ sem hozzám, és sokszor annyira hiányzik, hogy ne csak az utcán álljunk kint a szemek kereszttüzében... Én is sokat beszélek nekik, de nem akarnak enyhülni... Húsvétkor meg nem leszünk itthon, elutazunk.
A kérdező hozzászólása: Még lenne ötlet?

Mi a véleményetek? Mit kell tennie egy 15 éves lánynak, akit izgat a szex, lefeküdne a barátjával, de nem szeretné elveszíteni a szüzességét? Mit és hogyan csináljon?

Legjobb válasz: te jólvagy? hogy akarsz úgvy lefeküdni vkivel h ne veszítsd el a szüzességed???? anyáááááám..... orálozzatok. (pasid nyelvvel kielégít téged, temeg a száddal õt)

te jólvagy? hogy akarsz úgvy lefeküdni vkivel h ne veszítsd el a szüzességed???? anyáááááám..... orálozzatok. (pasid nyelvvel kielégít téged, temeg a száddal õt)
Orál, anál, klasszikusok. De tulajdonképp miért nem akarod elveszíteni? Az igazi szüzesség a gondolataidban, viselkedésedben mutatkozik meg és ha így gondolkodsz, akkor pont elég érett vagy ahhoz, hogy elveszítsd.
Vibrátor + orál a srác részérõl.
orál szopi-nyali aztán nem biztos h meg tudtuk állni ennyinél:)
jah ott az anál, mostanában nagy divat lett ezzel kiváltani
Baszasd seggbe magad.
Ez most így ellentmondás. Orál, 69, simimimi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!