Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és szeretném (75 db)

velem
legyen értelmes pasid és pár hónap múlva..
Lenyúlsz és addig próbálgatod, amíg nem találsz valamit ami jólesik.Nincs egyetemes szuperorgazmus-módszer..
'simogasd' és meglátod mi sül ki
nyálas kézzel dörzsöld xD fõleg a felsõ részt
hát ha szûz vagy akkor szerintem maradja a csikló orgazmusnál. Az az amnikor a csiklódat dörzsölgeted fogdosod stb...
Nem kell ahhoz partiribinek lenni, hogy kielégítsd magad... Semmi köze a kettõnek egymáshoz.
vezess 22O voltot a csiklódra

Lányom fejébe vette hogy modell szeretne lenni. Kiskorában párszor elvittük őt fotózásokra ( 3 éves volt ekkor) apuka eröltette de aztán letiltottam neki. Most 15 éves és fotósok szerint van benne jövője. Megengedjem?

Így is problémás lány. Szereti a pasikat bolondítani, hétvégenként iszik is és dohányzik. Iskolába nagy szájú, kihívó öltözködés. Nemtudom mit tegyek vele

Legjobb válasz: Ha 15 évesen rendszeresen iszik és dohányzik a szülõk tudtával, akkor ez a legkisebb probléma, hogy modell lesz vagy nem.

Ha 15 évesen rendszeresen iszik és dohányzik a szülõk tudtával, akkor ez a legkisebb probléma, hogy modell lesz vagy nem.
Egyet értek az elsõvel és hozzátenném, hogy a fotósok szinte mindenkinek azt mondják, hogy van benne jövõjük, fõleg ha látják, hogy apuci-anyuci jószívûen támogatja és fizeti neki a portfóilót stbstb.
Na igen csak az olyan fotósnak lehet hinni, ilyen szöveg esetén aki nem kér pénzt, hanem még õ fizet, mert ha tényleg jó modell, akkor bizony pénzt termel a fotósnak. És ezt semmilyen megvezetõ "kezdeti befektetés, portfólió" szöveggel nem lehet kimagyarázni, mert ezek busásan megtérülnek, ha kamuzik a fotós. Amúgy én is fotós vagyok és valóban sok az átverés.
Figyelj itt a legkisebb gond a modellkedés, sokkal nagyobb probléma, hogy iszik, dohányzik, pasizik, nem engedném neki a modellkedést ezek után, ráadásul k*rvásan öltözködik, hivatásos prostit akarsz a lányodból? nem ártana sztem nevelni, és az apukával beszélni, hogy mi a helyzet
szabj hatart, mond, ha modellkedni szeretne, akkor jo bizonyitvanyt kell haza vinnie, nincs cigi, es pia...
Hát szerintem ha 15 évesen ilyen életvitelt él, akkor max prosti lesz belõle, mint a többi magyar modellbõl. És azt úgysem tudod megakadályozni, szerintem egy ennyi idõs embert úgysem tudsz nevelni és nyilván nem is lehettél rá nagy hatással. Szerintem hagyd a francba ez egy elsüllyedt hajó, kár azt hinned bármiben is meg tudod akadályozni. majd ha õ is akarja változtat. Most volt egy minisorozat, a Mildred Pierce, pont egy ilyen anyáról szól, mint te. És egy ilyen problémás lány a gyerek. persze valószínûleg nem gy problémás mint a tied, bár ki tudja.
Jaj, nem kell azert ennyire eltulozni a dolgot. 30 vagyok, diplomas, ferjezett anyuka. 15 evesen kiprobaltam a cigit, mint rengeteg mas 15 eves, sot az italt is. A flortolgetni meg mindenki szeret ilyen idos korban. 15 evesen nem oltoztem ugyan kihivoan (nem ugy mint az utobbi par evben, de nem a kozonseges kategoria). En a fotozast sem tiltanam, viszont szigoruan szuloi felugyelettel, tehat menj vele te is.
Nagyon sok még mindig a fotósnak magát kiadó csaló. Egyébként, sürgõsen meg kell fogni a gyereket, mert nem lesz jó vége a mostani életmódjának. Mit keres egy gyerek az éjszakában? 21/L
jó nagy pofont neki, kivizsgáltatni, hogy szûz-e még, még egy pofon, szobafogság, SZIGOR. Egyébként hogy döntöttél, mit teszel?
A kérdező hozzászólása: nem szûz ezt eddig is tudtam. Egyébként férjemmel megengedtük neki ( férjem rábeszéllt). Cserébe csak a jegyei kell hogy jók legyenek és az otthon rábízott feladatokat megcsinálnia. Cserébe mi meg engedjük a modell kariert és a bulikat, szórakozást.
miért engeded el hétvégén?? tudod miket csinál de te elengeded? amúgy is egy 15 évesnek otthon van a helye nem hétvégente bulikban, meg kin az éjszakában, nem tartom jó ötletnek hogy ha nincs cigi lesz fotózás, úgy vélem nem igazán lehet a lányodban bízni, vagyis nem az a megoldás hogy menyél fotózzanak is, mondtam, még 15 évesen helyre tudod tenni ha te is akarod, ha most nem lépsz akkor megnézheted mi lesz belõle..
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom meg hogy iskola után nem e cigizik vagy a barátaival? vagy hogy hétvégén nem e ivott kint
szigorúan szülõi felüyelettel, nehogy a végén aktok készüljenek.amúgy meg valamit-valamiért alapon azt csinálnám, hogy pl. nincs cigi - 1 fotózás, nincs pia-még 1 fotózás, jobb jegyek, tanulás-fotózás.
A kérdező hozzászólása: apuka támogatja. Minden héten ad neki pénz plázazásra hétvégi szótakozásra. De félek tõle kicsit
A kérdező hozzászólása: nekünk nem kell érte fizetni. És az erõs hogy a úgy csinálja hogy tudunk róla. Azt hogy iszik hétvégén csak viszahalottam ismerõstõl de õ tagadja. Ciget meg bevalotta.
ha kamuzik a fotós. = ha nem kamuzik a fotós.
A kérdező hozzászólása: inkább a férjem döntötte ezt el. Nemigazán hagy bele szólni a dolgokba. Álltalában az õ szava a döntõ


Lányom 15 éves és évek óta saját gyereket szeretne ez normális? (lent)

persze belátja hogy nem lehet mert még fiatal meg be kell fejeznije a sulit/egyetemre mennie de akkor is legalább hetente 1x felhozza a témát.pl hogy mijen lenne nagy pocakkal, mijen jó lehet mikor szülés után ott van az öledbe, el?ször szopizik vagy mikor el?ször azt mondja hogy anya...

Legjobb válasz: Nekem is sokszor megfordul a fejemben. Persze tudom, hogy nem lehet és ezzel várni kell amíg elég érett leszek és meglesznek az anyagi és családi körülmények egy bébinek, de a gondolat mindig is érdekelt.:) Én is egy lassan 15 éves lány vagyok.:)

Nekem is sokszor megfordul a fejemben. Persze tudom, hogy nem lehet és ezzel várni kell amíg elég érett leszek és meglesznek az anyagi és családi körülmények egy bébinek, de a gondolat mindig is érdekelt.:) Én is egy lassan 15 éves lány vagyok.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megnyugodtam én már nem szeretnék babát van 1 ismerõsünk akinél van baba de azt mondja az nem ojan mindha az övé lenne.
Szia! Nincs valakinek kisbabája a családban hogy egy kicsi kiélhesse az anyaság iránti vágyát. Amúgy én is 14-15 éves korom óta vágyom saját gyerekre akkor születtek tesóm gyerekei és nagyon jó volt velük "babázni" és úgy éreztem milyen jó lenne egy saját gyerek. De nyugodj meg ezzel nincs semmi baj. 25 évesen szültem az elsõ gyerekem és most várom a másodikat.
anya, ezt a kérdést te írtad?:D férretéve. én is 14, mindjárt 15 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék kisbabát.. persze, tudom hogy nem lehet, el is fogadom, hogy a saját, és a gyerek életét is tönkre tenném, de rengeteget gondolok rá.. Nem járok discoba, nem iszok, a cigit ki sem próbáltam, azt mondják elég érett vagyok.. Nem megoldható, hogy a lánynak kistestvére szülessen, vagy esetleg a családban nincs valakinek, és nem lenne megoldható, hogy többet legyen vele? Egyébként én úgy vagyok vele, hogy nem érzem magamat késznek mondjuk a szexre, de ha egy picibaba a hasamban lenne, nagyon boldog lennék.. Tudom, nem tudnám eltartani, gyerek vagyok, tanulnom kell.. Ezzel a gondolattal szerintem minden normálisabb lány eljátszik, aki nem a hajával, a szemfestékével meg a pasijaival van folyamatosan elfoglalva.. :S Remélem tudtam segíteni!
Én is évek óta vágyom gyermekre, de megvalósítva csak akkor fogom, ha lesz kinek szülnöm és lesz mibõl felnevelni. Biztos van valami ok, amiért a lányod már ezen gondolkodik, hisz ha megnézem ezt a korosztályt, nem sok mindenkinek fordul meg ilyesmi a fejébe. Nekem például ez onnan jön, hogy sosem volt igazi családom, így mihamarabb szeretnék egy saját családot magam köré. 16/L
Szia. A velemenyem az, hogy ez normalis.Nem azt mondom, hogy minden lanynal jelen van ez az erzes, de normalis. En mindig is szerettem volna babat.Eleg sokat is mondogattam anyukamnak, hogy nekem is lesz egyszer egy szokehaju kek szemu lanyom (olyan szep kislanyt akartam mint a hugom). Ez nem azt jelenti, hogy valaki 18 evesen szulni is fog (ezt a 17 eves fiunak irom). En pl 24 evesen ferjhez mentem 25 evesen szultem es most 6 honapos a SZOKE HAJU es KEK SZEMU KISLANYOM :) (csak minden vagyam igy teljesulne)
Viszont Te fiúként nem éled át, amit a lányok. Nekem is megfordult annyiszor a fejemben, hogy el sem hiszed. Örülj neki, hogy a lányodat nem a drogok és az alkohol kötik le, hanem azon gondolkozik, hogy milyen jó lesz majd anyának lenni. Nem kell tenned semmit, csak magyarázd el neki, hogy annak a gyereknek majd apa kell, szeretõ család, és persze biztos anyagi háttér. Ehhez viszont tanulnia kell, és dolgoznia.. :) Én azt érzem, hogy értelmes, okos lányod van. Gratulálok hozzá. :)
elég szokatlan, rendesen kibabázta magát gyerekkorában? :D lehet, hogy valamit pótolni szeretne, ami kimaradt régebbrõl. vagy csak szeretetre vágyik, olyan anyai babusgatásra, mintha õ lenne újra kisbaba. lehet, hogy kinõ majd belõle, csak légy türelemmel. ha továbbra is változatlan lesz az érdeklõdése az anyaság iránt, és nem te akarod majd nevelni, akkor legjobb, ha elkezded hangsúlyozni, hogy te nem fogod támogatni, ha idejekorán anya lesz, a gyerek apja meg otthagyja. ettõl talán benõ a feje lágya.
Én is így voltam ezzel anno. És a sors fintora, hogy csak 35 évesen lehetett gyerekem. (de legalább lett) :) Szóval ez nem olyan "beteges" dolog a lányodtól, ne ijedj meg :)
Szerintem a lányod ráér 30 évesen szülni. Õszintén, én ellenzem ezt a korai baba utáni vágyat. Legalábbis fiúként így látom ezt a témát. 17/F
én most leszek tizenöt:) beszélni nem szoktam róla, de hát ez emberektõ függ. olyasmiken szotam gondolkozni, hogy milyen lesz magamhoz ölelni õt ( és olyankor olyasmi boldogság önt el, ami kissé ismeretlen :) ) és hogy milyen lesz amikor elõször nevet, felül, járni kezd... :)
Már én is nagyon várom, rengetegszer beszélek róla, persze tudom, hogy nem lehet, pedig csak 2 évvel vagyok idõsebb a lányodnál:D Rengeteg kisgyerek játszik nálunk a téren, 6 hónapostól 6 évesig és amikor rosszkedvem van, vagy fáj a lelkem, már egyszerûen az is jólesik, hogy látom, ahogy játszanak, és sokszor odajönnek hozzám "beszélgetni", fõleg az ovisok...Akkor néha sírni tudnék a meghatódottságtól.
Ebben nincs semmi extra. 26 vagyok, 1 hónapos a fiam de amióta tudom hogy a nõk hozzák világra a gyermeket, meg ilyesmi, azóta kisbabát szerettem volna. Vannak ilyen anya beállítottságú nõk, teljesen természetes.
Sokan vannak/voltunk így ezzel. Csak arra kell vigyázni, hogy késõbb nehogy ennek rendelje alá a párkapcsolatait.
a babysitterkedés remek ötlet! :D biztosan elmegy a kedve egy idõre ettõl a témától.
pedofilosan hangzik
Na ezt most nem értem... Kaptál egy fényképezõgépet 15 évesen? És? Mi az akadálya? Ismerõseid? Naná - kis pózerek az ilyen gyerekek nagyon örülni szoktak a felvételeknek ÁLTALÁBAN. Kérd meg a szüleiket. Elsõ kommentes: igen, van benne valami a kiírás alapján :D
Ilyen elcseszett lenne a világ, hogy egy kis fotózgatásról rögtön ez ugrik be? Na, jó. Nem adom az álnaívat, igazából tudom, hogy ilyen elcseszett....
ha ruhában fotózod õket senki nem szólhat érte
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok õk is lányok. csak majd a szüleiknek meglepetés albumot akarunk csinálni. és azért kérdeztem jó ötlet-e?!
igen ruhában

A Lányom 13 éves és szeretné epilálni a lábát engedjem neki? és ha már itt tartunk akkor nekem mivel elég régi (15 éves) az epilátorom fáj a combomon ha csinálom. Ha ott borotválom akkor sokkal erössebb és dúsabb lesz a szőr? nem jó ötlet?

el?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.

hát ha szõrös akkor nem árt ha epilál... különben mindenfelé kiröhögik majd, az sokkal rosszabb. és mi lenne ha vennél egy új epilátort? egész olcsón is vannak már. vagy patronos gyanta, azzal meg sokkal könnyebb/gyorsabb szõrteleníteni (szerintem). de ne borotváld semmiképp a combodon.
engedd meg neki, elõbb-utóbb úgy is el kell kezdenie, és jobb, mintha titokban borotválná, nem?
Én 13 éves vagyok, és nekem anyukám szokta legyantázni. 12 évesen már borotváltam, azt is megengedte. Szerintem engedd meg, mibaja lenne tõle?
Anyuka ennél nincs is jobb, mint megengedni neki... Vagy a barátnõi vagy az osztálytársai elõbb utóbb cikizni fogják... És jobb, ha már elkezdi... És az intim borotválásról ne is beszéljünk... Nekem azt nem engedték... Titokban csinálom... És jobb azt is lerendezni...
Mégis miért ne engednéd? Mi szól ellene?
engedd meg, magyarázd el neki, h kell szedni. feszítsd meg jobban a bõrt és talán kevésbé fáj.
en es az egyik osztalytarsam 12 evesen kezdtuk, nem nagyon birtuk mikor megneztek a labunkat az utcan, anyamnak nem volt ellenere:)
Nos, ami azt illeti meg tudom érteni a lányodat. Mikor én 12 voltam engem is kiröhögtek a faluban, mert micsoda igénytelenség, hogy gyerek létemre nem borotválkozom. Szerintem is hülyeség ennyi idõsen elkezdeni, de nem tehetünk semmit. Én azt ajánlom elõször borotváljon, aztán ha nõtt kicsit a szõrt, akkor epilátor (újakat lehet kapni 5-6 ezerért). (Nekem 14 évesen az elsõ szõrtelenítés epilátorral történt és iszonyúan fájt, mert nagyon hosszú volt a szõr.) 21/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Hát nekem anyám már 11 évesen megengedte a gyantát (!). Most 13 vagyok, kérdezés nélkül leszedem epilátorral... Nem szól ellene semmit, megdícséri hogy milyen szépen megcsináltam... Ennyi... Nem olyan, mint a borotva hogy megvághatja magát.
Enged neki! Amúgy kb 7 éve vettem ezt az epillátort http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://hu.i.cdn.nrholding.. és semmi baja akkor drága volt de most 5 ezer forint.
Szerintem engedd meg neki én 12 és fél évesen kezdtem a hónaljamat borotválni mert ott már kellet.. Amúgy nekem 2008-ban vettek anyuék egy epilátort a tescoban (Philips )és csak 5000 ft volt és még most is mûködik. 14/L
nekem tökéletesen megteszi az epilátor és én is ott körül kezdtem el, mmint annyi idõsen. és alapos is:D szerintem megkéne neki engedni, mert akk titkolózni fog:S és az nem túl jó. amúgy meg oké h a védõnõ azt mondja, de ha nem érzi jól magát úgy akk nem lesz jó a közérzete sem, az pedig nem hiszem h nagyon jó állapot lenne meghát nincs benne semmi rossz, inkább epilátor mint borotva. a másik kérdésre pedig: semmiképpen se borotvával, nagyon megerõsíti a szõrszálakat és szerintem sötétebb is lesz:S legalább is nekem úgy volt... 17/L
Milyen 15-20 ezer forint? 5 ezerért olyan jó gépeket lehet venni hogy húha. De én inkább a gyantát ajánlom, hamarabb kész meg alaposabb is:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.csak azért hezitálok mert a védõnõk azt mondták 14 évnél elõbb semmikép. és nem szeretnék olyan epilátort venni amelyik 5 éven belül tönkremegy.és most nem igazán tudjuk magunknak megengedni hogy vegyünk egy 15-20 ezer ft-os gépet. akkor a combon ne borotváljam?
szerintem nyugodtan engedd meg Neki!
Szerintem elöbb elkell végezni az általánost azután tud jelentkezni szakiskolába szakképzésre.
viszont ha tényleg szakács szeretne lenni kérhet segítséget az osztályfõnökétõl is hogy ajánljon neki szakiskolákat a környéken.
Tapizd csókold.
Gumicukor, rajzfilmek, csokoládé.
kényeztesd szájjal, hidd el imádni fogja és jobb kedve lesz
A kérdező hozzászólása: Ohh ezek nagyon jó ötleteknek tûnnek kössz :DD Majd megnézem pénteken nõknapján h mit szól a 18 szál rózsához amit viszek meg ezekhez :DD
De miért pont 18 szál? Virágból páratlan számút illik adni... És mit jelent az, hogy perverz? 15 évesen?
Mondd azt neki hogy verje ki neked lábbal! ;) Arra úgyis sokan izgulnak! ;)

15 éves és meleg vagyok és a dolgaim nem ugy alakulnak mostanában a golgok ahogy szeretném (sokan átvernek párkapcsolati témában meg sokan elitélnek) sokat gondolok az öngyilkosságra szerintetek elmenjek spihologushoz?

Legjobb válasz: Amennyiben úgy érzed, szükséged van rá, akkor menj! Elõítéletek pedig mindig is voltak és lesznek is - bár tudom, ez egyáltalán nem nyújt vigaszt... Öngyilkosság? Ne tedd, semmi értelme! Szerintem önzõ dolog - biztosan vannak emberek, akiknek fontos vagy!

Amennyiben úgy érzed, szükséged van rá, akkor menj! Elõítéletek pedig mindig is voltak és lesznek is - bár tudom, ez egyáltalán nem nyújt vigaszt... Öngyilkosság? Ne tedd, semmi értelme! Szerintem önzõ dolog - biztosan vannak emberek, akiknek fontos vagy!
Az öngyilkosság felejtõs, semmit nem old meg. Én inkább azt tanácsolnám, hogy próbáld meg a gondolataidat elterelni a szexrõl, a kapcsolatokról. Itt vannak az ünnepek, egyébként még gondolom tanulsz, keresd olyan emberek társaságát, akik nem ítélnek el. Minden helyre fog állni, hidd el.
Szia! Én kicsit idõsebb vagyok, de nekem is összejöttek mostanában a dolgok, így elmentem pszichológushoz. Jót tesz, járj el te is nyugodtan. Én azért járok, mert a párom akart öngyilkos lenni... ne tedd. Biztosan van aki szeret, annak pedig nagyon hiányoznál.
Ha annyira öngyilkos akarsz lenni, akkor egyet ne felejts, hogy kik miatt kell megtenned. Ne légy balek!!! Fizessenek csak azért, amit veled tettek!!!

7 évesen kezdtem el az acrtobatikus rock and roll-t és 4 évig űztem utánna befejeztem. Most 15 vagyok és szeretném meg kérdezni, hogy érdemes-e újra el kezdeni?

Igaz már ki jöttem a formámból és jónéhány kilóval is több vagyok de már bánom ,hogy ott hagytam ?ket és ezért szeretnék megint rockizni.4 évig ?zni utánna meg 4 év kihagyás.Hát sok ez a szünet.

Legjobb válasz: akkoris elkezdhetnéd,ha most próbálnád elõször,de tehetséges vagy,és van érzéked hozzá. gondolom régebb volt. nem vagy túl idõs hozzá,ne aggódj,nyugodtan menj vissza, de mindennap eddz, ha komolyan gondolod.

akkoris elkezdhetnéd, ha most próbálnád elõször, de tehetséges vagy, és van érzéked hozzá. gondolom régebb volt. nem vagy túl idõs hozzá, ne aggódj, nyugodtan menj vissza, de mindennap eddz, ha komolyan gondolod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!