Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és szeretnék lefeküdni (5 db)

Mi a véleményetek arrol, hogy 14 éves vagyok és több mint fél éve eggyüt vagyok a barátommal ( ő 15 éves ) és megfordult a fejembe, hogyha ugy lenne szeretnék lefeküdni vele?

Beszéltünk is erröl és ô is ezt gondolja. Szerintetek gáz lenne és nagyon korai még?

Legjobb válasz: Eladóó 2 talicska FÕÕD kõ valakinek?

Eladóó 2 talicska FÕÕD kõ valakinek?
Szerintem az, de a ti dolgotok.
Mit vertek magatokat 15 évesen?? Annyira bírom, hogy minden ilyen kis kamasz már azzal van elfoglalva, hogy így meg ugy feküdjenek le valakivel...igen ROHADTUL korai!
Nem kimondottan érdekel senkit.Neked kell tudni
nincs véleményem.
Legalább védekezzetek -a kiveszi a farkát idõben nem védekezés-, nehogy két hónap múlva ez legyen a következõ kérdésed: felcsinált az a szemét, pedig megígérte, hogy idõben kiszáll, most mit tegyek?!
Korai. De hiába is mondunk mi itt bármit...
ha szexelni akartok, akkor úgyse fogunk tudni itt lebeszélni. szóval max jó tanács: mielõtt szexelnétek, legyen egy folyamat: simi, petting, és csak, ha már úgy ki tud elégíteni (fordítva határozottan könnyebb) akkor lépjetek tovább és ha vagy annyira jó kapcsolatban anyukáddal, akkor menjetek el nõgyógyászhoz, és írjon fel tablettát, ha ez nem megy, akkor óvszert mindenképp használjatok!
"menjetek el nõgyógyászhoz, és írjon fel tablettát" 14 évesnek ki ír fel tablettát?!

Normális ha 15 évesen nem szeretnék pasit és nem szeretnék lefeküdni senkivel? (bővebben lent)

Már majdnem minden barátnőmnek volt fiúja (többis mint 1-2) és már vagy túl vannak a szexen vagy nagyon akarják és hamarosan túl is lesznek rajta..igaz ők egy évvel idősebbek de ez szerintem nem jelent semmit...szóval normális, hogy én még nem szeretnék lefeküdni senkivel? Még olyan igazi barátom nem volt, szeretek jóban lenni a fiúkkal, meg van akinek tetszem, de én egyenlőre nem akarok komolyabbat...

Legjobb válasz: teljesen normális,még nagyon ráérsz!

Ez a "minél korábban veszíted el a szüzességed, annál menõbb vagy" dolog nem tudom miért lett mostanában a kislányoknál olyan nagy divat, de szerintem nem csak nem helyénvaló, hanem kifejezetten káros is lehet. Az embernek vannak életszakaszai és azokhoz köthetõ tevékenységek. Ez a rendszer totál fel tud borulni akkor, ha egy lány mondjuk már 14-15 évesen szexel. Az ilyen lányok nem csak kiégnek 18 éves korukra - mivel nagyon valószínû, hogy az igaz szerelmet csak késõbb, 18-20 évesen találják meg - mire mire arra kerülne a sor, hogy lefeküdjön valakivel, aki tényleg a szerelme, addigra a szex csak hétköznapi dolog lesz, ami nagy újdonságot, különlegességet nem fog jelenteni a lánynak. Nem azt mondom, hogy nem szabad szexelni, csakis az igazival, csak azt, hogy ha az ember túl korán kezdi, akkor könnyebben elveszítheti a dolog varázsát. A másik dolog, amit már az elõbb említettem: az emberek életszakaszai. Van kisgyerekkor, iskoláskor, kamaszkor stb. stb. Aki 14-15 (de akár 16-17 évesen) már szexel az átugorja a gyerekkort és kissé a kamaszkort is. Ez késõbb hiányozni fog az életébõl, és felnõttként visszagondolva úgy érezheti, hogy számára kimaradtak évek és a velük járó élmények. Az intim dolgokkal való menõzés pedig primitív és gyerekes dolog, mint ahogy az is, hogy divatból, vagy akár csak dacból ilyen fiatalon szexelni. Szóval, kedves kérdezõ, az, hogy még nem vágysz a szexre nem kislányos vagy furcsa gondolkodás, sõt, éppen emiatt vagy érettebb a társaidnál! (azért az ártatlan diákszerelem, az jó dolog, de, ha nem vágysz rá, erõltetni semmit sem szabad) 22L
Az lenne a normális, ahogy te gondolkozol. Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled, hanem amikor megértél rá. Akár 18-20 évesen is bõven ráérsz, nyugi.
Van ilyen... (De attól még nem kell elítélni, akinek vannak ilyen jellegû vágyai, esetleg meg is valósítja... Nem a kérdezõre gondolok konkrétan, csak errefelé ez nagyon divat...)
teljesen normális, még nagyon ráérsz!
Persze, hogy normális, én is így voltam vele ebben a korban, és voltak lányok, akik lenéztek emiatt, de nem foglalkoztam vele, és hát megérte! :) Inkább várj, a saját tempódban haladj a dolgokkal, ne a környezetednek akarj megfelelni.
"Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled" Komolyan van, aki azért szexel, mert xy elvárja tõle? (tõlem aztán senki nem várta el soha, én éreztem rá késztetést:-))
Nyugi, nincs semmi gond! De vigyázzál, mert elkaplak a lakodalomba!!!
nem, igen.
Teljesen normális. Amúgy az az egy év, majd meglátod, rengeteget jelent. 15 évesen én sem akartam semmi ilyesmit, 16 évesen majd meghaltam, hogy pasizhassak. Ilyenkor gyorsan fejlõdik az ember.
ja
Teljesen normális. Egyébként a szex más formája sem foglalkoztat? PL.: maszturbálás, tények stb?
Még akár 5 évet is ráérsz ezzel az egésszel. Én sem értem, mi ez mostanában, valami verseny?
szia. bõven ráérsz még és nem kell másokat utánoznod az õ dolguk. olyannal feküdj le akit tényleg szeretsz. én 14 évesen vesztettem el .most 17 éves vagyok és nem bántam így vissza gondolva és a varázs sem szûnt meg . 2 éve komoly kapcsolatban vagyok egy másik férfival

15 éves vagyok és szeretnék lefeküdni a barátommal. A gumiban nem bízok 100%-osan, mert bármikor defektes lehet és a tablettát se sokan ajánlják. Mit tegyek? Nőgyógyász biztos tud vmit ajánlani ami nekem megfelel?

Kicsit parázok, hogy terhes leszek :S Lécci válaszoljatok. Köszi

Legjobb válasz: Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani,mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni,hogy tabi vagy gumi.

Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani, mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni, hogy tabi vagy gumi.
Én 16, 5 vagyok, egy éves kapcsolatom van, bár én 16 voltam (éppen ) mikro elveszitettem. Akk gumival védekeztünk, most már tablettával. Kicsi a hormontartalma a nõgyógyászok is ezt ajánlák nem pedig az abortuszt...
Elõsször védekezzetek gumival és kúppal vagy krémmel egyszerre! Mert ha a gumival történik valami, akkor még mindig ott van a másik! Hosszú távon (ha majd idõsebb leszel), pedig a tablettát ajánlom, mert az a legmebízhatóbb az összes közül! Nem kell félni tõle, a mai tablettákban már nagyon kevés hormon van!
Szerintem nem hogy a tablettához fiatal vagy, hanem az egész dologhoz...nem kell elsietni nem hajt a tatár...
Elsõ alkalomhoz mindenképpen a gumit szokták ajánlani. A nõgyógyász sem fog szerintem mást mondani. Ott a tabi is, sokan szedik már 16 évesen, de ha lelkiismeretes a doki, akkor nem írja fel ilyen fiatal lánynak, csak ha valami nem stimmel a ciklusával vagy ha nagyon indokolt. Vannak még különbözõ hüvelykúpok és tabletták, de én azt sem ajánlanám elsõre, csak az óvszert.
A kérdező hozzászólása: Sokan mondták már hogy nem kéne, de elég érettnek tartom magam... de lehet nincs igazam, nem tudom.
Én dupla védekezést ajánlok Neked: gumi és Pharmatex krém, melyet a hüvelybe kell felrakni és majdnem úgy véd mint a tabletta. Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyász. Semmi mellékhatása nincs, csak fontos hogy nem szabad közvetlenül szex elött és utána szappant használni ott lent, mert az hatástalanitja. Én igy védekezek 7 éve és szuperül bevált! :) (Gyógyszertárban lehet kapni.)
igaz hogy a gumi nem 100%-os, de kb 99. ha megpróbálsz egyet kiszakítani, ahoz is sok erõ kell. és nagyon nagyra szét lehet hozni. Most ha belegondolsz akkor szex közben nem éri nagyon nagyon nyomás. De persze azt is figyelembe kell venni ha hibásan gyártották...

Én 15 éves lány vagyok . A barátom 18 éves és már majdnem fél éve, hogy együttvagyunk . Én már szeretnék vele lefeküdni, amire már adtam jelzéseket is de ő nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...

A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...
mondjuk konkrétan mond meg neki. nem gondolatolvasó [email protected]
Beszéld meg vele, vagy több jelzést adj neki.
Okos barátod van. Látja, hogy még nem vagy érett a szexre, ezért nem erõlteti, nõj fej agyilag is és, akkor lesz szex.
17/f élõdtem írónak igaza van de nagyon nem kell 18 nak lened de 17 nem ártana

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!