Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és szeretnék (209 db)

Nyáron leszek 15 éves és szeretnék elkezdeni súlyokkal edzeni nem szeretnék nagyon nagy súlyokkal csak hogy látszódjon hogy edzek! Vélemény?

Mi errõl a véleményetek?

Legjobb válasz: Keresel a neten egy neked megfelelõ edzéstervet és ÉTRENDET aztán belefogsz. Én ebben a korban elõször a mélyizmok edzésével kezdeném az elején párhuzamosan csinálnék egy állóképesség növelõ atlétikai edzést a súlyok mellett. Az elsõ kettõ ad valami alapot,amire komolyabban tudsz majd építeni.

Keresel a neten egy neked megfelelõ edzéstervet és ÉTRENDET aztán belefogsz. Én ebben a korban elõször a mélyizmok edzésével kezdeném az elején párhuzamosan csinálnék egy állóképesség növelõ atlétikai edzést a súlyok mellett. Az elsõ kettõ ad valami alapot, amire komolyabban tudsz majd építeni.
Én most 16 éves vagyok..8 hónapja kezdtem el edzeni..három hónapa intenzívebben (heti öt alkalom)! Elõször el szeretném árulni, hogy a "kondizás" az izomépítés 30-40 százalékát teszi ki..a többi az étrendtõl függ..az elején igaz annyira nem fontos de idõvel csak az segít a fejlõdésben! Kezdd avval, hogy a testsúlyodnak, magasságodnak és céljaidnak megfelelõ étrendet keress és tartsd is be! Leírók néhány edzéstervet amiket használtam is biztosíthatlak, hogy hasznosak :) Heti 4 napos edzés: Hétfõ: Mell-bicepsz Kedd: Pihenõ Szerda: Hát-tricepsz Csütörtök: Láb Péntek: Váll (lehet alkarral kombinálni!) (+ minden nap lehet "hasazni") Heti 5 napos edzés: Hétfõ: Tricepsz-Bicepsz Kedd: Mell Szerda: Hát Csütörtök: Láb Péntek: Váll ( Heti 2-3 alkalommal lehet alkart is edzeni pl kombinálhatod a mellel, vállal, háttal..+ minden nap lehet "hasazni") Ha kérdésed akad tedd fel bátran..ha tudok segítek!
Ilyen fiatalon én lehet, hogy inkább elõször saját testsúlyos gyakorlatokat végeznék, az is meglátszódna. Fekvõtámasz, húzódzkodás, guggolás... Keress rá neten a gyakorlatokra. Esetleg olvasd el az ingyenes sárga kapszula címû könyvet, abban vannak hasznos tippek, infók kezdõknek.

Budapest környékén élek 15 éves és nyára szeretnék valami diákmunkát vállalni! Valaki tud nekem tanácsot adni h mit csináljak?

Legjobb válasz: szülõi engedéllyel mehetsz! keress fel jópár diákszövetkezetet, ahol van lehetõség, csatlakozz és nosza! de azt jól jegyezd meg, hogy 18 év alatt nem sok lehetõség adott, max. protekcióval. szórólapozás, gyümölcsszedés - ezeket szokták adni. (tapasztalat, én is ököllel vertem a falat 17 évesen, hogy-hogy hiába lehet már 16 évesen árufeltöltõsnek lenni, ha a 18 év fölöttiek happolják el a melót) az is megoldás, ha megkérdezed anyád/apád, esetleg a kollégáiktól, ismerõseiktõl érdeklõdtök, van-e valami neked való kisebb feladat. én pl. segédkeztem apám haverjánál 4 alkalommal. esküvõket filmet, filmet készít egyéni megrendelésekre. a mikrofont kellett tartanom. kaptam kb. 5 ezret/alkalom. ilyesmire gondolok. vagy pl. iratokat kell rendezgetni, füvet nyírni/locsolni, kertészkedni. ez is valami.

szülõi engedéllyel mehetsz! keress fel jópár diákszövetkezetet, ahol van lehetõség, csatlakozz és nosza! de azt jól jegyezd meg, hogy 18 év alatt nem sok lehetõség adott, max. protekcióval. szórólapozás, gyümölcsszedés - ezeket szokták adni. (tapasztalat, én is ököllel vertem a falat 17 évesen, hogy-hogy hiába lehet már 16 évesen árufeltöltõsnek lenni, ha a 18 év fölöttiek happolják el a melót) az is megoldás, ha megkérdezed anyád/apád, esetleg a kollégáiktól, ismerõseiktõl érdeklõdtök, van-e valami neked való kisebb feladat. én pl. segédkeztem apám haverjánál 4 alkalommal. esküvõket filmet, filmet készít egyéni megrendelésekre. a mikrofont kellett tartanom. kaptam kb. 5 ezret/alkalom. ilyesmire gondolok. vagy pl. iratokat kell rendezgetni, füvet nyírni/locsolni, kertészkedni. ez is valami.

Mit csináljak? Van egy fiú 15 éves és én akii 14. Nagyon szeretem a fiút nem is egyszer már összejöttünk de mindig csak pár napokra és utána szakítottunk az utolsó volt másfél hónapvolt. Tovább lent.

A másfél hónap alatt meg el?tt is szerettem de most még jobban. Szó szerint depizek mert nem lehet az enyém. azok ellenére hogy nem egyszer megcsalt meg le akart fektetni(célzásokat tett rá de szóban azt mondat h majd ha én is akarom) A bn?mbe szerelmes mert vele volt 9hónapig. Most megint össze akar velem jönni, én nemet mondtam mert az eszemet követtem, de a szívem ilyenkor tört ketté. még lenne arra esélyem hogy összejöjjek vele de nem vagyok benne biztos. Szeretem meg imádom meg minden de vhogy a bizalom hiányzik.. Felejtsem el ami nem ment eddig sem vagy adjak neki egy 8.esélyt is? Légyszi segítsetek és ötleteket is szívesen fogadok, hogy mit csináljak. Köszönöm!

Legjobb válasz: Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L

Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L
hát ez elég bonyolult szitu , .. szerintem aggy neki egy leges legutolsó esélyt és ezt közöld vele is ... ha megint elcseszi akkor meg felejtsd el öröktre ... remélem segítettem:D 16f
Elõször tanulj meg magyarul. Aztán dugasd meg magad az Emos patkánnyal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! az elsõ kommentálónak üzenem h idegességemben nem igazán tudok írniés ha nem tud vmi normális válasszal elõrukkolni csak ugymond oltogatni akkor azt legyen szíves mellõzni köszönöm. a 2. kommentálónak is köszönöm és már megpróbáltam neki nem is egy esélyt adni, de az utólsónál már én is hibáztam! a harmadik kommentálónak is köszönöm. tulajdonképpen ez h a bnõmmel járt ez úgy volt hogy járt egyszer az egyik bnõmmel 9hónapig, majd szakítottak utána volt pár bnõje és utána jöttem én. utána még összejött 1-2 napokra még pár bnõmmel mert nagyon sok közös ismerõsünk van. van abban vmi hogy szeret, mert amikor feljön hozzánk akkor mindig engem néz. a lefektetés.. hát az meg igen...:S köszönöm a válaszokat!

Mi a véleményetek arrol, hogy 14 éves vagyok és több mint fél éve eggyüt vagyok a barátommal ( ő 15 éves ) és megfordult a fejembe, hogyha ugy lenne szeretnék lefeküdni vele?

Beszéltünk is erröl és ô is ezt gondolja. Szerintetek gáz lenne és nagyon korai még?

Legjobb válasz: Eladóó 2 talicska FÕÕD kõ valakinek?

Eladóó 2 talicska FÕÕD kõ valakinek?
Szerintem az, de a ti dolgotok.
Mit vertek magatokat 15 évesen?? Annyira bírom, hogy minden ilyen kis kamasz már azzal van elfoglalva, hogy így meg ugy feküdjenek le valakivel...igen ROHADTUL korai!
Nem kimondottan érdekel senkit.Neked kell tudni
nincs véleményem.
Legalább védekezzetek -a kiveszi a farkát idõben nem védekezés-, nehogy két hónap múlva ez legyen a következõ kérdésed: felcsinált az a szemét, pedig megígérte, hogy idõben kiszáll, most mit tegyek?!
Korai. De hiába is mondunk mi itt bármit...
ha szexelni akartok, akkor úgyse fogunk tudni itt lebeszélni. szóval max jó tanács: mielõtt szexelnétek, legyen egy folyamat: simi, petting, és csak, ha már úgy ki tud elégíteni (fordítva határozottan könnyebb) akkor lépjetek tovább és ha vagy annyira jó kapcsolatban anyukáddal, akkor menjetek el nõgyógyászhoz, és írjon fel tablettát, ha ez nem megy, akkor óvszert mindenképp használjatok!
"menjetek el nõgyógyászhoz, és írjon fel tablettát" 14 évesnek ki ír fel tablettát?!

Normális ha 15 évesen nem szeretnék pasit és nem szeretnék lefeküdni senkivel? (bővebben lent)

Már majdnem minden barátnőmnek volt fiúja (többis mint 1-2) és már vagy túl vannak a szexen vagy nagyon akarják és hamarosan túl is lesznek rajta..igaz ők egy évvel idősebbek de ez szerintem nem jelent semmit...szóval normális, hogy én még nem szeretnék lefeküdni senkivel? Még olyan igazi barátom nem volt, szeretek jóban lenni a fiúkkal, meg van akinek tetszem, de én egyenlőre nem akarok komolyabbat...

Legjobb válasz: teljesen normális,még nagyon ráérsz!

Ez a "minél korábban veszíted el a szüzességed, annál menõbb vagy" dolog nem tudom miért lett mostanában a kislányoknál olyan nagy divat, de szerintem nem csak nem helyénvaló, hanem kifejezetten káros is lehet. Az embernek vannak életszakaszai és azokhoz köthetõ tevékenységek. Ez a rendszer totál fel tud borulni akkor, ha egy lány mondjuk már 14-15 évesen szexel. Az ilyen lányok nem csak kiégnek 18 éves korukra - mivel nagyon valószínû, hogy az igaz szerelmet csak késõbb, 18-20 évesen találják meg - mire mire arra kerülne a sor, hogy lefeküdjön valakivel, aki tényleg a szerelme, addigra a szex csak hétköznapi dolog lesz, ami nagy újdonságot, különlegességet nem fog jelenteni a lánynak. Nem azt mondom, hogy nem szabad szexelni, csakis az igazival, csak azt, hogy ha az ember túl korán kezdi, akkor könnyebben elveszítheti a dolog varázsát. A másik dolog, amit már az elõbb említettem: az emberek életszakaszai. Van kisgyerekkor, iskoláskor, kamaszkor stb. stb. Aki 14-15 (de akár 16-17 évesen) már szexel az átugorja a gyerekkort és kissé a kamaszkort is. Ez késõbb hiányozni fog az életébõl, és felnõttként visszagondolva úgy érezheti, hogy számára kimaradtak évek és a velük járó élmények. Az intim dolgokkal való menõzés pedig primitív és gyerekes dolog, mint ahogy az is, hogy divatból, vagy akár csak dacból ilyen fiatalon szexelni. Szóval, kedves kérdezõ, az, hogy még nem vágysz a szexre nem kislányos vagy furcsa gondolkodás, sõt, éppen emiatt vagy érettebb a társaidnál! (azért az ártatlan diákszerelem, az jó dolog, de, ha nem vágysz rá, erõltetni semmit sem szabad) 22L
Az lenne a normális, ahogy te gondolkozol. Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled, hanem amikor megértél rá. Akár 18-20 évesen is bõven ráérsz, nyugi.
Van ilyen... (De attól még nem kell elítélni, akinek vannak ilyen jellegû vágyai, esetleg meg is valósítja... Nem a kérdezõre gondolok konkrétan, csak errefelé ez nagyon divat...)
teljesen normális, még nagyon ráérsz!
Persze, hogy normális, én is így voltam vele ebben a korban, és voltak lányok, akik lenéztek emiatt, de nem foglalkoztam vele, és hát megérte! :) Inkább várj, a saját tempódban haladj a dolgokkal, ne a környezetednek akarj megfelelni.
"Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled" Komolyan van, aki azért szexel, mert xy elvárja tõle? (tõlem aztán senki nem várta el soha, én éreztem rá késztetést:-))
Nyugi, nincs semmi gond! De vigyázzál, mert elkaplak a lakodalomba!!!
nem, igen.
Teljesen normális. Amúgy az az egy év, majd meglátod, rengeteget jelent. 15 évesen én sem akartam semmi ilyesmit, 16 évesen majd meghaltam, hogy pasizhassak. Ilyenkor gyorsan fejlõdik az ember.
ja
Teljesen normális. Egyébként a szex más formája sem foglalkoztat? PL.: maszturbálás, tények stb?
Még akár 5 évet is ráérsz ezzel az egésszel. Én sem értem, mi ez mostanában, valami verseny?
szia. bõven ráérsz még és nem kell másokat utánoznod az õ dolguk. olyannal feküdj le akit tényleg szeretsz. én 14 évesen vesztettem el .most 17 éves vagyok és nem bántam így vissza gondolva és a varázs sem szûnt meg . 2 éve komoly kapcsolatban vagyok egy másik férfival

Most én vagyok egy nagyon weird cub, hogy pl a roc, a metal, a punk, és a pop, meg még a musical, és operát is szeretem 15 évesen, és nem gyűlölöm a rockereket vagy a punkokat, vagy másokat? A barátaim szerint vagy ezt kell gyűlölni vagy azt.

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond. Ez a gyûlölet meg olyan értelmetlen, mindenki azt szeret amit. A gyûlölet nem más mint a másik megvetése, el nem fogadása. Viszont ha a gyûlölködõk kívánsága teljesülne és csak egy zenei stílus létezne akkor megszûnne az egyéniségük, mivel nem lenne viszonyítási alap.

Nincs ezzel semmi gond. Ez a gyûlölet meg olyan értelmetlen, mindenki azt szeret amit. A gyûlölet nem más mint a másik megvetése, el nem fogadása. Viszont ha a gyûlölködõk kívánsága teljesülne és csak egy zenei stílus létezne akkor megszûnne az egyéniségük, mivel nem lenne viszonyítási alap.
már bocs de... mi ez a kérdés??? :D nem értem mit szeretnél kérdezni....
Szerintem legalább 17 éves korodig hormonmentes megoldást használjatok. Nagyon csúnyán visszaüthet, ha ilyen korán elkezded szedni. Használjatok óvszert. Egyáltalán miért akarsz tablettát?
És minek gyógyszer?
Amikor nyugodt, és nem csinál semmit (például nem takarít, hanem tévézik vagy hasonló) állj elé, és mondd hogy egy fontos dologról akarsz vele beszélni. Meséld el az egészet, higgadtan, õszintén. Aztán kérd meg, hogy menjen el veled nõgyógyászhoz, aki majd ír fel gyógyszert. Nagyon nehéz?:D
Ha már több, mint egy éve jártok és anyukád is ismeri a fiút, szerintem nem fog nagyon kiakadni. Csak mondd el neki, hogy már nagylány vagy, szeretnéd, ha elmennétek nõgyógyászhoz vizsgálatra és tablettát szeretnél szedni (ez elég felelõsségteljes, mert minden nap ugyanakkor kell bevenni). Viszont csak akkor fogja felírni az orvos, ha legalább 2 éve rendszeres a menstruációd és nincs zavar a ciklusodban (ilyenkor még elõfordulhat). Kényelmesebb, mint a gumi, sokkal biztonságosabb a kiszállásnál, szerintem anyukád se akar még unokát, úgyhogy normális lesz. (De lehet, hogy megpróbál elterelni a gumi felé, hisz fiatal vagy még a gyógyszerhez.) Arra ügyelj, hogy apukád még véletlenül se legyen otthon, nehogy elájuljon.
ne legyél hülye, azok hormontabletták, rá ér még szedni, ink húzzon gumi v vegye ki idõben...
Szia, elõször is boldog szülinapot(utólag:D) , sok bátorság és egyik reggelinél vagy valamikor amikor kettesben vagy vele, ha nem jó vele a kapcsolatod akkor lopj tõle pénzt amikor alszik és go patika...xD, ez csak vicc volt:D
mi ellen...?
A kérdező hozzászólása: gondoloma terhesseg ellen
A kérdező hozzászólása: Jo ha persze nemlehet szednem akkor nemfogok :) csak hat az sokkal biztonsagosabb mint a gumi.
15 éves korában telerakták már?
Volt egy barátnõm, 15 éves korától szedte a bogyót. Akkora melle nõtt, mint a fejem. Szedd csak nyugodtan te is.
15 évesen még semmiképp se kezdj el szedni ilyet. Erõltesse meg magát a srác h gumit húz.
15 évesen be akarsz priccoltatni magadnak?
Ha apukád ilyen laza, anyukád se fog megenni, bátorság! :)
A kérdező hozzászólása: Aha koszi :) es apukamtol nemfelek o sokkal jobban megert es meg o monta hogy nemfogja metiltani mert tudja hogy igyis ugyis megtortenik csak hasznaljunk ovszert es ha baj volna szoljunk inkabb anyamtol felek :D x) am nagyon koszonom a tanacsokat :)
Hát csak egyenesen, de amúgy nem sok esélye, hogy kapsz is a nõgyógyásztól, mert még fiatal vagy. Igaz jobb mint a terhesség, meg a megszakításos védekezés, de én is csak most 20 évesen kezdtem el szedni a drágábbik kategóriát. Szóval óvszer mindenképp ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: koszi az eslo komentalonak :) es nem nemnagyon nehez en is gondoltam mar erre , de inkabb megkerdeztem masok mit tanacsolnak :D :)
15F
és a betegségek ellen? az ellen meg nem.

Jól választottam? 15 éves vagyok szeretnék majd gyógyszerekkel foglalkozni (tehát egyetemre is akarok menni) és most egy vegyipari szakközépbe mentem. Lehet, hogy jobban jártam volna valami gimnáziummal? (4, 3-4, 6 között vannak az átlagaim)

Legjobb válasz: Végül is teljesen mindegy hova mégy tanulni csak jól tanulj! Érettségi után oda jelentkezel ahová akarsz. Amúgy meg a gyógyszeripar a világ egyik legnagyobb üzlete, ha ügyes vagy baromi sokat kereshetsz.

Végül is teljesen mindegy hova mégy tanulni csak jól tanulj! Érettségi után oda jelentkezel ahová akarsz. Amúgy meg a gyógyszeripar a világ egyik legnagyobb üzlete, ha ügyes vagy baromi sokat kereshetsz.
A kérdező hozzászólása: hát inkább gyógyszerkészítéssel/kutatással foglalkoznék
Jól választottál:) de majd év végén kiderül..vagy még félévkor, hogy szeretsz-e ott lenni..stb.:D
jól döntöttél! én vegyészmérnök vagyok és óriási hátrányból indultam az egyetemen azokkal szemben, akik vegyipari szakközépbõl jöttek. én matekszakos gimit végeztem.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó egy kicsit megnyugodtam... Egyébként ha gyógyszerrel akarok foglakozni mi lehetnék?
Lehetsz vegyézmérnök egy gyógyszergyárban.. vagy elmész orvosora gyógyszerésznek.. ha pedig mondjuk bejön a gikszer és nem sikerõl úgy az érettségi halasztásképp elmehetsz gyógyszertári szakaszisztenisre és utána újból neki mész az egyetemnek. vagy vegyésztechnikusnak. Szóval ez a kéralrtanatíva van. A lényíeg azt kell el döntsd, hogyx gyógyszer gyártással vagy inkább a máûsikkal forglamazással akarsz foglakozni késõbb:)
Jól döntöttél, jó kémia és biosz érettségi, ( az egyik emelt)+nyelvvizsga. És már bent is vagy gyógyszerészen. :)

15 éves vagyok. Szeretnék megtanulni gitározni és később rock zenét játszani. Érdemes-e zeneiskolába járni, vagy inkább magamtól tanuljak (haverok, programok stb. )? Vagy már túl későn kezdtem?

Legjobb válasz: Ha szorgalmas vagy akkor nem kezdted késõn. Zeneiskolába mindenképp érdemes járni, mert egy tanár nagyon sok olyan dolgot tud megmutatni és elmagyarázni amiket önszorgalomból nehezen lehet megtanulni. Ha jó gitáros akarsz lenni akkor viszont napi 3-4 óra gyakorlás az elején az alapjárat.

Ha szorgalmas vagy akkor nem kezdted késõn. Zeneiskolába mindenképp érdemes járni, mert egy tanár nagyon sok olyan dolgot tud megmutatni és elmagyarázni amiket önszorgalomból nehezen lehet megtanulni. Ha jó gitáros akarsz lenni akkor viszont napi 3-4 óra gyakorlás az elején az alapjárat.
nem késõ most tanulni sztem én 14 éves vok és most kezdtem el gitározni szeptemberben.tanárral jobban megtucc tanulni mert õ tud és neki az a dolga h megtanítson.
Szerintem ne tanártól tanulj hanem gitaregyetem.hu és/vagy gitarozz.hu

15 éves vagyok és 30 éves férfit szeretek! Büntetendõ ha felvállaljuk? 15/L

Titokba vagyunk, ha ez kiderül büntetendõ úgy is ha mind ketten akarjuk?

Legjobb válasz: NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.

NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.
Egyetértek. Gondolkoztál már ezen, hogy egy egészséges felnõtt férfi miért akar egy kislánnyal lenni?
Ha egy 30-as férfi kislányokkal kezd, az azt jelenti, hogy nem mer/tud érett, felnõtt nõvel kezdeni, vagy pedig abszolút esélytelen náluk. Az is lehet, hogy az ágyban egy nulla, de ezt egy 15 éves kislány nem tudja, mert nincs összehasonlítási alapja. Te is inkább Barbie babáznál még...
nem büntetendõ a mai jogszabályok szerint, de arra kíváncsi lennék, hogy mit lát benned egy 30éves felnõtt férfi, bár egyértelmû a válasz, minden rosszindulat nélkül kérdezem ezt persze. mert az, hogy én és a barátom között van 7év korkülönbség, az még szerintem jó (20-27), de ez, hogy te 15vagy és ennyi is a korkülönbség köztetek, az számomra egy "kissé" meredek.
annyit meg lehet tudni, hogy mégis milyen körülmények között gabalyodtatok össze?-csak puszta kíváncsiságból.
Hát erre én is kíváncsi lennék...
A lányával meg lehettek legjobb barinõk, apukád is biztos jó cimbit fog látni benne amiért majdnem ugyanannyi idõsek. Egészséges kapcsolat lesz, majd elmondod neki mi volt matekórán, meg töriórán, együtt írtok leckét! Csak pozitívan!
Legalább családos férfi?
Nem büntetendõ, de megnézném apukád fejét, amikor megtudja. :D Beteg dolgot mûvelsz egy beteg emberrel. Kislány vagy még.
Szerintem anyád kifogja tépni az összes hajadat, és igaza van.Mi több én a pasi szemét is kikaparnám.
Nem.
A törvény nem bünteti, de a szüleid véleményére kíváncsi lennék.
A törvény nem bünteti, de apukád nem biztos, hogy ismeri a törvényt. Ám miért politika kategória? Orbánozzunk egy jót, vagy mi legyen?
A törvény nem tiltja és nem is bünteti. Az erkölcs és az emberek nézése viszont büntet.
A kérdés arra irányul, hogy a szerelem büntetendõ-e, nem arra, hogy a szex. Arról szó se volt. Nem büntetendõ egyébként a szex sem. A beleegyezési korhatár 14 év. Ennyi, a többit meg gondold meg. A korkülönbség, fõleg ha az egyik fél még nagyon fiatal, nem könnyû helyzet, és ezt az eddigi válaszokból áradó "kiherélõs" mentalitás sem fogja könnyebbé tenni.
Nem büntetendõ, csak rendkívül szánalmas.
Manapság nagyon nagy divat lett a nõk körében idõs faszival járni. 20-30 év, mit számít az? Nálad "csak" 15 van, de a fiatal korod miatt soknak számít. A mai fiatalok tényleg nem kapnak normális értékrendet a szüleiktõl, maguktól meg csak nagyon keveseknél alakul ki. Amúgy nem, jogilag nem lehet büntetni, de ha apád lennék, akkor karót szúrnék a seggébe a mocsoknak. Mondjuk ha apád lennék, akkor normálisan neveltelek volna, így nem kéne ilyen drasztikus módszerekhez folyamodnom.
A kérdésre válaszoljatok. Nem büntetendõ. A többi az õ dolga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!