Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és a barátom 19 (2 db)

15 éves vagyok és a barátom 19. A szüzességemet oda adhatom a barátomnak?

Lassan 3 hónapja járunk és felmerült az hogy lefekszünk. és voltak is próbálkozások de nem történt meg. és el se tudom dönteni h ilyen id?sen és egyébként is megtörténjen e?

Legjobb válasz: Ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább ne feküdj le vele, mert meg fogod bánni. Majd ha ki tudod jelenteni, hogy "x éves vagyok, elég érettnek tartom magam ahhoz, hogy lefeküdjek a barátommal, akiben teljesen megbízom és tudom, hogy jó lesz vele", akkor kész leszel rá. Szerintem még az igaz szex helyett pettingeljetek, kényesztességet egymást, az is nagyon jó.

Ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább ne feküdj le vele, mert meg fogod bánni. Majd ha ki tudod jelenteni, hogy "x éves vagyok, elég érettnek tartom magam ahhoz, hogy lefeküdjek a barátommal, akiben teljesen megbízom és tudom, hogy jó lesz vele", akkor kész leszel rá. Szerintem még az igaz szex helyett pettingeljetek, kényesztességet egymást, az is nagyon jó.
Valaki magyarázza el nekem, hogy miert ilyen hatalmas dolog a szüzesség elvesztése.. Semmit nem jelent, nem kéne ennyire felfújni. Vedekezni kell, és ésszel csinálni, ennyi a dolog nyitja.
Szerintem nagyon korai még 15 évesen.Én 21 voltam amikor elvesztettem a szûzességemet és a barátom is.9hónap után feküdtünk le egymással-akkor éztük azt, hogy megbízunk egymásban és szeretjük egymást.Meg pláné, hogy csak 3 hónapja vagytok eggyütt...NE TEDD!
A kérdező hozzászólása: Mi szeretjük is egymást nem csak szexrõl szól!
Második találkozón vesztettem el, 15 éves se voltam, és nem bántam meg, nem értem, minek hónapokig húzni, semmi különleges nincs a dologban.. És ha csak szexre kellesz neki? Neked is jó volt, neki is, mindketten jól jártatok, majd elfelejtitek egymást és kész. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Szerintem csak akkor feküdj le vele, ha szereted, és érzed, hogy itt az ideje!!Amugy semmi féle képpen sem!! Fõleg akkor ne, ha nem érzed magad magabiztosnak!!
A kérdező hozzászólása: hát h még várunk vele egy kicsit
ÉN is az egyik válaszadó vagyok..és érdekelne, hogy döntöttél..szóval?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítségét!:)
15 évesen és 3 hónap után még nem kellene...de te tudod.
ha felmerülnek benned ilyen kérdések, akkor szerintem még nem kéne megtenned. 3 hónap pedig nagyon kevés idõ. annyi idõ alatt semmiben nem lehetsz biztos a pároddal kapcsolatban szerintem. 15 évesen egyébként szerintem még viszonylag korai. vagy ha szeretnéd, akkor inkább tényleg fél év után. az felér egy félévi ajándékkal. én most 7.én lettem 16, jövõhét kedden leszek együtt fél éve a barátommal (20.án). én úgy érzem, meg szeretném vele tenni, de addig még eldõl. meg mi azért már nem 3 hónapja vagyunk együtt.
Az elõzõ válaszadó a barátom:D én 16 vagyok lány és még dettó szûz mi kb két hónapja vagyunk együtt de az az igazság, hogy három hónap az kevés ehhez pláne 15 évesen szerintem ha ennyire akarod, lehetne az, hogy féléves évfordulóra na az már igazán szép lenne:Dpersze te döntésed..de az az igazság, hogy kár elhamarkodni mert még bõven ráérsz
Szerintem ne add oda neki hiszen nem vagy benne biztos. 3hónap az egy kicsit kevés-elõbb ismerjétek meg egymást!!! ne hamarkodd el a dolgot mert aztán megbánod!!! Csak ha már teljesen biztos vagy magadban és teljesen megbízol a barátodban akkor veszítsd el a szüzességedet!!!!! Addig is a pettinget ajánlom nektek az is nagyon jó és ezáltal megismeritek a másik igényeit!!!!!!
Szerintem a három hónap elég. Nem az a baj. Nem is a korod. Hanem, hogy szerintem még nem vagy benne biztos. Ha megkérdezed, akkor nem vagy biztos benne, így azt mondom, még ne tedd meg.
Jah.. és 3 ho után? :S Kérj tõle ganarciát :) De komolyan, 3 hónap után ez .. szerintem korai. Várj vele, bízz meg benne teljesen. És érezd belül, hogy készen állsz, és õ az, aki elég gyengéd, széppé teszi az egészet, és imád, és te is imádod.. nem maradsz le errõl a vonatról, és fiatal vagy még!
Annyi ilyen kérdés volt, olvasgass vissza... most is volt egy nemrég elõtted.
Igen, kedves kerdest feltevo...az elottem szolonek minden szava nagyon igaz. Ne hagyd magad ravenni olyasmire amit kesobb megbannal. Meg nagyon fiatal vagy. Szuznek lenni pedig egeszen addig amig ugy erzed eljott az ideje, hogy megszabadulj tole NEM CIKI!!!! Szoval csak okosan!
hát mi is igy vagyunk a barátommal 3 honapja ö 19 én 15. én szerintem ha még nem érzed magad felkészültnek akkor ne vágj bele felesleges.csak akkor ha felkészültnek érzed magad
Én sem aludtam soha náluk.Ha összeköltöztök fogtok annyit együtt aludni hogy csak na :) 22/L
A kérdező hozzászólása: lány a tesom és õk csak félévet jártak.
Uncsitesómnak 21 évesen is tiltották, le is lépett otthonról 22 évesen, adok egy tippet, mond apudnak hogy akár a kocsiban parkban is csinálhatjátok barátoddal, tehát igazán nem akadályoz semmiben a tiltás legfeljebb hazudni fogsz, ezek után tuti elenged, mert belátja hogy ugyis együtt lesztek elõbb utóbb valahol.
a tesód fiú vagy lány?
Nincs köztetek valami konfliktus? Mert írtad, hogy tesódnak megengedte. Valahogy beszéld meg vele, mert ez így fura.
fura, mert én is 17 vagyok és nekem megengedték. ülj le vele nyugodtan, beszéld meg vele.
Gonosz egy apád van! Beszéltél már vele?
beszélj apuddal hogy miért nem engedi? 17 évesen nem vagy már kisgyerek. meg nekem az is hülyeségnek tûnik hogy nálatok nincs hely, gondolom neked van hol aludnod, egy személyes ágyon is elfér két ember simán...
Várj amíg 18 leszel és akkor beszélj vele. Apám is akkor engedte meg.
ülj le apukáddal és beszéd meg vele :)
Simán elfértek az ágyadon, még jobb is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!