Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 58 kg (4 db)

15 éves vagyok és 58 kg (amit én sokallok). Hogy tudnék lefogyni, ha nem sportolok (mert nincs rá időm), kb. 10 kg-ot?

Legjobb válasz: Csak nem szándékozol te is a manapság divatos ANOREXIÁSOK táborát gyarapítani??? Vagy tifelétek a fiúk a csontra buknak? Mert mifelénk a szép popsira, cicire. Láttál már te 45 kilós nõt telt cicikkel????

Csak nem szándékozol te is a manapság divatos ANOREXIÁSOK táborát gyarapítani??? Vagy tifelétek a fiúk a csontra buknak? Mert mifelénk a szép popsira, cicire. Láttál már te 45 kilós nõt telt cicikkel????
látom sok válasz érkezett de nem olvasom mindet végig, de a kb másodikként író vékony lánnyal egyet tudok érteni, ugyanúgy megszólják a vékony lányokat is (csontkollekció, nádszál, stb.). ezt miért szabad? csak a zsíros disznóknak vannak érzelmeik? az én barátnõm 44 kg és tök jól érzi magát így (hogyne érezné a 158 centijéhez, gyönyörû alakja van hozzá), mert ennyi kilóból is gyönyörû formás kerek melle és nõies alakja van. a sok csontozó, minek akarsz lefogyni aktivista egyszerûen csak irígy, hogy nem tud vagy nem akar lefogyni! mindenki hízzon vagy fogyjon olyanra amilyenként jól érzi és vonzónak látja magát! ennyi!
pff miért baj ha a kérdezõ le szeretne fogyni? mindenkinek más a szép. én lány vagyok, de ha fiú lennék, biztos egy törékenyebb jönne be, nem olyan "akin van mit fogni" és fiúkból is csak a kifejezetten vékonyak vagy enyhén izmosak tetszenek. én alapból nagyon nem vagyok egy sovány lány, de keveset eszem, hogy vékony maradjak, és jól érzem magam így. számomra sokkal többet ér, hogy szép legyek, minthogy megegyek egy csokit, aminek az íze egy percig tart. nem divatból, hanem mert szerintem ez a szép, és igenis jól érzem így magam. ha a kérdezõ is jobban érezné magát vékonyan miért ne legyen az? te meg egyél keveset. messzirõl kerüld el a csokit, a mcdonaldsot, a csipszet és mindenféle édességet. a köret a hús mellé mindig saláta legyen. húsból csak pulykahúst és csirkehúst egyél. ne egyél többet napi 1200 kalóriánál. és néha tornáztasd öt-tíz percet a melled, ez biztos belefér az idõdbe, hogy ne kezdjenek el lógni. amikor mozgólépcsõ van valahol vagy lift, sétálj, vagy busz vagy ilyen helyett sétálj egy megállót. és 100 felülés megcsinálása se több 5 percnél...
Mért kell mindig leszólni a vékony lányokat? Én is vékony vagyok, nem tehetek róla, egyáltalán nem tudok meghízni, pedig egy idõben szerettem volna. De nem tudok mit tenni. Mindenki csúfolt, h milyen vékony vagyok. De most már nem érdekel! Az milyen érzés, ha valaki rád meg azt mondja, hogy kövér disznó? Ha õ nem érzi így jól magát, akkor tegye! Mindenkinek van joga úgy kinézni, ahogy akar! És egy vékony lánynak is lehet formás és jó cicije, hogy vékony még nem azt jelenti, hogy nincsen melle! Nekem is van és nem is kicsi (és hozzáteszem, hogy nem szilikon) !
Pff.. 10 kilot... eheztesd magad, ne egyel semmit, es halj bele az anorexiaba... a magassagodat nem irtad, de az az 58 kilo egyaltalan nem sok. Ne akarjon mar minden tini 25 kilosra fogyni. Elarulom neked, van aki 15 eves es 65 kilo, es megis jo alakja van.
Milyen érzés ha kövér disznónak neveznek? VACAK. Na de a hízásra hajlamos lány ugyanúgy nem tehet róla, mit az elõttem szóló, aki pedig vékony alkatot örökölt. Mi nem azt mondjuk, hogy minden vékony lány deszka és ronda. Mert aki alkatilag vékony, az természetesen úgy szép. Na de aki eredendõen nem lenne olyan vékony, de a divat miatt agyonéhezteti magát, az kötve hiszem hogy szép lesz vele. De természetesen szíve joga hogy megtegye. Biztosan nem akadályozhatjuk meg benne, csak tanácsoljuk neki, hogy nem biztos hogy jó úton jár. Hiszen az elõttem, szóló is szeretne inkább kicsit teltebbé válni. És ki tudja, lehet hogy nemsokára sikerül is neki.
A harmadik hozzászóló téved. A vékony lányokat nem szólja le senki. Aki alkatából fakadóan nagyon vékony, annak valószínûleg pont annyi problémája van ezzel, mint aki alkatából fakadóan kövérebb az átlagnál. A baj viszont ott kezdõdik, hogy sok TELJESEN NORMÁLIS ALKATÚ LÁNY DIVATBÓL CSONTSOVÁNYRA SZERETNE FOGYNI!! Õket sem szólja le senki, inkább figyelemeztetni szeretné az, aki látja, hogy butaságot csinál... Mert páldául a kérdezõ is valószínûleg egy teljesen normál testalkatú lány (ha csak nem mondjuk 110 cm magas) és mégis le szeretne fogyni 10 kg-ot!! Holott 15 éves, és lehet, hogy még nõ 10-20 cm-t!! Ez azértzasztó, mert ezt divatból tenné, és nincs rá szüksége valószínûleg.
Nem tudom hany centi vagy. De azt tudom, hogy ha arra van idod hogy a szamitogep ele ulj, akkor mozgasra is van. Arra van idod, amire AKAROOD hogy legyen ! Senki nem fog segiteni ! A velemeyeket elolvashatod, attol nem fogysz le ! MOZOGJ ! A te korodban kb ennyi. Ja, es suli utan nem menj Mc Donalds-ba. Keruld a divatos tinikajakat. Hambirger, pizza stb...
hé ha neki ez a célja akkor had fogjon én szurkolok tudom több mint 1 éve irtad ki de hajraa
áú

15 évesen 158 cm és 58 kg sok? Fogynom kellene? Lány vagyok.

nem vagyok kövér de sovány sem nem bugyog rajtam a háj meg van rajtam egy kis izom is... de azért van felesleg ..szerintetek lekellene adnom pár kgt?

Legjobb válasz: De hülye vagy, nem kéne mindent elhinned amit írnak, meg kép nélkül nem nagyon lehet megállapítani:)

Ha se nem sovány se nem kövér vagy, akkor döntsd el, hogy vékony akarsz-e lenni, vagy a húszas évid végére jól elhízni...
már bocs de az a diéta a fogyókurának rengeteg fajtája van és a legtöbb xar
"Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is." Ez sem volt hasznosabb, mint az elõzõ válaszod... Azért van ilyen állapotban, mert nem eszik rendszeresen és egészségesen, és a mozgást is csak tévébõl ismeri.
De hülye vagy, nem kéne mindent elhinned amit írnak, meg kép nélkül nem nagyon lehet megállapítani:)
Gondolom alig 160 centisen nem egy tipikus talpas-tenyeres asszony, ráadásul 15 éves, nem egy sokat megélt 40 éves. Tökre reális lenne egy 45 kiló körüli érték.
igen, fogynod kéne.
Szerintem inkább el kellene vesztened a szüzességed! Velem!?!
Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is. Elõzõ voltam.
Olyan 15 kilót.
Dehogyis ! 15 kilót ne fogyj le! :) Szerintem elég lenne kb. 50 kilóig lemenni. (egyébként szerintem olyan alkat lehetsz, mint én voltam, ez a tipikus se nem kövér, se nem sovány..) Viszont ha így érzed jól magad a bõrödben, ne kezdj fogyókúrába ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de baj ha pl: kolbászokat, szalonnákat is eszek??? és elég a napi 3x étkezés?
A kérdező hozzászólása: kb mennyit?
"Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is. " HOGY LEHET VALAKI EKKORA ELRONTOTT SZELLEMI FOGYATÉKOS NYOMORÉK? Fogyókúra=fehérjével és lassú felszívódású szénhidrátokkal teli, rostokkal és rengeteg vitaminnal kiegészített egészséges táplálkozás sporttal. Igen, megfog állni a növésben! idióta
Ugyan annyi centi vagyok mint te csak 54kg. Van rajtam felesleg még, de már nem olyan vészes. Nekem 48-47 kg a cél. Szóval én még a kicsit húsos kategóriába sorolom magam. Tehát pár kg neked sem ártana.
Szerintem egy három-négy kiló lemehetne, d ezt így nem igazán lehet megmondani. De ha jól érzed magad a bõrödben, akkor ne fogyózz! :) A lényeg, hogy elsõsorban saját magadnak felelj meg! :D
5-10 kiló között szerintem. Attól függ hogy oszlik el stb. A lényeg az hogy nézel ki, ne a kilók érdekeljenek. :)
A kérdező hozzászólása: értelmetlen válaszoktól kíméljetek már.!!! és az értelmeseket köszönöm !:)
6. válaszoló vagyok.:) Ha nem érzed jól magad így (habár kép nélkül nehéz megállapítani, hogy nézel ki, de mivel énis ebben a cipõben jártam, nagyjából el tudom képzelni), akkor elõszöris mozogni kezdj el! :) Például futni. És kitartóan, mert nem biztos, hogy egyik hétrõl a másikra csak úgy leolvadnak a kilók. :)
A kérdező hozzászólása: úristen :S komolyan?
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti igen olyasmi "se nem sovány se nem kövér" am igen én is 45-50 körüli értékre gondoltam..:S
Hááát, kolbászokat meg szalonnákat nem igazán kéne enned, de sokan úgy tartják, hogy mindebnõl lehet enni, csak mértékkel. De szerintem a napi 4-5-szöri étkezés jobb lenne.
te kis gnóm:)
abszolút számíthatsz nõvésre! fogyni nem kell, erõsíts (kis torna, úszás, ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: igen, erõsítek:D
akkor o.k. - ilyenkor elég nagy az iram növekedésben nem kell fogyni, értékes ételeket egyél (zöldség, gyümölcs, hal, tojás), nem kell cukros italokat, üdítõket fehérlisztbõl sütött dolgokat, és akkor izomzatra megy a táplálék.Szia!
és még annyit, hogy a lányok elõbb nõnek, ezért olyan furcsa az osztály.. meg elég egyéni, ki mikor ugrik meg, van aki elõbb, van aki, késõbb zendít rá a növekedésre :)
A kérdező hozzászólása: hát észre vettem:3


167 cm vagyok és 58 kg 15 éves lány. Ez sok?

1évvel ezel?tt 68 kg voltam. De most le tudtam adni 10 kg. De én még mindig nem tetszek magamnak:S A hasamon van egy kis felesleg de azt hogy adjam le?? Tudtok pár tippet adni?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális, a testtömegindexed (BMI) is ideális. A hasadnál szerintem próbálj meg nyújtógyakorlatokat végezni, nekem az szokott segíteni... inkább tornázz és nyújts sokat, a diéta ilyen korban nem annyira jó (még növésben vagy). Youtube-on van néhány jó gyakorlat hasra, érdemes megnézni.

Szerintem ez normális, a testtömegindexed (BMI) is ideális. A hasadnál szerintem próbálj meg nyújtógyakorlatokat végezni, nekem az szokott segíteni... inkább tornázz és nyújts sokat, a diéta ilyen korban nem annyira jó (még növésben vagy). Youtube-on van néhány jó gyakorlat hasra, érdemes megnézni.
Szia! Teljesen normális a méreted, sõt majdnem sovány vagy a magasságodhoz képest. Ha mégis úgy érzed, hogy van felesleg a pocidon akkor van egy jó tanácsom: mikor esténként (vagy reggel) fürdesz, és kened a hasadat a tusfürdõvel/szappannal kezd el csipkedni, gyúrni, gyömöszölni. Ezáltal mozgatod az ott lévõ zsírsejteket és sazépen elfognak tûnni. Remélem segít!
nem a kg a lényeg hanem a tükör... ha izmos vagy akk jó lehetsz ha nem akk csúnya :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm megfogadom a tanácsodat..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat kivéve az utolsónak:S megfogadom a tanácsot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!