Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 15 cm. Ez kicsi (9 db)

17 éves vagyok és álló helyzetben 15 cm a péniszem mérete. Ezt kicsit cikinek találom, de azzal nyugtatom magam hogy az átlag pénisz méret 13-14 cm. Fog még nõni?

Hozzáteszem: elég régóta dohányzom

Legjobb válasz: Átlagos, én nem rég töltöttem be a 18-at és nekem kicsivel több mint 17cm és én is dohányzom elég rég óta.

Átlagos, én nem rég töltöttem be a 18-at és nekem kicsivel több mint 17cm és én is dohányzom elég rég óta.
dohányzol?akkor megy össze, 2év és eltünik csoda hogy még látod
bakker nekem csak 11 cm :(
Mondsza csak, mi a túrót találsz "kicsit cikinek" ezen? Azt akarod, hogy a fülén jöjjön ki? Hol tanították nektek férfiaknak, hogy a nõi punci végtelen hosszúságú? Elárulom, hogy a méreted tökéletes ( még a 11 centis srácnak sincs mitõl aggódnia), a hosszabb már simán a méhszáját verdesi a nõnek, ami elhiheted nekem, baromi kellemetlen. És egyébiránt megtanulhatnád használni a keresõt, mert ez pontosan a 284915313255961. ilyen kérdés, bár sejtem, hogy csak azért írtad ki, hog "személyre szóló" dicséreteket kapj.
Neked is csak azt tudom írni, amit elõzõleg egy másik fiúnak is . Az a gáz , ha ebben a témában csak ez érdekel bennetek. Nem az a gond ha méred, melyik fiú nem teszi ezt meg . Hanem az hogy utána azon agyalsz, vagy agyaltok , hogy ez jó e, vagy nem .Egyrészt nincs különösebb jelentõsége , más részt meg változtatni sem lehet rajt .
Az enyém 19, ha ez vigasztal!
Mivel 20+ éves korodik általában nõsz még, ezért lehet hogy 1-2 cm a péniszed is nõ! De ezen nem kell aggódni, ezt nem te irányítod, valamint nem tudod befolyásolni! Amúgy "elviekben" átlagon felüli mérettel rendelkezel szóval no para:) !
nekem is 15cm. majdnem 1 hónapja töltöttem a 17-et.
Hát én nem sokára 17 leszek de akkor ez azt jelenti hhgy átlagon jóval felüli vagyok 21, 5cm

15 éves vagyok és 15 cm. Ez kicsi?

Ez ugye nem kicsi. Már mint tudom hogy nem ez számit és tudok én mód szereket, de mégis kicsi?

Legjobb válasz: ha kicsit körbenéznél az oldalon akkor látnád h már csomoszor válaszoltunk ilyen kérdésekre a te méreted is aszem közte van

ha kicsit körbenéznél az oldalon akkor látnád h már csomoszor válaszoltunk ilyen kérdésekre a te méreted is aszem közte van
Kedves elõttem szóló! Ne viccelj már! Mert ez a fiú amilyen sötét lehet, még elhiszi :S
Én 15 évesen 168 cm voltam szóval szerintem kicsi...(bocsi, de ezt nem hagyhattam ki :)
Igen, borzasztoan kicsi, amint lannyal leszel, meglatja elrohogi magat es lefog sorvadni. Bizony, sot lehet, hogy csak leesik vagy ami meg egyszerubb eltunik. Sose vedd elo. ;)))
Ez nem kicsi, hanem undorító!Mmint az, h közhírré kell tétetni, h mekkora a farkad!Hidd el, senkit nem érdekel.Ha jól sejtem szûz is vagy...ergo még használni sem tudod.Attól, h akkora mint egy lóé, attól még nem leszel jobb az ágyban!De majd kinõsz belõle. Csak mindig akad egy ilyen kisfiú, akinek hihetetlen közlési ingere van a nemiszervével kapcsolatban.
Kicsit figyelmesen szétnéznél az oldalon akkor látnád, hogy a 15-16 cm a normál méret. Én személy szerint 17 cm vagyok, de teljesen normális a 15. Ne aggódj miatta hogy kicsi.
hát figyu...15 évesen 15 centi...16 évesen...16 centi..nem gond de vigyázz nehogy 60éves korodba meghalj az az apro dolog miatt hogy ha feláll a farkad kifolyik az agyadbol az összes vér...LOLOLOLOLOLOLOL:DDDDD
Ajj de dráága válaszadókXD Légyszike olvasd már el a " Tudják a fiúk hogy átlagosan 10 cm hosszú egy nõi hüvely?" kérdést és alá a válaszolókat:P Az pont az "ennyi idõs vagyok és ekkora... ez kicsi?" kérdezgetõknek való
15 évesen normális.Sõt ezzel elleszel egy darabig, mert a lányok nem azt nézik hogy mekkora. :D
nekem 12 centis kis kuki lehetne nagyobb:D:S

15 éves vagyok. A farkam 16, 5 cm hosszú és 5 cm vastag. Ez kicsi?

Mert én má' nem tom xD

Legjobb válasz: ÁTLAGOS ÉS TELJESEN JÓ.SOK LÁNY SZERETI AZ ILYEN NAGYSÁGUT

ÁTLAGOS ÉS TELJESEN JÓ.SOK LÁNY SZERETI AZ ILYEN NAGYSÁGUT
lehet hogy nem az a lényeg, de a kérdezõ kérdezett valamit, akkor válaszoljatok is, ne csak a normákat mondjátok... Figy: sztem tök jó, hogy akkora. nekem inkább az 5cm vastag ez döbbentett le, de sztem nagyon jó, és NEM HISZEM, HOGY KICSI:)
Mindenkinek más... Amúgy 15 évesen ez nem kicsi. Illetve nem a méret a lényeg, ahogy már írták többször is. :)
Sztem ne azzal foglalkozz hogy mekkora hanem hogy milyen teljesítményt fogsz majd nyújtani vele!! Hiszen ez a legfontosabb szempont:)
Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy milyen játékos! :) )
szerintem nem kicsi
teljesen tökéletes (ha már ennyire a méret számít). Én voltam már olyan férfival akinek 25 évesen volt 15 cm, és fantasztikus volt velem, mert nagyon jól tudta használni. Lehet akár 20 cm hosszú ha nem tudja jól használni:P NEM A MÉRET A LÉNYEG!
Szia! Szerintem nem, egyáltalán nem kicsi!Nagyon is hogy jó ez a méret, de még szerintem nõni is fog neked!De ha ekkora marad akkor is jó lesz majd meglátod!!
5cm vastagság az elég kicsi, sõt szerintem rosszul mérted. Meg az sem mindegy milyen "állapotban" ennyi ugyebár.
lehet irták má de nem a méret a lényeg hanem hogy tud használni:Ð ;)

15 cm és 15 éves leszek nemsokára. Ez kicsinek vagy nagynak számít?

Legjobb válasz: a világ legkisebb embereként nagyon sokat fogsz keresni a cirkuszban

a világ legkisebb embereként nagyon sokat fogsz keresni a cirkuszban
kicsinek számít a kínaiak pénisze átlagosan 18 cm, és õk a legkisebb péniszû nép és mivel neked csak 15cm és gondolom nem vagy kíniai, így komoly bajban leszel a késõbbiekben
Nekem semmit sem számit.
15 évesen 15 centi egy tisztességes átlagméret.
átlagos
És mivel folyamatosan produkálni kell én a helyedben nem akarnám megérni a 100 éves kort...
Ha még 16 cm és 16 lennél, akkor azt mondanám oké. De így, áhh.
Te most matekórán méregeted a gyíkot?
Teljesen normális.
09:58, hogy lenne a kínaiaknak átlagosan 18 centi a péniszük? Láttad már a péniszméret térképet? Ha nem nézd meg: http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073 Amúgy kérdezõ bõven jó a 15cm, a vastagság többet számít.
A kérdező hozzászólása: Jah és ha lehet lányok válaszoljanak.Köszi
Ez durva...... Istenem hová fajol az emberiség!? :D
A kérdező hozzászólása: A következõkben kort is írnátok?Köszi :)
szerintem nem az. hiszen mint már sokan írták a vastagság fontosabb
A kérdező hozzászólása: Örülnék, ha a 2.-hoz hasonló válaszokat kapnék, köszi!
A kérdező hozzászólása: an**dat nem b****ad még meg?
a térfogatát véletlenül még nem számoltad ki?
A kérdező hozzászólása: Nem állt szándékomban, és köszi az értelmes választ =)
Igen ez normális, célnak megfelelõ, csak osztálytársaknak ne reklámozd.
az
*Fajul bocsi

15 éves vagyok és a farkam állva 16 cm ez nem túl kicsi?

Vastagsaga 3 cm

Legjobb válasz: Az átlagnál nagyobb.

Az átlagnál nagyobb.
Az agyadhoz mérten hatalmas. :-D
Jó ez így, semmi gond.. az átlag 15-16 körül van, szóval jó ez így!
Fizikai értelemben nem hogy túl kicsi, hanem már az átlagnál is nagyobb .DE koránt sem ez a fontos.Ha már a nemi szerved méretére kérdeztél rá, akkor ennél sokkal fontosabb a tökeid mérete.Jah, csak azokkal nem lehet kérkedni , mert jól el vannak rejtve .Pedig ha azok kevés "lõszert" termelnek, meg tesztoszteron hormont, lehet neked akár mekkora pö**öd is , nem sokra mész vele . Tökében erõs a magyar, így szól a régi mondás is .
Nekem ugyanez es en is 15. Ez jonak szamit:D
Nem! Nyugodt lehetsz felõle.
faragd kissebre egy bicskával
Nem, nem jó. Most azonnal öld meg magad.
az átlag 16 cm felnõtt korban :D (lagalább is a magyar ;) )
átlag 12-14 cm tiéd jó csak használd rendesen.
Az, hogy egy kicsit ferde, egyáltalán nem gond. A hosszúság már okozhat problémát, majd figyelj oda arra, hogy ne nyomd túl mélyre, mert a méhszáj nagyon érzékeny, fájhat.
Nekem még ülve is, nyertem.
ha már dicsekedésrõl folyik a szó.. nekem 13 évesen is 17 cm volt állva :D
A kérdező hozzászólása: Okos nem dicsekedni akartam de az ilyen pocshuszarok mint te kimeljenek.
Hátrány.
Sosem tudom elhinni, hogy ezek a kérdések komolyak... szerintem csak "dicsekedni" akarsz neked mekkora van, hátha rögtön üzenetekkel bombáznak a szûzkislányok. Lehet a pornoban 20cm felett van az átlag, de igen ba.zdmeg, 18 az bõven jó......
nekem lefeküdve 17, fejjel lefele 18, 5 és ülve pedig 17, 45634 cm (14 évesen) http://ennyi.hu/wp-content/uploads/trollmost.jpg

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni) szóval elhizva nemvagyok. Mit tehetnék még ez érdekében?

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni)szóval elhizva nemvagyok még szerecsésnek is mondhatm magamat h jól elosztodik rajtam a minimális tetstzsír és nem csak egy hajre rakodik mert az csunyább lenne már oda figyelek az étkezésre is édesség nincs maximum 1héten egyszer valami kalács.. suliba viszek 2kiflit hazajövök főtt étel és még valamit 4kor eszek ami már viszonylag nemmegterhelő kaja a szervezetemnek. ez mellet minden este tornázok : 100 felülés ha nírok csinálok 150et esetleg 200at is. 40-50 fekvőtámasz.és heti 2-3 sulyozás mellre.és már fit burner zsír égető tablettát is szedni fogom. ÍGY hogy ha egy jóóideig kocka hasam nem is lessz ,de fogyni fogok ?? és ha igen akkor kb mennyi idp kéne hozzá ? nyárra már eredmény szeretnék látni .és az eddzés és étrendemről kérek véleményt hogy jó e ahogy csinálom? Értelems válaszokat kérek köszööm és már kerestem csomo dolgot neten de ilyen alaktu ra leírást még nemtaláltam azér tettem fel a kérdést

Legjobb válasz: Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!

Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!
A kérdező hozzászólása: diéta mondhatni h megvan nemtudok odafigyelni r 100%-osan de azér ügyelek rá , futni is szokok minimim heti 2x,
A kérdező hozzászólása: jaj és fel ülésekkel tisztában vagyok h akkor lessz kockás hasam h ha kevés zsír lessz csak rajtam . de, szerintem ha most csinálom avval csak erõsödik a hasizmom ami jóó dolog és nagyobbodik is :) javvíccs ki ha tévedek , és köszi a tanácsokat :)
FAKE :D
Most te 23 éves vagy vagy pedig 24? 16cm -es a péniszed vagy pedig 15cm? Ugyanis a másik kérdés tökre ugyanez csak a kor különböuik és a pénisz méret. Nem kell 2 féleképp kérdezni, írj konkrét kérdést és arra tuti normális választ kapnál.:D
A kérdező hozzászólása: nem tudok feltenni olyan gyakran kérdéseket. én én vagyok. a 24éves 16 centis farokkal szintén valaki más :D
hehe valóban nem vagy gyik, csak kérdéseket uncsiból tudsz feldobni aminek a témája egy és ugyanaz..xD De ha téged ez leköt és szórakoztat.... xD
Akkor copyztad a kérdést és annak mintájára írtad a tiédet?:D /az a válaszadó voltam akinek válaszoltál/. Am nem kicsi ahhoz képest...
A kérdező hozzászólása: de mondom hogy kulonbozo emberek tettek fel mostanaban ugyanezeket a hasonlo temaju kerdeseket :) amúgy valóban ennyi nekem és komoly a kérdés. de valamiért mindig egyel növekszik a 2 adat.:D ezek szerint egyenesen arányos, akkor valakinek 100évesen már 92 centis farka lesz :D
apróság, 25 centiig meg se állj!
A kérdező hozzászólása: jajaja:)
A kérdező hozzászólása: az egyémet meghagyták a modik, csak átrakták másik témába. Szeretem õket! Tehát akkor komoly válaszokat kérnék. Jó ez a méret? 5centi vastag amúgy.
A kérdező hozzászólása: nem az vagyok. egy másik. nem vagyok én gyík hogy tudom növeszteni a farkam XD az elozo kerdes iroja ezeket mar feltette: 22 éves vagyok és csak 14 cm mereven a péniszem ez kicsi nagyon szerintetek? 22 éves srác vagyok és 11cm mereven a péniszem az gáz kicsi nagyon? és 170 cm a magasságom az milyen? 22 éves pasi vagyok és mereven 12cm a péniszem az gáz nagyon? és 170 cm magas az milyen?
barom állat..
23 évesen lehetne már annyi eszed, hogy nem süllyedsz le a 15 évesek szintjére és teszed fel ezt a kérdést ilyen idõsen! Amúgy egyáltalán nem ciki, mert a magyar átlag 14 cm körül van! F/21
Nézd az ez elõtti kérdést.
menj már aludni! hányszor teszed még fel ezeket a kérdéseket???
A kérdező hozzászólása: nem fake, de ismerhetitek mar ti is a gyereket:D tudjatok, az a nemet!:D gondoltam felteszem en is :D
az elõzõ 14 centis is te voltál? beraktad a satuba?
A kérdező hozzászólása: az elozore gondolok.
A kérdező hozzászólása: nem. neki hala feltettem en is rhx kerdest.
Az elõbb még 22 éves voltál 14 centivel.
Hát mondjuk nem nagy... Fordítva jobb lenne. 15 évesen 23 cm. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!