Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 15 cm. Ez (49 db)

Kb.178-180 cm vagyok 15 éves és 58 kiló ez normális?

Legjobb válasz: Egy kicsit talán vékony lehetsz. Az is elképzelhetõ, hogy hirtelen megnyúltál és ezért most kevesebb a súlyod a magasságodhoz képest.

Egy kicsit talán vékony lehetsz. Az is elképzelhetõ, hogy hirtelen megnyúltál és ezért most kevesebb a súlyod a magasságodhoz képest.
Hirtelen kamaszodtál, és igy kicsit aránytalannak látszol .
Én is ugyanilyen voltam. Aztán 5 év alatt feljött 20 kiló, nem para. Vegyél egy pár súlyzót és nyomogasd, aztán kicsit késõbb járj kondiba. Pár év alatt jó alakod lesz. Aki vékony , ha gyúr sokkal jobban fog kinézni mint aki alapból 100 kg..
A kérdező hozzászólása: szoktam gyúrni mert siralmas a fizikai állapotom kézre és mellre kéne naponta edzek de nem látszik semmi..
Ne naponta csináld, tarts pihenõ napot is. Amikor meg nyomod akkor tényleg keményen csináld. Fehérjét meg toljad.
A kérdező hozzászólása: nem eszek rendesen ezért port szedek
Az evésnél az a legfontosabb, hogy ugyanabban az idõben egyél. Tehát rendszeres legyen. Fontos a minõség is természetesen. Jók a porok, de kell a normális kaja is!
Kezdj el kajálni és edzeni rendesen.

15 éves vagyok, 87 kg és 173 cm (lány vagyok) 95 kg voltam és 3 honap alatt fogytam le 8 kg -ot! Mindenki szerint egyre jobban nézek ki mert fogyok és nyulok még! De egyszerűen utálom magam! Ez normális?

Sirnom kell ha magamra nézek! Napok ota elig eszem és 2 napja egyátalán nem ha kajára nézak rosszul vagyok! Azt mondták mennyek orvoshoz me ha éehezk csak baj lehet! Ingerlékeny lettem, sápadt és leesik a cukrom és a vérnyomásom! De nem akarok enni! Depresszios lettem 2-3 honap alatt! Most mit csinálajk? Menjek orvoshoz? :\\\' (

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!

Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!
énis hasonló cipõben járok, de úgy vagyok vele ha eddig nem zavart a dolog, akkor most le tudok fogyni 3hónap alatt, nem fontos 1hónap alatt mindent leadnom, és inkább eszek, mozgok és nem éhezek

Idén leszek 15 éves, és kb 152-154 cm vagyok, ez normális?

szerintetek fogok nőni? Tehetek valamit azért, h nőjek? A szüleim : anya:170cm apa 185cm. Este 21kor fekszek le, és 6óra fele kelek fel... Ha kellene még infó a válaszhoz, akkor mondok szívesen.

Legjobb válasz: Simán megfogsz nõni. A szüleid méretét figyelembe véve leszel legalább 170 cm. Gondolom még nem is menstruálsz, vagy nem régóta!

Simán megfogsz nõni. A szüleid méretét figyelembe véve leszel legalább 170 cm. Gondolom még nem is menstruálsz, vagy nem régóta!
F vagy N vagy ?
Hát igen ehhez kellene a nemed! De szerintem jobb ha kisebb vagy, mintha akkora lennél mint egy fa! Szerintem jobb az alacsony alkat, meg vannak az elõnyei
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok, köszi a válaszokat eddig is.
A kérdező hozzászólása: Ez változtat a válaszokon? :O
Elsõ válaszoló vagyok! Na látod, ha fiú vagy, akkor leszel 180-185cm! Mivel apukád és anyukád is magas! A szülõkbõl ilyen számolást végeznek a gyerek várható magasságára: A két szülõ magasságának középértéke +9=186, 5cm a várható magasságod. Persze ez lehet picit kevesebb is, ha más genetikai tényezõ (pl egy alacsony nagyszülõ) és benne lehet.
A férjem annó 15 és 16 éves kora közt „nyúlt meg” egyszer csak, addig minden osztályfényképén úgy néz ki, mintha valakinek az öccse lett volna. :)
Szia! Én ugyan lány vagyok, 16 és fél éves a rokonaim is alacsonyak olyannyira, hogy már magasabb vagyok mint anyukám a magam 1, 51 m-rével. Szerintem nincs okod aggódni hisz a tested felnõttéválása (és a növekedés) igazán csak 14-16 éves korban kezd elindulni.

15 éves vagyok 165 cm és 76 kg, elég erős a testfelépítésem, itthon van egy kondigépünk azon napi szinten edzek, venni akarok egy doboz kreatint ezt hogy kell szednem és mennyi ideig?

shop. Builder.hu/100-kreatin-monohidrat-porok/biotech-usa-creatine-monohydrate-500-g-p846

Legjobb válasz: Étrend van? Edzésterv? Multivitamin? Fehérje? Ha ez megvan akkor mehet a kreatin, addig felesleges.

Étrend van? Edzésterv? Multivitamin? Fehérje? Ha ez megvan akkor mehet a kreatin, addig felesleges.
A kérdező hozzászólása: A kajába visszavettem a kenyér fogyasztásban, a zsíros cukros ételekben, Próbálok fehérjedús ételeket enni. Gyógyswzertárban kapható vitaminokat szedek, edzsél pedig az hogy kondigépen meg kézisúlyzóval a lehetõ legtöbb gyakorlatot naponként kétnaponként vegyesen csinálom
De a próbálok úgy enni dolog nem jó. Komplett étrend kell, rendesen kiszámolva. Edzés utánra meg fehérje + dextróz. A majdnem nem jó. Mindennek stimmelnie kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor valamit próbálj már javasolni ami könnyen betartható. És anyagiakban sem kerül annyival többe mint a sima étrend.
Egy nagyon alap, fapados étrendet szerintem össze tudsz dobni 40 ezerbõl havonta. Naponta 2-2, 5 g/tskg kell, ez azt jelenti, hogy kb. 1 kiló csirkemell. Tehát havonta 30 kiló körül kell, kilója 900 és 1700 Forint körül mozog (nálunk). Plusz mellé rizs, zöldségek...
kedves utolsó, a kérdezõ 15 éves. szerintem ennyire még nem kéne belemerülni 2-3 évig. kérdezõ, a súlyzók mellé mindenképpen végezz kardioedzést is, és szerintem a táplálékkiegészítõkkel (vitamint leszámítva) még várjál, ezeket felnõtteknek tervezik, nem egy még fejlõdésben lévõ szervezetnek, teljesen más a cél, neked még elõször ki kell fejlõdnöd:) )) a sporttal semmi gond, de nem kell ennél jobban belemélyedni egyelõre, várd meg a teljes testmagasság elérését.
Nem értem miért ne lehetne egy 15 évesnek étrendje? Sok fehérje, CH és megfelelõ mennyiségû zsír + a vitamin. Ebben van valami egészségtelen? Itt találsz mintaétrendeket: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 De magadnak is össze tudod állítani, ha regisztrálsz. A lényeg, hogy legyen 2-2, 5g*testtömegkg fehérje, 5g*testtömegkg CH és 1g*testtömegkg zsír. Mindegy ezt mibõl viszed be.

15 éves vagyok 178 cm 64 kg és 63 kilót tudok kinyomni fekve úgyhogy nem edzek itthon meg máshol sem. Ez jó?

az egyik 17 éves haverom magasabb egy kicsit és kb 60 kiló és csak 45-öt tud kinyomni

Legjobb válasz: Eddzél mindent, ne csak a diszkóizmokat.

Eddzél mindent, ne csak a diszkóizmokat.
Persze, hogy jó.De akkor mitõl vagy ilyen erõs, ha nem edzel?
Igen, jó.
A kérdező hozzászólása: ilyen az alkatom..néha szoktam fekvõzni és eléggé nagy a mellem
A kérdező hozzászólása: most akarok elkezdeni fevenyomni itthon
Én 13 évesen még akkor nem gyutam . csak boxoltam és kinyomtam a 70 kilot.
Átlag erõd van.
Ez jó. Lehet, hogy komolyabban kéne venned a sportot.

Fiúk! 15 éves leszek, 154 cm vagyok és 44 kg. Szerintetek ez megfelelő ebben a korban?

Ti az alacsony vagy a magas lányokat szeretitek? Mi a véleményetek a vörös hajról? (mert nekem vörös a hajam, és olvastam pár oldalon, hogy undorodnak a vörös hajúaktól...)

Legjobb válasz: mekkora krrva lesz belõled te jó ég :DD már elõre látom.. :D

mekkora krrva lesz belõled te jó ég :DD már elõre látom.. :D
Ez személy függõ, van akinek az alacsonyabb lányok tetszenek, és vannak akiknek a magasabbak. :) 17/L
Juj, szerintem biztos kis aranyos lehetsz, nálunk ilyen csajokra mondják, hTörpilla *.* :) ))
a méretei és a haja színe miatt miért lesz valakibõl [email protected]? erre kíváncsi lennék
nem a mérete és a hajaszíne miatt, hanem mert ennyire semmilyen a jelleme.. :DD Hát nézd meg... tõlünk kérdezi milyen legyen a haja színe :DD nem azt választaná, ami saját magának tetszik.. nem.. idejön és megkérdezi itt. IGEN, kérdezõ. A vörös hajúak tényleg undorítóak :DDD legyen fikazöld a hajad, akkor szeretni fogunk.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy úgy [email protected] le, hogy nem is ismersz, köszi :)
nekem teccik a természetes vörös haj.. elég alacsony vagy de a 44kg szerintem pont jó a 154cm-hez. :)

15 éves vagyok.157 cm és 42 kg. ez normális? Mit tehetnék h tudjak hizni?

Legjobb válasz: Kicsit kevés, de ha rendszeres sportolsz akkor izmosodsz és formálódik a tested.

Kicsit kevés, de ha rendszeres sportolsz akkor izmosodsz és formálódik a tested.
A futás nem olyan jó a térdízületeknek. Biciklizz, ússz, esetleg gyalogolj vagy túrázz túrabottal.
A kérdező hozzászólása: pl.mit csináljak, fussak ?
A kérdező hozzászólása: köszi
Egyél mindent amit megkívánsz!
Arra hallgatsz akire akarsz! De a korodnak, és magasságodnak megfelelõ a súlyod! Függetlenül attól, hogy fiú vagy vagy lány. Mert ugye az nem igazán derül ki a kérdésbõl. TENGERPICI
A kérdező hozzászólása: kösznöm a válaszokat, fõképpen az utolsó elõttinek utolsónak pedig h lány vagyok.

Szerintetek nagyon kevés ez:15 éves vagyok 156 cm és 40 kg, hogyan tudnék meghizni?

Legjobb válasz: Beiktatsz plusz egy-két étkezést: tízórait, uzsonnát, pótvacsorát.

Beiktatsz plusz egy-két étkezést: tízórait, uzsonnát, pótvacsorát.
igen elég kevés. 45 kg lenne az ideális. Egyél-egyél!
ha megfelelõen oszlik el, akkor nem kevés. én 170 cmhez vagyok 43 kiló:S de sajna sehogy sem tudok hízni, pedig sokat zabálok. ha annyira hízni akarsz, sportolj, én lusta vagyok ehhez. ne zsírt, hanem izmot szedj fel.
Szerintem 50 kg minimum kéne. 40kg nagyon kevés.
neee 50 kg ne legyél! semMiképpen sem!
A kérdező hozzászólása: ja
Ha már nem nõssz többet, akkor rendben van.
Fiú vagy, nem ?
Normális.
vol egy o.társam õ lány volt de 180cm volt és 75kg és alig evett mert nem akart elhízni de mindenki mondta h tiszta gebe egyen valamit mert rosszul lesz tényleg hót vékony volt de 1hónap utána abbahagyta a fogyózást és evett normálisan ;)

15 éves vagyok, 155 cm és kb 46-48 kg vagyok. A súlyommal nincs is problémám, viszont a hasamon csüng, a nem is tudom minek lehet ezt nevezni. Háj vagy bőr? :-/

(Ez gondolom azért van mert 2 éve elég dagi voltam és hirtelen lefogytam torna nélkül) Hogyan tudnám ezt elt?ntetni? Nagyon szeretném már egyszer karcsúnak látni magam:|

Legjobb válasz: Menj el hastáncolni, az formál, vannak kezdõ tanfolyamok is.

Menj el hastáncolni, az formál, vannak kezdõ tanfolyamok is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!