Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 13cm hosszú (2 db)

15 éves vagyok és 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem... Kicsi?

már mondta pár 13 és 14 éves csaj hogy kicsi a 13:(

Legjobb válasz: 13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)

13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)
A magyar átlat 14-15cm körül van, szóval nem kicsi, és még nõhet!
13 és 14 éves kiscsajszik abban a tévhitben élnek hogy a nagy farok = jó szex. A méret nem lényeg, vagy ha vkinek igen, az keres magának megfelelõt. Amúgy is az a fontos, hogy paszolj a partneredhez:) .
ezt már annyian leirták de leírom neked mégeccer!nem aza lényeg hogy mekkora és mien vastag hanem hogy tudj vele bánni!hiába lenne egy 23cms 6cm vastag szerszámod ha csak várnád h a nõ csináljon vele vmit!ha tudsz vele akkor jó az!akkor még a 9cms is elég lehet....asszem!pornó filmben láttam hogy a psasnak összvissz volt 10 cm és mégis pornózik!szal anynira nem lehet rossz!
Szia. 15 évesen tök lényegtelen, hogy mekkora. nem kell nagy farok. mert az se túl jó. és nem olyan kis pisisekkel foglalkozz. ráért ezze foglalkozni. És hidd el, NEM a méret a lények. és örülök annak ami a barátomnak van. neki se 20 centi, de imádom:D
ja és ne törödj 13 14 éves csajok véleményével!!!!!!
Én 13 vagyok és 14, 5 szer 4 cm es a farkam de neked se kicsi
nem!!!!!
Szia!Az én bírétomnak 21cm és 16 lesz...mégis van amikro nagyon fáj a szex!Nem jó ha angy annyira.Hidd el, még nõni fogsz!!
nem tudom az elsõ 3 választ miért pontozzák le... biztos a 13 éves csajok:D

15 éves vagyok és a péniszem 13cm hosszú szerintetek ez nagyon kicsi?

Még sz?z vagyok és van barátn?m de félek hogy dobnifog a méreteim miatt. Szerintetek rövid vagy még n?lni fog?

Legjobb válasz: Dobni? azért mert te kicsinek véled? Ha dob is max azért, mert ennyire nincs önbizalmad! Szard le mekkora, nem érdekli annyira az a lányokat, ha a szeret. A rechnika sokkal többet számít, na meg az érzések.Amúgy szerintem még nõni fog, de ezen fölösleges izgulni. Mindenféle hülye híresztelés ellenére a pénisz átlagos mérete 13-15cm...

Dobni? azért mert te kicsinek véled? Ha dob is max azért, mert ennyire nincs önbizalmad! Szard le mekkora, nem érdekli annyira az a lányokat, ha a szeret. A rechnika sokkal többet számít, na meg az érzések.Amúgy szerintem még nõni fog, de ezen fölösleges izgulni. Mindenféle hülye híresztelés ellenére a pénisz átlagos mérete 13-15cm...
Az, hogy 20 cm a jó meg a többi butaság arra jó, hogy eladják a sok pénisznövelõ szutykot.
mikozben szeretkeztek, dugd az ujjad a seggebe akkor nemfog dobni :) azt elvezi
Pendulumnak +1
Ne aggódj, izgalmi állapotban megnõ nagyobbra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!