Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 13cm (5 db)

15 éves vagyok és 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem... Kicsi?

már mondta pár 13 és 14 éves csaj hogy kicsi a 13:(

Legjobb válasz: 13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)

13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)
A magyar átlat 14-15cm körül van, szóval nem kicsi, és még nõhet!
13 és 14 éves kiscsajszik abban a tévhitben élnek hogy a nagy farok = jó szex. A méret nem lényeg, vagy ha vkinek igen, az keres magának megfelelõt. Amúgy is az a fontos, hogy paszolj a partneredhez:) .
ezt már annyian leirták de leírom neked mégeccer!nem aza lényeg hogy mekkora és mien vastag hanem hogy tudj vele bánni!hiába lenne egy 23cms 6cm vastag szerszámod ha csak várnád h a nõ csináljon vele vmit!ha tudsz vele akkor jó az!akkor még a 9cms is elég lehet....asszem!pornó filmben láttam hogy a psasnak összvissz volt 10 cm és mégis pornózik!szal anynira nem lehet rossz!
Szia. 15 évesen tök lényegtelen, hogy mekkora. nem kell nagy farok. mert az se túl jó. és nem olyan kis pisisekkel foglalkozz. ráért ezze foglalkozni. És hidd el, NEM a méret a lények. és örülök annak ami a barátomnak van. neki se 20 centi, de imádom:D
ja és ne törödj 13 14 éves csajok véleményével!!!!!!
Én 13 vagyok és 14, 5 szer 4 cm es a farkam de neked se kicsi
nem!!!!!
Szia!Az én bírétomnak 21cm és 16 lesz...mégis van amikro nagyon fáj a szex!Nem jó ha angy annyira.Hidd el, még nõni fogsz!!
nem tudom az elsõ 3 választ miért pontozzák le... biztos a 13 éves csajok:D

15 éves vagyok és 13cm a péniszem. Az normális?

Legjobb válasz: Szerintem ez tök okés. Nõ vagyok, már tapasztaltabb. Egyrészt a felnõtt férfiak jelentõs részének nem éri el a 20 cm-t a pénisze álló helyzetben. Másrészt, ha esetleg még átlag alatti lenne is a Te méreted (bár mégegyszer mondom, hogy szerintem okés), akkor is hidd el, hogy nem a méret a lényeg. És ez nem közhely. Ezt én is állíthatom tapasztalatból, mint nõ, illetve ezt mondják az elismert szexológusok is. Úgyhogy nyugi, minden rendben van veled. Remélem érzed, hogy az elsõ két válaszoló csak unatkozik, és végre találtak maguknak valami szórakozást. Szegények :-)

Szerintem ez tök okés. Nõ vagyok, már tapasztaltabb. Egyrészt a felnõtt férfiak jelentõs részének nem éri el a 20 cm-t a pénisze álló helyzetben. Másrészt, ha esetleg még átlag alatti lenne is a Te méreted (bár mégegyszer mondom, hogy szerintem okés), akkor is hidd el, hogy nem a méret a lényeg. És ez nem közhely. Ezt én is állíthatom tapasztalatból, mint nõ, illetve ezt mondják az elismert szexológusok is. Úgyhogy nyugi, minden rendben van veled. Remélem érzed, hogy az elsõ két válaszoló csak unatkozik, és végre találtak maguknak valami szórakozást. Szegények :-)
Pff, de gáz vagy... 15 évesen minimum 20cm-nek kéne lennie.
attól függ.áll vagy nem?:D
Drágám, annyi ilyen kérdés volt már, hogy nomrális választ nem fogsz már kapni, mert mindenkit IDEGESÍTENEK az ilyen kérdések. Még nõni fog, ne izguljál. Meg 15 évesen ne a fütyikéddel foglalkozzál...
Már nem azért, kedves harmadik de szerinted a kérdés kiírója nem unatkozik amikor ilyen kretén kérdéseket ír ki 13évesen? Menjen már vissza inkább a homokozóba várat építeni...
Sorry, 15 angyalkám... (elõzõ vagyok)
hát ezt tudm nyújtani... ha ezt még tudod nyujtani az jó lesz...

15 éves vagyok és a péniszem 13cm hosszú szerintetek ez nagyon kicsi?

Még sz?z vagyok és van barátn?m de félek hogy dobnifog a méreteim miatt. Szerintetek rövid vagy még n?lni fog?

Legjobb válasz: Dobni? azért mert te kicsinek véled? Ha dob is max azért, mert ennyire nincs önbizalmad! Szard le mekkora, nem érdekli annyira az a lányokat, ha a szeret. A rechnika sokkal többet számít, na meg az érzések.Amúgy szerintem még nõni fog, de ezen fölösleges izgulni. Mindenféle hülye híresztelés ellenére a pénisz átlagos mérete 13-15cm...

Dobni? azért mert te kicsinek véled? Ha dob is max azért, mert ennyire nincs önbizalmad! Szard le mekkora, nem érdekli annyira az a lányokat, ha a szeret. A rechnika sokkal többet számít, na meg az érzések.Amúgy szerintem még nõni fog, de ezen fölösleges izgulni. Mindenféle hülye híresztelés ellenére a pénisz átlagos mérete 13-15cm...
Az, hogy 20 cm a jó meg a többi butaság arra jó, hogy eladják a sok pénisznövelõ szutykot.
mikozben szeretkeztek, dugd az ujjad a seggebe akkor nemfog dobni :) azt elvezi
Pendulumnak +1
Ne aggódj, izgalmi állapotban megnõ nagyobbra!

Egy 14-15 éves fiunak ha alap helyzetben 10cm és felizgult állapotban 13cm a farka az jó/rossz/ciki/arányos/nem meglepő a korához képest/betegség?

U.I.: Csak és kizárólag a pozitív érték? megjegyzéseket veszek tudomásul.

Legjobb válasz: Tehát ha azt mondom, hogy az bizony pindurka a korodban, akkor meg sem hallod?

Tehát ha azt mondom, hogy az bizony pindurka a korodban, akkor meg sem hallod?
Pici pö csöd van kishaver, ez az igazság. Kössél rá súlyt. És ha nincsen eredmény, kössél súlyt a nyakadra és ugorj vízbe!!!
A kérdező hozzászólása: Igaz azt mondtam nem adok az ilyen szánalmasoknak, de megtisztellek egy megjegyzéssel: Te egy olyan 13 éves beképzelt alak vagy hogy az már beteges :D Hasonlítasz a volt osztálytársamra, csak õt 8. végén úgy elvertük hogy alig ált fel és pont azért mert mindenkinek így beszólt mintha õ lenne az ász. Hát veled is közlöm hogy nem vagy ász, csak egy 0 aki 1nek hiszi magát.
A kérdező hozzászólása: Na legalább most Õ is tanult valamit akarata ellenére (márha tud tanulni...) Válaszoló(mert nem tudlak máshogy megnevezni ami neked szól): 12.5, az jó vagy rossz?
Hát nem hiszem, hogy tanult bármit is. Egy tipikus kisebbségi komplexussal küzdõ tizenéves... Hidd el, a lányokat sokkal kevésbé érdekli a méret, mintsem az, hogy szereted-e, vagy sem .Egyes felmérések alapján, sokkal rosszabb pont egy lánynál, ha néha iszol alkoholt, mintsem ha kicsi a méreted. 12, 5 egyáltalán nem rossz, de felnõtt korodra hidd el, nõni fog. A hormontermelés lassan kiegyensúlyozódik és a méretnövekedés beindul :)
A kérdező hozzászólása: No az már magánügy. Hát hogy ne jöjjek ki hülyén, feldobtál de nagyon :) Szóval ídõ kérdése és megy a dolog magátol. Nagyon szépen köszönöm a rám számt ídõd :) Végre valaki aki tud is válaszolni, ésnem csak azt hiszi hogy tud. Kár hogy nem ismerlek, jó ember és barát lehetsz :)
Úgy látom egy kicsit buzoid is vagy.:)
Ezt utálom a legjobban... ha egy lány egy másik lányt megdicsér, hogy milyen jó ember is õ, akkor mindenki meghatottan mosolyog, de ha két fiú teszi ezt, akkor már melegek. Nem értem, miért fajult el ennyire a társadalom a szexizmusba? -.-"
hát szerintem neked már nem fog nõni. 13-14 éves korom óta ilyen mikro pénisszel rendelkezem. 19 vagyok most és csak 13-14cm és 5centi a legszélesebb részén. Nem gyengén gátlásos és lelki bajos vagyok miatta. Majd mikor idõsebb leszel mint én rájössz mekkora nagy átok. Ha kigyúrt vagy és izmos mint állat tudod ellensúlyozni , sajnos én ez sem vagyok. Genetikai hulladékok vagyunk :D
kedves utolsó: nem biztos, hogy a te alapodon kell nézni, hogy az övé fog-e nõni vagy nem. Ez attól függ, milyen géneket örökölt anyai és apai ágról.
mondtam én , hogy úgy nézze ? most nézheti úgy amíg ilyen nem? ha megnõ akkor legyen büszke :)
Nemigazán fog már nõni, kispö cs maradsz.:) De gyereket ekkorával is lehet csinálni. Ha homár vagy, akkor ez elõnyös is lehet, mert te leszel a lány és mehettek vonatozni.
A kérdező hozzászólása: "Genetikai hulladékok vagyunk :D" Lehet hogy te csupán ennyire becsülöd magad, de én igenis többre. Ha nõl akkor nõl, ha nem akkor nem. Biztosan akad valaki aki nem csupán azért szeret mert nekem ekkora. Én sem vagyok egy kigyurt állat, de kondozni szoktam és izomban sincs hiány :)
tyû de kemény gyerek vagy xD háromszor egymás után ugyanaz a sértés :O Hogy kicsit tájékozódj az életben: a nõk hüvelye 10-12 cm hosszú, ez az a felület, ahol szexuális ingert éreznek. A csikló a legérzékenyebb, tehát egy 18-20 cm-es bot még fájdalmat is tud okozni, nem is keveset. Érdekelne, mire vitted az életben :) Mert nem hiszem hogy közmunkásnál jobb állásod lenne, ha egyáltalán van olyanod. Kérdezõ: a vastagságot természetesen kerületben kell mérni, fogj egy darab madzagot, fonált, bármit, és tekerd körbe, hogy pont egy kört alkosson. Ne szorítsd rá, de ne is legyen laza: tartsd megfelelõen. Aztán fogd az ujjaiddal azt a két részt, ahol találkozott a fonál, és mérd le, mekkora ez kifeszítve :)
"A méret nem lényeg"- mondják a kisfarkú fickók. Kérdezzétek csak meg a nõket! Ja, olyanokat nem ismertek. Na csá kisfarkúak.
A kérdező hozzászólása: De igen, ez nem negatív hanem reális válasz... Nekem legalábbis.
Elsõ vok: Akkor rendben. Egyébként ne izgasd magad. A te korodban az még a normális és úgyis még nõni fog 18-20 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Értem. De szerintem ez akkor is elég gáz :S szélesnek széles de a hossza és a szélessége nem passzol össze :/ Ilyen ídõsen ez átlagosnak mondható? És 18-20 évesen mekkora lenne?
egyáltalán nem gáz. Csak mondom, a korodbelieknek az átlagméret 13-14 között ingadozik, ami felnõttkorra 15-17 ugorhat. Neked "hús"-péniszed van, azaz lankad állapotban az átlagnál nagyobb, de merevedéskor nem túl sok méretbeli változás történik. Ezzel nincs semmi gond. :) Még sokáig fejlõdik a szervezeted, és hamarosan (ha eddig nem indult el) el kezd nõni. Ha meg pl. az osztálytársaid, haverjaid cikiznének ezzel... aki azt mondja, hogy neki 18 centi, vonj le belõle úgy 4 centit és megvan a reális mérete. Nem azt kell mérnie, hogy "nagyjábóóól" mekkora, hanem alapos mérést kell csinálni. Amúgy ha a szeméremcsontodtól méred (hivatalos mérést így kell) akkor kb. 1 centivel több, mint 13.
A kérdező hozzászólása: Értem... Nem, nem a haverok cikiznek. Pont leszarnám hogy õk miket mondanak mert pont leszarom hogy nekik mekkora. Senki más sem csak úgy érdekelt, mert úgy volt hogy ma megyek a barátnõmhõz (direkt ezért mert azt mondta hogy most akarja) de suta létemre még a buszt is lekéstem... Hát most hidd el ezzel hogy honnan mértem nem sokat mondtál... hülyén mondva "tövitöl hegyiig". És a "végére" mekkora lessz a vastagsága?
Hmm, értem. Biztos hogy ilyen korán akarod? A vastagság is teljesen eltérõ lehet. Én is 15 éves vagyok, mint te, nekem 15 centi, de a vastagsága vetekszik egy 18-assal. A tiéd is nyilván eltér a valódi mérettõl. Amúgy egy felnõtt, érett nõ közel 12 cm "mély", szóval ezzel is ki lehet bárkit elégíteni, nem lesz vele gondod. A lényeg hogy ne csapj azonnal a lovak közé.
A kérdező hozzászólása: Hát...Hogy õszinte legyek már lassan 2 éve együtt vagyunk és már rágja érte a fülem. Már olyan fél éve "követeli" de vagy nem akartam vagy lekéstem véletlen a buszt amikor kartam. Meglepõ, hogy 15 évesen ennyit tudsz az ilyen dolgokrol. Számomra legalábbis az. De egy átlagos korombelinek mekkora kellene hogy legyen szélességre és egy felnõttnek?
Szánalmas vagy, utolsó -.- Kérdezõ, ne is törõdj vele. Ömm... igen, elég járatos vagyok a témában a koromhoz képest, több dolgot is mondhatnék, de azt max. e-mailben. Hát az átlagméret a mi korunkban 13 centiméter körül ugrál, a felnõtteké 15-nél. A szélesség elég eltérõ lehet, nincs átlag adat.
Utolsó: te is kis pö csû vagy. Ekkora méret igencsak kevéske. De csak vigasztaljátok egymást.
Hát csak mondom, a méretemmel tökéletesen elégedett vagyok, mert ha nem tudnád, a nõket nem egy nagy farokkal lehet kielégíteni ^^ Nem hat rám a sértésed mert ez egy óvodás szintjén áll. Ha neked pl. 18, akkor gratulálok. Megáldott téged az ég egy jó nagy szerszámmal. De Valami hiányzik... azt hiszem, "agy" a neve...
A kérdező hozzászólása: Te, ez sértõ volt...mégis milyen alapon haverozol le?:) Válaszoló: Milyen adat kell hogy egy átlag méretet meg lehessen állapítani? Vagy most valami összakadt... ha egy korombelinek az átlag hossz 13-14 cm akkor mi kell a vastagság megállapításához?
5. sértés, ugyanaz még mindig... ^^

16 éves fiu vagyok és 15.5 cm, a kerülete 13cm. Kicsi?

még n?ni fog? vagy ez kicsi? ekkora marad?

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Amúgy kicsi.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Amúgy kicsi.
Jóaz. Mehetsz aludni.
Nem fog nõni, igen ez kicsi, igen ekkora marad.Le kell vágni, nincs más megoldás.
miért van a mai fiatalság ekkora ökörségekkel elfoglalva? Istenem -.- egy csaj ha komolyan szeretni fog téged, nem a f*szodat fogja nézni ! 18/F
Olvasd el mégegyszer, amit kiírtál. Úgy hangzik, mintha te magad lennél 15.5 cm. :D :D Am sztem pont jó méret, ne akarj nagyobbat... 19/N
Kérdezõ, az utólagos megjegyzésedre reagálva: Millió ilyen kérdés van az oldalon. Annyi, hogy szerintem milliméterre ekkora méretût is találsz. Szerintem ne csodálkozz azon, ha a legtöbb ember már csak komolytalankodik, amikor egy újabb ilyen kérdést meglát.
Azért szép, hogy a kérdezõ kezd el retardált jelzõt használni a válaszolókra, holott a kérdés feltevése inkább erre utal
Nem a mérettel van a baj, hanem az önbizalommal, vagyis a hiányával. Ez ua. mint amikor a csaj kérdezi, hogy kicsi-e a melle.
Nekem valahogy soha a rohadt éledbe nem jutott eszembe megmérni :D és két hosszú kapcsolaton vagyok túl és nem panaszkodtak :D 19/f
Minden fiatal azzal van elfoglalva, hogy mekkora farka van! Nincs jobb dolgotok? Van olyan aki 12 évesen írta ezt. Mi a f*szt akar még az kezdeni magával 12 évesen? Ne azzal foglalkozz már mekkora, mert k*rvára nem az számít! Ugylátom fiatal vagy még, ezért olvass utána neten! Van sok ilyen oldal!
IGEN.Nagyon nagyon nagyon kicsi.Az ideális méret a 30 cm de a minimum is 20 cm az alatt nem jó semmire.De ne aggódj tudom hogy növelheted meg.Elõször kend be mézzel aztán keress egy méhkast és lógasd bele.Ez beválik, próbáld csak ki ha nem hiszed.
Illetve GyK aranyszabály 3. pont 3. A péniszt NEM tudod növelni, akkor sem, ha naponta mondogatod neki, hogy "nõj már végre" és akkor sem ha naponta ötször végzel önkielégítést.
GyK aranyszabály, 2. pont: 2.Tök mindegy, hogy kinek mekkora! Minek akarnak egyesek 20 centis péniszt? A nõi hüvely kb. 9-12 cm hosszú és 17 cm-tõl már fáj a nõknek általában./Ez persze emberenként eltérõ, vagy ha nagyon fel van izgulva a nõ, akkor a 18-20 centit is élvezi./
De retardált vagy kérdezö.. Te hívod a válaszolókat fogyatékosnak miközben még beszélni se tudsz és a kukikáddal vagy elfoglalva.... Ki a fenét érdekel, hogy mekkora? Ha itt kérdezgeted akkor pedig nem hinném, hogy neked lenne kivel elfoglalnod magad ;) Na menj alukálni.
Bocs, de a fogyatékos te vagy. Felteszel egy ilyen kérdést ahelyett, hogy használnád a keresõt. Legalább 20 ugyan ilyen kérdést dobna ki neked :) Amúgy meg mivan ha azt mondjuk kicsi? Akkor mit csinálsz? Használni tanuld meg, ne méregetni.
Annyira szeretem, hogy valaki elkezdi, és akkor egymás után jön 5-6 péniszméretes kérdés :D használjátok a keresõt, én már tényleg rohadtul unom leírni, hogy "tökmindegy mekkora, ne itt sírj, hanem tanuld meg használni, és akkor minden rendben lesz", pláne, hogy a legtöbben nem hiszik el, csak tudnám akkor minek kérdezik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok fogyatékosnak akik normális választ nem tudnak írni mert ahoz egyszerüen értelmileg visszamaradottak, mást meg nem tudnak csinálni mert nincs mivel/kivel.
úristen, hát mekkorát akarnak a mai fiatalok? 160 centiset???? és nemkicsi, pontjó.
Mi vagyunk a fogyatékosok? Te kérdeztél már megint ekkora f4szságot, mert képtelen vagy használni a keresõt, ahol 0, 1 cm-s beosztással vannak 10-25 centiig ilyen idióta kérdések. R4hadt idegesítõ, hogy a kérdések felét ilyen szerencsétlenek teszik fel, akik egész nap azon rinyálnak, hogy "JAJJ ELÉG LESZ-E, JAJJ ISTENEM MI LESZ MOST" Ha 16 évesen eddig jutottál el agyilag akkor még egy jó darabig úgy se lesz rá szükséged ne aggódj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!