Találatok a következő kifejezésre: 15 éves és 1 (112 db)

Szerintetek mennyi mosás nem túlzás? Két 15 éves, és egy 1.5 éves gyerekem van, férjem szerint sokszor mosok. Kíváncsi vagyok szerintetek mennyi az ideális? Naponta? Kétnaponta?

Legjobb válasz: Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...

Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...
Nekem is három gyermekem van, nálunk minden nap megy a mosógép, van úgy, hogy egy nap két adag ruhát is ki kell mosni, olyankor napi kétszer. 7, 4 és 1 évesek. Nem érzem túlzásnak a napi mosást, nekem fontos, hogy mindig tiszták legyenek. :)
Ez attól függ mennyi ruhájuk van a gyerekeknek, ha jut a hét minden napjára tiszta, akkor minden másnapi mosás normális szerintem, mert ha nem ruhát akkor vagy törölközõt, vagy ágynemût, vagy konyharuhát, vagy olyan dolgot amit ritkán mos az ember beteszi a gépbe. Mivel 5-en vagytok simán lehet minden nap is mosni. Mi csak 4-en vagyunk, de van hogy naponta 2-szer is megy a mosógép. De legalább minden másnap indítom, gyakran meg naponta.
Nem tudom, én 1 hete itthon vagyok szabin, azóta minden nap mosok 1-2 adagot és még mindig tele van a szennyestartó. Mi csak ketten vagyunk a párommal, és a húgom jön hozzánk hétvégén az egyetemrõl és az õ szennyesét is én mosom. Nem tudom honnan lett ennyi szennyesünk, mert amúgy heti 2-3 adagot szoktam mosni, bár ebben nincs benne az ágynemû..
én szinte naponta mosok 3unkra. de azonnal meg is száradnak a 23fokos lakásban.
# 9/10 Idõpont ma 15:24 -nek gondolom az abroszt nem a törülközõkkel mosod? Egyébként a mi törülközõink nem férnek be egyszerre a mosógépbe, tehát az eleve 2 mosás + 1 konyharuha + 2-3 ágynemû a ruhákon kívül. Öten vagyunk. Napi 1-2 mosás minden áldott nap.
A mi családunk összetétele is hasonló, naponta többször is mosok. Ha valamiért kimarad 1 nap, alig gyõzöm bepótolni.... Sok, de nem tudom, mások hogy csinálják? Mi mindig tiszta ruhát veszünk, az ágynemûrõl, törülközõrõl, stb nem is beszéltem. Havonta kb. 14-15 m3 víz fogy nálunk.
én 3-unkra kb. heti 3-4 alkalommal mosok + 1 mosás törölközõk, pizsamák, abrosz, konyharuha + havi 1 ágynemû. 22 hónapos a fiam, de mikor újszülött volt, minden nap mostam.
Mi 3man vagyunk és hetente 2szer mosok.
Mi 4-en vagyunk, és általában egy héten 3-szor mosok.
Én kettõnkre és a kisbabánkra kb. hetente mosok, de akkor 3-4 adagot egymás után. Akkor telik meg a szennyes és pl. pirosból is akkor jön össze annyi, hogy legalább féltöltettel el tudjam indítani. Fehérbõl egy adag, sötétbõl két adag szokott kijönni
Mi négyen vagyunk, napi legalább egyet mosok. Most tél is van, vastagok a ruhák, kevesebb darab fér be egy programba. Nyáron könyebb, mert azok vékonyabbak, abból több megy egyszerre.

Fiúk szerintetek gáz ha 1 lány 15 éves és már nem szűz?

Legjobb válasz: az nemgáz hogy szûz vagy még...dehogy 15 éves?!

az nemgáz hogy szûz vagy még...dehogy 15 éves?!
nem az ennyi idõsen szokás elveszteni...
Egyáltalán nem. Csak akkor, ha a 15 éves lány gáznak érzi.
Hát, ha az én faszomtól nem az, akkor nem. Amúgy az.
igen az
attól függ kivel, ha egy barátoddal akivel sokat együtt voltál akkor szerintem nem, de ha egy futó kaland volt akkor eléggé gáz
Nem gáz hanem inkább baj!
ha 1 akkor nem na de ha 2.. hát az ciki...
Az!
szerintem mindenki maga döntse el mikor veszti el... csak ne bánja meg. Én is 15 évesen vesztettem el és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon szerettem a barátomat (: am. légy optimista... már van tapasztalata ^^
Szerintem az
igen az
igen gáz, nem hiszik el a tinik, de sokkal jobb ha vársz 17-18 éves korodig plusz fél-1 éve ismered minimum a srácot, érettebb leszel stb
Igen gáz, fõleg, hogy sokan csak kíváncsiságból vesztik el, és nagyon rövid idõvel a megismerkedés után. De sajnos ez fiatalabbakkal is így van, tisztelet a kivételnek!
Szívás de hetvennyolc óta a kölkökbõl a 15 sszülinapon már 22, 2% nem szûz, és 15 évesen 16% veszíti el, ami azt jelnti hogy a 16 sszülinapon 38, 2% már nem szûz.
18-19* 18-19 évesen

Akkor mivan ha egy 14 éves lány és egy 15 éves fiú 1-és fél éve vannak eggyütt de sokat veszekednek? De szeretik egymást?

:O

Legjobb válasz: A veszekedések gyakran csak összekovácsolják a kapcsolatot, ha szeretitek egymást nincs baj, ha a veszekedés után nagy a kibékülés, akkor megnyugodhatsz.

A veszekedések gyakran csak összekovácsolják a kapcsolatot, ha szeretitek egymást nincs baj, ha a veszekedés után nagy a kibékülés, akkor megnyugodhatsz.
Örülj amíg van!

Lány vagyok 15 éves és van 1 unokatesom aki fiu es velem egyidos, egy suliba jarunk es az osztaly tarsam is. Es mindig mongya hogy szexi vagyok es hogy siman lefekudne velem ha nem lennek rokonok, nem vagyok vekoony. Szerintetek ki viccel?

Meg azt monta hogy jo a seggem.ja es mindig simogatna a combom csak en nem hagyom neki es azt is momta hogy az egyik fenykepemre felalt neki. Pedig nem vagyok vekony csaj es en nem akarok tole semmit mivell a rokonom.

Legjobb válasz: Ennyi idõsen már igazán tudnod kéne írni! Ne szaporodj senkivel, rokonoddal meg fõleg ne!

Ennyi idõsen már igazán tudnod kéne írni! Ne szaporodj senkivel, rokonoddal meg fõleg ne!
Azért mert nem vagy vékony még tetszhetsz pasiknak. Sok olyan pasi van akiknek nem a manöken alkatú lányok jönnek be, hanem a nõiesebbek. Én is ilyen vagyok! Valószinüleg szépek a combjaid és formás feneked van! Én is szívesen megsimogatnám!
ha neked is tetszik õ hajrá:D nem olyan nagy dolog már ez manapság:P
A fogalmazásod alapján barna varangy családban élhetsz így nem kell aggódnod.Hagyományõrzésbõl simán vállald be aztán apáddal esetleg valamelyik tesóddal folytasd.
helyesírásból arra övetkeztetek, ez nem olyan furcsa dolog a családban...ha értitek..
15 évesen még amugy sme kéne szexelni. Várd meg amig megérted mi az a szeretkezés. Ha idáig eljutottál akkor élj nemi életet.
Én megnézném azt a nemvékonyságot! F.
Akár viccel, akár nem, állítsd le a srácot, de sürgõsen.
Utolsó kommentelõnek igaza van. Szerintem sem kellene intim kapcsolatba kerülnöd az unokatesóddal.
Elsõ unokatestvérek közti házasság egy csomó kultúrában természetes pl. európai uralkodóházaknál is, iszlám világban (Pakisztánban 70%, arab országokban 45%, törököknél 25-30%), magyar családjogi törvény szerint is házasodhatnak. Viszont sok fogyatékos születik az ilyen házasságokból, Dániában pl. hivatalosan is ezzel indokolják azt, hogy a bevándorlók gyermekeinek gyogyókat nyitnak. Szerintem inkább az lenne jó ha te segítenéd csajozni, õ pedig téged pasizni.
Én pl benne lennék egy jó kis nyelvtanban is!
Áh, csak nyelvtant akar gyakorolni veled
Szerintem TE viccelsz.
A kérdező hozzászólása: Koszi az elso kominak!:) es a tobbiek nek is. es azert nem tudok fogalmazni mert nekem az angol az elso nyelvem.

Azt kerdezem toletek 300 darab kreatintol es, 1800 g ideal proteintol lehet valami bajom? 15 eves leszek 1 honap mulva szeretnek venni. Koszonm a valaszokta aki ad szteroidrol sokat hallotam lehet e koze ennek a szteroidhoz

Legjobb válasz: Igen, másnapra pinád fog nõni a fehérjétõl. Na jó, nem. Ezek csak táplálékok, semmi közük nincs a szteroidokhoz. Ha nem fejlõdsz, akkor az étrenddel van a baj, és ne várj csodát a táplálékkiegészítõktõl, mivel ezek is csak kaják. Tömegnövelõ étrend: Testtömegkilogrammonként 2-2,5 gramm fehérje és 5-6 gramm szénhidrát. Az interneten vannak táblázatok az ételek tápanyagtartalmáról.

Igen, másnapra pinád fog nõni a fehérjétõl. Na jó, nem. Ezek csak táplálékok, semmi közük nincs a szteroidokhoz. Ha nem fejlõdsz, akkor az étrenddel van a baj, és ne várj csodát a táplálékkiegészítõktõl, mivel ezek is csak kaják. Tömegnövelõ étrend: Testtömegkilogrammonként 2-2, 5 gramm fehérje és 5-6 gramm szénhidrát. Az interneten vannak táblázatok az ételek tápanyagtartalmáról.
A kérdező hozzászólása: Sujzok 20 kilogramos sujjal sovany vagyok es sokat eszek de nem latszik foleg a labam nagyon sovany cincar labaim vannak es akarok venni lehet e valami bajom elnoisedek vagy valami?
:D Nyugi nehogy szívrohamot kapj itt a GYK elõtt! Nem lesz semmi különösebb bajod bár 2 csomag kreatint én nem szednék be, sõt, egyet sem.
A kérdező hozzászólása: Kerlek surgos lenne
A kérdező hozzászólása: Nem akarok lenni de lesz valami mellekhatas ha 300 darabot beszedek es 1800 g port estleg meg ha megelegenek vennek meg 300 db es me 1800 g port es azutan szuntelnek 1 honapot es azutan vennek megint port 900 g ot a neve a pornak ideal protein megtalahato a neten koszi a valasz de gondoltam nem leszek akkora mind john cena de o a peldakepem erted utolso valaszolo
Nyugi, sosem leszel olyan, mint John Cena.
A kérdező hozzászólása: kerlek irjatok nagyon fontos
A kérdező hozzászólása: Jo koszi szepen holnap veszem is meg fog szerinted valami latszani hat most is latszik de nem sok mellre bicepszre hasizomra es nyakizomra gyurok a hasizombol 150-200 felules este 9 elott 8 tol sujzok 4 x 15 bicepsz alva 5 x 20 mell es nyakizomra 2 5 kg suj van abbol pedig 4 x 20 szerintetek fog latszani es erre minden nap kell vagy minden masodik nap gyurni a hasizomra minden este csinalom de a tobbire kerdeznem meg hogy fog latszani vallami mmiutan beszedtem a port es a kreatint kiengedve nem muszaj akkora legyek mind john cena de latszodjon ha azutan is veszek lesz valami bajom patanasok jelentek meg mikor szedtem 1 kg port szerintetek ez normalis dolog az arcomon s most serdulo korban is vagyok koszi a valaszt az elozotol irj privat uzenetet
A kérdező hozzászólása: srugos lenne
ez k*va nagy :D
Szerintem legalább 17 éves korodig hormonmentes megoldást használjatok. Nagyon csúnyán visszaüthet, ha ilyen korán elkezded szedni. Használjatok óvszert. Egyáltalán miért akarsz tablettát?
És minek gyógyszer?
Amikor nyugodt, és nem csinál semmit (például nem takarít, hanem tévézik vagy hasonló) állj elé, és mondd hogy egy fontos dologról akarsz vele beszélni. Meséld el az egészet, higgadtan, õszintén. Aztán kérd meg, hogy menjen el veled nõgyógyászhoz, aki majd ír fel gyógyszert. Nagyon nehéz?:D
Ha már több, mint egy éve jártok és anyukád is ismeri a fiút, szerintem nem fog nagyon kiakadni. Csak mondd el neki, hogy már nagylány vagy, szeretnéd, ha elmennétek nõgyógyászhoz vizsgálatra és tablettát szeretnél szedni (ez elég felelõsségteljes, mert minden nap ugyanakkor kell bevenni). Viszont csak akkor fogja felírni az orvos, ha legalább 2 éve rendszeres a menstruációd és nincs zavar a ciklusodban (ilyenkor még elõfordulhat). Kényelmesebb, mint a gumi, sokkal biztonságosabb a kiszállásnál, szerintem anyukád se akar még unokát, úgyhogy normális lesz. (De lehet, hogy megpróbál elterelni a gumi felé, hisz fiatal vagy még a gyógyszerhez.) Arra ügyelj, hogy apukád még véletlenül se legyen otthon, nehogy elájuljon.
ne legyél hülye, azok hormontabletták, rá ér még szedni, ink húzzon gumi v vegye ki idõben...
Szia, elõször is boldog szülinapot(utólag:D) , sok bátorság és egyik reggelinél vagy valamikor amikor kettesben vagy vele, ha nem jó vele a kapcsolatod akkor lopj tõle pénzt amikor alszik és go patika...xD, ez csak vicc volt:D
mi ellen...?
A kérdező hozzászólása: gondoloma terhesseg ellen
A kérdező hozzászólása: Jo ha persze nemlehet szednem akkor nemfogok :) csak hat az sokkal biztonsagosabb mint a gumi.
15 éves korában telerakták már?
Volt egy barátnõm, 15 éves korától szedte a bogyót. Akkora melle nõtt, mint a fejem. Szedd csak nyugodtan te is.
15 évesen még semmiképp se kezdj el szedni ilyet. Erõltesse meg magát a srác h gumit húz.
15 évesen be akarsz priccoltatni magadnak?
Ha apukád ilyen laza, anyukád se fog megenni, bátorság! :)
A kérdező hozzászólása: Aha koszi :) es apukamtol nemfelek o sokkal jobban megert es meg o monta hogy nemfogja metiltani mert tudja hogy igyis ugyis megtortenik csak hasznaljunk ovszert es ha baj volna szoljunk inkabb anyamtol felek :D x) am nagyon koszonom a tanacsokat :)
Hát csak egyenesen, de amúgy nem sok esélye, hogy kapsz is a nõgyógyásztól, mert még fiatal vagy. Igaz jobb mint a terhesség, meg a megszakításos védekezés, de én is csak most 20 évesen kezdtem el szedni a drágábbik kategóriát. Szóval óvszer mindenképp ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: koszi az eslo komentalonak :) es nem nemnagyon nehez en is gondoltam mar erre , de inkabb megkerdeztem masok mit tanacsolnak :D :)
15F
és a betegségek ellen? az ellen meg nem.
tetszel
A kérdező hozzászólása: igen ezt próbáltam de nem naon érdekelne ezért kellene walai újabb tipp

15 éves vagyok 1 és fél hónapja edzek, ez eddig jó? (lennt)

A bicepszem az alkaromat függőlegesen tartva a felkaromat vízszintesen tartva és nem befeszítve 31 cm átmérőjű. Mindenre edzek felváltva. Nem kell kioktatni, van személyedzőm aki segít. És fehérje diétán vagyok. 15 éves, 66 kg 168 cm Ez eddig jó eredmény?

Legjobb válasz: "Nem kell kioktatni, van személyedzõm aki segít." Akkor meg mi ez a kérdés? Kérdezd meg a személyI edzõdet! Így i betûvel a végén, meg külön írva. Már abból is látszik, hogy kretén vagy ehhez az egészhez, hogy csak a felkarod átmérõje érdekel! Combod nincs? Idióta!

"Nem kell kioktatni, van személyedzõm aki segít." Akkor meg mi ez a kérdés? Kérdezd meg a személyI edzõdet! Így i betûvel a végén, meg külön írva. Már abból is látszik, hogy kretén vagy ehhez az egészhez, hogy csak a felkarod átmérõje érdekel! Combod nincs? Idióta!
"Fehérje diéta" gyanúsan hangzik. Ne vidd túlzásba a fehérjét! Zsírt és szénhidrátot is egyél bõségesen.
én sem vágom miért itt kérdezed ha van személyi edzõd. a másik meg hogy 1, 5hónap ló f asz idõ. harmadik meg hogy mi a f asz az a fehérje diéta? negyedszerre, a mindenre edzek felváltva mit takar? leírhatnád az edzésterv felosztásodat.

Barátom 15 éves és kb napi 1 dobozt szívhat menyi ideje lehet hátra?

fontos! :(

Legjobb válasz: még tüdõrákot nem kap. aki hülye haljon meg!

még tüdõrákot nem kap. aki hülye haljon meg!
Ilyen egy kérdést ...
Mennyi idõ múlva lesz? Lehet, hogy soha, lehet, hogy 30 évesen. A génjeitõl függ.
Mennyi idõm van még hátra? 10, 9, 8... Mi? Év? Nem perc!
A kérdező hozzászólása: a sok k*csögnek a k*rva anny*t a többieknek köszönöm
Mostanában már ne vegyen tartós tejet, meg új fürdõgatyát sem.
nem csak tüdõráktól kell félni, az érrendszerét is tönkreteszi és akkor bármikor kaphat szívrohamot, agyvérzést.akár 15 évesen is.
Egyáltalán nem biztos, hogy tüdõrákot fog kapni. Van aki sose dohányzott mégis tüdõrákban halt meg... és van aki végig dohányozta az életét és 80-90 évesen végelgyengülésben hunyt el. Szóval azért nem kell máris eltemetni... Ettõl függetlenül próbáld lebeszélni róla. Például vidd el sétálni és menjetek hegyre fel... a végén ki fog fulladni és lihegni fog... és akkor kezd el cikizni, hogy "15 évesen így kifulladsz mi lesz veled 50 évesen? ... látod a sok cigi." vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: tüdõrák? már évek óta cigizik...menyi idõ mulva lesz az?
A cigi nem olyan, hogy azonnal megöl :D Apám 14 éves kora óta napi 1-2 dobozzal szív, most 48 éves. (ettõl függetlenül a cigi káros persze!!)
még van pár napja
ugyan annyi ideje mint akárkinek, lehet õ rákos elsz 40 évesen de lehet téged vagy engem meg elüt a busz, vagy szívrohamot kapunk :)
semennyit
Nem ártana mozognod, én ugyan ennyi kg vagyok, és magasabb nálad, mégis van rajtam felesleg, szerintem rajtad is egy pici, persze ne fogyózz, csak mozogj többet!
Így vagy pont jó! Nem tudom, mi a fenének akarsz fogyni!
Szerintem járj el heti 2-3x kocogni ha úgy érzed, hogy fogynod kéne. De 2-3 kilónál szerintem nem kéne többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!