Találatok a következő kifejezésre: 15 éves áprilisban (4 db)

14-15 éves fiúknak mit lehet április 1-re adni? (osztálytársainknak)

Legjobb válasz: Miért kell adni vmit április 1-re?

Miért kell adni vmit április 1-re?
Miért kellene bármit is adni április 1-re?
Jó tanácsot: "Ne dõlj be az áprilisi tréfáknak!" :D
virágot :D
Vegyetek nekik óvszert, az poénnak is jó, és még az is lehet, hogy valamelyikük hasznát veszi. (Aki meg eddig nem élt nemi életet, úgyse emiatt kezdi el.)
A kérdező hozzászólása: Mert április 1 a fiúk napja

Van esélyem egy 15 éves fiúnál, mikor én 12 leszek áprilisban?

Járok egy helyre, ahhol megismertem egy 15 éves fiút, és nagyon aranyos velem. Talált ki nekem egy becenevet, és egy kicsit lelkiztünk (beszélt egy régi barátn?jér?l aki mellesleg egy ribi volt). Borzasztó fófej és nagyon vicces is! Lécci adjatok pár tippet, hogy hogyan tudnánk járni! Köszi!

Legjobb válasz: Szerintem túl fiatal vagy még. Õt teljesen más dolgok érdeklik, mint téged.

Szerintem túl fiatal vagy még. Õt teljesen más dolgok érdeklik, mint téged.
12 évesen nem kéne ennyire okosnak tettetned magad... csak közölöm hogy például õ már törvényesen szexelhet, míg te nem, és vannak más dolgok is.. pl. mi az hogy pfuj? szerintem ebbõl elég 1értelmû hogy rohadtul nincs esélyed nála... elég alap hogy egy 15 éves nem úgy gondol az ilyenre hogy "pfuj" már a kérdés is hülyeség. amúgy meg nekem is volt barátnõm az osztálytársam, szakítottunk, de még mindig a legjobb barátok vagyunk, szóval ezzel a "minden nap látnom kéne" szöveg is besült... túl gyerek vagy te még ahhoz hogy egy 15 évessel járj
Kutyafaszt van esélyed.
Hát... nem hinném, hogy 15 éves létére 12 évesekkel járna, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: jól van nem kell több olyan válasz hogy nincs esélyem! mondtam hogy barátok leszünk
"Majdnem 4 évvel idõsebb... hú de pedofil lenne -.- hogy milyen emberek vannak :/" Nem a korkülönbség számít, hanem az hogy GYEREK VAGY. 11 évesen még barbizgass, és majd 4-5 év múlva kezdj el a pasikon gondolkozni.
Hát nemtom én 16 vagyok de nálam 14nek se lenne semmi esélye.
Kicsikém, ha 11 éves vagy, minek írod hogy 12 leszel áprilisban?:) Ha egy évvel idõsebb lennél, se kellenél neki. Lehet jófej, attól még egy 15 éves srácot nem érdekel egy 11 éves lány. Ez van.
még 11 éves vagy 8 hónap múlva leszel csak 12.... hihetetlen...
tejóég én 12 évesen még játszottam, nem is gondoltam ilyenekre és még most sem még mindig inkább játszanék:D
Nem hiszem hogy van értelme , legyetek inkább barátok. 15 évesen a pasiknak( nem, nincs kivétel.) azon jár az eszük hogy minél több lányt megdughassanak. Majd ha te leszel 14 és õ 17 akkor lesz esélye a dolognak. 20/F
A kérdező hozzászólása: Majdnem 4 évvel idõsebb... hú de pedofil lenne -.- hogy milyen emberek vannak :/
Ha pedofil, akkor biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Akkor csak barátok leszünk, csak az a baj, hogy osztályból nem akarok barátot, majd, mert ha szakítunk minden nap látnom kéne. :( Ja és nem akarnám 12 évesen vele... fujj
Huh de nem örülnék ha a 10 éves húgom ilyet kérdezne 12 évesen :) ) 16 évesen tudom hogy eléggé máson jár az agya mint neked, de szerintem egy barátnak nagyon jó lenne, hiszen idõsebb, lelkizõs, és aranyos veled :)
NE is gondolkozz azon hogy járj vele a 15éves fiúk teljesen máson gondolkoznak már mint te :) Jah esetleg ha mégis össze jönnél vele smárolnod is kell és 12 évesen még máson kéne járnod az eszednek :) meg nem ecsetelem még mit kéne vele csinálj :D
Ha a srác megérti, hogy még nem akarsz szexet. Ugye nem akarod 12 évesen vele?
Válaszodból is látszik, mennyire "érett" vagy! ess vissza a barbihoz.

15 éves leszek áprilisban. A barátommal 2 hete járunk. A haverjait 1 hónapja ismerem. Elhívtuk egy "buliba", ahol 8-an lennénk, de anyám nem enged el, mert még nem ismerem őket eléggé. Mit tegyek, hogy elengedjen?

Mit tegyek? Nem innék csak 1 órát szeretnék ott lenni.

Legjobb válasz: Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy,másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.

Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy, másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.
Engem 17 évesen engedtek el elõször egyedül bulizni a szüleim.Akkor is 11re haza akartak hívni, majd megmagyaráztam nekik, h ha le akarok feküdni valakivel azt 11 óra elõtt is megtehetem.Így a hazaérés ideje hajnal/reggel lett. (Elõtte a bátyámmal azért mehettem.) Anyukád csak félt.Nem a barátodtól, hiszen 2 éve a barátod, hanem a haverjaitól, mert õ sem ismeri õket, és mi van ha bántanak.Legyél egy kicsit megértõ, és ne haragudj rá, ha nem enged!
Legyen nálad telefon és valamennyi pénz, ha úgy alakul, hogy nem tetszik a buli taxival hazamehess. Ez a szüleidnek is biztonságos. Bármikor felhívhtod õket, hogy megnyugodjanak, hogy minden rendben.
Ha en lennek az anyukad, en sem engednelek el. Meg kiskoru vagy es nem tudsz kellokeppen vigyazni magadra. Szerintem meg elotted az elet, es lesz meg eleg idod, hogy bulizzal. Ha ezt a baratod nem akarja megerteni, akkor jobb ha "dobod", mert a szandekai nem tisztessegesek.Egy ilyen kapcsolatbol jobb elobb mint utobb kilepni, kesobb jobban faj. Hidd el, meg sok alkalmad lesz bulizni.
Ahh, micsoda komoly kapcsolat... Csodalod, hogy anyukad nem enged el? Ennek inkabb oruljel, hogy foglalkozik veled es felt.
Az elõzõ hozzászólónak: a lány nem azt kérte, h minõsítsd a kapcsolatát. És sztem egy 15 éves lány simán elmehet bulizni, persze telefonnal, és ha nem akar inni, akkor miért ne? A tiltásnak semmi értelme sincs. És még egy megjegyzés a szülõi féltéshez: a pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve...
na ezt figyeld.. én 16 éves vagyok több mint másfél éve vagyok együtt barátommal fél évvel idõsebb nálam és másfél év után engedte meg anyám h NÁLUNK vele aludjak..

Aki 1998. április 15-én született az hány éves lesz 2010 április 15-én?

Csak azért kérdem mert az egyik osztálytársamnak ma volt a születésnapja de ? azt állítja h 1998 április 15-én született ám ? azt állítja hogy ennek ellenére ? már 13 éves. írtóra idegesít valaki meg tudná mondani h akkor most mi van?????

Legjobb válasz: hülye lány:'D

hülye lány:'D
ma töltötte be 12-t és holnap kezdi el a 13-ik életévét, amit majd 2011.apr. 15 tölt be es utana kezdi a 14iket stb stb érted? még csak 12 évet töltött be, és most kezdi a 13ik életévét, tehát még nem 13 mer még nem töltötte be.
Számold ki. 11 éves vagy, biztos tanultok már matematikát, nem?
12...amúgy
Akkor én holnap elkezdem a 18.életévem?? Ez ugye nem komoly???
A kérdező hozzászólása: köszi
A halottak életkorát mindig úgy adják meg, hogy x-edik életévében elhunyt. Ez az utolsó megkezdett évet jelöli. Te pedig a 17. születésnapod másnapján már a 18. évedben jársz.
A kérdező hozzászólása: De õ úgy értette h most töltötte be a 13-at

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!