Találatok a következő kifejezésre: 15 éves És már többször (4 db)

15 éves vagyok! És már többször próbáltam feldugni magamnak a tampont, de nem ment sose! Már 1 jópárat elpazaroltam ezmiatt! Sokszor sírok is h minden bnőmnek megy ez az egyszerű dolog, csak nekem nem! Minivel próbáltam, de semmi! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lwehet hogy olyan a szûzhártyád hogy nem lehet felhelyezni tampont.Hallottam olyat hogy ez ritkán fordul elõ hogy nem ugy van hogy van egy lyuk hanem a szûzhártyádon csak apró nyílások vannak amin kifolyik a mensi de tampon nem fér át rajta.Ha nálad is ilyen van akkron nem tudsz ellene tenni semmit.

Lwehet hogy olyan a szûzhártyád hogy nem lehet felhelyezni tampont.Hallottam olyat hogy ez ritkán fordul elõ hogy nem ugy van hogy van egy lyuk hanem a szûzhártyádon csak apró nyílások vannak amin kifolyik a mensi de tampon nem fér át rajta.Ha nálad is ilyen van akkron nem tudsz ellene tenni semmit.
Szerintem lazulj el ne görcsölj hogy úgy sem fog sikerülni , keress egy olyan pózt ami a neked legmegfelelõbb .Ezután szép lassan dugd a tampont , meg a mutatóujjad addig amig az meg nem akad.Ha nagyon nem megy várj egypár hónap vele. Ha nem sikerülakkor nem tehetsz mást mint hogy vársz.Esetleg a nõdoki is segíthet ha nem esik nehezedre vele beszélned.Illetve ha van idõsebb unokanõvéred , nõvéred (anyukád) akikben megbízol próbálj vele beszélni hogy õ mitt tenne.
A technikája nem megy, vagy a szûzhártyádnál elakad? Elõbbihez tényleg fontos az ellazulás (egyik lábadat tedd a wc-tetõre pl., vagy guggolásban)... utóbbinál nõgyógyászhoz menj el, õ meg tudja állapítani, hogy fizikálisan a szûzhártya sérülése nélkül tudnád-e használni.
A kérdező hozzászólása: a technikája nem megy:S
Én sem tudtam az eleján tampont használni, amikor állva, vagy guggolva próbálkoztam nem ment. Lefeküdtem, terpesztettem egyet, ellazultam, és felment. nyugi, menni fog de ha nem megy, keresd fel a nõgyógyászodat, mert lehet, h a szûzhártyád nem engedi, de nincs gáz, nyugi
Ne aggódj, idõvel sikerülni fog. Nekem is ez volt a problémám, és megoldódott magától. Az életkor elõrehaladtával a hüvely mérete is változik. Nekem 15-16 éves koromban sikerült, de ez egyénenként változó.
Hát én is bénáztam sokat ennyi idõsen, nekem sem ment! Egyszerûen képtelenség volt, nem ment fel. Csak a szüzesség elvesztése óta tudok tampont használni, ha tudsz várj addig ha nem, menj nõdokihoz. Én hallottam olyat hogy nõdoki segített valakinek feltenni, szerintem nyugodtan menj!
hihetetlen.én 14 éves vagyok, én is sokat elpazaroltam. én is sokszor hisztit kapo, amikor a tampont már a kezemben van és csak tartom a hüvelynyílásnál.amikor hozzáér már abõrömhoz, hirtelen elkapom, mert megijedek.én ezóta se próbálkoztam, nagyon félek, hogy fájna.=( de sok sikert

15 éves lány vagyok, és nagyon szeretek énekelni. Az iskolában léptem már fel többször is. Sikerrel! Szerintetek mit csináljak, h énekenő lehessek? Mi a véleményetek? Esetleg ismertek vkit aki segithet nekem?

Legjobb válasz: Sok pénz, rengeteg erõfeszítés, országos versenyek, esetleg egy saját album, sok reklám, jó manager, ja és egy jó tanács: ne a 12-16 éves korosztályt célozd meg, mert hamar bele fogsz bukni.

Sok pénz, rengeteg erõfeszítés, országos versenyek, esetleg egy saját album, sok reklám, jó manager, ja és egy jó tanács: ne a 12-16 éves korosztályt célozd meg, mert hamar bele fogsz bukni.
Ha van a suliban énekkar, akkor a vezetõjével (a tanárral) beszélj, hogy te ezt szeretnéd komolyabban csinálni, mit tud ebben neked segíteni. Vagy õ fog órát adni neked, vagy majd ajánl valami ismerõsét.
Ennek ellenére, gondolom már járt a maci a málnásban....
Féltenek hogy nem aludni fogtok(aminek nagy a valószínûsége), így érthetõ miért hezitálnak.
igaza van bár, úgyis hiába fogja rongyolni a száját szegény, ha te le akarsz vele feküdni, le fogsz neked kéne megérteni, hogy sem lélekben, sem szellemben nem vagy felnõtt, csak testileg azt játszol
Csak 15 éves vagy! Anyukád csak jót akar! Attól, h lassan 1évesek lesztek még gyerek vagy! 15 évesen már együtt aludni egy fiúval? Én se engedném meg a lányomnak attól, h jelenleg van egy barátja, aki nem biztos, h házasságig meg is marad neki. Hidd el, anyukád csak azt akarja h ne hamarkodj el semmit ilyen fiatalon. + Minek erõltetni annyira az együtt alvást? Ha továbbra is egymás mellett tervezitek, akkor tudtok várni nem?
Megértem hogy nem akarja. 15 ÉVES VAGY! te jó ég.....kislány vagy még....és egy kisfiúval akarsz lefeküdni.....szép. óvódások eljátszanak...XD Az nem is szex amit ti csinálnátok:D
akármit mondasz neki akkor sem fogja megengedni. mutasd neki, hogy komoly kapcsolat.nem kefélsz össze vissza. Ha ezt látja, akkor majd megengedi.
Mond neki, hogy már rég megtörtént, és hogy mocskos wckbe vagytok kénytelenek csinálni de azt olvastad hogy ott fertõzéseket lehet kapni, és ezért lenne jó ha ágyba csinálhatnátok.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, hogy megtörtént a dolog. Januárban leszünk 1 évesek, hátha akkor megengedi majd.. :S
szerintem akik itt válaszoltak azok hülyeséget beszélnek :D én 20 éves vagyok 16 éves a barátnõm 8 hónapja vagyunk 1 ütt 3 héten már 1 ütt aludtunk hétvégén 1 vagy 2 napot azóta minden hétvégén 1 ütt vagyunk 1 ütt alszunk és nem problémázik 1 ik szülõ sem ha szeretik 1 mást szerintem természetes , hogy 1 ütt alszanak ha szeretik 1 mást miért nem aludhatnának 1 ütt 2011 van :) nem 1930 ..... Mond neki , hogy szeretitek 1 mást és szeretnétek 1 mással aludni legalább 1 napot:) hétvégente remélem összejön a dolog:)
9-es, te 1 nagyon komoly felnõtt férfi lehetsz.... remélem, hogyha véletlenül terhes lesz a lány, akkor elveszed feleségül és eltartod a családot ja, vagy nem, inkább fizeted, hogy kaparják véres cafattá a gyermeked? te tudod....
Szerintem ülj le a szüleiddel komolyan és határozottan mondd el nekik, hogy ha szeretnéd így is úgy is megtennétek, és csak szeretnéd ha azzal aludhatnál, akit szeretsz! Ha nem jön be, akkor hazudd azt, hogy épp megjött. :'D xd
igen komoly felnõtt ember vagyok és védekezünk szal nemhiszem , hogy lesz gyerekünk :) (csak majd ha mi szeretnénk normális saját anyagi háttérrel ) ha tiltják is megoldják , hogy 1 ütt aludjanak ilyen 1 szerû az egész csak sok okos felnõtt ember azt hiszi jól neveli a gyerekét ha tiltja fõlleg ilyen dolgokba a gyerekét de azon nem gondolkodik el , hogy ha tiltja akkor hazudni fog a gyerek ha hazudik akkor az nagyobb baj szerintem nincs semmi baj abba , hogy 9 hónapja 1 ütt vannak és eggyütt szeretnének 1 napot aludni pl 1 héten nem ÖSSZEKÖLTÖZNI AKARNAK CSAK 1 NAPOT PL EGYÜTT ALUDNI ....
jah meg mivel jobb ha elmegy discoba és szét...ratja magát? meg szétdrogozza az agyát ? vagy szétissza az agyát? legalább otthon vannak és látja a szülõ , hogy nem cseszik szét a szervezetüket:)

Mi lehet ez? 15 éves lány vagyok. Már évek óta sok a folyások. Az orvos nem nagyon mondott semmit, többször is voltam. Csak néha adott ezt azt, hogy vegyem be és ennyi.

De most több hónapja lüktető nyomást érzek a petefészkemben(ha az ott van),főleg bal oldalon...A menstruációmnak most a közelébe se vagyok,és egyre jobban fáj...Mi lehet ez? Ugye nem rák vagy ilyesmi?? A másik,hogy hő hatására normális, ha fehér, kicsit váladékozó pöttyök jelennek meg a mellbimbón?

Legjobb válasz: Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de menj el egy normális nõgyógyászhoz, aki rendesen megvizsgál, és hüvelykenetet is vesz. Nagyon remélem, hogy nem lesz, semmi baj, és azt kívánom, hogy soha az életben ne is legyen semmi bajod! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de menj el egy normális nõgyógyászhoz, aki rendesen megvizsgál, és hüvelykenetet is vesz. Nagyon remélem, hogy nem lesz, semmi baj, és azt kívánom, hogy soha az életben ne is legyen semmi bajod! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Lehet petefészek ciszta. Menj el másik orvoshoz, aki rendesen megvizsgál, és tudatja veled a problémád okát. A másik szerintem normális, de a helyedben errõl is az orvost kérdezném. Mindenképpen keress egy normálisabb nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!