Találatok a következő kifejezésre: 15 éves És (1870 db)

Szerintetek egy 15 éves és egy 19 éves közt működhet egy kapcsolat?

Legjobb válasz: Szerintem ne általánosítsatok, mert egyik 15 éves lány sem egyforma. Megjegyzés: némelyik 19 éves srác éretlenebb, mint egy 15 éves csaj. Amúgy nyugodtan mehet a dolog.

Szerintem ne általánosítsatok, mert egyik 15 éves lány sem egyforma. Megjegyzés: némelyik 19 éves srác éretlenebb, mint egy 15 éves csaj. Amúgy nyugodtan mehet a dolog.
Na most ha te vagy a srác (19) és a kiszemelt a kis csaj (15), akkor sztem jobb ha nem mész bele dologba. Én velem megtörtént ugyanez a szitu. 6 éve mikor 20 voltam szimpi volt egy 15 éves kis csaj, de ezek még nagyon gyerekcipõsek. Igazi érzelmeket, érett gondolkodás módot ne várj. Komolytalanok. Nem hiszem, hogy mûködne. Minimum 18 legyen azt mondom. Én anno belementem és tapasztalatból mondom, hogy "gyerekkel" nem éri meg. egyéb példa: Én nem szednék fel olyan lányt akinek a szüleit meg kéne kérdezni eljöhet -e este velem koncira, szórakozni stb. Nagyon gáz az egész. Amelyik szülõnél meg nem kell megkérdezni, akkor az a kis csaj nagyon zûrös. Jobb ha kerülöd. 26/F
Igen.
Igen.
ismerõseim éppen ilyen adatokkal rendelkeznek, 8hónapja boldog párkapcsolatban élnek:) a fiú kicsit éretlen, a lány meg a családi háttér miatt nagyon érett, talán ezért:)
azért egy 15 éves kicsit éretlen egy 19 éveshez képest. de lehet, hogy tévedek.
Ez emberfüggõ. De simán mûködhet.
Szerintem nem, aztán kitudja...
maybe, but maybe not
Igen, de ez egyén függõ.
Gondolom 15 éves a csaj és a srác 19. Amúgy mehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!:)

Most 177cm és 15 éves és három hónapos vagyok.20 éves koromba hány cm lesz a testmagasságom?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megmondani, én is kb. 177 cm voltam 15 évesen, 20 éves kormora 190 cm lettem. EZ csak egy példa.

Ezt így nem lehet megmondani, én is kb. 177 cm voltam 15 évesen, 20 éves kormora 190 cm lettem. EZ csak egy példa.
én 15éves koromban kb 15.5 cm magas voltam, most 19 évesen 157 vagyok egyéntõl függ hogy ki mennyit nõ
Abszolút, én 15 évesen 181 centi voltam. Most, 21 évesen, 181 centi vagyok. NAGYON egyénfüggõ.

Gaz ha 20 evesen rastartolok egy 15 evesre es meg sem allok az agyig?

Legjobb válasz: Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.

Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.
Mivel startolsz rá? Vaslapáttal? Farúddal? Ami nem áll megy az agyáig szerencsétlennek.Csak nehogy az idegrendszer közepébe találj. Beteg gyilkos.
Ha fiú vagy a másik pedig lány az egyáltalán nem gáz. 5-6 év korkülönbség szerintem jó ha van.
Nem az. Ez ma már átlagos. Sok sikert ! Adjál neki .
igen, gáz. Ha te a kifejllen, vihogó stb, 15 évesre buksz akkor hajrá, de közöld elötte vele, h csak á[email protected]
bárcsak te lennél a végén Marcsika....
A kérdező hozzászólása: basszatok meg ezt tiszta unalombol irtam ki :) )))))
A kérdező hozzászólása: marmint a kerdest...
gaz
Az igen gaz. Sõt, parlagfû ! :D
Én 24 évesen [email protected] egy 17 éves csajt.ÉS?????
pedofil köcsög állj le mert egyszer rabacol és feljelent az 1ikk és dutyiba kerülsz ott így fognak bánni veled mint az alábbi vedeoban http://www.youtube.com/watch?v=vOQYq_4yN8k adna az ég hogy így járj
igen az, annyira lúzer vagy, hogy a korban hozzád illõ lányok mind leráznak, ezért hajtasz kislányokra?
Nem gáz...SZÁNALMAS ha egy 15 éves kicsilány szívét össze akarod törni és ennyire megakarod alázni, hajrá de remélem visszakapod IDIÓTA!!!!!!
sztem nem..
lány vagy?.. fiúként gázabb lenne. :D
úgyis képtelen vagy rá
miért lenne gáz? :D de most komolyan :D
Eléggé, fõleg, ha lány vagy.
Annyira végülis nem az. A sok kis ribanc mind érettebbnek hiszi magát és rámászik a 20 évesekre. Tudhatnák, hogy az ennyi idõseket nem az elsöprõ szerelem vonzza, hanem a szex. Aki pedig ilyen hülye, az meg is érdemli, hogy kihasználják.

Az egyik barátnõm 15 éves, és lefeküdt a 18 éves barátjával?

De nem ez a nagyobb probléma, ha nem az, hogy 3 ( !!!) óra ismeretség után!!!! Amúgy egy koncerten találkoztak. Én teljesen kiakadtam rajta... Eddig kb. 3 hete járnak, azóta többször is lefeküdtek. Próbáltam beszélni vele, hogy nem fogja-e megbánni, hogy egy pár órás ismeretség után vesztette el szûzességét részegen, de szinte meg sem hallgatott! Én pedig nagyon féltem, mert mi van, ha a srác elhagyja, és összetöri a szívét?! Hogy tudnám észhez téríteni? ( És ti amúgy mit gondoltok a viselkedésérõl? Csak engem akasztott ki ennyire? ... Rengeteg barátja elfordult tõle, mert k urvának tartják, csak én maradtam neki, muszáj valahogy segítenem neki, mert szerintem ennek nagyon rossz vége lesz... ) :(

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ilyet mondok a barátnõdre... De egy cafka. Már ilyen korán, úristen... Teljesen normális, hogy Téged ez kiakasztott, szerintem ha én lennék a szülõje, agyonütném. Nincs baj azzal, hogy elmegy koncertre, de 15 évesen leissza magát, és lefekszik egy vadidegennel. Komolyan, teljesen lefõttem. Legalább védekeztek? Mert akkor már csak egy gyerekterhesség kéne ennek tetejébe. Mert még gyerek... Nem csodálom, hogy elfordultak tõle a barátai, meg hogy k.rvának tartják. Ha meg sem hallgat, nem tudsz vele mit csinálni. Nem mondom, hogy árulkodj a szüleinél... De azért kíváncsi lennék, hogy õk tudnak-e errõl. Bocsi, hogy semmi értelmeset nem tudok tanácsolni, de teljesen kész vagyok most ettõl :( 24/L

Ne haragudj, hogy ilyet mondok a barátnõdre... De egy cafka. Már ilyen korán, úristen... Teljesen normális, hogy Téged ez kiakasztott, szerintem ha én lennék a szülõje, agyonütném. Nincs baj azzal, hogy elmegy koncertre, de 15 évesen leissza magát, és lefekszik egy vadidegennel. Komolyan, teljesen lefõttem. Legalább védekeztek? Mert akkor már csak egy gyerekterhesség kéne ennek tetejébe. Mert még gyerek... Nem csodálom, hogy elfordultak tõle a barátai, meg hogy k.rvának tartják. Ha meg sem hallgat, nem tudsz vele mit csinálni. Nem mondom, hogy árulkodj a szüleinél... De azért kíváncsi lennék, hogy õk tudnak-e errõl. Bocsi, hogy semmi értelmeset nem tudok tanácsolni, de teljesen kész vagyok most ettõl :( 24/L
Nem tudom mér ciki... Én pár éve kinyaltam egy 13 éves kislányt. Ez van. 15 évesen már simán lehet szexelni. Sõt már az általános iskolások is tolják ezerrel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, mondom, hogy mindenki magára hagyta, nem tehetem vele én is ezt... Az a baj, hogy nem bánta meg, sõt, valahogy büszke magára, olyan, mintha felsõbbrendûnek érezné magát nálunk :(
Ha már egy 3 órás ismertség után lefekszik valakivel, nem mindegy, hogy hányszor fekszenek le utána? Te ha ilyen helyzetben lennél, mit tennél? 1. Kiborulnál, és sírnál mindenkinek, hogy úristen, mit tettél magaddal. 2. Egybõl hárítanál mindent, megpróbálnád jól érezni magad a sráccal, még jó dolog is kisülhet belõle. Barátnõd választott, mondjuk nem feltétlen tudatosan. Aki meg ezért k urvának tart valakit, menjen a fenébe. Nem igaz, hogy nem követhet el valaki hibát. Mellette kell állnod, de ne légy az erkölcscsõsze.
Madarat a tolláról, embert a barátjáról... ha tiniribikkel barátkozol, neked is jó híred lesz.
Nagyon lelkizõs típus lehet egy olyan csaj, aki 15 évesen pár óra ismeretség után megkúratja magát egy felnõtt csávóval.
Az õ dolga, meg te ismered mennyire ilyen lelkizõs típus hogy beletörne-e a szíve. Velem MAJDNEM megtörtént detto ugyanez (azzal a kivétellel, hogy a srác 20 körül volt), csak a másik dzsekijében felejtette a gumit, így aztán nem lett lefekvés. Ha lett volna, bánná a fene még így sok év távlatából is, sose misztifikáltam túl ezeket a dolgokat. Nem voltam és nem is vagyok egy ribi típus (nem kacérkodok, nem cicomázok, nem cicázok fiúkkal, és pont, hogy fiúsan öltözök), de tabut se csináltam a szexbõl soha, pláne nem hormonbuzgásos tizenévesen. Ha csak szerelem mellett feküdtem volna le bárkivel, még így 30on túl is szûz lennék. Nyilván ez sokak értékrendjébe nem fér be, vagy taszító, de nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy MEGFELELÕ védekezés MINDIG LEGYEN (gyerek és nemi betegség ellen egyaránt), azon túl meg mindenki azt csinál, ami jól esik neki.
Te semmi nem tehetsz. Ha beleszólsz, csak kettõtök barátságát teszed tönkre. Ha beüt a baj, majd legyél mellette lelki támasznak, de ne mondd neki, hogy megmondtam.
Amit már megtett azon úgysem tudsz változtatni. Senki múltja felett nem tudunk ítélkezni. Ha õ magától nem látja be, hogy baromságot csinált, majd egyszer leesik neki, talán fájdalmasan, de a hülye is a saját hibájából tanul.
mindenki a saját hibájából tanul...lehet még ilyen téren nincs tapasztalata, de az eset után majd óvatosabb lesz. Szép dolog, hogy félted a barátnõd, de sok közöd nincs hozzá, hogy kivel érzi jól magát, kivel jár és kivel hányszor fekszik le...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, neked csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz -.- Remélem, majd akkor is ilyen toleráns leszel, ha esetleg késõbb a te lányod csinál ilyeneket 13 évesen...

Lányom fejébe vette hogy modell szeretne lenni. Kiskorában párszor elvittük őt fotózásokra ( 3 éves volt ekkor) apuka eröltette de aztán letiltottam neki. Most 15 éves és fotósok szerint van benne jövője. Megengedjem?

Így is problémás lány. Szereti a pasikat bolondítani, hétvégenként iszik is és dohányzik. Iskolába nagy szájú, kihívó öltözködés. Nemtudom mit tegyek vele

Legjobb válasz: Ha 15 évesen rendszeresen iszik és dohányzik a szülõk tudtával, akkor ez a legkisebb probléma, hogy modell lesz vagy nem.

Ha 15 évesen rendszeresen iszik és dohányzik a szülõk tudtával, akkor ez a legkisebb probléma, hogy modell lesz vagy nem.
Egyet értek az elsõvel és hozzátenném, hogy a fotósok szinte mindenkinek azt mondják, hogy van benne jövõjük, fõleg ha látják, hogy apuci-anyuci jószívûen támogatja és fizeti neki a portfóilót stbstb.
Na igen csak az olyan fotósnak lehet hinni, ilyen szöveg esetén aki nem kér pénzt, hanem még õ fizet, mert ha tényleg jó modell, akkor bizony pénzt termel a fotósnak. És ezt semmilyen megvezetõ "kezdeti befektetés, portfólió" szöveggel nem lehet kimagyarázni, mert ezek busásan megtérülnek, ha kamuzik a fotós. Amúgy én is fotós vagyok és valóban sok az átverés.
Figyelj itt a legkisebb gond a modellkedés, sokkal nagyobb probléma, hogy iszik, dohányzik, pasizik, nem engedném neki a modellkedést ezek után, ráadásul k*rvásan öltözködik, hivatásos prostit akarsz a lányodból? nem ártana sztem nevelni, és az apukával beszélni, hogy mi a helyzet
szabj hatart, mond, ha modellkedni szeretne, akkor jo bizonyitvanyt kell haza vinnie, nincs cigi, es pia...
Hát szerintem ha 15 évesen ilyen életvitelt él, akkor max prosti lesz belõle, mint a többi magyar modellbõl. És azt úgysem tudod megakadályozni, szerintem egy ennyi idõs embert úgysem tudsz nevelni és nyilván nem is lehettél rá nagy hatással. Szerintem hagyd a francba ez egy elsüllyedt hajó, kár azt hinned bármiben is meg tudod akadályozni. majd ha õ is akarja változtat. Most volt egy minisorozat, a Mildred Pierce, pont egy ilyen anyáról szól, mint te. És egy ilyen problémás lány a gyerek. persze valószínûleg nem gy problémás mint a tied, bár ki tudja.
Jaj, nem kell azert ennyire eltulozni a dolgot. 30 vagyok, diplomas, ferjezett anyuka. 15 evesen kiprobaltam a cigit, mint rengeteg mas 15 eves, sot az italt is. A flortolgetni meg mindenki szeret ilyen idos korban. 15 evesen nem oltoztem ugyan kihivoan (nem ugy mint az utobbi par evben, de nem a kozonseges kategoria). En a fotozast sem tiltanam, viszont szigoruan szuloi felugyelettel, tehat menj vele te is.
Nagyon sok még mindig a fotósnak magát kiadó csaló. Egyébként, sürgõsen meg kell fogni a gyereket, mert nem lesz jó vége a mostani életmódjának. Mit keres egy gyerek az éjszakában? 21/L
jó nagy pofont neki, kivizsgáltatni, hogy szûz-e még, még egy pofon, szobafogság, SZIGOR. Egyébként hogy döntöttél, mit teszel?
A kérdező hozzászólása: nem szûz ezt eddig is tudtam. Egyébként férjemmel megengedtük neki ( férjem rábeszéllt). Cserébe csak a jegyei kell hogy jók legyenek és az otthon rábízott feladatokat megcsinálnia. Cserébe mi meg engedjük a modell kariert és a bulikat, szórakozást.
miért engeded el hétvégén?? tudod miket csinál de te elengeded? amúgy is egy 15 évesnek otthon van a helye nem hétvégente bulikban, meg kin az éjszakában, nem tartom jó ötletnek hogy ha nincs cigi lesz fotózás, úgy vélem nem igazán lehet a lányodban bízni, vagyis nem az a megoldás hogy menyél fotózzanak is, mondtam, még 15 évesen helyre tudod tenni ha te is akarod, ha most nem lépsz akkor megnézheted mi lesz belõle..
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom meg hogy iskola után nem e cigizik vagy a barátaival? vagy hogy hétvégén nem e ivott kint
szigorúan szülõi felüyelettel, nehogy a végén aktok készüljenek.amúgy meg valamit-valamiért alapon azt csinálnám, hogy pl. nincs cigi - 1 fotózás, nincs pia-még 1 fotózás, jobb jegyek, tanulás-fotózás.
A kérdező hozzászólása: apuka támogatja. Minden héten ad neki pénz plázazásra hétvégi szótakozásra. De félek tõle kicsit
A kérdező hozzászólása: nekünk nem kell érte fizetni. És az erõs hogy a úgy csinálja hogy tudunk róla. Azt hogy iszik hétvégén csak viszahalottam ismerõstõl de õ tagadja. Ciget meg bevalotta.
ha kamuzik a fotós. = ha nem kamuzik a fotós.
A kérdező hozzászólása: inkább a férjem döntötte ezt el. Nemigazán hagy bele szólni a dolgokba. Álltalában az õ szava a döntõ

Szerintetek mennyi mosás nem túlzás? Két 15 éves, és egy 1.5 éves gyerekem van, férjem szerint sokszor mosok. Kíváncsi vagyok szerintetek mennyi az ideális? Naponta? Kétnaponta?

Legjobb válasz: Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...

Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...
Nekem is három gyermekem van, nálunk minden nap megy a mosógép, van úgy, hogy egy nap két adag ruhát is ki kell mosni, olyankor napi kétszer. 7, 4 és 1 évesek. Nem érzem túlzásnak a napi mosást, nekem fontos, hogy mindig tiszták legyenek. :)
Ez attól függ mennyi ruhájuk van a gyerekeknek, ha jut a hét minden napjára tiszta, akkor minden másnapi mosás normális szerintem, mert ha nem ruhát akkor vagy törölközõt, vagy ágynemût, vagy konyharuhát, vagy olyan dolgot amit ritkán mos az ember beteszi a gépbe. Mivel 5-en vagytok simán lehet minden nap is mosni. Mi csak 4-en vagyunk, de van hogy naponta 2-szer is megy a mosógép. De legalább minden másnap indítom, gyakran meg naponta.
Nem tudom, én 1 hete itthon vagyok szabin, azóta minden nap mosok 1-2 adagot és még mindig tele van a szennyestartó. Mi csak ketten vagyunk a párommal, és a húgom jön hozzánk hétvégén az egyetemrõl és az õ szennyesét is én mosom. Nem tudom honnan lett ennyi szennyesünk, mert amúgy heti 2-3 adagot szoktam mosni, bár ebben nincs benne az ágynemû..
én szinte naponta mosok 3unkra. de azonnal meg is száradnak a 23fokos lakásban.
# 9/10 Idõpont ma 15:24 -nek gondolom az abroszt nem a törülközõkkel mosod? Egyébként a mi törülközõink nem férnek be egyszerre a mosógépbe, tehát az eleve 2 mosás + 1 konyharuha + 2-3 ágynemû a ruhákon kívül. Öten vagyunk. Napi 1-2 mosás minden áldott nap.
A mi családunk összetétele is hasonló, naponta többször is mosok. Ha valamiért kimarad 1 nap, alig gyõzöm bepótolni.... Sok, de nem tudom, mások hogy csinálják? Mi mindig tiszta ruhát veszünk, az ágynemûrõl, törülközõrõl, stb nem is beszéltem. Havonta kb. 14-15 m3 víz fogy nálunk.
én 3-unkra kb. heti 3-4 alkalommal mosok + 1 mosás törölközõk, pizsamák, abrosz, konyharuha + havi 1 ágynemû. 22 hónapos a fiam, de mikor újszülött volt, minden nap mostam.
Mi 3man vagyunk és hetente 2szer mosok.
Mi 4-en vagyunk, és általában egy héten 3-szor mosok.
Én kettõnkre és a kisbabánkra kb. hetente mosok, de akkor 3-4 adagot egymás után. Akkor telik meg a szennyes és pl. pirosból is akkor jön össze annyi, hogy legalább féltöltettel el tudjam indítani. Fehérbõl egy adag, sötétbõl két adag szokott kijönni
Mi négyen vagyunk, napi legalább egyet mosok. Most tél is van, vastagok a ruhák, kevesebb darab fér be egy programba. Nyáron könyebb, mert azok vékonyabbak, abból több megy egyszerre.

Lányom 15 éves és évek óta saját gyereket szeretne ez normális? (lent)

persze belátja hogy nem lehet mert még fiatal meg be kell fejeznije a sulit/egyetemre mennie de akkor is legalább hetente 1x felhozza a témát.pl hogy mijen lenne nagy pocakkal, mijen jó lehet mikor szülés után ott van az öledbe, el?ször szopizik vagy mikor el?ször azt mondja hogy anya...

Legjobb válasz: Nekem is sokszor megfordul a fejemben. Persze tudom, hogy nem lehet és ezzel várni kell amíg elég érett leszek és meglesznek az anyagi és családi körülmények egy bébinek, de a gondolat mindig is érdekelt.:) Én is egy lassan 15 éves lány vagyok.:)

Nekem is sokszor megfordul a fejemben. Persze tudom, hogy nem lehet és ezzel várni kell amíg elég érett leszek és meglesznek az anyagi és családi körülmények egy bébinek, de a gondolat mindig is érdekelt.:) Én is egy lassan 15 éves lány vagyok.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megnyugodtam én már nem szeretnék babát van 1 ismerõsünk akinél van baba de azt mondja az nem ojan mindha az övé lenne.
Szia! Nincs valakinek kisbabája a családban hogy egy kicsi kiélhesse az anyaság iránti vágyát. Amúgy én is 14-15 éves korom óta vágyom saját gyerekre akkor születtek tesóm gyerekei és nagyon jó volt velük "babázni" és úgy éreztem milyen jó lenne egy saját gyerek. De nyugodj meg ezzel nincs semmi baj. 25 évesen szültem az elsõ gyerekem és most várom a másodikat.
anya, ezt a kérdést te írtad?:D férretéve. én is 14, mindjárt 15 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék kisbabát.. persze, tudom hogy nem lehet, el is fogadom, hogy a saját, és a gyerek életét is tönkre tenném, de rengeteget gondolok rá.. Nem járok discoba, nem iszok, a cigit ki sem próbáltam, azt mondják elég érett vagyok.. Nem megoldható, hogy a lánynak kistestvére szülessen, vagy esetleg a családban nincs valakinek, és nem lenne megoldható, hogy többet legyen vele? Egyébként én úgy vagyok vele, hogy nem érzem magamat késznek mondjuk a szexre, de ha egy picibaba a hasamban lenne, nagyon boldog lennék.. Tudom, nem tudnám eltartani, gyerek vagyok, tanulnom kell.. Ezzel a gondolattal szerintem minden normálisabb lány eljátszik, aki nem a hajával, a szemfestékével meg a pasijaival van folyamatosan elfoglalva.. :S Remélem tudtam segíteni!
Én is évek óta vágyom gyermekre, de megvalósítva csak akkor fogom, ha lesz kinek szülnöm és lesz mibõl felnevelni. Biztos van valami ok, amiért a lányod már ezen gondolkodik, hisz ha megnézem ezt a korosztályt, nem sok mindenkinek fordul meg ilyesmi a fejébe. Nekem például ez onnan jön, hogy sosem volt igazi családom, így mihamarabb szeretnék egy saját családot magam köré. 16/L
Szia. A velemenyem az, hogy ez normalis.Nem azt mondom, hogy minden lanynal jelen van ez az erzes, de normalis. En mindig is szerettem volna babat.Eleg sokat is mondogattam anyukamnak, hogy nekem is lesz egyszer egy szokehaju kek szemu lanyom (olyan szep kislanyt akartam mint a hugom). Ez nem azt jelenti, hogy valaki 18 evesen szulni is fog (ezt a 17 eves fiunak irom). En pl 24 evesen ferjhez mentem 25 evesen szultem es most 6 honapos a SZOKE HAJU es KEK SZEMU KISLANYOM :) (csak minden vagyam igy teljesulne)
Viszont Te fiúként nem éled át, amit a lányok. Nekem is megfordult annyiszor a fejemben, hogy el sem hiszed. Örülj neki, hogy a lányodat nem a drogok és az alkohol kötik le, hanem azon gondolkozik, hogy milyen jó lesz majd anyának lenni. Nem kell tenned semmit, csak magyarázd el neki, hogy annak a gyereknek majd apa kell, szeretõ család, és persze biztos anyagi háttér. Ehhez viszont tanulnia kell, és dolgoznia.. :) Én azt érzem, hogy értelmes, okos lányod van. Gratulálok hozzá. :)
elég szokatlan, rendesen kibabázta magát gyerekkorában? :D lehet, hogy valamit pótolni szeretne, ami kimaradt régebbrõl. vagy csak szeretetre vágyik, olyan anyai babusgatásra, mintha õ lenne újra kisbaba. lehet, hogy kinõ majd belõle, csak légy türelemmel. ha továbbra is változatlan lesz az érdeklõdése az anyaság iránt, és nem te akarod majd nevelni, akkor legjobb, ha elkezded hangsúlyozni, hogy te nem fogod támogatni, ha idejekorán anya lesz, a gyerek apja meg otthagyja. ettõl talán benõ a feje lágya.
Én is így voltam ezzel anno. És a sors fintora, hogy csak 35 évesen lehetett gyerekem. (de legalább lett) :) Szóval ez nem olyan "beteges" dolog a lányodtól, ne ijedj meg :)
Szerintem a lányod ráér 30 évesen szülni. Õszintén, én ellenzem ezt a korai baba utáni vágyat. Legalábbis fiúként így látom ezt a témát. 17/F
én most leszek tizenöt:) beszélni nem szoktam róla, de hát ez emberektõ függ. olyasmiken szotam gondolkozni, hogy milyen lesz magamhoz ölelni õt ( és olyankor olyasmi boldogság önt el, ami kissé ismeretlen :) ) és hogy milyen lesz amikor elõször nevet, felül, járni kezd... :)
Már én is nagyon várom, rengetegszer beszélek róla, persze tudom, hogy nem lehet, pedig csak 2 évvel vagyok idõsebb a lányodnál:D Rengeteg kisgyerek játszik nálunk a téren, 6 hónapostól 6 évesig és amikor rosszkedvem van, vagy fáj a lelkem, már egyszerûen az is jólesik, hogy látom, ahogy játszanak, és sokszor odajönnek hozzám "beszélgetni", fõleg az ovisok...Akkor néha sírni tudnék a meghatódottságtól.
Ebben nincs semmi extra. 26 vagyok, 1 hónapos a fiam de amióta tudom hogy a nõk hozzák világra a gyermeket, meg ilyesmi, azóta kisbabát szerettem volna. Vannak ilyen anya beállítottságú nõk, teljesen természetes.
Sokan vannak/voltunk így ezzel. Csak arra kell vigyázni, hogy késõbb nehogy ennek rendelje alá a párkapcsolatait.
a babysitterkedés remek ötlet! :D biztosan elmegy a kedve egy idõre ettõl a témától.

Utazhatnak Epilepsziások repülőn kísérő nélkül Londonba 15 évesen? És valamilyen kedvezmény jár ezért mert epilepsziás?

Legjobb válasz: Epilepsziások utazhatnak, de kedvezmény nem jár. Viszont egy 15 éves gyerek nem biztos, hogy utazhat egyedül, ez légitársaság függõ.

Epilepsziások utazhatnak, de kedvezmény nem jár. Viszont egy 15 éves gyerek nem biztos, hogy utazhat egyedül, ez légitársaság függõ.
Kiskorúnak lehet kérni kísérõt, aki általában a légiutaskísérõ szokott lenni. (a kiskorút természetesen a 15 évesre értettem, nagyon pici gyereknek csak a szülei/rokonai lehetnek a kísérõi) Kitõl járna kedvezmény, a légitársaságtól? Senki nem kötelez rá hogy velük utazz.
"És valamilyen kedvezmény jár ezért mert epilepsziás?" Nem!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi! :)
1. az epilepsziád súlyosságától függ /én harminc éve tünetmentes vagyok, gyógyszerre/; 2. mért járna kedvezmény?!
Ja bocs, a légiutaskísérõ az egészségesre vonatkozik, epilepsziással nem tudom mi a helyzet, szerintem inkább érdeklõdj utána a légitársaságnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) igazábol a kedvezményrõl csak érdeklõdtem hogy van-e ilyen! És a kisérõ nem-e tudjátok lehet 17 éves? :) mert igazábol tünetmentes vagyok a gyógyszer is jol be van állítva minden rendben azóta hogy szedem a gyógyszert! :)

Fiúk szerintetek gáz ha 1 lány 15 éves és már nem szűz?

Legjobb válasz: az nemgáz hogy szûz vagy még...dehogy 15 éves?!

az nemgáz hogy szûz vagy még...dehogy 15 éves?!
nem az ennyi idõsen szokás elveszteni...
Egyáltalán nem. Csak akkor, ha a 15 éves lány gáznak érzi.
Hát, ha az én faszomtól nem az, akkor nem. Amúgy az.
igen az
attól függ kivel, ha egy barátoddal akivel sokat együtt voltál akkor szerintem nem, de ha egy futó kaland volt akkor eléggé gáz
Nem gáz hanem inkább baj!
ha 1 akkor nem na de ha 2.. hát az ciki...
Az!
szerintem mindenki maga döntse el mikor veszti el... csak ne bánja meg. Én is 15 évesen vesztettem el és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon szerettem a barátomat (: am. légy optimista... már van tapasztalata ^^
Szerintem az
igen az
igen gáz, nem hiszik el a tinik, de sokkal jobb ha vársz 17-18 éves korodig plusz fél-1 éve ismered minimum a srácot, érettebb leszel stb
Igen gáz, fõleg, hogy sokan csak kíváncsiságból vesztik el, és nagyon rövid idõvel a megismerkedés után. De sajnos ez fiatalabbakkal is így van, tisztelet a kivételnek!
Szívás de hetvennyolc óta a kölkökbõl a 15 sszülinapon már 22, 2% nem szûz, és 15 évesen 16% veszíti el, ami azt jelnti hogy a 16 sszülinapon 38, 2% már nem szûz.
18-19* 18-19 évesen

A neptanctaborba a ynaron megismerkedtem egy fiuval, csongorral. De o 15 eves es. Hat beszelunk a messengeren. Meg minden de az iskolaba is koszon nekem. Csak nem tudom hogy hova akar kijutni?

Legjobb válasz: te hány éves vagy? egyébként az hogy köszön meg beszélgettek:D kicsit konkrétabban nem tudod kiírni? én is rengeteg ismerõsömmel beszélek messengeren meg rámköszön mégse akarunk egymástól "semmit" :D szóval ez nem egyértelmû 15/L

te hány éves vagy? egyébként az hogy köszön meg beszélgettek:D kicsit konkrétabban nem tudod kiírni? én is rengeteg ismerõsömmel beszélek messengeren meg rámköszön mégse akarunk egymástól "semmit" :D szóval ez nem egyértelmû 15/L
valószínû téged akar kilyukasztani.
A kérdező hozzászólása: en 13
A kérdező hozzászólása: de en szerelmes vagyok bele!
A kérdező hozzászólása: ide figyelj 12:26 ha ilyen tanacsaid vannak akkor ne ide ird, ok? ezt a kerdest olyan embereknek tettem ffel akik ertellmes valaszokat adnak!
attól függ. mit beszélgettek. de elõszõr talán írnod kéne megtanulni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!