Találatok a következő kifejezésre: 15 éves lány. A barátom (59 db)

Szerintetek meddig engedjem el este a 15 éves lányomat a barátaival?

Legjobb válasz: Hát sajnos fiatalon kezdik a discózást, koncertezést, bulizást a gyerekek... Szerintem 17-18 évesen az egészséges... Na mindegy. Max. este 11 óráig.

Hát sajnos fiatalon kezdik a discózást, koncertezést, bulizást a gyerekek... Szerintem 17-18 évesen az egészséges... Na mindegy. Max. este 11 óráig.
Max este 10ig engedném, bár amit akar, azt megteheti 10 elõtt is.
Az én lányom 14 éves és ha bulizni megy (hozzáteszem ami nagyon ritka) akkor maximum este 10 vagy fél 11 ig engedem el tovább nem!! Ez a szülõi aggodalom.... :)
..meg azért mondom mert egyszer engem megtámadtak a megállóban és este 11 volt és tele volt a megálló (városliget), jó, nem lett bajom, de.... szóval az a lényge hogy a lányod biztonságban jusson haza. ha éjfélkor van egy konvert és hajnali fél 5ig buliznak, akkor legalább már pirkad és jár a bkv :D de egyedül ne is taxizzon, legyen akkor rendelt taxi akkor tudják ki a sofõr, d ene utcán leintõst. és mindig legyen a telefonján kredit, ne igya magát részegre, ne keverje az alkoholokat és ne fogadjon el idegentõl italt, azt igya amit az orra elõtt tölt a poharába a csapos vagy az orra elõtt nyit ki.
Én most vagyok 34/L, és anno hétköznap 10-ig mehettem el, hétvégén asszem 15 évesen 11-ig, ha ismerõsökkel voltam, és valaki hazakísért.
nem az a kérdés hogy meddig engeded el, hajnali 3kor sem veszélyesebb, mint este 10kor. kérdezd meg, a barátai meddig járnak el. az a lényeg hogy együtt jöjjön haza a barátnõjével aki pl nálatok alszik, VAGY adj neki pénzt taxira VAGY menj érte ha van kocsitok. a biztonság a fontos, nem az, hogy 11kor alszik-e el vagy hajnalban.... nekem néha azt modták a szüleim, ha tényleg pl koncertre mentünk és messze volt, hogy pirkadatkor jobb hazamenni mint éjnek évadján. mert nincs sötét = kevésbé veszélyes.
Ha bulizni mennek, akkor éjfél elõtt nem kezdõdnek a bulik. Akkor gyûlnek az emberek. Szerintem elengedheted tovább is, 11-kor is sötét van és hajnal 1-kor is. Vagy max értemész 1körül, ha nem akarod, h olyan késõn jöjjön haza egyedül. De 11-kor is sötét van már, szóval... :S
Engem hagytak elmenni reggelig is, csak jó lett volna néha ha lett volna pénzem taxira, mert ugye 11után már nem jár semmi, és akkor várni kell hajnal négyig, hogy haza tudjak menni. Szóval szerintem mindegy, de inkább az a szívás ha nincs nála elég pénz. :/
én 16 éves vagyok és hajnali 3ig szoktam lenni.. multkor fél4kor jöttem haza.:D
Max. este 10-ig szoktam elengedni a gyereket. Ha esetleg volt valami buli (mondjuk a suliban), akkor éjfélig és természetesen érte mentem kocsival. Nem teljesen a suli elé hanem úgy, hogy a barátai ne vegyenek észre.
Szerintem éjfélig, sok olyan hely van ahol 10kor este, még nincs sok élet a szorakozohelyen, és 11töl érzi jol magát az ember, en nem voltam bulizos meg nem is ittam, mégis rossz volt 10-re hazamennem, mikor mások még csak akkor jöttek.
tokmindegy hany orara kell hazajonnie, este 10 elott is megdughatják szoval tokmindegy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! Eddig csak 8 óráig engedtem el, amivel õ persze nagyon nem ért egyet. Ha valahova elmegy, akkor utána mindig vitatkozunk, pedig általában idõben haza is jön. A baráti társaságában szinte õ a legidõsebb, és neki kell hazajönni a legkorábban. Azt hiszem én is burokan nevelem, mert engem is így neveltek, de én nem is kívánkoztam eljárni. Õ viszont igen, és én ezen nem tudok túllépni, szerintem még nagyon korai. De ahogy mondtam a többieket elengedik 10-11 óráig, szóval azt hiszem, hogy változtatnom kell. Mit gondoltok errõl?
Engem 15 évesen 11-ig engedett ki anyum, de soha nem értem haza idõben..Aztán átálltunk arra, hogy akkor megyek haza, amikor gondolom. Valamiért mindig hazaestem 11 elõtt..:D Én nem mondanék neki konkrét idõt, úgyis hazamegy, ha unja a dolgot.. 19/L
Max. 10 21/l
22:18 ne má milyen rendes szülõ :D
Szerintem a lányodnak is jobb lenne, ha az alkalomtól függõen közösen megegyeznétek valamiben, amit õ is nagyjából elfogadhatónak tart, és - amennyiben tudod, kikkel van! - Te is rugalmas lennél. Pl. ha 11-ig van elengedve, de jól érzi magát (és nem hallod a telefonban, hogy részeg lenne, vagy ilyesmi) akkor maradhat még egy kicsit (persze ha meg van oldva a hazamenetel). Vagy ha még tart a koncert, megvárhatja a végét, ilyenekre gondolok. Õ is szívesebben fog "engedelmeskedni", ha nem úgy állsz hozzá, hogy "márpedig én vagyok a szülõd, lesz.arom, hogy jól érzed magad, az van, amit én mondok"
8 óra
Szerintem sem idõpontfüggõ, hanem hogy kikkel megy, milyen helyre, van-e nála pénz, haza tud-e menni éjjel. Ha este 10-kor megpróbál egyedül hazamenni részegen a Keletin keresztül éjszakai busszal, az rosszabb, mint hajnali 6-kor, már józanul, barátaival együtt taxival. Csak hogy szélsõséges példát mondak. Szóval szerintem nem idõponthoz kell kötni, hanem az alapvetõ bizalom a fontos. Ha te nem élsz vissza a "hatalmaddal", és asszisztálsz ahhoz, hogy érezze jól magát, cserébe írjon sms-t néha, hogy mi van, mikor megy haza, akkor írni fog. De nem árt, ha ismered nagyjából a haverjait, nem mindegy, hogy milyen arcok.
19.22: Szabályosan szíven ütött a hozzászólásod.. Bocs, hogy ilyet mondok, de az ilyen embereknek nem szabadna, hogy gyermekük legyen. Sok erõt és sikert kívánok a mihamarabbi kitöréshez! Nem lehetetlen, anyu is lelépett 18 évesen. Lett hamar albérlet meg munkahely, mert rákényszerült, mondjuk akkor még más idõk voltak. De lényeg, hogy hajrá! 18 éves korodtól jogilag független leszel, szóval tipli onnan! Nem muszáj teljesen megszakítani a kapcsolatot, mert abba belepusztulhatnak, de már nem kell tudniuk, pontosan hol vagy!
(Nem 19.22 hanem 21, mindegy.)
Bp-en több szórakozóhelyen is üzemel ún. tinidiszkó. ezek du. 5-tõl este 10-ig tartanak, legalábbis 5-10 éve még így volt. én 17 éves koromig ide lettem elengedve, nagyon jól éreztem magam. ide elengedném, aztán utolsó busszal/metróval itthon legyen!
En is 15 eves vagyok, a szuleim neha szabjak meg, hogy mikor menjek haza. Alltalaba azt mondjak nekem, hogy maradjak addig amig van tarsasagom. Es mindig hazajovok, nem ulok sokat. De ha megszabod neki akkor lehet nem fog hazamenni, vagy megsertodik rad.. Lehet az elejen kicsit sokat ul, de hidd el meg lehet unni. A kovetkezo alkalommal mar nem fog olyan keson hazamenni mint az elso este.
Kedves utolsó! Örülök hogy így gondolkodsz :) Ezzel én is ugyanígy vagyok, hogy úgy érzem, felesleges elmennem is. Magyarul nekem nem kell azon görcsölnöm, hogy na most ekkorra meg akkorra haza kell érnem :D 18/F
engem 15évesen éjfélig engedtek el, de oránként hivott anya hogy minden rendben van e és ha éjfélre nem értem haza 2-3 hétig nem mehettem hétvégén bulizni. 20 L
Ma divat a fiataloknál az éjszakai bulizás. Én nem engedném el este 11 után. Ha késõbb kezdõdik a buli, akkor oda nem mehet el.
Max. 22:30-ig. És örülnék neki, ha elkísérnék hazáig. Szerintem ez barátok között természes dolog, hogy hazakísérik egymást.
15 évesen csak éjfélig mehettem el, de akkor is úgy hogy a baráti társasággal együtt jövünk haza.De ha a közelben volt buli mehettem egyedül is anya néha felhívott hogy minden rendben van-e...
Éjfélig. Tök mindegy hogy 10kor megy haza vagy 2 órával késõbb... hagy szórakozzon.
Adj neki pénzt az ilyen diszkókban nagyon drága a pia
Én nem értek hozzá, csak mint kívûl álló. Szóval engem addig engedtek el ameddig akartam lenni. Ha azt mondtam 3 nap múlva jövök, akkor akkor jöttem. Anyámék mindig megkérdezték h pénz vane nálam, és ezzel le van tudva. Nem is éltem vissza a helyzettel sose, nem is túl sûrûn járok el. Úgyhogy ezt inkább családja válogatja az emberfiának/lányának h meddig engedi el. 19/F
Szia! 22 éves lány vagyok, engem, mikor 15 voltam, csak hétvégén engedtek el, péntek-szombat este, 11-éjfélig, hétköznap tanulás. Ez a kompromisszum eleinte jól mûködött, de persze telhetetlen voltam, és mindig tovább akartam maradni.. Anyukám félt, h ha nem enged el tovább, akkor önállósítom magam, vagy úgy járunk mi is, mint az ismerõsei gyereke, aki egy idõ után elkezdett mindenfélét kamuzni a szülõknek, hogy mehessen. Szóval, inkább elengedett 3-ig, 4-ig, vagy amíg akartam, amíg a többiek is voltak, késõbb meg már szinte bármikor mehettem. De cserébe mindig tudta, pontosan hol vagyok és kikkel. És gyakran el is jött értünk kocsival a buli végére. Szerintem ez jó megoldás volt így, de azért próbáld a lányoddal megbeszélni, hogy az igazán hosszú bulikkal még várhat 1-2 évet.:)
A jó kislány 10-kor már ágyban van... hogy éjfélre hazaérjen. 15 évesen én még nem nagyon mentem bulizni, de amíg nem voltam biztos abban, hogy éjszakaival hazatalálok, addig mindig utolsó metróval mentem aztán szépen fokozatosan egyre késõbbi éjszakai. Most 18 évesen már akkor jövök haza, amikor akarok csak mielõtt elmegyek mondjam meg, hogy mikorra várjanak, ha balhé van akkor meg telefonáljak.
Én is 15 éves lány vagyok, anyu nem mondja meg h mikorra jöjjek haza, de csak a falubeli discoba járok el, vagy pedig haverokkal vagyok hétköznaponként. Hétköznap álltalában 2re itthon vagyok, ritkán elõfordul, hogy nem. Hétvégén meg akár 5-6is, hangulattól függ. Mikor messzebbre megyünk discoba (ez ritka, a nyáron 3× fordult elõ) Akkor csak is reggel, mert ugy van busz. Szerintem ne szabd meg neki, hogy mikorra érjen haza, hagy bulizza ki magát, hisz mindjárt suli. Ennyit megérdemel.
Én mikor ennyi idõs voltam elõször 10-ig mehettem. Miután anyu megbizonyosodott róla hogy a barátaim megbízhatóak és esetleg beszélt a szülõkkel is és tudta hogy hol keressen ha baj van, akkor ott is aludhattam. De én házibulizni jártam ilyenkorban. 24/L
Engem 15 évesen max. 8ig engedtek el, de akkor is csak ide a környékre vagy a fõtérre (ami gyalog is fél órára van tõlünk), sosem engedtek el discoba meg ilyen helyekre, de nem is bánom, szerintem nem maradtam ki semmibõl. 19/L
Szerintem még nem kellene elengedned, maximum hetente este 10-ig 11-ig, aztán ha folyamatosan betartja az idõpontokat, akkor egy megbízható és idõsebb barátnõvel engedném el. Amúgy meg olyan 17 éves korában ráér elkezdeni az éjszakázást.

Elengedjem a 15 éves lányomat a barátjával Egerbe?

A lányom és a barátja(17 éves) kitalálták hogy elmennek Egerbe Plázázni és Moziba. Szerintetek elengedjem?

Legjobb válasz: Persze, miért ne mehetne?

Persze, miért ne mehetne?
Hát mért ne? Hagy érezze jól magát.
Szerintem is!
Jézusom még ezt is meg akarod neki tiltani? Nem 3 éves már.
engedd csak ottalvast ne engedd
Én azt hittem mikor elolvastam a címet, hogy ilyen ottalvásra vagy valami. Na arra nem! De, hogy plázázzanak meg mozizzanak igen, akkor meg pláne ha a szülõk viszik õket!
Ha a lányod is elakar menni a fiúval akkor szerintem semmi akadálya !
Azért egy 15 éves lány, nem olyan "nagy" én megértem az anyuka aggodalmát, ráadásul a fiú sem felnõtt (mondjuk 15 éves lány mellé nem is kell felnõtt férfi, de na) Ha a fiú szülei vinnék fel akkor inkább elengedném, de ha busszal megy is lehet róla szó, ha ismerem a fiút és megbízható, illetve ha egy elõre megbeszélt idõpontban hazajönnek
Én engedném ugyanis jobb ha magától v a barátjaival önállósodik minthogy velem tegye. 18/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Mi a véleményed arról ha 14-15 éves lány egy baráti társaságban van vagy barátkozik 22-23 éves fiúkkal?

Egyik haverom barátnője úgy 15 év körüli és neki van egy barátnője aki 14 éves. Haverom egyik legrégebbi barátja 23 éves és jóba van velük, nem csak a haverommal de a 2 lánnyal is. 14-15 éves lányok haverkodnak 23 éves fiúkkal vagy még idősebbekkel, a discoba(ami egyébként egy falusi kis disco) láttam 24-25 éveseket is és egyik lány haverommal(22) táncolt ,ölelgette, bár sztem barátilag

Legjobb válasz: Az újrainduló Maúnikasóhoz kerestek témát?

Az újrainduló Maúnikasóhoz kerestek témát?
15 éves húgom a bátyám haverjaival (24 évesek) haverkodik, puszilkodik. szerintem sok amit õ csinál, és nem csak én gondolom így. de ne foglalkozz vele, nem a te dolgod, én sem avatkozom bele a tesóm ügyeibe, max néha megkérdezem, hogy nem tartják-e kis szarosnak ott a menõ társaságában. de ezek szerint nem.:D 17/L
montihun : Hogyhogy újrainduló? Mert már nincsen? Megszûnt? Akkor mit néz manapság a proli?
gondolom az agyamenteket vagy mi a rák a neve
Érdekes... A kislányok mindig is az idõsebb srácokra hajtottak. A korkuk beliek szerintük "nem elég érettek", nem mint ha egy tízenéves kislány az lenne.

Mit tegyek, hogy elfogadják a barátom? 5 év van köztünk, apukámék ismerik, 15 vagyok (Lány) a barátom 20 és tiltanak. Miért? Ismerik is. Volt 21 éves barátom is. Engedték nem szóltak semmit. Mért van? :S

Legjobb válasz: hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...

hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...
Kicsit értsd meg az õ szituációjukat is. Hagyjál idõt nekik, ha látják, hogy nem csak arra kellesz neki és nem egy futó kis dolog lesz akkor meg fognak vele békélni. Féltenek ennyi. 28/F
A kérdező hozzászólása: fél évig jártam a 21 éves pasimmal és azért szakitottunk mert a haverja hajtott rám és összevesztünk és vége lett. És a fiútól tiltanak, de nem értik, meg hogy õ más most.. Tök komolyam gondolja. Apukám elé is állt, hogy becsül szeret ded nem érti a 20 éves pasim, hogy miért tiltanak.. Megmondta apukámnak, nem arra kellek neki és megnyugodhat, de apukám nem is figyel rá.. Anyukám 14 éves volt apukám 21 mikor összejöttek!! Azóta együtt vannak. Anyukámnak õ az elsõ pasija!
Igen, minden 15 éves azt gondolja, hogy ez most más, ez most komoly, aztán meg koppannak egy nagyot. Lehet nem jól tudom, de ez nem esik bele a pedofília hatáskörébe?
Nem jól tudod, 14 éves kor után már járhatnak. Ha mondjuk 13 lenne, az lenne már más tészta.
anyum 15 volt mikor járni kezdett elsõ barátjával, a 22 éves apummal. :D Na és? Figyelj, az azért durvább, ebbõl simán lehet még életre szóló kapcsolat... Vagy csak hosszú. Szerintem apucinak megkéne mondani, hogy mindenki saját magából indul ki...

15 éves lány vagyok, barátom szintén.8 hónapja vagyunk együtt le akarunk feküdni egymással, de el kell mondanom anyának, mert nem élvezném az együttlétet, ha attól kellene félnem hogyha baj van senkinek nem szólhatok. Hogyan tudnám felhozni a témát?

Legjobb válasz: ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)

ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)
ha jó kapcsolatban vagytok, valszeg simán fiog menni. télleg csakúgy hozd fel a témát, h anya, tudo, van az xy és úgyérzem h eléggé szeretem õt ahhoz h vele veszítsem el a szüzességem. és kérdezd meg h mitszólna ehhez? ez azért jó módszer h megkérdezed tõle, mert így nemérzi magát "letámadva" anyukád, falhoz állítva, h te márpedig megakarod tenni, hanem aztérzi h õtis bevonod, ez jólfog neki esni, és másképp is fog hozzáállni.
"kishugyosok" xDD haggyadmár..ne érdekeljenek az ilyenek . -.- Sztem, midnenképp mondd el neki, hogyha télleg készen állsz erre az egészre. Biztos vannak olyan pillanatok, hogy leültük ketten beszélgetni, vagy ha nem akk menj oda hozzá, beszélgessetek, és akk vezesd rá a témára, hogy szeretnél lefeküdni a barátoddal, és h mindenképp szeretnéd ezt neki elmondani, mert nem szeretnél elõtte titkólózni, meg h ugye irtad h rendes vagy, és nem kaphat meg akárki, és h õt igazán szereted, és felkészültél erre.. Sztem simán megfogja érteni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Elég jó kapcsolatban vagyunk anyával és éppen ezért nem akarom úgy hogy ne tudjon róla.Majd próbálkozok :)
A kérdező hozzászólása: Érett gondolkodásúak vagyunk, és hosszú távra tervezünk.Ha 2 ember szereti egymást és komoly a kapcsolatuk, érezhetik úgy hogy eljött az idõ, akkor meg miért ne??csak édesanyám bizalmát szeretném megtartani..arról nem tehetek hogy erre irígy vagy mivel lehet te nem ápoltál jó kapcsolatot a tieddel..de ez a te bajod
A kérdező hozzászólása: + elmondanám hogy én nem az a könnyûvérû nõcske vagyok akit bárki megkaphat azonnal.! Nem járok bulikba, semmiféle káros szenvedélyem nincsen, egy erõs suliba járok, jól tanulok..szóval...normális vagyok 100%-ig, és komolyak a szándékaim.
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, hogy igazad lesz és sikerül :)

Én 15 éves lány vagyok . A barátom 18 éves és már majdnem fél éve, hogy együttvagyunk . Én már szeretnék vele lefeküdni, amire már adtam jelzéseket is de ő nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...

A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...
mondjuk konkrétan mond meg neki. nem gondolatolvasó [email protected]
Beszéld meg vele, vagy több jelzést adj neki.
Okos barátod van. Látja, hogy még nem vagy érett a szexre, ezért nem erõlteti, nõj fej agyilag is és, akkor lesz szex.
17/f élõdtem írónak igaza van de nagyon nem kell 18 nak lened de 17 nem ártana

Szerintetek a mai világban baj az ha egy 15 éves lány ott alszik a barátjánál vagy a barátja alszik ott nála úgy hogy a szülei is tudnak róla?

Legjobb válasz: Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L

Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L
Elõzõ válaszolóval értek egyet. Semmi nem változott azóta... Én is 15 évesen aludtam együtt a barátommal, de nem kezdtük egybõl orrba-szájba a [email protected]ást... persze csak úgy mentem bele, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék (igen, arra vágytam, nem pedig csak egy kalandra) lassan két éve már, hogy együtt vagyunk.
A mai fiatalokkal van baj, ha a szüleik egybõl dugásra asszociálnak. Vajon miért? Talán 30-40 évvel ezelõtt más világ volt? Hát persze...
Ha raksz a fiúra egy ilyen erényövet, akkor nem olyan nagy gond. http://pic.lol.hu/lolhu_13d155ff.jpg
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:25! Te szerencsétlen, mond már meg hogy a kérdésbõl vajon kiderül e az hogy a kérdezõ hány éves? Mielõtt elkezdesz beszélni próbálj meg gondolkozni is egy kicsit.
Igen, korai.
Nhééézd akis ribancot!!
szerintem korai. 23N
Nekem osztálytársam(13 éves) szokott aludni a barátjánál, és a barátja is nála..ez nem korai?A fiú 15 éves.
utolsó, az nem normális dolog, 13 évesen mi a francot pasiznak a kislányok, nem is értem, a 15 is korai nem hogy a 13...beteg ez a korosztály(tisztelet a kivételnek"
Szerintem egyatalán nem feltétlen korai. Ha a szülõk tudnak róla, akkor miért ne? Áruljátok el nekem, hogy mi ebben a gond? Szexelni bárhol lehet és bármikor! Örüljenek neki a szülõk, hogy tudnak a dologról. Ez a véleményem. Persze lehet, hogy ha majd lesz egy 15éves lányom, akkor majd másképp fogok errõl vélekedni. 25F
Árulja már el nekem valaki, hogy mi olyan ördögtõl való az együtt alvásban?! Nálunk tényleg nem volt semmi, csak éjszakáig beszélgetés, és alvás egymáshoz bújva. Semmi olyan, amit késõbb szégyellnem kéne....
Én annyit mondok hogy: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. : )
korai, 15 évesen még a "komoly kapcsolat" is korai, nem is értem a szülõk miért engednek meg mindent, 15 éves még egy éretlen gyerek, hiába állítják az ellenkezõjét magukról, és hiába jön valaki azzal, hogy a mai világban normális, mert egyátalán nem az , hogy 13-15 évesek szexszelnek, együtt alszanak
17:54-gyel és 55-tel értek egyet! Nem tartom korainak, ha szeretik egymást.Amúgy, volt, hogy a barátomnál aludtam, amikor 16 voltam.Nem feküdtünk le..(mondjuk más azért volt) Mégis, szerintem a szüleim tudták, hogy meglehet bennem bízni.Nem vagyok egy eszetlen lány, hogy ha le is feküdnénk, ne védekezzünk. 16/L
háát ha nem b*sztok akkor nem .. de végülis nem hiszem , hoyg sakkozni mész át hozzá :DDDDD
nem korai. Ha szeretitek egymást, a szülõk is engedik akkor mégis mire kellene várni? Egészségedre :)
jó nagy ribanc!!! az biztos. korai!!!
15 korai.17-18 már okés :)

Miért? 15 éves lány vagyok. Még nem volt soha barátom, pedig a nővéremnek (16) és a barátnőmnek (15) már volt.

De csókolóztam már egyszer amikor még csak 14 voltam. Most pedig annyira vágyok egy fiúra akit szerethetek, akit megérinthetek, annyira vágyok a szeretetre. De nagyon rossz érzés, mert csak várok és várok. És mások szerint szép vagyok, de mégsem jön össze soha. Szeretnék csókolózni azzal a fiúval akit szeretek. Normális ez, hogy ennyire vágyok egy dologra? Nem vagyok ehhez túl fiatal?

Legjobb válasz: en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..

en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..
Nem en egyaltalan nem gondolom, hogy az lennel. Egy 32-33 eves nö mar sokkal jobban tudja ezeket.De mi lesz kesöbb, mert en sose a mara gondolok
Késõbb bármi megtörténhet, de én még mindíg azt mondom, hogy 17-18 évesen sem késõ fiúzni és az sem ciki vagy égõ ha esetleg akkor még szûz valaki. Sõt......
Énis igy vagyok. sztem nem vagy már fiatal.:)
A türelem barátot terem.Most komolyan ha az én lányom lennél nem is volna egy darabig még.Szerintem nagyon rá értek még. Ja tudom, hogy le leszek pontozva de nem érdekel nem vagyok öreg ahogy ti mondanátok és begyöpösödött 33 éves vagyok és lányom is van igaz még kicsi de ilyen idõs korba inkább a tanulással kéne foglalkozni nem a fiúkkal.Arra lesz elég idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egyébként a tanulmányi átlagom 4, 4.:D De az igaz, hogy még ráérek:) kösz a tanácsokat!
Sztem nem érsz rá azért annyira!ÚGY utálom amikor a szülök ilyet irnak hogy ráérsz még mert még tanulni kell!És ö szerinted nem volt gyerek ö nem csinált ilyeneket szerinted ök ilyenkor reggeltõl estig a könyveket bámulták!EGY NAGY SZART!nem kell nekik elhinni!
Minek mondjátok el a barátaitoknak? Azért néznek bután, mert semmi közük hozzá.
R*banc vagy! Ügy lezárva!
Miért mondjátok el a barátaitoknak?:D
nem túlzás, hogy megmossátok, fontos a tisztálkodás, hogy nehogy elkapjatok valamit.
A kérdező hozzászólása: Az eddigi válaszólknak: Azért az szomorú, hogy évente alig 3 hetet vagyok Magyarországon, mégis tudok olvasni. Ti meg nem! Nagyon szégyen!
A kérdező hozzászólása: Nem értitek a kérdést! Nem vagyok magyar, nem tudok fogalmazni. Mi a barátainkkal megbeszéljük ki, mit csinál. Inkább, mit anyukáinkat kérdezzük. A kérdés pedig a tisztálkodásra vonatkozott!
És most nekünk is elmondod és nem túlzás ha hülyének nézünk.Mi a kérdés?
Ne mondd el senkinek, ez csak rátok tartozik. Ha neked beszámolna valaki a szexuális életérõl csak úgy, szerintem te is hülyén néznél rá...
ilyen intim dolog csak rád és a párodra tartozik ezért másnak semmi köze nincs hozzá és szerintem nem is nagyon érdekli õket. ilyeneket nem szokás barátoknak mesélni..
Sir Sarcasm-nak igaza van, semmi közük hozzá, ezért néznek hülyének..
de hülyék vagytok!
itt is hülyének néznek te
Mármint elmondani nekik? Igen, az. A többit már döntsétek el magatoknak.
de ne te legyél felháborodva, tényleg nem egyértelmû, hogy mire is vagy kíváncsi. de ha nem magyar vagy, akkor milyen nemzetiségû?:)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!