Találatok a következő kifejezésre: 15 én voltam (75 db)

Július 15. én voltam uh-n, azt mondták 16 mm-es tüszöm van, 15-16-17. -én végig aktivak voltunk, érdemes lenne majd tesztelni és ha igen mikor?

együttlét után 2-3 napra elkezdett az alhasam és derekam fájdogálni,nem egész nap,nem szédülök nem fáj a mellem,hányinger id?nként.méhnyálkahártya vizszer?,eddig kevés fehér ragadós.mára nyomás érzés a jobb petefészekbe ,és derékba

Legjobb válasz: Szia. Ha terhességi tesztre gondolsz, akkor még a jövõ hét végéig szerintem várnod kéne. Ha 15 körül volt peteérésed, akkor 29-én jár le a két hét, addig pedig felesleges tesztelni szerintem. Persze, 10-es teszttel próbálkozhatsz elõbb is, max. több tesztet lõsz el. :) Sok sikert! :)

Szia. Ha terhességi tesztre gondolsz, akkor még a jövõ hét végéig szerintem várnod kéne. Ha 15 körül volt peteérésed, akkor 29-én jár le a két hét, addig pedig felesleges tesztelni szerintem. Persze, 10-es teszttel próbálkozhatsz elõbb is, max. több tesztet lõsz el. :) Sok sikert! :)

Ha 2. -án múlt el a mensim 13. án és 15. -én voltam egyűtt a párommal mennyi esélyem volt arra hogy teherbeestem?

27-30 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: 21.-én erõs barna folyásom volt és rá való nap megint együtt voltunk azóta nem

A kérdező hozzászólása: 21.-én erõs barna folyásom volt és rá való nap megint együtt voltunk azóta nem

Ha 14-én volt peteérés és mi 12-én és 15-én voltunk együtt akkor ebből lehet baba? 14-től bő tojásfehérje folyás.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet baba,pont jokor voltatok egyutt,remeljuk osszetalalkoztak,es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)

Persze hogy lehet baba, pont jokor voltatok egyutt, remeljuk osszetalalkoztak, es megtortenik a beagyazodas . Ugy veszem ki hogy szeretnetek. Szurkolok.:)
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk és remélem hogy sikerült köszönöm
Minden feltétel nélkül leketsz. És pont peteéréskor. Gratulálok szerintem egy szép pozitiv lesz. Majd írd meg a teszt eredményép.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tesztig még várni kell jövöhétig de megirom

15. -én voltunk együtt, megszakításos módszerrel védekeztünk. Keddre vártam de semmi. Csütörtökön beágyazódás jeleit észleltem. Azóta csak néha szurkál.24. -én teszteltem negatívat. Túl korai volt, és lehet hogy terhes vagyok? Mikor teszteljek újra?

Legjobb válasz: Bárcsak én is igy járnék!Szerintem túl korán teszteltél és még nem termelõdött elég HCG.Próbáld meg pár nap múlva!Szoritok neked!Remélem + teszted lesz!

Bárcsak én is igy járnék!Szerintem túl korán teszteltél és még nem termelõdött elég HCG.Próbáld meg pár nap múlva!Szoritok neked!Remélem + teszted lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!! Szurkolok neked, és mindenkinek! Csak kitartás és nyugatom!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és megcsináltam most a tesztet :) De sajnos negatív lett :( Vajon ez még korai volt? és csak azért lett negatív?vagy tényleg nem vagyok terhes?
Szia! Végülis mi lett az eredmény? Remélem +! :)

Valahogyan nincs fehér folyásom. Lehet terhes vagyok? Agusytus 1 utolsó mensis.15 én voltunk utoljára együtt. Aztán volt krémszerü egy pici és azóta semmi. Ez ehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön addig lehetséges a baba:) A nem várt napján csinálj tesztet és majd megtudod. Mindenkinek más a "folyása", más idõközönként, ezért ebbõl nehéz kiindulni. Bár kell 10-12 nap mire megtörténik az esetleges terhesség

Amíg meg nem jön addig lehetséges a baba:) A nem várt napján csinálj tesztet és majd megtudod. Mindenkinek más a "folyása", más idõközönként, ezért ebbõl nehéz kiindulni. Bár kell 10-12 nap mire megtörténik az esetleges terhesség
Igen
Nagyon nagy a teherbeesés valószínûsége, legfõképp azért mert pont az ovuláció környékén voltatok együtt, semmit nem számít, hogy mennyi folyt ki, egyetlen egynek kell odaérni és az biztos odaért csak az a kérdés, hogy az aktus idején volt e peteérésed....
igen
azt azért jó ha tudod, hogy a legtöbb sperma mindig kifolyik. Elég hogy egy sejt célba érjen. Ti pedig szépen középidöre igazítottátok az eseményt, a legtermékenyebb idõszakra. Legalább esemény utániért elmehettél volna. Mindenképp tesztelj ha késik a havid. De ha megjön, akkor is érdemes.

11.15-én voltunk együtt a párommal, csinálhatok már tesztet?

olyan érdekeset érzek a petefészkem környékén,olyan,melegséget egy kis enyhe fájdalommal!

Legjobb válasz: Fölösleges. Ha baba is van a dologban akkor is még csak most ágyazódik be. Még annyira kevés lenne a hcg a szervezetedben hogy úgysem mutatná ki.

Fölösleges. Ha baba is van a dologban akkor is még csak most ágyazódik be. Még annyira kevés lenne a hcg a szervezetedben hogy úgysem mutatná ki.
Szia! Szerintem is felesleges. Legkorábban jövõhét hétvégén érdemes elõsszõr tesztelned. Még csak most ágyazódik be a bab ha egyáltalán van. Most csak elkeserednél egy túl korán csinált teszt miatt ha negatív lenne.

Menst. Kesik 7 napja, 31-33 nap vagyok! Feb.15. -en voltunk együtt utoljara, es feb.5 az elsö menstruacios napom! Nem tudom kiszamolni pontosan mikor van peter. , annyira valtozo! Szeretnem tudni mas velemyenyet is! Mennyi eselyem lehet terhessegre?

Feb.28-tehessegi teszt nega lett!Holnap fogok ujat csinalni!de nagyon erdekel mit mond erre mas!

Legjobb válasz: Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)

Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)
Szia, nekem febr.3. volt az utolsó mensesem, és a legtermékenyebb napom a 17-e volt, most 5+4vagyok. Én is 28-án teszteltem elõször, késõ este, de mintha már halványan láttam volna a második csíkot. Aztán a kimaradt után 3 nappal már bizosan mutatkozott a két csík. Már voltam uh-on és 13 mm-es petezsákom van, szerencsére méhen belül. Szorítok! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A tesztem nega lett, köszönöm szepen a valaszokat! Nalunk most nem jokor jött volna a baba, mert külföldön tanulok most! Nekem ez most szerencsesebb!

Okt.15-én voltam Uh-n, láttak egy 9.3*2.4mm-es petezsákot. Tegnap visszahívtak, hogy megnézik, de nyomtalanul eltünt. Most már semmi remény?

Az orvosom szerint 7-8 hetesnek kellene lennem.A tesztek pozitívak,se görcs,se vérzés,mellfeszülés,derékfájdogálás megvan.

Legjobb válasz: Néha elõfordul hogy felszívódik.

Néha elõfordul hogy felszívódik.
Sajnos én is ugy gondolom hogy felszivodot.
Sajnálom. Nekem a 12 hetes genetiaki uh-n derült ki, hogy nincs bent senki. Valószínû, hogy nem volt egészséges, és tudom, hogy most még nagyon nehéz. Akkor én is majnem belehaltam a fájdalomba. De egy két hónap és újra próbálkozni KELL!!!!!! Fel a fejjel, jól sírd ki magad, aztán jöhet az igazi! Az enyém már itt van és most alszik, ma 10 hetes. 2007 szeptemberében vetéltem el, és decemberben már babás voltam. Nagyon szurkolok Neked, Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Nem adom fel, fiatal vagyok. Beletörõdtem már, csak most olyan mintha 1 idõzített bombán ülnék, mert a véreredmény hétfõn lesz meg.

Ha az ovuteszt 15-én volt pozi 16-án nega és 15 és 17- én voltunk együtt az jó? Vagy jobb lett volna, ha 15-16 lettünk volna?

Köszi a válasz!

Legjobb válasz: Jaj, ne görcsöljetek már rá ennyire!! Nincs rosszabb a tervszerû szexnél. Komolyan, így akarod, hogy megfoganjon a babátok? Én mindig is rosszul voltam az olyan szextõl, mikor KELLETT csinálni, mert peteérésem volt. 1 év után belefáradtam, feladtam, rá 1 hónapra megfogantam. Amúgy nekem a dokim 2 év sikertelenség után mondta, hogy akkor lehet menni vizsgálatokra, onnantól számít meddõnek a pár. Gondolom 30-35 év felett ez a várakozási idõ kevesebb.

Jaj, ne görcsöljetek már rá ennyire!! Nincs rosszabb a tervszerû szexnél. Komolyan, így akarod, hogy megfoganjon a babátok? Én mindig is rosszul voltam az olyan szextõl, mikor KELLETT csinálni, mert peteérésem volt. 1 év után belefáradtam, feladtam, rá 1 hónapra megfogantam. Amúgy nekem a dokim 2 év sikertelenség után mondta, hogy akkor lehet menni vizsgálatokra, onnantól számít meddõnek a pár. Gondolom 30-35 év felett ez a várakozási idõ kevesebb.
Ne görcsölj ennyire, az nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azért a válaszokat! Próbálok nem rá görcsölni (igen, annyira nem sikeres) Az elözõ is 1, 5 év után jött (de sajnos ment is... :()azóta tudok csak "ennyie" nem görcsölni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!