Találatok a következő kifejezésre: 15éves vagyok, szeretném (8 db)

Miből lehet tudni, hogy tetszem neki? Vagy hogy "többet" is szeretne? És hogy lehet meghódítani egy fiút? Milyen "praktikákkal", vagy tettekkel? A srác 17lesz, én pedig 15éves vagyok.

LÉGYSZI SEGITSETEK!NAGYON BEJÖN,és már megérdemelnék egy kis boldogságot...(nem egoizmusból mondom:)köszi...puszi

Legjobb válasz: tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

15éves vagyok, és szeretném visszaszerezni a nálam 17évvel idősebb szerelmemet. Mit és hogyan tegyek?

Legjobb válasz: Mivel kiskorú vagy sehogy! Ha 18 éves lennél jól van akkor még asztmondanám hogy ess neki de te még kiskorú vagy õ meg már felnõtt ember.Anyukád sem õrülne ennek a kapcsolatnak és neki is éretebb nõ kell. Foglalkozz inkább a korodbeli fiúkkal.

Mivel kiskorú vagy sehogy! Ha 18 éves lennél jól van akkor még asztmondanám hogy ess neki de te még kiskorú vagy õ meg már felnõtt ember.Anyukád sem õrülne ennek a kapcsolatnak és neki is éretebb nõ kell. Foglalkozz inkább a korodbeli fiúkkal.
Azta... szerintem keress magadnak korodbelit. Szerintem rájött, hogy nem passzoltok korban, gondolkodásban stb stb. Felejtsd el!
Jól sejtem h az a pasi 32 éves??? Szerintem ne nagyon akard õt visszaszerezni mert le is csukhatják mert még nem vagy 18 éves!!!! Inkább Próbáld meg elfelejteni!!!!És majd idõvel jobb lesz!!!
A kérdező hozzászólása: hát mindenkinek köszönöm, de kibékültünk...most minden a régi és én olyan boldog vagyok!
A kérdező hozzászólása: na igen...vége...és most még boldogabb vagyok!!!!!!


Férfi vagy és vegetáriánus? Na ne bassz fel...
A kérdező hozzászólása: És kihagytam, hogy ÉRTELMES válaszokat köszönöm....
Nyár végére vegaként 1, 1.5 kg izmot saccolok maximum. Vega étrendhez nem értek sajnos.
Most vagy brutálisan sok növényi fehérjét viszel be, ami közel sem olyan tápértékû, mintha mondjuk csirkemellel tömnéd magad, vagy kénytelen leszel tejsavófehérjét venni. A ch bevitellel nem lehet gondod, rizst meg ilyeneket nyomsz úgyis gondolom. A 15-16-17% szép és jó, de nem tudjuk mennyi most, mert lehet 17 is (soha nem marad ennyi ha erre tömegelsz), és lehet 10 is.
5-10 éve?:OO Fáj, ha nem kívánod és félsz. Várj még...
Nem akarlak megbántani, vagy eltántorítani, de itt nagyon úgy néz ki, hogy a fiúnak csak ARRA kellessz. Elmesélem az én történetemet: Én 13 évesen ismertem meg a mostani barátomat. Azóta együtt vagyunk. Mindent együtt éltünk meg, ami a tinédzserkorban van. Tudtam, hogy az olyan korú fiúknak csak a szexen jár az eszük :D De én hiába szerettem õt, még nem voltam készen rá. De 17 évesen akkor azt mondtam magamban, hogy most testileg-lelkileg kész vagyok rá. Õ sohasem siettette, és eszébe sem jutott volna, hogy esetleg akaratom ellenére megtegye. Nagyon szerettem õt, most is nagyon szeretem. Akkor azon az este áthívott. Bementem a szobába, ahol gyertyák égtek, és az ágy körül rózsaszirmok voltak. Nagyon romantikus volt. Ott megtörtént az elsõ. Egyáltalán nem fájt, az elején csak egy kicsit feszített, de rögtön az elsõnél 2 orgazmusom is volt. Nagyon élveztem, mert tudtam a lelkem mélyén, hogy olyannal vagyok, akit szeretek, akiben megbízok, és aki vigyáz rám. Ezért nem is kellett, hogy izguljak :) Mindenesetre azt akarom mondani, hogy ha most szeret, akkor szeretni fog 2-3 év múlva is. Ha pedig emiatt elhagy, akkor csak ARRA kellettél neki, akkor meg sem érdemel téged. Csak olyannal veszítsd el, akiben megbízol, és akkor mindig örömmel fogsz rá gondolni. Ha te még nem akarod, akkor azt jelenti, hogy nem vagy rá felkészülve lelkileg, és ilyen fiatalon talán még testileg sem. Olyannal veszítsd el, akit szeretsz :)
ha emiatt elhagy, nem szeret és eddig hazudott neked
Szerintem ha nagyon szeretitek is egymást akkor is 15évesn még korai a fiú hány éves? Ja és ha tényleg szeretitek egymást tuti h nem hagy el ha meg mégis legalább tudod h nem is szeretett aniyra
Ha elhagy, legyél boldog. Legalább egy növénytõl megszabadulsz. Bocsánat, a növény értékes.
Ha csak azért nem fekszel le vele mert félsz tõle, hogy fáj... Akkor ne feküdj le vele. Még nem tart ott a kapcsolatotok. Nem szereted annyira amennyire egy szexuális életben szeretni kell a másikat. A másik az, hogy ha ilyen gondolataid vannak akkor állati éretlen vagy még hozzá.
A kérdező hozzászólása: :) :) mindenkinek koszii :)
ja és utánna hozzámentem
A kérdező hozzászólása: tegnap megtortent a dolog...es egyatalan nem fajt :) ) sot nagyon joo volt :)
nekem az elsõ nagyon fájt de még egy párszor az után is de nagyon sokszor probálkoztunk csak mire beteljesedett
már bocsi , ki nem szarja le a szülõket? :D õk is csinálták már.. nemfognak kinyírni.. nemkell parázni..ha meg mert sbeszélni rólaa velük akk tisztelni fognak h. elmered mondani és ne félj..ezen én is túlestempárszor :D (nem a kínlódáson, hanem a tettek mezejére léptünk barátnõmmel) nem ez volt az 1. alkalom vele. de szülõkkel meglehet beszélni hidd el.. de én a te helyedbe megvárnám h. 16 legyek mert a kissebb korú lányokkal szigorúbak a szülõk.. :) 18/F
én is majdnem ebben a helyzetben vagyok...én is félek hogy fájni fog de az a legkisebb baj...szeretem kívánom de nemmerem megtenni 15vagyok de sokan aztmondanák h túl fiatal én ettõl félek....meg h anyának nemmerem elmondani nemis akarom nagyon nemtudom:S Az én pasim aztmondja hogy várameddig csak akarom ami elég megnyugtató de akkor is:// bennem van a félsz a szülõkmiatt.
én Hanena-val értek eggyet .. ez nálunk is így van.. b.nõm 15 én 18 én sem sietettem neki soha és nem is fogom.. elötte már voltam mással.. és én szeretem és megvárom õt. de a lényeg.. az 1. mindíg fáj :D de kellemesen.. a 2.nál meg már mégjobb lesz :D
A kérdező hozzászólása: ne mindenki beszelhet meg ieneket az anyukajaval valakinek eleg szigoru anyja van
Kérdezd meg anyukádat!
Szerintem nem tûnik úgy, hogy csak arra kellenél:) Teljesen természetes, hogy szeretné veled azt is megtapasztani. De ha te úgy érzed, hogy nem vagy rá kész, akkor ne tedd. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, 2 évig voltunk együtt és nem feküdtem le vele. Õ egy idõ után már nagyon szerette volna, de engem mindig valami visszahúzott. Ma már tudom, hogy elég rossz emlék lett volna, ha vele teszem meg... De visszatérve rád szerintem gondold végig, hogy miért is félsz tõle pontosan. Attól, hogy esetleg fájni fog(ha eléggé felizgulsz és óvatosan csinálja, akkor nem okozhat nagy fájdalmat, de ha beszûkülsz akkor kellemetlen lehet) vagy a biztonság miatt aggódsz, vagy amiatt, hogy jó döntés e vele....
Hát ha szeret a barátod megtud várni. Akkor tedd amikor szeretnéd és kívánod. Hát nem az fáj hanem ameddig többször nem csináljátok nem vagy eléggé "kitágulva" csak az fáj. Én is 15 éves vagyok és akkor vesztettem el amikor akartam és amikor kívántam a barátomat;)
A kérdező hozzászólása: haat koszi, szerintem elegge szerethet mivel amikor osszevesztunk sirt is, de aztan kitudja...
A kérdező hozzászólása: hat boldog az nem leszek mert en anygon szeretem meg ha lehet hogy o nem
A kérdező hozzászólása: a fiu 17eves most lesz 18
A kérdező hozzászólása: hát nekem m8r mondtak olyant is hogy egyatalan nem faj, es nem szeretnem a pasimat megvartan mivan ha ez miatt elhagy ?
ha e miatt elhagy akkor egy fasz...es akkor semmi ertelme nem lenne annak hogy lefekudj vele

Ki szeretne ismerkedni? 15éves lány vagyok

Legjobb válasz: Én!:D 15f

Én!:D 15f
pont most gondolkodtam azon, hogy de jó lenne megismerkedni egy 15 éves lánnyal.
hova valósi vagy? :) 17/F
Nekem írhatsz, ha írsz magadról egy kis bemutatkozóz. :)
én nekem van kedvem 18/F
Hol laksz, hogy nézel ki ?
én, novemberben leszek 15
melyik megyében laksz? 15/f
Én. 32/f
nem itt :) 14l
leginkább sehol
Idõsek otthona, piac, orvosi rendelõk...
eropolis.hu
Esélyed nem sok van rá, de persze nem is lehetetlen. Van pár nõ, aki a fiatalabb/kisfiús pasikat szereti. Nézelõdj fõsulis klubokban!

19éves vagyok és teccik egy 15éves lány (és ő is szeretne járni velem) szerintetek működne, és hogy néznének rám mások? Korkülömbség?

Legjobb válasz: Helyesírást tekintve talán még le is pipál téged... Szerintem egy szinten vagytok. A korkülöNbséggel meg ne foglalkozz.

Helyesírást tekintve talán még le is pipál téged... Szerintem egy szinten vagytok. A korkülöNbséggel meg ne foglalkozz.
Simán belefér.
Szerintem 4 év korkülönbség pont jó.
Ez esetben vedd semmisnek a hozzászólásomat.
A kérdező hozzászólása: elnézést a hibákért csak az eggyik szülõm magyar és helyesirást nemnagyon tudom még de beszélni jól beszélek. köszönöm a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nyomtam egy fel pontozást köszönöm mégegyszer
A korral szerintem nincs semmi baj....
Mivel a kérdésedben ott van a " hogy néznének rám mások" nem! miért törõdsz másokkal? mivel másokkal törõdsz nem magaddal em fog mûködni, elõször próbálj meg saját életet élni ne másoktól függni!
Ó, ez még belefér! Szerintem 3-4 év simán, késõbb meg akár még több is.
A kérdező hozzászólása: az igaz hogy másokkal nem kell törõdni, de most nem õ fiatal hozzám? mert késõbb ha 17lenne én 21 úgy nem annyira rossz de igy a 15év nem fiatal a járáshoz? mert nagyon kedves hozzám és aranyos és a korához már felnõtt ésszel gondolkozik.
A kérdező hozzászólása: a kéz mindenkinek ment fel aki válaszolt nekem köszönöm
Szia!Akkor én most elmondom neked, hogy köztünk 9 év van, 7 éve vagyunk együtt, és mára van egy csodás kislányunk! Az a probléma, hogy félsz, hogy ki mit gondol rólatok, én azt mondom, hogy magasról....:) de persze, ezt neked kell eldöntened!Szia!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!