Találatok a következő kifejezésre: 15,5 éves vagyok és nagyon ki (1 db)

15, 5 éves srác vagyok és nagyon ki szeretném próbálni a smárolást a discoba egy csajjal? Mit csináljak?

nem vagyok az a lazulós, de nem is az a nagyon parázós

Legjobb válasz: Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.

Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.
Ha egyátalán valaki hive ennek a "kiprobálnám"smárolásnak.Ahoz megkell ismerkedned valakivel.Ha van valaki aki tetszik neked és ugy érzed te is neki, kérd fel lassuzni.Lassuzásnál, erösebb ölelgetés és csokold meg.Ne legyél rámenös és durva.Reméljük vissza csokol, és probálgathatod egy ideig.
Elõször is leszögezem, hogy nem vagyok híve a discobaN ismerkedésnek. De ha már ki szeretnéd próbálni, akkor elõször keress egy olyan csajt, aki bejön neked és kihívóan is táncol. Ezt nagytöbbségében több lány gyûrûjében fogod találni, tehát nem szívbajosoknak való móka. Utána kezdj el vele szemezni és próbálj meg hozzá közeledni. Ha ez megvan, húzás a táncparkett közepére, adott esetben, hogy kiszedd a többi csaj közül. Táncoljatok, majd próbálj meg közel táncolni hozzá. Elsõ alkalomnál jobb ha hagyod, hogy õ irányítsa a táncot, próbáld meg "felvenni a ritmust". Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. Ha a szimpátia kölcsönös, valószínûleg nem fog visszahúzódni. Arra figyelj, hogy hardtechno vagy minimal partykon ez nem fog bejönni. :) De gondolom 15 évesen nem ilyeneket hallgatsz... :P Arra is figyelj, hogy nem-e a bátyja a kidobó, rosszabb esetben akár a barátja. :D Ja és semmi tapi, mert az elriasztja õket. Maximum a nyakát simogasd. Sok szerencsét!
És akkor mindegyik hozzászólás kötelezõ lepontozni?
Na nekem is iyen volt az elsõ csók, hogy diszkóban odajött egy srác táncolni, tuc-tuc zenére rámnézett, és hirtelen lekapott... :S Életem elsõ csókja volt eddig a legrosszabb is, mert megijedtem, a srác meg még csókólni sem tudott rendesen, gondolom neki is az elsõ volt. Viszont a legjobb csókok mindig azzal voltak, akik iránt éreztem valamit. Legjobb pedig lassúzás közben történt meg, hosszas bújást követõen, meg amik utánna jöttek a randik, találkozások alatt. Várj inkább. Az a "nem szívbajosoknak való feladat, a csajt kiszedni a többi csaj közül" szöveg... Mekkorát röhögtem :D:D:D
Elsõ kommentelõ: Manapság discoban kevés lehetõség van lassúzásra. Az Arató Disco ideje lejárt, emberek... :D A másik meg a romantikus kommentelõnek: Ha szíveskedne tudomásul venni milyen manapság a mainstream elektonikus zene, rájönne hogy az ilyen zene minõsül a "leginkább romantikusnak". A lassúzás megmaradt az esküvõkre meg a felkapaszkodott senkik által "nemesnek vélt" Operabálra...:S KÖTELEZÕ LEPONTOZNI!!!
"Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. " Ennél romantikusabbat még nem is hallottam. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, és még el felejtettem oda irni hogy nem vágyom párkapcsolatra


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék összejönni egy fiúval, de nemtudom mit tegyek. Hogy sikerülhetne mégis? Többi lent!

Van egy 23 éves fiú, akivel kb másfél éve jóba voltunk és szerette volna ha alakult volna valami köztünk, de én akkor még féltem egy kapcsolattól, mert még nem volt barátom, és nemet mondtam neki. akkor meg is bántam. namost nyáron volt barátnője de szakítottak... én meg még mindig szeretem őt, és mondtam is neki hogy megbántam h nemet mondtam neki, úgyhogy úgy határoztunk hogy tovább ismerkedünk, ahol x éve abbahagytuk, de leszögezte, hogy nem akar most párkapcsolatot, és amikor facen beszélgetünk akkoris már majdhogynem közömbösen beszélget velem :( ... hogy kelthetném fel a figyelmét, vagy mit tegyek, hogy utaljak rá hogy nekem ő kell?? nagyon elbaltáztam, és bánom az egészet, de érzem h nekem ő kell!! 18/L

5

Lányok nektek egy jóképű erős testalkatú magas pasi jön be vagy inkább egy átlagos nem túl izmos 175-180 cm magas viszont vicces és jó fej + kedves?

kort ha lehet nem muszáj :)

14

Hogy keltsem fel a nekem tetsző fiúk figyelmét?

4

Ki hogy ismerkedik a nőkkel? Szerintem ez személyiség függő, illetve alkatfüggő.

Van aki nagyon magabiztos, jól tud nyomulni és nyomni valami sódert. De van aki, mint én inkább az adódó helyzetben beszélgetek és ismerkedem a nőkkel, illetve én azt szeretem a legjobban mikor a nő kifejezi az érdeklődését, illetve ha kikezd velem, mert ez a legkényelmesebb és valószínűleg kevésbé kap az ember kosarat.

8

Első randin miket kérdezzek a másik féltől, hogy ne tűnjek nyomulósnak? 17/L

még nem láttam a srácot élőben, és félek, hogy leblokkolok, ha kettesben leszünk. Mit tegyek a kínos csend elkerülése érdekében?

5

Hogyan kérdezzem meg "viccesen", hogy a lány jelenleg egyedülálló-e?

Tehát nem akarom, hogy ilyen puhatolózósan jöjjön le neki, mégis meg szeretném tudni :D
Valami trükkös kérdés esetleg?

Köszi :)

16

Mehet a csók ilyen esetben?

Ha utolsó találkozáskor csókkal váltunk el egymástól(ez volt az első csók),akkor következő találkozáskor csókkal indítsak!?

3

Társkereső oldalon választottam magamnak partnert. Megbeszéltünk egy randit. Amire nem számítottam, az illata az ölelése, minden rögtön első látásra bejött. Lehet szerelem első látásra, vagy csak a hormonok játszanak velem?

Még csók sem volt hiszen igazán nem tudtam hogyan viselkedjem.A partnerem nem volt tolakodó,így én irányítottam mindent.Most lesz a második randi .Bizonytalan vagyok.Meg endedhetem-e azt amit az érzésem diktál,vagy korai a csók?

7

Első randi mit csináljak amikor át adom a virágot és megfoghatom rögtön a kezét vagy honnan fogom tudni hogy mikor? Fiú vagyok lányok válaszát is várom.

És amikor elindultunk mikor vagy honnan fogom tudni hogy meg csókolhatom és a randi végén is honnan fogom tudni?Kérlek segítsetek nagyon Sűrgős.

11

Szerintetek a pöszeségem miatt nem tudok becsajozni?

Nem vagyok egy csúnya gyerek sőt egész jó képű vagyok. Viszont pösze vagyok.Valamiért minden csak lekoptat az utolsó pillanatokban. Nem tudom mi lehet az oka. Talán ez?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!