Találatok a következő kifejezésre: 15,5 éves vagyok és nagyon ki (1 db)

15, 5 éves srác vagyok és nagyon ki szeretném próbálni a smárolást a discoba egy csajjal? Mit csináljak?

nem vagyok az a lazulós, de nem is az a nagyon parázós

Legjobb válasz: Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.

Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.
Ha egyátalán valaki hive ennek a "kiprobálnám"smárolásnak.Ahoz megkell ismerkedned valakivel.Ha van valaki aki tetszik neked és ugy érzed te is neki, kérd fel lassuzni.Lassuzásnál, erösebb ölelgetés és csokold meg.Ne legyél rámenös és durva.Reméljük vissza csokol, és probálgathatod egy ideig.
Elõször is leszögezem, hogy nem vagyok híve a discobaN ismerkedésnek. De ha már ki szeretnéd próbálni, akkor elõször keress egy olyan csajt, aki bejön neked és kihívóan is táncol. Ezt nagytöbbségében több lány gyûrûjében fogod találni, tehát nem szívbajosoknak való móka. Utána kezdj el vele szemezni és próbálj meg hozzá közeledni. Ha ez megvan, húzás a táncparkett közepére, adott esetben, hogy kiszedd a többi csaj közül. Táncoljatok, majd próbálj meg közel táncolni hozzá. Elsõ alkalomnál jobb ha hagyod, hogy õ irányítsa a táncot, próbáld meg "felvenni a ritmust". Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. Ha a szimpátia kölcsönös, valószínûleg nem fog visszahúzódni. Arra figyelj, hogy hardtechno vagy minimal partykon ez nem fog bejönni. :) De gondolom 15 évesen nem ilyeneket hallgatsz... :P Arra is figyelj, hogy nem-e a bátyja a kidobó, rosszabb esetben akár a barátja. :D Ja és semmi tapi, mert az elriasztja õket. Maximum a nyakát simogasd. Sok szerencsét!
És akkor mindegyik hozzászólás kötelezõ lepontozni?
Na nekem is iyen volt az elsõ csók, hogy diszkóban odajött egy srác táncolni, tuc-tuc zenére rámnézett, és hirtelen lekapott... :S Életem elsõ csókja volt eddig a legrosszabb is, mert megijedtem, a srác meg még csókólni sem tudott rendesen, gondolom neki is az elsõ volt. Viszont a legjobb csókok mindig azzal voltak, akik iránt éreztem valamit. Legjobb pedig lassúzás közben történt meg, hosszas bújást követõen, meg amik utánna jöttek a randik, találkozások alatt. Várj inkább. Az a "nem szívbajosoknak való feladat, a csajt kiszedni a többi csaj közül" szöveg... Mekkorát röhögtem :D:D:D
Elsõ kommentelõ: Manapság discoban kevés lehetõség van lassúzásra. Az Arató Disco ideje lejárt, emberek... :D A másik meg a romantikus kommentelõnek: Ha szíveskedne tudomásul venni milyen manapság a mainstream elektonikus zene, rájönne hogy az ilyen zene minõsül a "leginkább romantikusnak". A lassúzás megmaradt az esküvõkre meg a felkapaszkodott senkik által "nemesnek vélt" Operabálra...:S KÖTELEZÕ LEPONTOZNI!!!
"Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. " Ennél romantikusabbat még nem is hallottam. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, és még el felejtettem oda irni hogy nem vágyom párkapcsolatra


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Értelmes nőknél bejön az ilyesmi?

Arra gondolok, hogy állítólag bármelyik férfi "ledumálhatja" bármelyik nő bugyiját, ha egyszerűen csak kimondja előtte, amit gondol, de mindezt úriemberként, és vicces formában.
Tehát, hogy pl. mondjuk egy irodában dolgozok, és egy munkatársnőmmel minden nap hülyülök kicsit ilyenekkel, hogy " tudod, jól áll neked, amikor jössz, de még jobban áll, amikor mész."
Tehát, nem azt mondom, hogy "tetszik a segged."
És az ilyenek állítólag ösztönös vonzódást kelt az értelmes nőkben is, mert bármit is mond erre az mindegy, a lényeg, hogy egyszerűen vonzódni kezd hozzám, mert ritka az olyan férfi, aki mer őszinte lenni, de nem bunkó stílusban, és ugyanakkor nem egy puhapcs, aki csak "ártatlanul" közelít felé.

20

Jövő hétvégén randim lesz végre. Csak most meg az a gondom, hogy már előre parázok attól, hogy hogy fog elsülni. Hogy tudnék lazább lenni a nagy napon? Jó ha saját magamat adom és lesz ami lesz?

Társadalmilag sem vagyunk egy szinten. Õ szellemi foglalkozású, főiskolát végzett, én betanított melós vagyok 8 általánossal.

26

Elmerjek olyannal menni bulizbi aki füvezik?

SOS

5

Intelligenciával nem lehet kitűnni a sok ember közül?

Elnézés a kivételtől!
A legtöbb lány mind már-már egyforma, azzal tűnnek ki, hogy pózolás a Facebookon, szexis kinézet, divatos öltözködés, trendi telefon, kierívóan öltözködés...

Már olyan megszokott látvány manapság.
Ezzel akarnak kitünni, de hogy fognak, ha már mind így néz ki szinte?
Úgy veszem észre a buta lányok a népszerűek, akik még érettségin is segítséggel mentek át.
Azzal nem lehet kitűnni, hogy az ember művelt, okos, sok mindenről tud, informált, és intelligens?

12

Lányok milyennek találjátok a kinézetét?

Lányok milyennek találjátok a kinézetét ennek a modellnek?

22

Szerintetek érdemes egy 21 éves srâccal kezdeni? 16/L

Kb. másfél hónapja egy buliba ismertem meg ezt a valakit.. hát, mondanom se kell, nem volt épp józan. Azt gondoltam nem fog emlékezni rám, így meg mondtam a nevemet, reggel mégis az várt, hogy bejelölt. Eleinte nem beszélgettünk, semmi kapcsolat nem volt köztünk. De aztán végülis kesobb néha-néha beszélgettünk, és most mar mindennaposak a beszélgetések. Sok mindent megtudtam róla, és elég rendesen próbálkozik is. Aranyos, meg teljesen egy hullámhosszon vagyunk, bármiröl el tudunk beszélgetni, mégis bizonytalan vagyok. A lányok tapadnak rá, de állitja, hogy nem érdekli, és a stílusa is nagyon a helyén van. Miért pont én kellenék neki?
Mit tegyek? . Rendes válaszokat szeretnék. Köszii.

12

Mi a megoldás ha a pasi nem kezdeményez?

Az új munkahelyemen van egy srác, aki tetszik. Szembe lévő üzletben dolgozik, tőlem kb. 5 méterre. Hetente kb. 1x-2x látom. Azt vettem észre, hogy ő is rám szokott pillantani. Mikor direkt nem nézek rá, akkor is látom a szemem sarkából hogy épp rám néz egy pillanatra. Csomószor szemeztünk. Már kb. 2 hete megy ez, de nem lép ő sem, én sem. Én néha annyira izgulok a helyzettől, hogy rá se merek nézni, nem hogy oda menjek hozzá beszélgetni... Õ a fiú, neki kéne kezdeményezni.
Visszafogott srácnak tűnik. Nem tudom mit csinálhatnék. Eddig mindig meg tudtam oldani, hogy felvegyem valakivel a kapcsolatot. De ebben a helyzetben nem tudom mi tévő legyek, hogy ne égjek be, milyen jelet küldhetnék neki, amiből biztatást kapna, hogy lépjen?

8

Szerintetek van okom parázni? Többi lent

kicsit kétségbe vagyok esve, ma beszéltem az unokatestvéremmel, aki bnője a lánynak, akivel találkoztam eddig kétszer és azt mondta, hogy nem úgy szűrte le a beszédjéből, mint aki akarna valami komolyabbat is. Legutóbb kedden voltunk együtt, szabaidőparkban beszélgettünk két órát, közben a városban is sétáltunk egyet, nagyon gyorsan eltelt az idő, majdnem elkéstem a buszt is haza.

Séta közben mesélte nekem a lány, hogy még a gimi elején egymás mellé ültek unokatesómmal, mert a bátyáik a legjobb barátok és gondolta ők is jó barátnők lesznek de a következő tanfolyamban már menekült tőle, eddig is úgy beszélt az unokatesómról, mint aki nem annyira bírja őt, de barátnők még mindig, csajok.. valójában rajta keresztül ismertem meg a lányt, nagyon jól elbeszélgetünk

szerintem is lehet, hogy nem akar többet, mert kedd óta legalább megkérdezhette volna (ha érdekelné), hogy elérted a buszt amire annyira siettél? Semmi, nem írt, jó... én se írtam neki meg nem is hívtam, de akkor is...

Nem tudom mi legyen, picit elbizonytalanodtam.

1

Véletlenül egyszerre két csajt hívtam el randizni egy helyre, egy időpontra, mit csináljak?

35

Mért van az, hogy egyik lánynak sem jövök be?

https://www.facebook.com/szabo.j.gergo
Ronda vagyok? meg hát semmi merszem nincs azóta mióta a barátnőmmel szakítottunk fél év után :/ és egyszerűen már nyár eleje óta nem merek egy csajhoz sem odamenni, vagy próbálkozni :/

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!