Találatok a következő kifejezésre: 15,5 éves vagyok és nagyon (7 db)

15 éves vagyok és 1 éve szerelmes egy fiuba.. Egy ideig nagyon joba voltunk sokat logtunk eggyűt eljártunk ide oda... Egyszer megfogdta a kezem... Jo 4-5 honapja leszarja .. Egyszerűen nem tom kiheverni és depresszios lettem mit tegyek?

Legjobb válasz: tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV

tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV
Szia! hát elõször is nagyon sajnálom..de fel a fejjel..ez a szitu nekem is ismerõs azzal a külömbséggel h az én exem fél év után hagyott ott szörnyû volt...de 3 hónap múlva nagyon jó barátságot kötöttem a párommal akivel össze is jöttünk és imádom ezerszer jobban mint az exem! Hidd el így lesz ez veled is...és a legjobb dolog ez ellen (legalábbis nállam) hogy sokat voltam a barátaimmal akik mindíg felvidítottak ha szomorú voltam...most pedig itt a nyár ..szünet...sok mindent lehet csinálni..l.irány a strand meg sok séta...:) HIDD EL MENNI FOG! (én is 15 vagyok) puszi
Teljesen rendben van, mindenkinél ekkora a különbség.
Természetes dolog, de 15 évesen ezt illene már tudni.
Hi Brian! Meg az összes többi IQ-bajnok! Elmentek ti mind a bús [email protected]ába! Ez a srác elõrebocsátotta, hogy értelmes válaszokat kér! Ez nem a humor topic! Menjetek és ott verjétek ki, oké?! A kérdésre pedig az én válaszom az, hogy szerintem semmi gond nincs vele, nem kell aggódni.
Ez egyéntõl függ! köznyelven van a húsfa.., és a vérfa... A húsf az nagy nem merev állapotban és 50-100%-os a merevedéskor a méretváltozás. a vérf-nál ez 100-500% is lehet. Neked a 3 barlangos test jobban összehúzodik, kevesebb vér van benne alapjáraton.
13 centivel azért ne akarj pornósztár lenni, de szerintem így elsõre minden rendben van. Nagy hidegben, még szinte invertálni is tud a bré, pedig nekem bár nincsen óriasi azért az átlagnál jó pár centivel nagyobb. És az elõttem szólónak is igaza van, van a húspénisz, ezeket szoktad látni a pornóban, ami kb nem izgalmi állapotában is akkora, mint izgalmiban, és van a vér, ami meg sokszorosára nõ. Amúgy ha akarsz magadnak tenni egy szivességet, keresel valami idõsebb férfi rokont, vagy közeli barátot, akikkel ezeket meg tudod beszélni.. a csicska kis haverjaid vetíteni és vihorászni fognak, amiatt frusztrált leszel és ha peched van, akkor amikor 13 centis kéne, hogy legyen marad majd 5 centis és magyarázkodhatsz a csajnak, hogy a tiéd azért puha, hogy neki ne fájjon.. tényleg keress valami rokont/barátot, akikkel ezeket meg tudod beszélni, ez nagyon nagyon fontos!
Mert VÉRFASZOD van.
Mert egy barlangos szervrõl van szó, szexuális izgalom során megtelik vérrel.. de ha efféle izgalomról szó sincs: mi szükség lenne, hogy nagy legyen?, és mitõl lenne nagy? Normális, nincs sem a mérete, sem a méretkülönbsége miatt félnivalód.
A kérdező hozzászólása: 2.kommentár iró én értelmes válaszokat kértem szal nemtom kinek 0 az iq ja ...
én is így vagyok vele, de nekem nagyobb. :D szoktam is rajta sokszor röhögni. :D fõleg amikor szánkózásból bejövünk, és kb, mint egy aszalt szilva. :D szerintem ez teljesen normális, úgy ahogy van. :D
15 éves vagy de az IQd 0...mitõl ez a nagy különbség? létszi
hugyozáshoz minek neked nagyobb? hogy menõzhess a férfi wc-ben?:DDDD
ÚRISTEN!!!!!! Jobb lett volna ha megnézel egy biosz könyvet, és nem itt teszed fel a kérdést. De szüleiddel is jobban jártál volna. Persze ha vannak.
Nyugi, 26 éves korig minden testrész növexik; jó esélyed van, hogy a hímvesszõd is növekedjen még 1-3 centit. Hello
Teljesen rendben vagy ne aggódj! Egyébként mint ahogy a férfiak különböznek méretben úgy a nõk is. Hiába van neked 25 cm-es, ha a nõ csak 15-öt képes befogadni fájdalom nélkül. Egyszerûen meg kell találni a megfelelõ partnert és kész, de ez nem olyan egyszerû.....
irigyellek, hogy ez a legnagyobb problemad az eletedben
A kérdező hozzászólása: xD köszi a válaszokat mindenkinek xD
Mivel 15 éves vagy és ha nem vagy dagi akkor ne aggodj mert még fog az nõni.Amugy nekem 21cm (Ha nem hiszitek, fényképet csatolok.), de ha hideg van akkor az nekem is vissza bujik az odubaés csak a feje jön ki, tehát így kb 1-2 cm lesz belõle. Üdv:Ákos

15, 5 éves srác vagyok és nagyon ki szeretném próbálni a smárolást a discoba egy csajjal? Mit csináljak?

nem vagyok az a lazulós, de nem is az a nagyon parázós

Legjobb válasz: Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.

Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.
Ha egyátalán valaki hive ennek a "kiprobálnám"smárolásnak.Ahoz megkell ismerkedned valakivel.Ha van valaki aki tetszik neked és ugy érzed te is neki, kérd fel lassuzni.Lassuzásnál, erösebb ölelgetés és csokold meg.Ne legyél rámenös és durva.Reméljük vissza csokol, és probálgathatod egy ideig.
Elõször is leszögezem, hogy nem vagyok híve a discobaN ismerkedésnek. De ha már ki szeretnéd próbálni, akkor elõször keress egy olyan csajt, aki bejön neked és kihívóan is táncol. Ezt nagytöbbségében több lány gyûrûjében fogod találni, tehát nem szívbajosoknak való móka. Utána kezdj el vele szemezni és próbálj meg hozzá közeledni. Ha ez megvan, húzás a táncparkett közepére, adott esetben, hogy kiszedd a többi csaj közül. Táncoljatok, majd próbálj meg közel táncolni hozzá. Elsõ alkalomnál jobb ha hagyod, hogy õ irányítsa a táncot, próbáld meg "felvenni a ritmust". Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. Ha a szimpátia kölcsönös, valószínûleg nem fog visszahúzódni. Arra figyelj, hogy hardtechno vagy minimal partykon ez nem fog bejönni. :) De gondolom 15 évesen nem ilyeneket hallgatsz... :P Arra is figyelj, hogy nem-e a bátyja a kidobó, rosszabb esetben akár a barátja. :D Ja és semmi tapi, mert az elriasztja õket. Maximum a nyakát simogasd. Sok szerencsét!
És akkor mindegyik hozzászólás kötelezõ lepontozni?
Na nekem is iyen volt az elsõ csók, hogy diszkóban odajött egy srác táncolni, tuc-tuc zenére rámnézett, és hirtelen lekapott... :S Életem elsõ csókja volt eddig a legrosszabb is, mert megijedtem, a srác meg még csókólni sem tudott rendesen, gondolom neki is az elsõ volt. Viszont a legjobb csókok mindig azzal voltak, akik iránt éreztem valamit. Legjobb pedig lassúzás közben történt meg, hosszas bújást követõen, meg amik utánna jöttek a randik, találkozások alatt. Várj inkább. Az a "nem szívbajosoknak való feladat, a csajt kiszedni a többi csaj közül" szöveg... Mekkorát röhögtem :D:D:D
Elsõ kommentelõ: Manapság discoban kevés lehetõség van lassúzásra. Az Arató Disco ideje lejárt, emberek... :D A másik meg a romantikus kommentelõnek: Ha szíveskedne tudomásul venni milyen manapság a mainstream elektonikus zene, rájönne hogy az ilyen zene minõsül a "leginkább romantikusnak". A lassúzás megmaradt az esküvõkre meg a felkapaszkodott senkik által "nemesnek vélt" Operabálra...:S KÖTELEZÕ LEPONTOZNI!!!
"Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. " Ennél romantikusabbat még nem is hallottam. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, és még el felejtettem oda irni hogy nem vágyom párkapcsolatra
168cm-het tökéletes az 52kg én barátnõm 160cm és 50kg és õ is nagyon csinos
A kérdező hozzászólása: sajnos én érzem magamon, hogy nem tökéletes. Nem a kg-mal van a baj, hanem azzal, hogy a hasam zavar. Rengeteg oldalt néztem végig, de mindegyik vagy felnõtt diétával van kiegészítve, vagy pedig úszógumi csökkentõ. Nagyon sürgös lenne, hogy jó formába hozzam magamat. :/
neki is van kis pocakja de engem nem zavar! amúgy miért olyan sürgõs tán modellnek készülsz? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, csak barátokkal fogunk strandra menni nyáron, és jó lenne, ha egy kicsit jobb alakom lenne. :)

15 éves vagyok, a barátommal 1, 5 éve járunk, nagy a szerelem és lefeküdtünk múlt héten. Nem véreztem és nem is fájt. Lehetséges, hogy annyira tág a szűzhártyám, hogy nem szakadt át?

Legjobb válasz: EZ mindenkinél más, például én sem véreztem a szüzességem elvesztésekor és utánna sem. Ez nem feltétel, de mivel belédhatolt a párod már nem vagy szûz.

EZ mindenkinél más, például én sem véreztem a szüzességem elvesztésekor és utánna sem. Ez nem feltétel, de mivel belédhatolt a párod már nem vagy szûz.
Lehet ilyen tág a szûzhártyád. És 5-6 év szex után is lehet hogy nem szakad át. Czeizel Endre azt menodta egy mûsorában, hogy a nõk egy kis részének az elsõ szüléskor szakad át a szûzhártyája, annyira tágulákony.
az is lehet nekem viszont több lány mesélte hogy nem véreztek és nem is fájt nekiksem elsõre sem utána sem, és azt nem hinném hogy 5-6 év zex után még mindig szüzek lennének és csak a szüzhártyájuk tág. de ezt onnan fogod megtudni hogy ha más többször lefeküdtetek egymással leeht hogy most tényleg nem szakadt át, de az is lehet hogy igen csak nem véreztél és nem fájt. de ugy tudod könnyen kideriteni hogy ha két ujjad felfér simán akkor már nem vagy szüz ha csak egyett tudsz feldugni akkor még valoszinû az vagy.
Lehet az is, de nekem sem fájt, és vér is csakpár csepp volt. Lehet, késõbb fog, vagy nem is szakad át. Örülj neki, hogy fájdalommentesen megúsztad, ez nem gond.-) Gyakorlatilag már nem vagy szûz..
az is lehet, hogy már korábban átszakadt. és észre sem vetted.
Nekem se fájt, csak egy kis nyomást éreztem.De viszont másnap véreztem és négy napig tartott. de nagyon kicsit.cseppek voltak.Ez ember függõ
Ha nem szakadt át az se nagy gond, de ha nem szoktál menstruáció alatt görcsölni, akkor elõfodulhat h elég tág volt.

Én egy 15 éves lány vagyok 158 cm és 56 kg nagyon zavar a súlyom Hogy tudjak lefogyni egy 5-10kg-ot?

nem érzem magam n?iesnek magamon csak a hibát látom

Legjobb válasz: elsõ válaszolonak: most leszek novemberbe 15 éss 156 cm vagyok nem sokkal nagyobb nálam és 56kgosan nagyon nem éreztem jól magam...:/ most jelenleg 49 kiló vagyok. Nem mondom h fogyókúrázzon (nekem se szabadott volna.:S) annyit tegyél meg kérdezõ hogy hagyd el a cukros italokat (majdnem egy éve vizet iszok, és nem unom. :D) éss mozogj! akkor többet is ehetsz és nem hizol sõt fogysz. :DD

elsõ válaszolonak: most leszek novemberbe 15 éss 156 cm vagyok nem sokkal nagyobb nálam és 56kgosan nagyon nem éreztem jól magam...:/ most jelenleg 49 kiló vagyok. Nem mondom h fogyókúrázzon (nekem se szabadott volna.:S) annyit tegyél meg kérdezõ hogy hagyd el a cukros italokat (majdnem egy éve vizet iszok, és nem unom. :D) éss mozogj! akkor többet is ehetsz és nem hizol sõt fogysz. :DD
Legjobb , hogy csak mellõzd a gyors kaját, chipszet , és amit az elöttem szóló is hogy a cukros italokat.Mi még segít evés elött igyál meg egy pohár vizet.
Teljesen egészséges, normális a súlyod, ráadásul fiatal is vagy - ne kezdj bele egy fogyókúrába. Ha tényleg nem vagy megelégedve magaddal, kezdj el sportolni. Ha az se segít, akkor inkább önismereti tréninggel próbálkozz, hogy elfogadd magad, mert a súlyoddal semmi gond.
én egy 13 éves lány 157. cm és 50 kg.nekem sem ártana pár kg minusz, de nkd mégjobban asszem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!