Találatok a következő kifejezésre: 15,5 éves vagyok és (44 db)

15, 5 éves vagyok 168, 5 cm magas és 84 kg fiú. Szerintetek mennyit kéne fogynom hogy normális test sulyom legyen? és hogyan tudnám elérni?

Legjobb válasz: Ez egy kicsit tényleg sok a kilókból. Szószoros értelemben vett fogyókúrától azonban óva intenélek. Fejlõdésben lévõ szervezetben súlyos károkat okozhat. Lehet, hogy ezt hallod (olvasod) a legkevésbé szívesen, de a sport az, ami megoldhatja a problémádat. Azért az étkezéseden is lehet, hogy kellene módosítani, de nem tudhatom, hogy milyen az étrended most. Minden esetre nem szabad, hogy túlsúlyban szerepeljen benne a szénhidrátok különbözõ fajtája, és zsiradékból is minimális a fogyasztandó mennyiség. Szükség van viszont aránylag sok fehérjére, sok rostra és vitaminokra fõleg friss alapanyagokból nyerve. A sportra visszatérve úszás, futás, labdajátékok, ami a célod eléréséhez a leg hatékonyabbak, ezek közül válssz. Valójában nem az a fontos, hogy számszerûen sok kilót leadj, hanem az, hogy minél több zsír izommá alakuljon. Az izomzat pedig fajsúlyosabb a zsírnál, tehát ne a mérleg rabja légy, tükörben ellenõrizd az elõrehaladást.

Ez egy kicsit tényleg sok a kilókból. Szószoros értelemben vett fogyókúrától azonban óva intenélek. Fejlõdésben lévõ szervezetben súlyos károkat okozhat. Lehet, hogy ezt hallod (olvasod) a legkevésbé szívesen, de a sport az, ami megoldhatja a problémádat. Azért az étkezéseden is lehet, hogy kellene módosítani, de nem tudhatom, hogy milyen az étrended most. Minden esetre nem szabad, hogy túlsúlyban szerepeljen benne a szénhidrátok különbözõ fajtája, és zsiradékból is minimális a fogyasztandó mennyiség. Szükség van viszont aránylag sok fehérjére, sok rostra és vitaminokra fõleg friss alapanyagokból nyerve. A sportra visszatérve úszás, futás, labdajátékok, ami a célod eléréséhez a leg hatékonyabbak, ezek közül válssz. Valójában nem az a fontos, hogy számszerûen sok kilót leadj, hanem az, hogy minél több zsír izommá alakuljon. Az izomzat pedig fajsúlyosabb a zsírnál, tehát ne a mérleg rabja légy, tükörben ellenõrizd az elõrehaladást.
Jó, amit az elsõ írt, egyet kivéve: - a zsír SOHA nem fog izommá alakulni!
Kedves elõzõ, képletesen írtam, remélem a kérdezõ értette.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a tanácsokat megfogattam õket és már lefogytam majdnem 10 kilót :D

15 éves vagyok és 1 éve szerelmes egy fiuba.. Egy ideig nagyon joba voltunk sokat logtunk eggyűt eljártunk ide oda... Egyszer megfogdta a kezem... Jo 4-5 honapja leszarja .. Egyszerűen nem tom kiheverni és depresszios lettem mit tegyek?

Legjobb válasz: tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV

tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV
Szia! hát elõször is nagyon sajnálom..de fel a fejjel..ez a szitu nekem is ismerõs azzal a külömbséggel h az én exem fél év után hagyott ott szörnyû volt...de 3 hónap múlva nagyon jó barátságot kötöttem a párommal akivel össze is jöttünk és imádom ezerszer jobban mint az exem! Hidd el így lesz ez veled is...és a legjobb dolog ez ellen (legalábbis nállam) hogy sokat voltam a barátaimmal akik mindíg felvidítottak ha szomorú voltam...most pedig itt a nyár ..szünet...sok mindent lehet csinálni..l.irány a strand meg sok séta...:) HIDD EL MENNI FOG! (én is 15 vagyok) puszi

15 éves vagyok és úgy tervezem hogy 5 hónap alatt 50 kilót szeretnék leadni! Ez lehetséges? És sikerülhet, meg ha sikerül akkor a bőröm olyan fura lesz? Káros lehet ez rám?

Legjobb válasz: 5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2,5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.

5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2, 5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.
Heti 0, 5-1 kg fogyás egészséges, és olyan mértékû, amihez a kinyúlt bõr is könnyebben tud alkalmazkodni. Szerintem ne kapkodd el, adj több idõt magadnak. 50 kg nagyon sok, biztos hogy lesznek a fogyásban hullámvölgyek is, amikor nem megy lejjebb egy ideig.
*lemegy
Adatok nélkül semmit sem lehet tudni...Egyáltalán hány kg vagy?
legyen dupla ennyi idõ és sikerülhet, de akinek 15 évesen ekkora túlsúlyt sikerült felhalmoznia ot más lehet a gond, mint a mozgásszegény életmód káros táplákozással
Fontos hány kiló vagy. Én most fogyókúrázok pontosan 1 hónappal ezelõtt 92.5 kilót mutatott a mérleg, most 87-et. Szerintem ez egészséges, és jól érzem magam tõle. Felesleges túlerõltetni a dolgot, havi 10 kiló borzasztóan sok.
-50 kg-hoz még egy felnõttnek is orvosi felügyelet kéne, de egy fejlõdésben lévõ tininek meg pláne....ha azt akarod, hogy szép legyen a bõröd és tartós maradjon az eredmény, akkor a 14-16 hónapot célzod meg

Elmondtam anyukámnak, hogy lefeküdtem a barátommal.15, 5 éves lány vagyok, 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nem rég veszítettem el a szüzességem. Szerintetek jól döntöttem?

A fiú szülei már tudják. Az én részemről Mamám tudja és most már az anyukám. Apunak is el kell majd mondanom. Szerintetek jól tettem hogy elmondtam? Hogy a Mamám mért tudja, hát az egy hosszú történet. (szabad akaratomból tettem, amit tettem és akinek mondtam az is önáll döntés volt). Egy baj van, hogy a szüleim nem nagyon szeretik a barátom. Szerintetek jól döntöttem?

Legjobb válasz: Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.

Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.
Miért kell a szülõknek minden apró intim részletrõl beszámolni?
Ha felnõttnek, elég érettnek érezted magad, amikor megdugtak, akkor most se gyere ide kérdezni. Na de mi várható egy gyerektõl...
szerintem igen, rosszabb lett volna ha maguktól jönnek rá egyszer :)
Jó kis apa lehet aki ezért felpofozza a lányát. Ezzel csak azt fogja elérni, hogy megutálja a lánya.
Szerintem abban nem döntöttél jól, hogy már szexeltél, nagyon gyerek vagy látszik a korodból (15 és fél).Apukádnak elmondod lehet a fal adja a másikat.
Bocsi, de nem értettem soha az ilyen kérdéseket. Miért kell bejelenteni, hogy elvesztetted a szüzességed? Én soha nem mondtam semmit errõl otthon, anyu elõször 23 éves koromban KÉRDEZETT RÁ, hogy volt e szex az akkori barátommal, akkor mondtam hogy igen. Egyébként 19 évesen vesztettem el. Szerintem vannak dolgok, amik nem tartoznak a szülõkre sem. De ha te ebben nyitottabb vagy akkor oké. Én nem voltam az, nem volt velük túl jó a kapcsolatom. 27/N
Igen.
Én egy évvel voltam fiatalabb, mint te, mikor túlestem ezen. Anyukámnak másnap el is mondtam. (El kezdett nekem szexuális felvilágosítást tartani, én meg mondtam, hogy 1 nappal csúszta csak le.) Akkor 2 és fél hónapja jártunk a barátommal (és utána még 9 és fél évig...) Szerintem jól döntöttél, legalább láthatják, hogy megbízhatnak benned, mert õszinte vagy.
Az õszinteség mindig a legjobb megoldás!
leszarom
mivel itt vagy és írsz(nem csapták szét egy bárddal a fejed)ezért jól döntöttél)
Azt, hogy legalább egy szülõnek elmondtad, jól tetted. Az azt megelõzõ dolgot nem igazán.

Gáz lennék? Sziasztok : ) 15, 5 éves lány vagyok és még sose volt barátom még sose smároltam és persze így szűz vagyok sose járok diszkóba ( házibuliba igen)

nem tudom nagyon sok fiú szinte naponta rám írnak gyakran olyanok akiket nem ismerek de engem nem érdekelnek.nem úgy akarok barátot hogy a fb-ról megismertem vagy csak azért járok vele mert hogy az milyen menő és igen én a szerelemre várok.. lehet nem az örökre de ha már lesz egyszer barátom akkor azért legyen mert igenis érzek valamit iránta.. eddig 2x voltam szerelmes ebből 1 viszonzatlan és 1 folyamatban asszem.. nem vagyok zárkózott mert igenis élem az életet csak nem úgy mint mások:)

Legjobb válasz: Ez nem gáz, ez lenne a normális.

Ez nem gáz, ez lenne a normális.
Nem gáz :) Én is csak akkor járnék valakivel ha szerelmes lennék bele :)
Én pár hónappal idõssebb vagyok nálad, teljesen egyet értek azza amit leírtát én sem akarok szerelem nélkül összejönni valakivel. Én is várok a szerelemre, de eddig még nem találtam meg álmaim rocker pasiját :) Sok sikert kívánok neked, és örülök, hogy vannak még normális tinik is. 15/L
Dehogy gáz! Ezt nem kell szégyellni, sõt, teljesen normális tinédzser vagy! Képzeld, tegnap olvastam egyik évfolyamtársam ask.fm-es oldalát, és teljesen õszintén leírta a kíváncsiskodóknak, hogy még szûz, nem csókolózott, és nem is volt barátnõje. Pedig egy igen helyes, fiúról van szó, akinek a személyisége is nagyon jó, és lassan 17 éves lesz. :) Meg kéne már értenie mindenkinek, hogy ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: :DD akkor jó köszi
Léteznek még ilyen lányok??
istenem ilyen lány még létezik ? :) de hogy baj ez normális legalább nem vagy egy hülye liba mind a mai lányok 90% ka :)
Nem.
hallod...ismerõseim között van pár, akiknek már volt vagy 10 pasijuk legalább, 15 évesek, és nem hiszem hogy mindegyikben, vagy akár a fele esetben is szerelembõl jártak volna, tehát nyugi. amit õk csinálnak az a gáz!
Én is ilyen vagyok csak még házibuliba se szoktam járni :D 16/l
nincs az a nõ akiért én szteroidokat szednék... ne legyél hülye ennyi idõsen eszed sincs, megbánod
Legyen mellé napi 10dkg. párizsi intravénásan.
akkor koxoljáááá majd írjá milyen volt, véreset pisiltél-e, fájt-e a máj, v lép, volt e fejfájás a magas vérnyomástól, meg veseszúrás-szintén ettõl, esetleg a szívnél kamrafibrilizáció, v rossz ütése a szívbillentyûknek. vagy majd ha még ettõl is több bajod lesz mehetsz a belgyógyászatra azt majd elmondják h mit szedjél ezután.
De ha a párizsi mellé nyomsz két szelet lapkasajtot, még szálkásodsz is izomnövelés közben.
Elég kevés benne a fehérje.
akkor válaszoljak?? Igen alkalmas lenne a linkelt cumó, sõt bármelyik tömegnövelõ alkalmas, azért TÖMEGNÖVELÕ, de amig nem kajálsz többet az csak max egy higfosás lesz. TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTÕnek hívják azaz a kaja helyett nem kéne, hogy menjen, de sajna képes elvenni az étvágyat. Ilyen hülyeséget meg ne írjál, hogy sima táplálékból nem lehet bevinni annyi fehérjét meg szénhidrátot mint egy tömegnövelõvel. A tömegnövelõben van 20-30 gramm fehérje jobb esetben, és 60-70 gramm szénhidrát. Egy kiszacskós rizsben van 100 gramm szénhidrát 20 deka húsban van kb 40 gramm fehérje.
vegyél egy sima tejsavó fehérjét és szedd edzés után kb 0, 5g/tskg fehérje és 1g/tskg ch arányban. Tehát 30g fehérje és 50 g dextróz ( 50g ot dexrózzal ne haladd meg ). A tejsavó ár kb 4000-6000 ft / kg. Emellett ahogy írtál az étkezésrõl szerintem kár lenne erre pazarolnod a pénzed mivel normális étrend mellett nem nagyon fogsz tõle nõni... De kéne mellé napi 400-500g csirkemell 300g rizs 100g túró 100g zabpehely 1ek lenmagolaj és sok zöldség. ( nyersen mérve! ) 6-7 étkezésre lebontva. Ha a kaja rendben akkor van értelme fehérjére költened.
A kérdező hozzászólása: és abból mennyit kéne vennem (és mennyi pénzért) hogy azért tudjak felszedni tõle néhány kilót mondjuk 1-2 hónap alatt?
fehérjét és szõlõcukort. Olcsóbb és precízebben ki tudod mérni a szükséges adagot.
A kérdező hozzászólása: nah látom nagyon kezdünk eltávolodni a kérdéstõl. akkor úgy kérdezem hogy tömegnövelõt érdemes vennem vagy fehérjét?
A válasz megírásának idõpontja: ma 22:29 Azt hozzáteszem 30% feletti tömegnövelõben nem gondolkodtam de az anyagilag elég húzós 15 évesen.
Szerintem 600 gramm csirkébe még több is van mint 120 g fehérje. Az kb 140, de ez részletkérdés.
wtf? a tömegnövelõkben általában maximum 10 g fehérje van / adag 1 nap max 3 adagot célszerû inni. Az 30 g fehérje turmixból. egy 50kg os férfinek a tömegnöveléshez 100g fehérjére van napi szinten szüksége. tehát 30% át itta meg tömegnövelõvel. Biztos igazad van... De tételezzük fel tejsavó + dextrózt veszel, úgy ki lehet hozni 40-60 g fehérjét turmixba ami már 40-60%, de a tápanyag több mint felét kell szilárd kajából bevinni a hasmenés elkerülése miatt. Arról nem beszélve, hogy én napi 150g fehérjét eszek csirkével+túróval, és erre jön a turmixom amibe 30-35 g fehérje van. Szóval kezdj el utánaolvasni 1-2 dolognak.
Plusz ha nehezen hízol simán mehet 500 g ch. Ha bírsz annyit enni.
Az a rossz hírem van, hogy DE. Be tudsz. Fõleg a te szinteden. 60x2 az 120. 120g fehérje kell neked az tudod mennyi? 600g csirke. És akkor csak rendes kajából fedezted a feh. szükségletet, ami talán a legjobb. Ha van kedved spórolni, meg p*csölni, akkor napközben darált zab+fehérje, edzés után dextróz+feh.
A kérdező hozzászólása: egy nap nem tudsz annyi fehérjét bevinni a szervezetedbe, még akkor sem ha 20x kajálsz mint egy tömegnövelõben, és én nem akarok annyit enni hogy ne essen jól. amúgy légy szíves a kérdésre válaszolj
és mi lenne, ha a hülyeségek helyett mondjuk 2-vel többet kajálnál egy nap, vagy azt hiszed a tömegnövelõ jobb mint egy jó étkezés? Elmondanám, hogy te akármit ehetsz ha nehezen hízó vagy, a lényeg az hogy sokat.
dextróz+tejsavó azt kész.
A kérdező hozzászólása: Hát a Jumbo-n gondolkozok mellette, de az kicsit drágább is. Melyik fajta lenne nekem jó szerintetek akkor? (még kezdõ vagyok )
Aminostarban én nem gondolkodnék. Ha tömegnövelõ kell akkor cytogen whey gainer, jumbo professional, ha sok a pénz akkor sima jumbo. De sokkal kifizetõdõbb a házilag keverés. És a megfelelõ étrend lélkülözhetetlen.
vagy egyél sokat vagy drágább tömegnövelõt vegyél jumbot mert az olcsók kikészítik a májad és a veséd

15 éves vagyok és 154 centi és 52 kiló szeretnék 5-8 kilót lefogyni. Milyen diétát javasoltok?

Már sokszor megpróbáltam de soha nem sikerült úgyhogy ezért lenne fontos vmi jó módszer.

Legjobb válasz: Jaj..Ilyen korban még nem kell fogyni!Ilyenkor kell a legtöbbet enni.Most alakul ki a szervezeted a csontjaidnak most van szüksége sok kalciumnak.Mindent meg kell enni.A kamaszkor olyan veszélyes mint az öreg kor.

Jaj..Ilyen korban még nem kell fogyni!Ilyenkor kell a legtöbbet enni.Most alakul ki a szervezeted a csontjaidnak most van szüksége sok kalciumnak.Mindent meg kell enni.A kamaszkor olyan veszélyes mint az öreg kor.
A kérdező hozzászólása: de én így nem érzem jól magam
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy sportolok én 3 éve ficizom és úszok is csak hát még minden ilyen vagyok

25 éves vagyok és a péniszem hossza 15 centi, az átmérője 4, 5 centi. Ez kb a normális méret?

Eddigi barátn?im nem panaszkodtak rá, csak pusztán kíváncsi vagyok. Lányok, fiúk, válaszoljatok légyszi. Köszönöm

Legjobb válasz: persz h normális,és pont megfelelõ ennél nagyobb már nem kell (és ne halgass azokra akik írni fogják,h hát ez gáz,mert nagyon kicsi meg minden,mert nem isgaz-csak azért mondom mert minidg vannak ilyenek :) )

persz h normális, és pont megfelelõ ennél nagyobb már nem kell (és ne halgass azokra akik írni fogják, h hát ez gáz, mert nagyon kicsi meg minden, mert nem isgaz-csak azért mondom mert minidg vannak ilyenek :) )
Igen az. A hüvelynél kb 9 cm mélyen vannak azok az idegvégzõdések amik az orgazmus kiváltásáért felelõsek. Azoknak a lányok akiknek ekkora pénisz kicsi, valószinûleg azért kell nagyobb mert tág a vaginájuk, és ahelyett hogy hüvelytornáznának, a könnyebb megoldást választják és a pasit hibáztatják maguk helyett.
25 évesen még ezen parázol? átlagos méret. 21L
Terhes vagy :) )
Barátom 23, pont ennyi neki is.Én meg vagyok elégedve az alkalmankénti 3-4 orgazmussal.
Az én barátomnak is ekkora, de nekem alkalmanként 6-7 orgazmusom van. Bebebe. Lúzer az elõzõ. 3-4 még betegen is összejönne, szex nélkül is.
szerintem normál§én 15 vook most 14 cm§de pl a haveromnak uti a huszat és o mondta ne akaj nagy szerszámot!
Teljesen rendben van. Hosszra normális, átmérõje meg jó :D 18/L
NORMÁLIS 20L
A kérdező hozzászólása: :) Van barátnõm, már 8 hónapja vagyunk együtt. Ismétlem csak kíváncsiságból kérdeztem ezt.
csak szerezz egy barátnõt és minden rendben lesz!
A lehetõ legeslegjobb, minden bige ilyenrõl álmodik.
A kérdező hozzászólása: 22:01 Már vártam ezt a választ :D
jah ez tök normális normál méret... az enyém is 15-16..... 15/f
A kérdező hozzászólása: Mint mondtam, nem parázok, csak kíváncsi voltam -.- Azért köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, kort, nemet is írjatok légyszi. Köszönöm :)
Utolsó: örülök neki:D Nekem elég 3-4 orgazmus, menne több is(már volt) de mindig fáj tõle a nunim:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!