Találatok a következő kifejezésre: 15,5 éves vagyok (69 db)

15, 5 éves vagyok 168, 5 cm magas és 84 kg fiú. Szerintetek mennyit kéne fogynom hogy normális test sulyom legyen? és hogyan tudnám elérni?

Legjobb válasz: Ez egy kicsit tényleg sok a kilókból. Szószoros értelemben vett fogyókúrától azonban óva intenélek. Fejlõdésben lévõ szervezetben súlyos károkat okozhat. Lehet, hogy ezt hallod (olvasod) a legkevésbé szívesen, de a sport az, ami megoldhatja a problémádat. Azért az étkezéseden is lehet, hogy kellene módosítani, de nem tudhatom, hogy milyen az étrended most. Minden esetre nem szabad, hogy túlsúlyban szerepeljen benne a szénhidrátok különbözõ fajtája, és zsiradékból is minimális a fogyasztandó mennyiség. Szükség van viszont aránylag sok fehérjére, sok rostra és vitaminokra fõleg friss alapanyagokból nyerve. A sportra visszatérve úszás, futás, labdajátékok, ami a célod eléréséhez a leg hatékonyabbak, ezek közül válssz. Valójában nem az a fontos, hogy számszerûen sok kilót leadj, hanem az, hogy minél több zsír izommá alakuljon. Az izomzat pedig fajsúlyosabb a zsírnál, tehát ne a mérleg rabja légy, tükörben ellenõrizd az elõrehaladást.

Ez egy kicsit tényleg sok a kilókból. Szószoros értelemben vett fogyókúrától azonban óva intenélek. Fejlõdésben lévõ szervezetben súlyos károkat okozhat. Lehet, hogy ezt hallod (olvasod) a legkevésbé szívesen, de a sport az, ami megoldhatja a problémádat. Azért az étkezéseden is lehet, hogy kellene módosítani, de nem tudhatom, hogy milyen az étrended most. Minden esetre nem szabad, hogy túlsúlyban szerepeljen benne a szénhidrátok különbözõ fajtája, és zsiradékból is minimális a fogyasztandó mennyiség. Szükség van viszont aránylag sok fehérjére, sok rostra és vitaminokra fõleg friss alapanyagokból nyerve. A sportra visszatérve úszás, futás, labdajátékok, ami a célod eléréséhez a leg hatékonyabbak, ezek közül válssz. Valójában nem az a fontos, hogy számszerûen sok kilót leadj, hanem az, hogy minél több zsír izommá alakuljon. Az izomzat pedig fajsúlyosabb a zsírnál, tehát ne a mérleg rabja légy, tükörben ellenõrizd az elõrehaladást.
Jó, amit az elsõ írt, egyet kivéve: - a zsír SOHA nem fog izommá alakulni!
Kedves elõzõ, képletesen írtam, remélem a kérdezõ értette.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a tanácsokat megfogattam õket és már lefogytam majdnem 10 kilót :D

Elmondtam anyukámnak, hogy lefeküdtem a barátommal.15, 5 éves lány vagyok, 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nem rég veszítettem el a szüzességem. Szerintetek jól döntöttem?

A fiú szülei már tudják. Az én részemről Mamám tudja és most már az anyukám. Apunak is el kell majd mondanom. Szerintetek jól tettem hogy elmondtam? Hogy a Mamám mért tudja, hát az egy hosszú történet. (szabad akaratomból tettem, amit tettem és akinek mondtam az is önáll döntés volt). Egy baj van, hogy a szüleim nem nagyon szeretik a barátom. Szerintetek jól döntöttem?

Legjobb válasz: Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.

Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.
Miért kell a szülõknek minden apró intim részletrõl beszámolni?
Ha felnõttnek, elég érettnek érezted magad, amikor megdugtak, akkor most se gyere ide kérdezni. Na de mi várható egy gyerektõl...
szerintem igen, rosszabb lett volna ha maguktól jönnek rá egyszer :)
Jó kis apa lehet aki ezért felpofozza a lányát. Ezzel csak azt fogja elérni, hogy megutálja a lánya.
Szerintem abban nem döntöttél jól, hogy már szexeltél, nagyon gyerek vagy látszik a korodból (15 és fél).Apukádnak elmondod lehet a fal adja a másikat.
Bocsi, de nem értettem soha az ilyen kérdéseket. Miért kell bejelenteni, hogy elvesztetted a szüzességed? Én soha nem mondtam semmit errõl otthon, anyu elõször 23 éves koromban KÉRDEZETT RÁ, hogy volt e szex az akkori barátommal, akkor mondtam hogy igen. Egyébként 19 évesen vesztettem el. Szerintem vannak dolgok, amik nem tartoznak a szülõkre sem. De ha te ebben nyitottabb vagy akkor oké. Én nem voltam az, nem volt velük túl jó a kapcsolatom. 27/N
Igen.
Én egy évvel voltam fiatalabb, mint te, mikor túlestem ezen. Anyukámnak másnap el is mondtam. (El kezdett nekem szexuális felvilágosítást tartani, én meg mondtam, hogy 1 nappal csúszta csak le.) Akkor 2 és fél hónapja jártunk a barátommal (és utána még 9 és fél évig...) Szerintem jól döntöttél, legalább láthatják, hogy megbízhatnak benned, mert õszinte vagy.
Az õszinteség mindig a legjobb megoldás!
leszarom
mivel itt vagy és írsz(nem csapták szét egy bárddal a fejed)ezért jól döntöttél)
Azt, hogy legalább egy szülõnek elmondtad, jól tetted. Az azt megelõzõ dolgot nem igazán.

Gáz lennék? Sziasztok : ) 15, 5 éves lány vagyok és még sose volt barátom még sose smároltam és persze így szűz vagyok sose járok diszkóba ( házibuliba igen)

nem tudom nagyon sok fiú szinte naponta rám írnak gyakran olyanok akiket nem ismerek de engem nem érdekelnek.nem úgy akarok barátot hogy a fb-ról megismertem vagy csak azért járok vele mert hogy az milyen menő és igen én a szerelemre várok.. lehet nem az örökre de ha már lesz egyszer barátom akkor azért legyen mert igenis érzek valamit iránta.. eddig 2x voltam szerelmes ebből 1 viszonzatlan és 1 folyamatban asszem.. nem vagyok zárkózott mert igenis élem az életet csak nem úgy mint mások:)

Legjobb válasz: Ez nem gáz, ez lenne a normális.

Ez nem gáz, ez lenne a normális.
Nem gáz :) Én is csak akkor járnék valakivel ha szerelmes lennék bele :)
Én pár hónappal idõssebb vagyok nálad, teljesen egyet értek azza amit leírtát én sem akarok szerelem nélkül összejönni valakivel. Én is várok a szerelemre, de eddig még nem találtam meg álmaim rocker pasiját :) Sok sikert kívánok neked, és örülök, hogy vannak még normális tinik is. 15/L
Dehogy gáz! Ezt nem kell szégyellni, sõt, teljesen normális tinédzser vagy! Képzeld, tegnap olvastam egyik évfolyamtársam ask.fm-es oldalát, és teljesen õszintén leírta a kíváncsiskodóknak, hogy még szûz, nem csókolózott, és nem is volt barátnõje. Pedig egy igen helyes, fiúról van szó, akinek a személyisége is nagyon jó, és lassan 17 éves lesz. :) Meg kéne már értenie mindenkinek, hogy ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: :DD akkor jó köszi
Léteznek még ilyen lányok??
istenem ilyen lány még létezik ? :) de hogy baj ez normális legalább nem vagy egy hülye liba mind a mai lányok 90% ka :)
Nem.
hallod...ismerõseim között van pár, akiknek már volt vagy 10 pasijuk legalább, 15 évesek, és nem hiszem hogy mindegyikben, vagy akár a fele esetben is szerelembõl jártak volna, tehát nyugi. amit õk csinálnak az a gáz!
Én is ilyen vagyok csak még házibuliba se szoktam járni :D 16/l

15, 5 éves srác vagyok és nagyon ki szeretném próbálni a smárolást a discoba egy csajjal? Mit csináljak?

nem vagyok az a lazulós, de nem is az a nagyon parázós

Legjobb válasz: Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.

Szerintem meg várj vele amíg szerelmes leszel. Úgy az igazi.
Ha egyátalán valaki hive ennek a "kiprobálnám"smárolásnak.Ahoz megkell ismerkedned valakivel.Ha van valaki aki tetszik neked és ugy érzed te is neki, kérd fel lassuzni.Lassuzásnál, erösebb ölelgetés és csokold meg.Ne legyél rámenös és durva.Reméljük vissza csokol, és probálgathatod egy ideig.
Elõször is leszögezem, hogy nem vagyok híve a discobaN ismerkedésnek. De ha már ki szeretnéd próbálni, akkor elõször keress egy olyan csajt, aki bejön neked és kihívóan is táncol. Ezt nagytöbbségében több lány gyûrûjében fogod találni, tehát nem szívbajosoknak való móka. Utána kezdj el vele szemezni és próbálj meg hozzá közeledni. Ha ez megvan, húzás a táncparkett közepére, adott esetben, hogy kiszedd a többi csaj közül. Táncoljatok, majd próbálj meg közel táncolni hozzá. Elsõ alkalomnál jobb ha hagyod, hogy õ irányítsa a táncot, próbáld meg "felvenni a ritmust". Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. Ha a szimpátia kölcsönös, valószínûleg nem fog visszahúzódni. Arra figyelj, hogy hardtechno vagy minimal partykon ez nem fog bejönni. :) De gondolom 15 évesen nem ilyeneket hallgatsz... :P Arra is figyelj, hogy nem-e a bátyja a kidobó, rosszabb esetben akár a barátja. :D Ja és semmi tapi, mert az elriasztja õket. Maximum a nyakát simogasd. Sok szerencsét!
És akkor mindegyik hozzászólás kötelezõ lepontozni?
Na nekem is iyen volt az elsõ csók, hogy diszkóban odajött egy srác táncolni, tuc-tuc zenére rámnézett, és hirtelen lekapott... :S Életem elsõ csókja volt eddig a legrosszabb is, mert megijedtem, a srác meg még csókólni sem tudott rendesen, gondolom neki is az elsõ volt. Viszont a legjobb csókok mindig azzal voltak, akik iránt éreztem valamit. Legjobb pedig lassúzás közben történt meg, hosszas bújást követõen, meg amik utánna jöttek a randik, találkozások alatt. Várj inkább. Az a "nem szívbajosoknak való feladat, a csajt kiszedni a többi csaj közül" szöveg... Mekkorát röhögtem :D:D:D
Elsõ kommentelõ: Manapság discoban kevés lehetõség van lassúzásra. Az Arató Disco ideje lejárt, emberek... :D A másik meg a romantikus kommentelõnek: Ha szíveskedne tudomásul venni milyen manapság a mainstream elektonikus zene, rájönne hogy az ilyen zene minõsül a "leginkább romantikusnak". A lassúzás megmaradt az esküvõkre meg a felkapaszkodott senkik által "nemesnek vélt" Operabálra...:S KÖTELEZÕ LEPONTOZNI!!!
"Aztán egy rave-s/trance-s számnál nézz mélyen a szemébe és közeledj. " Ennél romantikusabbat még nem is hallottam. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, és még el felejtettem oda irni hogy nem vágyom párkapcsolatra

Szerintetek mennyi mosás nem túlzás? Két 15 éves, és egy 1.5 éves gyerekem van, férjem szerint sokszor mosok. Kíváncsi vagyok szerintetek mennyi az ideális? Naponta? Kétnaponta?

Legjobb válasz: Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...

Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...
Nekem is három gyermekem van, nálunk minden nap megy a mosógép, van úgy, hogy egy nap két adag ruhát is ki kell mosni, olyankor napi kétszer. 7, 4 és 1 évesek. Nem érzem túlzásnak a napi mosást, nekem fontos, hogy mindig tiszták legyenek. :)
Ez attól függ mennyi ruhájuk van a gyerekeknek, ha jut a hét minden napjára tiszta, akkor minden másnapi mosás normális szerintem, mert ha nem ruhát akkor vagy törölközõt, vagy ágynemût, vagy konyharuhát, vagy olyan dolgot amit ritkán mos az ember beteszi a gépbe. Mivel 5-en vagytok simán lehet minden nap is mosni. Mi csak 4-en vagyunk, de van hogy naponta 2-szer is megy a mosógép. De legalább minden másnap indítom, gyakran meg naponta.
Nem tudom, én 1 hete itthon vagyok szabin, azóta minden nap mosok 1-2 adagot és még mindig tele van a szennyestartó. Mi csak ketten vagyunk a párommal, és a húgom jön hozzánk hétvégén az egyetemrõl és az õ szennyesét is én mosom. Nem tudom honnan lett ennyi szennyesünk, mert amúgy heti 2-3 adagot szoktam mosni, bár ebben nincs benne az ágynemû..
én szinte naponta mosok 3unkra. de azonnal meg is száradnak a 23fokos lakásban.
# 9/10 Idõpont ma 15:24 -nek gondolom az abroszt nem a törülközõkkel mosod? Egyébként a mi törülközõink nem férnek be egyszerre a mosógépbe, tehát az eleve 2 mosás + 1 konyharuha + 2-3 ágynemû a ruhákon kívül. Öten vagyunk. Napi 1-2 mosás minden áldott nap.
A mi családunk összetétele is hasonló, naponta többször is mosok. Ha valamiért kimarad 1 nap, alig gyõzöm bepótolni.... Sok, de nem tudom, mások hogy csinálják? Mi mindig tiszta ruhát veszünk, az ágynemûrõl, törülközõrõl, stb nem is beszéltem. Havonta kb. 14-15 m3 víz fogy nálunk.
én 3-unkra kb. heti 3-4 alkalommal mosok + 1 mosás törölközõk, pizsamák, abrosz, konyharuha + havi 1 ágynemû. 22 hónapos a fiam, de mikor újszülött volt, minden nap mostam.
Mi 3man vagyunk és hetente 2szer mosok.
Mi 4-en vagyunk, és általában egy héten 3-szor mosok.
Én kettõnkre és a kisbabánkra kb. hetente mosok, de akkor 3-4 adagot egymás után. Akkor telik meg a szennyes és pl. pirosból is akkor jön össze annyi, hogy legalább féltöltettel el tudjam indítani. Fehérbõl egy adag, sötétbõl két adag szokott kijönni
Mi négyen vagyunk, napi legalább egyet mosok. Most tél is van, vastagok a ruhák, kevesebb darab fér be egy programba. Nyáron könyebb, mert azok vékonyabbak, abból több megy egyszerre.

15 éves vagyok, 1, 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Szerintetek lefeküdhetek vele?

Legjobb válasz: Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.

Szerintem egy 15 éves kislány nem érett a szexre, bárki, bármit mond. De te tudod. Ha ennyit vártatok, tudtok várni még egy évet. Ha érett lennél rá, nem vadidegeneket kérdezgetnél a neten.
Húú, pontozzuk le azt, aki nem buzdít egy 15 éves gyereket dugásra!
Várj még kb. 3 évet.
Utolsó, tervezitek a DUGÁST??? Úristen, mekkora ostobák vagytok...
Már azóta megvolt! hat azért szeretem ki ismerni a párom nem csak azért vagyok vele h meg dugjam hanem h szeressem is!
Már azóta megvolt.xd. 1 nap alatt?:D Kérdésre válaszolva:igen, de ezt magadban kéne eldöntened.
15 évesen, te jó ég!!! Úristen hát ti hol éltek, valami pornoországban. Hát basszus én 15 éves vagyok és még nem is csókoloztam eletemben. 15/F
Ha akarod..kényszerbõl ne
Ha ugy erzed es ha nem banod meg.... Ez a te dontesed es nem a tobbsege.... Neked vagyis nektek kell el donteni h mit akartok.... 23 F
NE! Nagyon megfogod bánni ha most belemész
Ha kivanod a szexet es a baratodat is akkor igen . De ha nem akkor ne !
Én is 15 évesen vesztettem el a szüzességem, nem bántam meg mai napig. Szerintem másfél év alatt simán érett a kapcsolatotok erre, bár fiatalok vagytok! :)
Én még 15 sem voltam, és nem bántam meg. Grat a másfél évért, én nem bírtam volna ki ennyi ideig... 23N
az én brátnõm is 15 éves. 3 éve és 7 hónapja vagyunk eggyütt kivanjuk egymást és készen állunk rá a küzel jövöre tervezzuk a dugást. szerintem még egy picit várj vele és ha a barátod tényleg jól teljesít és szeretni fog még mindíg akkor tedd meg;)
Elviekben nincs akadálya. Én ugyanennyi voltam, mikor elõször alkalmam nyílt rá. Testileg már kész voltam, fel voltam izgulva stb, de lelkileg még nem voltam kész. Nem az odaadásról és a szerelemrõl szólt volna, csaka nyers vágyról és a kipróbálásról. De ha tee már 1, 5 éves kapcsolatban vagy és szerelmes vagy, bízol a másikban, más a felállás. Ezt neked kell érezned, hogy ha most mondjuk elõrerepülnél az idõben és anyukaként mesélnél a lányodnak az elsõrõl, helyesnek gondolnád -e, hogy ezzel la fiúval veszítetted el. Ha egy szemernyi kétséged is is, valami miatt nem vagy biztos az IGEN-ben, akkor ne tedd még meg.
A kérdező hozzászólása: 18
A kérdező hozzászólása: nem kényszerbõl..már régóta beszélünk róla
Ha kívánjátok, akkor védekezéssel lehet
Ha Te szeretnéd akkor igen.
Csak akkor, ha késznek érzed magad rá. Ne tõlünk várj választ, ha Te szerelmes vagy, akarod és megbízol benne, akkor feküdjetek le.
Persze :)
Csak ha fel vagy rá készülve testileg és lelkileg is, na meg persze a barátod is. A lényeg, hogy mindenképpen védekezzetek, nehogy késöbb baj legyen belõle.
Nem még nem vagy 18
Ameddig úgy érzed, hogy ezt meg kell itt kérdezned(lásd most), addig inkább ne.
A barátod mennyi idõs?
ezt neked kell eldönteni, de ha szereted, és már ilyen rég óta vagytok együtt, akkor szerintem érdemes rá. :)

15 éves vagyok és 1 éve szerelmes egy fiuba.. Egy ideig nagyon joba voltunk sokat logtunk eggyűt eljártunk ide oda... Egyszer megfogdta a kezem... Jo 4-5 honapja leszarja .. Egyszerűen nem tom kiheverni és depresszios lettem mit tegyek?

Legjobb válasz: tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV

tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV
Szia! hát elõször is nagyon sajnálom..de fel a fejjel..ez a szitu nekem is ismerõs azzal a külömbséggel h az én exem fél év után hagyott ott szörnyû volt...de 3 hónap múlva nagyon jó barátságot kötöttem a párommal akivel össze is jöttünk és imádom ezerszer jobban mint az exem! Hidd el így lesz ez veled is...és a legjobb dolog ez ellen (legalábbis nállam) hogy sokat voltam a barátaimmal akik mindíg felvidítottak ha szomorú voltam...most pedig itt a nyár ..szünet...sok mindent lehet csinálni..l.irány a strand meg sok séta...:) HIDD EL MENNI FOG! (én is 15 vagyok) puszi
Hány kilós a gyermeked? A 15-36 kg közötti üléseknek általában nincs belsõ biztonsági öve. (persze lehet, hogy van kivétel)
A kérdező hozzászólása: 16 kg de kezd kicsi lenni az ûlés.viszont sajàt övét meg szeretném ha lenne. Dràga kategoriaban talàltam de za 60-70eft.annyt nem tudok kiadni, ràadàsul 2 ûlès kell...
a 9-36osnak van saját öve.ennyiben különbözik fõként a 15-36ostól, hisz kiveszed az övét és 15-36os ülésként funkcionál tovább. ezek nem dönthetõek, mert egy ekkora gyereknél már nem ez a legfontosabb szempont.amugy azért nincs öv a 15-36osnál mert ott az autó övével jobb bekötni egy akora gyereket, biztonságosabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszi, sokat segìtettèl!!!!!!

11 éves vagyok, 150 cm, 55 kg. Soknak érzem magam. Leszeretnék adni 5-10-15 kg-ot. Mit tegyek?

Most volt eltörve a kezem, ezért nem tudtam mozogni, aminek természetesen hízás lett az eredménye, ami érthet?, mert mindenb?l fel voltam mentve. De most! Levették a gipszemet.

Legjobb válasz: 11 évesen nehogy neki állj fogyókúrázni. Elég ha mozogsz napi 1..1,5 órát.. az bõven elég. Meg lefekvés elõtt ne nagyon eszegess, mert olyankor tapadnak rád a kilók. :) A szervezeted még változni fog.. felesleges fogyókúráznod. ennyi idõsen nem is szabad. :)

11 évesen nehogy neki állj fogyókúrázni. Elég ha mozogsz napi 1..1, 5 órát.. az bõven elég. Meg lefekvés elõtt ne nagyon eszegess, mert olyankor tapadnak rád a kilók. :) A szervezeted még változni fog.. felesleges fogyókúráznod. ennyi idõsen nem is szabad. :)
Fiatal vagy még, nem szabad fogyózni! A szervezeted még fejlõdésben van, komoly problémákat okozhat, ha megvonsz ezt-azt. A kulcsszó: sport!! Csodákra képes.
ne fogyózz, csak mozogj amennyi jólesik! hidd el, ha rendszeresen mozogsz, lemegy magától.
A kérdező hozzászólása: sziasztok!:) köszönöm a gyors válaszokat. fogok sportolni sokat, de annyira nemszeretek versenyszerûen csak néha haverokkal foci néha 1edül bicikli, haverokkal kori stb. Az is elég?
Persze... hiszen mozogsz
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm mindenki válaszát :) minden tanácsokat megfogadom. jövõ szerdáig várok, mert 1 hete vették le a gipszemet (kedden), és aztmondták hogy még 1 hétig nem sportolhatok. vagyis jövö keddig. de azért én biztonság kedvéért várok szerdáig. :) és akkor tudok biciklizni a hideg ellenére, és korizni IMÁDOK (L) :) de 6 hete nemtudtam :) de most.. 2-3 naponta megyek.:) hétvégén szombat, vasárnap egésznap. elmegyek nyitáskor 1ig hazamegyek enni visszamegyek délután és estig. ja és ha tudtok írhattok tanácsokat még, hogy tudjam, mit hogy csináljak.
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam :S aztmondták hogy 2 hétig nem sportolhatok, és 1 letelt.

FIUK! 13, 5 éves a barátnőm, én 15 vagyok . Járnátok ilyen korú lánnyal akit tényleg szeretnétek?

Legjobb válasz: Figyelj! Nem az a tényleges lényeg, hogy hány éves..(vagyis persze, nagy szerepe van, hisz 13 és fél évesen csak ne jöjjön össze egy 25 évessel..) de ha szeretitek egymást semmi akadálya!(: Nem a kor a lényeg, hanem az hogy SZERESD (:

Figyelj! Nem az a tényleges lényeg, hogy hány éves..(vagyis persze, nagy szerepe van, hisz 13 és fél évesen csak ne jöjjön össze egy 25 évessel..) de ha szeretitek egymást semmi akadálya!(: Nem a kor a lényeg, hanem az hogy SZERESD (:
13, 5 éves lánnyal oviba lehet csak járni!
ha tényleg nagyon szereted akkor szerintem nincs vele gond :) de vigyázz hogy mit csináltok mert mégis kicsi még :)
Ha elég érett lenne. Én is 15 vagyok, sajnos még a velem egykorú lányokat legtöbbjét se tartom érettenk. De nem olyan értelemben, hogy kapcsolatra készek, vannak akik már sokadik pasijukon vannak túl, piálnak, buliznak stb., de én nem erre gondolok érettség alatt.
A csaj fiatal, de te sem vagy idõs. Nincs köztetek két év sem. Arra azért tényleg vigyázz, hogy egy 13-14 éves lány még nagyon gyerek, és mivel te vagy az idõsebb (mondjuk még te is gyerek vagy, már ne is haragudj ;), vigyáznod kell rá. Remélem, nem az a célod, hogy minél elõbb ágynak döntsd, mert ahhoz 14 évesen még fiatal. (Alatta pedig büntetik is.) Szóval összegezve, nyugodtan járj vele. Tényleg nem sok az a másfél-két év.
a barátnõm is 14 nemtré 35/F
Bnõm 14 én 19 vok, dehát szeretem, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatásokat :) tényleg nagyon fontos nekem.
a szerelem nincs korhoz kötve :)
igen, miért ne?
Enyém most lesz csak 14, én nemrég töltöttem a 44-et. Szerintem sem a kor számít, az a fõ, hogy szeretjük egymást. :)
utolsó: ez most komoly? :D
Nekem volt egy 14 éves b nöm én 34 vagyok..
persze.. nem nagy külömbség
Mi a problémátok ezzel? Vannak még ilyen kapcsolatok: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/budapesten-kerte-meg-42-e.. Ez teljesen normális!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!