Találatok a következő kifejezésre: 15, de 16 évesen nem (21 db)

15, de inkább 16 évesen nem késői elkezdeni gitározni?

Legjobb válasz: Ez nem szertorna, hogy keso legyen elkezdeni, ha szeretned nyugodtan vagj bele. Gyakorlas kerdese, hogy mennyire fog menni. Sok siekrt. ;)

Ez nem szertorna, hogy keso legyen elkezdeni, ha szeretned nyugodtan vagj bele. Gyakorlas kerdese, hogy mennyire fog menni. Sok siekrt. ;)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van :P
Egyáltalán nem. Én pl. 23 évesen vettem elõször kezembe gitárt, és persze nem bántam meg. Jobb késõn, mint soha. :D
Én is 15 volta mamikor elkezdtem ennek már 6 éve:P szóval nem késõ:)
A kérdező hozzászólása: köszi köszi (:
Gitározni sosem késõ. Ha van hozzá természetes tehetséged, önbizalmad, és szorgalmad, semmi problémád nem lesz a pályafutásod során. Én mondjuk 13 évesen kezdtem gitározni, most 15 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nyár végén megkapom a gitáromat, és el is kezdem a "babrálgatását"
Csak annyi apróság hozzá, hogy minél hamarabb kezded, annál jobban rá tudnak állni az ujjaid. Nem egészen mint megszokás, hanem aki nagyon fiatalon kezdi, annak megnyúlnak az ujjai és így könnyebben le tud fogni egymástól távol lévõ hangokat. 20 fölött ez már okozhat gondot. Pölö 23 évesen kezdtem gitározni és sokat számítógépezek, azaz sokat gépelek és annyira kötöttek az ujjaim, hogy az elsõ pár hónap eléggé nagy szenvedés volt, de mostmár kezd jól menni...fél év után. Viszont még mindig annyira be vannak fásulva az ujjaim, hogy túl gyors dolgokat egyszerûen nem tudok kijátszani, szóval azért nem hülyeség fiatalon elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszöm a választ! A gitárom is meglesz lassan :P
Én 24 évesen kezdtem, kb egy éve. Magamtól tanulok, vannak a neten is jó gitároktató oldalak (pl: gitarozz.hu), ezekrõl is sokat lehet tanulni. Minél több gyakorlás a lényeg. Szóval egyáltalán nem vagy elkésve, hajrá!
Én 14 évesen kezdtem, most 16 vagyok. Egy (Guns n' Roses) Sweet Child o' Mine már nem okoz gondot. : P (Átlag napi fél óra gyakorlás mellett)
A kérdező hozzászólása: ohh akkor belekezdek, minnél hamarabb! köszönöm a válaszokat!
Nem, a barátom 18 évesen kezdte, és aztán a kétszemélyes zenekarával Koncz Zsuzsa elõzenekara is lett egyszer... Szóval jól ment neki.
Az én párom 25 éves is elmúlt, mikor elkezdte, autódidakta mód.Tabulátor segítségével majdem mindent le tud játszani.Szóval 16 évesen véleményem szerint nem késõ.
egyátalán nem, nekem nagyon sok ismerõsöm 20 körül kezdte, igaz mindegyik nyavalyog, miért nem kezdte elõbb:) szóval minél hamarabb láss neki, ha tényleg komolyan gondolod.
én augusztus végén kaptam a gitárt ( 16 vok) és most éppen (december 12) sweet child o mine szólót/ introt tanulgatom kicsit méjebben, és elég derülátóan megy, persze sok hiba van még, de egy két hónap alatt sokáig eljutottam azér ahogy látom, ezeket már eltom pl: the darkness- love is only a feeling intro slash-godfather theme sweet child o mine-intro rammstein-pussy-refrén ( kb 2 perc alatt ) metallica - one-intro ( 3 perc alatt :) ) november rain- kezdõ szóló-nem végig biztos hagytam ki 1-2 õt.... ÉS PERSZE MIDNEZT A GUITAR PRO 5 EL TANULTAM!!!!

Hogy van az, hogy elvileg a lányok többségének 13 évesen már van pasija, de a mi osztályunkban (kilencedikesek, 14-15 évesek vagyunk) még a 20 lányból lb.16-nak nem volt fiúja?

Pedig teljesen átlagos gimibe járunk (6 évfolyamosba), tök szép lányok járnak oda, a többség "nem is kislány" már. Vagyis úgy értem ezt, hogy tudjátok, így kinézetre, mint a mai 15 évesek.

Legjobb válasz: Bocs, elírtam: kb. 16-nak

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam: kb. 16-nak
azta ki néz 16 nak wááááááh XD pisis XD mert kötelezõ h 13 évesen legyen pasija a kis ribinek ?:D legalább nem qrvulnak el :D 19F
A kérdező hozzászólása: Dehogyis, én nem ezt mondtam. Szerintem ez így normális, csak máshol meg azt olvasom, hogy ez mennyire gáz, nálunk viszont nem az.
Szivesen megismernélek titeket, végre egy normális lányokból álló osztály.
Azta.. :O Leesett az állam.. A mi sulink állítólag egy tip-top iskola, jó, szuperagyak meg minden, de a mi osztályunk nagyon lehúzza az átlagot.. A lányok több mint fele már cigizik, ezeknek is kb a fele már szexelt is, egy tanuló meg akkora [email protected], hogy nincs rá jó szó.. Ja, és hozzátenném: nyolcadik osztály. Azért jó látni hogy vannak még normális osztályok, és benne normális csajok... 14/L
Elõzõ voltam, azt kihagytam: Az illetõ plázacica-csapat magasról tesz a tanulásra, órán sminkelgetik magukat, Facebookoznak, ésatöbbi.. -.-" Idióták..
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk a lányok körül nem nagyon cigiznek, az az igazság, hogy hárman vannak, akik már nem szüzek, de õk se viselkednek [email protected], meg szerintem nem is azok, nem mentek végig a fél sulin, meg hasonlók. De mégis kb. õk az egyetlenek, akiknek (jó óvodáson, meg kisgyerekkoron kívül) van (volt) pasija. Mondjuk vannak néhányan ilyen menõbbek, akik bulik alkalmával jól berúgnak, de ez sem jellemzõ. Na akkor még inkább szerintem tök normális osztályba járok, ahhoz képest amit máshol látok... :)

Volt már olyan 15-16 éves korotokban hogy már nagyon kívántátok a lányokat hogy már szexeljetek de nem sikerült?

amikor volt eg ycsaj aki jól nézett ki vagy több is és le akartátok fektetni de nem merted vagy valami más?? normális válaszokat kérek köszi

Legjobb válasz: Hülye kérdésre hogy lehet normális választ várni??? Ha félsz, akkor még megõrzöd szüzességed pár évig, nincs is azzal semmi baj, nem kell chlamydiát összeszedni 15 évesen....

Hülye kérdésre hogy lehet normális választ várni??? Ha félsz, akkor még megõrzöd szüzességed pár évig, nincs is azzal semmi baj, nem kell chlamydiát összeszedni 15 évesen....
Viccelsz?! Errol szolt a fiatalkorom...

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

Milyen diákmunkák vannak Angliában 15-18 év közötti diákoknak? (csak 16 évesen mennék ki de nem tudom hogy megy ez) lent .

milyen diákmunkák vannak ? 16 évesen ha valaki kimegy akkor már perfektül kell angolul beszélni ? és ezzel mennyit lehetne keresni és milyenek a sulik nagyjából ? szigorúak vagy lazábbak ,stb. ezekre keresném a válaszokat, aki tud segíteni légyszíves írjon.

Legjobb válasz: Szerintem 18 év alattiaknak nincs külföldi diákmunka! Nálunk is csak 17 éves kortól van hivatalos formában! Csoportos szervezés?! Mindenki örül, ha sikerül valahova bejutnia, valami megbízható helyre! Ezenkívül elkezdhetsz spórolni egy egyetemi, nyári diákmunkára, mert bizony hiába dolgozni mégy, ha nyelvet nem beszélsz, na és szervezetten, meg csoportosan akarsz nyáron kint dolgozni, akkor kell néhány százezer, hogy befizesd magad egy turnusra! És az se árt, ha azért úgy középfok tájékán beszéled a nyelvet!

Szerintem 18 év alattiaknak nincs külföldi diákmunka! Nálunk is csak 17 éves kortól van hivatalos formában! Csoportos szervezés?! Mindenki örül, ha sikerül valahova bejutnia, valami megbízható helyre! Ezenkívül elkezdhetsz spórolni egy egyetemi, nyári diákmunkára, mert bizony hiába dolgozni mégy, ha nyelvet nem beszélsz, na és szervezetten, meg csoportosan akarsz nyáron kint dolgozni, akkor kell néhány százezer, hogy befizesd magad egy turnusra! És az se árt, ha azért úgy középfok tájékán beszéled a nyelvet!
Ezzel nem mindenben ertek egyet. Itt ( angliaban )teljesen legalisan elkezdhetsz mindenfele munkat 16 evesen. Specialisan diakoknak nincs munka, de van part time, es full time melo, tehat reszmunkaidos, es teljes, 8 oras munka. Na a nyelvtanulas az mas. 0 angollal ne gyere ki, meg akkor se, ha valaki fordit neked. A kerdesedbol azt vettem ki, hogy meg nem vagy 16. Par honap alatt el lehet sajatitani olyan nyeltudast, akar az internet segitsegevel, amit itt mar tudsz hasznalni.
Hello, Itt kint mint magyar allampolgar kiskoru leven nem dolgozhatsz. Amennyiben kijonnel tanulni iskolaba egy egesz evre, akkor az allam fizet egy heti allando osszeget (10-30£) a szulok fizetese alapjan. Ha pedig csak nyarra akarsz kijonni akkor abban nem tudok segiteni. Azonban ugy hallottam hogy a csoportos angliai utak eleg dragak... 200ezer koruli osszegekrol van szo. En kint elek, az iskola sokkal lazabb mint otthon, de azert nyelvtudas nelkul itt is meg kell dolgozni mindenert. Ha hosszabb idore jonnetek ki (mivel meg kiskoru vagy) akkor ajanlom hoyg jelentkezzetek egy olyan collegeba ahol van ESOL oktatas, ott az alapoktol megtanitanak angolul es mivel nem vagy meg 18 igy ingyenes. mint minden mas tanfolyam. Azonban a magyar allam nem fogadja el... :S kerdesed lenne irj, kint elek mar 3 eve es itt jartam kozepiskolaba...
A kérdező hozzászólása: oké köszi. amúgy csak érdeklõdés miatt vetettem fel ezt a dolgot, nem hiszem hogy kimennék angliába, max érettségi után valamikor, bár még nagyon elképzelhetetlen számomra hogy külföldön éljek, stb. amúgy a középiskola mennyivel lazább ? tanárok milyenek, házi feladat stb ? :)
Igen, lehetséges.
Lehet még várni kéne vele, majd ha lesz mivel lõni akkor azt észre fogod venni, addig meg verheted a falhoz is!
nem kell vele várni, sokan elõbb kezdik minthogy cucc jönne, nekem is igy volt, legalább nem kell takarítani
persze, sokaknál akik kisnövésûek van hogy késõn érõek is, de legkésõbb 16-16, 5 éves korodra kell hogy a szervezeted spermát termeljen, ha nem akkor endokrinologushoz kell menned.Szóval nyugi. De szõrõsõdsz már? ha igen akkor 1 éven belül lehet lesz spermád is.
zavarja, nekem multkor mondta.
Miért? Az nem számít hasznos segítségnek, hogy más meg azzal küzd, hogy a 22cm-es fegyverétõl minden csaj megijed? Ha ez megnyugtat, akkor nekem is ekkora, nekem is volt kb ennyi idõsen miatta kisebbségi komplexusom. És Te emellett még abban a kiváltságos helyzetben is vagy, hogy még lazán nõhet. Ez már elég normális válasz? 20F
A kérdező hozzászólása: 16:01 köszi a válaszod... ugy látom Te vagy az egyetlen normális itt
15cm :D tuti nem zavarja, jót nevet rajta a bnõivel ;) 19/l
Annyira nem gáz... Mondjuk nekem 16-17 körül van...de nagy a feje :)
pics*ba már, elõzõ válaszolók, neketek sosem voltak ilyen dilemmáitok tinikorotokban?? ha meg nem bírtok normálisan válaszolni akkor mért kell írogatni.. szerencsétlen srácnak mért kell még jobban letörni az önbizalmát.. egyébként kedves kérdezõ, 20/L vagyok, egy ugyanilyen korú barátnõmmel pont errõl beszélgettünk a minap, hogy nem értjük, mért hiszik a pasik hogy ennyit szémít a méret. ha hiszed ha nem pont a 15 centit hoztuk fel példának, hogy az átlagosnak számít, és az már teljesen jó. amúgy vannak pózok amiknél mélyebbre tudsz hatolni, ha mégis kicsinek érzed akkor "trükközz" ilyenekkel.
Ha állva 15 cm, próbáld meg fekve.
Vonalzóval méregetitek vagy mi f*sz?
Zavarja ám, huhú, de még mennyire. Mindig amikor érzi, hogy már megint keményedik, rögtön arra gondol: "a francbamár, megint ezzel a bébip*csûvel kell b*sznom, hol van már egy igazi 25 centis nigger rapper?!"
Gondolom akor a bnõd se lehet idõsebb... szóval tutti elég neki a 15cm-es... De egy igazi nõnek már lehet hogy nagyobb kell majd.
Ez jó volt...:D
a barátomnak is 15 és szerintem nem kicsi:) 16/L
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mint mindenki más. " :D szerintem átlag az a 15 cm
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P

Az lenne a kerdesem, h hogy van az h vkinek nem jon meg rendszeresen a menzesze, es felirnak neki fog. Gatlot (kislanyoknak, 15-16 eveseknek) DE (? )

ha azzal a gonddal mennenek a nogyogyasznoz h ezt a fog. Gatlo modszert hasznalnak, mert komoly kapcsolat stb, akk meg mondjak h mennyire rossz, fiatalok ehhez, tonkreteszi a szervezetket stb. akk h van ez pontosan? Ha a menzesz miatt szedi akk lehet, de ha szexel, akk mar ink ovszer es nem iratnak neki tabit? (fiatal lanyokra ertem termeszetesen ezeket,14-16 evesekre)

Legjobb válasz: Hová hanyatlik már ez a világ is! Elõbb tanítják a fogamzásgátlást, mint a helyesírást?

Hová hanyatlik már ez a világ is! Elõbb tanítják a fogamzásgátlást, mint a helyesírást?
csak azért, mert rendszertelen a menzesz, nem íratnak fel 14-15 éves lányoknak fogamzásgátlót... olyan helyzetben íratnak fel, ha valami hormonális probléma okozza a rendszertelen menstruációt, és arra a tabletta a legjobb megoldás.
Igen ezek hormon gógyszerek vagyis minden [email protected] összekevernek benned, és van akinek teljesen összevissza jön meg ilyenkor ez probléma, így a tabi segíthet:)
Még hányszor teszed fel ma ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj hnincs ekezetem, mert kulfoldi geprol iok okostojas, es az esetleges gepelesi hibakert is bocs, meg em szoktam meg h mashol vannak a betuk a gepen -.- csak normalis valaszokat szeretnek kapni, mert tenyleg erdekelne a dolog, koszonom
A kérdező hozzászólása: ez az elso, nem lattam h mas is feltette, bocsanat ://
A kérdező hozzászólása: #5 koszonom
Hormonális problémára se szabadna fogamzásgátlót írni. Van arra "rendes" gyógyszer is. Csak a lusta, felelõtlen orvos ír fogamzásgátlót.
jaaaj angyalkám dehogy a világ vége sõt...
Dehogy a világ vége :D Én is 15 vagyok, és nem nagyon engednek ilyen helyekre. Fõleg, hogy miket hallok. Nem is vágyok, de ha kérném, sem hiszem, hogy elengednének. Egy a Zumba csoportunk által szervezett Halloween buliba sem mehettem, mert elég érdekes környéken volt a hely. Meg is értem :)
engemse engedtek el tegnap elmhehtemvolna de felhivtuka diszkot és aszt mondták hogy nem ! köcsög diszkosok :D
hidd örülni fogsz annak.hogy szüleid nem engednek csak úgy el mindenhova egy 15 évesnek nem valók az ilyen bulik
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, meg a megnyugtatást.:)
Ha az összes barátnõd megy, egy olyan helyre, ami korban nem való nekik, akkor egyedül neked vannak normális szüleid. Örülj! Nem véletlenül vannak korhatárhoz kötve dolgok. És akik ezt eldöntik, azok sem vsak úgy a hasukra csapnak. És az a gondolkozás, hogy:"Ó, mi az az egy év?" nem jó gondolkozás. Tinikorban rohamosan fejlõdik az az egy év. Számít. 30 évesen már nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!