Találatok a következő kifejezésre: 15, de 16 évesen (42 db)

A biológia tanárom szerint a fiúk 15-16 évesen már csak keveset nőnek, de vannak kivételes helyzetek. Szerintetek ez így van?

Most vagyok 15,5 évesen 170 cm. És szeretnék n?ni. Azon kívül pedig osztálytársam el?z? nyáron n?tt vagy 3-4 cm-t. Akkor ez hülyeség ugye? :S

Legjobb válasz: Ez egyéni alkat kérdése is...Van aki 16 éves korában 170 cm, és utána nõ még pl 10 centit és 17 éves korára már 180 centis , és van olyan aki 16 éves korában elérte a 180 centit és nem nõ már

Ez egyéni alkat kérdése is...Van aki 16 éves korában 170 cm, és utána nõ még pl 10 centit és 17 éves korára már 180 centis , és van olyan aki 16 éves korában elérte a 180 centit és nem nõ már
A szüleidet kéne megnézni. ha õk nem magasak, te sem leszel az. Egyébként a fiúk túl szokták nõni az apjukat.
Én inkább 17-18-ra mondanám, hogy kezd visszaesni a növekedés. Ha nõni szeretnél, fogyassz kálciumot, magnéziumot a megengedett maximális mennyiségben, fogyassz zölségeket! Sportolj! Az osztálytársad 1-2, maximum 3 centit valóban nõhetett, de az ilyen mértékû hirtelen növekedés (helytelen életmód mellett) veszélyes is lehet.
ez hülyeség 18.07 es! Ha a szüleid nem azok te sem leszel magas aha... persze. anyukám apukám egy fejjel kisebbek nálam és még csak 14 vagyok
és szerintetek hány éves kortól megyünk össze?
Utolsó: ez nálad hormonális. 160 cm-s embernek nem lesz 180 cm magas gyereke.
* utolsó elõtti
18:12 Az emberi szervezet 24 éves korig fejlõdik és onnantól kezdve folyamatosan épül le, mindenkinél más ütemben.
ne már :O Most töltöttem be a 24-et, itt a vég:D Köszi az infót.

Van itt olyan, aki fiatalon, 15-16 évesen kezdett fogamzásgátló tablettát szedni, de már abbahagyta? Mi a tapasztalata?

Volt vmi gond a szedés alatt/szedés abbahagyása után?

Legjobb válasz: Igen, én. 16 évesen is szedtem, majd 20 évesen (mindkétszer ciklusrendezésre). Sosem volt utána semmi gond, 24 vagyok, kb. 2 hét múlva születik az elsõ babánk.

Igen, én. 16 évesen is szedtem, majd 20 évesen (mindkétszer ciklusrendezésre). Sosem volt utána semmi gond, 24 vagyok, kb. 2 hét múlva születik az elsõ babánk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Megkérdezhetem, hogy mennyire volt rendetlen a ciklusod és Meddig szedted a gyógyszert? Abbahagyás után szépen helyreállt a vérzésed? Spontán estél teherbe, vagy segíteni kellett?
Spontán estem teherbe, akkor elég rendszertelen volt (60-70 nap), utána is rendszertelen maradt (40-50 nap), PCOS-em volt ugyanis. Erre már soha nem szedném be a fogamzásgátlót, a férjem ugyanis orvos, és azt mondta, hogy a lehetõ legrosszabb kezelése a cikluszavarnak a fogamzásgátló. Védeni viszont tökéletesen védett, csak mint kiderült, a ciklusrendezésnek nem ez a módja. Késõbb megkaptam azt a gyógyszert, amely kifejezetten erre a problémára való - ettõl 28 naposak lettek a ciklusaim nagyon rövid idõ alatt, szabályos, középidei peteéréssel. Tehát ez már segített. Mikor beállt, akkor kezdtünk próbálkozni babával, és ahogy írtam, hál' Istennek jött is, abszolút spontán. :)
A kérdező hozzászólása: Nah igen, ezért kérdeztem rá:D Mert olyan még nem sokszor hallottam, hogy vkinek a tabi helyrerakta volna a ciklusát. Rendszertelen vérzésnél ált. rosszabb lesz utána. Metformint kaptál a PCOS-re?
A kérdező hozzászólása: OOOO, most esik le:) Szerintem mi már beszéltünk a PCOS-rõl, fel is vettelek facebookon. Ez lehetséges?:D

Egy kb 15-16 éves csajnak milyen méretű melltartó kell? (tudom h a mérettől függ de kb úgy átlagosan)

Legjobb válasz: Szia! Ez teljesen nem megmondható. Van oylan,hogy 1 12 éves lánynak már 90C-s kell,miközben egy 16 évesnek 75-ös.Genetika. El kell menni boltba,kinézni,ha van rá lehetõség felpróbálni és úgy megvenni.:)

Szia! Ez teljesen nem megmondható. Van oylan, hogy 1 12 éves lánynak már 90C-s kell, miközben egy 16 évesnek 75-ös.Genetika. El kell menni boltba, kinézni, ha van rá lehetõség felpróbálni és úgy megvenni.:)
elõzõ: ÁTLAGOSAN!! nem szélsõségek! Szerintem a legtöbb 15-16 éves lánynak 70/75-A/B-kell én 16 éves vagyok és 75/A-t meg 70/B-t hordok
Én is 16 vagyok 75/B esetenként 80/A-melltartót viselek. A szám a körméretet adja meg a betû a kosár méretét. Legalábbis én így tudom.
Szerintem meg elég értelmetlen kérdés, ha már itt tartunk. Mekkora KELL? maximum átlagot tudunk mondani, hogy általában mekkora van. (Elsõ voltam)
Én is 16 vagyok és sajnos nincsenek nagy ciciim, így 75/A-s melltartókat hordok, vagy 70/Bt
hát... én 16 vagyok vagyis multam de én sajnos 70/A-s esetleg 70/b-s melltartót hordok :S
A kérdező hozzászólása: azta na az asztán nemkicsi:)
Én 15 vagyok és 75/A-sat hordok.
ÉN 16 vok. de elég nagyot hordok (90/e) :/ megelégednék egy b kosarassal is :D

Volt már olyan 15-16 éves korotokban hogy már nagyon kívántátok a lányokat hogy már szexeljetek de nem sikerült?

amikor volt eg ycsaj aki jól nézett ki vagy több is és le akartátok fektetni de nem merted vagy valami más?? normális válaszokat kérek köszi

Legjobb válasz: Hülye kérdésre hogy lehet normális választ várni??? Ha félsz, akkor még megõrzöd szüzességed pár évig, nincs is azzal semmi baj, nem kell chlamydiát összeszedni 15 évesen....

Hülye kérdésre hogy lehet normális választ várni??? Ha félsz, akkor még megõrzöd szüzességed pár évig, nincs is azzal semmi baj, nem kell chlamydiát összeszedni 15 évesen....
Viccelsz?! Errol szolt a fiatalkorom...

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

Miért van az, hogy a 14-15 év körüli lányok, de még a 16 évesek egy része is hihetetlen kedves és aranyos tud lenni. És mire elérik a 18-21 éves kort, kihal belõlük szinte teljesen?

Kevésbé tudnak addigra szeretni, bízni, vagy bizalmat ébreszteni másban. Inkább ilyen lélektelen állatokká válnak sokszor akik csak presztízsbõl élnek és nincsenek céljaik sem. Hova lett pár év alatt az az aranyos, édes lány aki felnõtt korában is lehetne ugyanilyen, akit sokkal könnyebb lenne õszintén szeretni?

Legjobb válasz: jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma,hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is,mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!

jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma, hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is, mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!
Hát ez így nem teljesen igaz. Nagyon sok kedves érzelmes nõ van. Akik bunkók lesznek, azt sok esetben mások teszik velük, és így próbálják kikerülni az újabb csalódást, fájdalmat.
Miattatok lesznek ilyenek. Meg amiatt hogy köztetek is sok a paraszt és kiirtjátok a jót. Bízni meg miben? Nem lehet tudni ki milyen aki szembe jön velem épp. Persze tisztelet a gyak közösség kivételeinek.
Mer' elkezdenek szexelni! Bezonyám. És rájönnek, hogy a pasik csak tárgynak, szexuális segédeszköznek, szo.pógépnek vagy ingyenku.rvának akarják õket, semmi másra. Minél gyorsabban be az ágyba, minden lukat betömni, tök mindegy, hogy neki jó-e vagy sem. A lányok ennyi idõs korukra érzik úgy, hogy ennél többet nem érdemelnek a pasik. 14-15 évesen még él bennük egy romantikus kép fiúkról, férfiakról, szerelemrõl, szerelmeskedésrõl, párkapcsolatról, meg egyebekrõl. A szexuális élet elkezdésével ezeknek lõttek, jó esetben marad az állatias szex csak az élvezetért, rosszabb esetben marad az, hogy muszáj szexelni, ha meg akar tartani valakit, még rosszabb esetben ba.sznak fûvel-fával, mert azt hiszik, ettõl lesznek valakik.
kedves kérdezõ sajnos igazad van
Hát velem az ilyen 14-16 éves lányok is ritka bunkók, a kviétel meg foglalt már...
Talán a flegmaság, vagy inkább a bizalmatlanság azért van mert már csalódtak.
Igen, lehetséges.
Lehet még várni kéne vele, majd ha lesz mivel lõni akkor azt észre fogod venni, addig meg verheted a falhoz is!
nem kell vele várni, sokan elõbb kezdik minthogy cucc jönne, nekem is igy volt, legalább nem kell takarítani
persze, sokaknál akik kisnövésûek van hogy késõn érõek is, de legkésõbb 16-16, 5 éves korodra kell hogy a szervezeted spermát termeljen, ha nem akkor endokrinologushoz kell menned.Szóval nyugi. De szõrõsõdsz már? ha igen akkor 1 éven belül lehet lesz spermád is.

Milyen diákmunkák vannak Angliában 15-18 év közötti diákoknak? (csak 16 évesen mennék ki de nem tudom hogy megy ez) lent .

milyen diákmunkák vannak ? 16 évesen ha valaki kimegy akkor már perfektül kell angolul beszélni ? és ezzel mennyit lehetne keresni és milyenek a sulik nagyjából ? szigorúak vagy lazábbak ,stb. ezekre keresném a válaszokat, aki tud segíteni légyszíves írjon.

Legjobb válasz: Szerintem 18 év alattiaknak nincs külföldi diákmunka! Nálunk is csak 17 éves kortól van hivatalos formában! Csoportos szervezés?! Mindenki örül, ha sikerül valahova bejutnia, valami megbízható helyre! Ezenkívül elkezdhetsz spórolni egy egyetemi, nyári diákmunkára, mert bizony hiába dolgozni mégy, ha nyelvet nem beszélsz, na és szervezetten, meg csoportosan akarsz nyáron kint dolgozni, akkor kell néhány százezer, hogy befizesd magad egy turnusra! És az se árt, ha azért úgy középfok tájékán beszéled a nyelvet!

Szerintem 18 év alattiaknak nincs külföldi diákmunka! Nálunk is csak 17 éves kortól van hivatalos formában! Csoportos szervezés?! Mindenki örül, ha sikerül valahova bejutnia, valami megbízható helyre! Ezenkívül elkezdhetsz spórolni egy egyetemi, nyári diákmunkára, mert bizony hiába dolgozni mégy, ha nyelvet nem beszélsz, na és szervezetten, meg csoportosan akarsz nyáron kint dolgozni, akkor kell néhány százezer, hogy befizesd magad egy turnusra! És az se árt, ha azért úgy középfok tájékán beszéled a nyelvet!
Ezzel nem mindenben ertek egyet. Itt ( angliaban )teljesen legalisan elkezdhetsz mindenfele munkat 16 evesen. Specialisan diakoknak nincs munka, de van part time, es full time melo, tehat reszmunkaidos, es teljes, 8 oras munka. Na a nyelvtanulas az mas. 0 angollal ne gyere ki, meg akkor se, ha valaki fordit neked. A kerdesedbol azt vettem ki, hogy meg nem vagy 16. Par honap alatt el lehet sajatitani olyan nyeltudast, akar az internet segitsegevel, amit itt mar tudsz hasznalni.
Hello, Itt kint mint magyar allampolgar kiskoru leven nem dolgozhatsz. Amennyiben kijonnel tanulni iskolaba egy egesz evre, akkor az allam fizet egy heti allando osszeget (10-30£) a szulok fizetese alapjan. Ha pedig csak nyarra akarsz kijonni akkor abban nem tudok segiteni. Azonban ugy hallottam hogy a csoportos angliai utak eleg dragak... 200ezer koruli osszegekrol van szo. En kint elek, az iskola sokkal lazabb mint otthon, de azert nyelvtudas nelkul itt is meg kell dolgozni mindenert. Ha hosszabb idore jonnetek ki (mivel meg kiskoru vagy) akkor ajanlom hoyg jelentkezzetek egy olyan collegeba ahol van ESOL oktatas, ott az alapoktol megtanitanak angolul es mivel nem vagy meg 18 igy ingyenes. mint minden mas tanfolyam. Azonban a magyar allam nem fogadja el... :S kerdesed lenne irj, kint elek mar 3 eve es itt jartam kozepiskolaba...
A kérdező hozzászólása: oké köszi. amúgy csak érdeklõdés miatt vetettem fel ezt a dolgot, nem hiszem hogy kimennék angliába, max érettségi után valamikor, bár még nagyon elképzelhetetlen számomra hogy külföldön éljek, stb. amúgy a középiskola mennyivel lazább ? tanárok milyenek, házi feladat stb ? :)
zavarja, nekem multkor mondta.
Miért? Az nem számít hasznos segítségnek, hogy más meg azzal küzd, hogy a 22cm-es fegyverétõl minden csaj megijed? Ha ez megnyugtat, akkor nekem is ekkora, nekem is volt kb ennyi idõsen miatta kisebbségi komplexusom. És Te emellett még abban a kiváltságos helyzetben is vagy, hogy még lazán nõhet. Ez már elég normális válasz? 20F
A kérdező hozzászólása: 16:01 köszi a válaszod... ugy látom Te vagy az egyetlen normális itt
15cm :D tuti nem zavarja, jót nevet rajta a bnõivel ;) 19/l
Annyira nem gáz... Mondjuk nekem 16-17 körül van...de nagy a feje :)
pics*ba már, elõzõ válaszolók, neketek sosem voltak ilyen dilemmáitok tinikorotokban?? ha meg nem bírtok normálisan válaszolni akkor mért kell írogatni.. szerencsétlen srácnak mért kell még jobban letörni az önbizalmát.. egyébként kedves kérdezõ, 20/L vagyok, egy ugyanilyen korú barátnõmmel pont errõl beszélgettünk a minap, hogy nem értjük, mért hiszik a pasik hogy ennyit szémít a méret. ha hiszed ha nem pont a 15 centit hoztuk fel példának, hogy az átlagosnak számít, és az már teljesen jó. amúgy vannak pózok amiknél mélyebbre tudsz hatolni, ha mégis kicsinek érzed akkor "trükközz" ilyenekkel.
Ha állva 15 cm, próbáld meg fekve.
Vonalzóval méregetitek vagy mi f*sz?
Zavarja ám, huhú, de még mennyire. Mindig amikor érzi, hogy már megint keményedik, rögtön arra gondol: "a francbamár, megint ezzel a bébip*csûvel kell b*sznom, hol van már egy igazi 25 centis nigger rapper?!"
Gondolom akor a bnõd se lehet idõsebb... szóval tutti elég neki a 15cm-es... De egy igazi nõnek már lehet hogy nagyobb kell majd.
Ez jó volt...:D
a barátomnak is 15 és szerintem nem kicsi:) 16/L
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mint mindenki más. " :D szerintem átlag az a 15 cm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!