Találatok a következő kifejezésre: 15, de 16 (77 db)

Aug.10-én volt az első nap, s mi 15-én, 16-án, 18-án, 21, és 23-án voltunk együtt, a kalkuláto szerint a tesztet3-án lehet elvégezni, de ha pl.15-éhez hozzáadok 12 napot, akkor lehetett beágyazódás? Ha a mai teszt-, akkor nem lettem terhes 15-én?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort,ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi,de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e,tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi,azt hiszem.Én is izgulok,és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36,7 volt a reggeli hõm,s tegnap 36,4 ma 36,3.Nem is értem,most vagy megin peérésem van,vagy megfog jönni,de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam,h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?

Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort, ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi, de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e, tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi, azt hiszem.Én is izgulok, és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36, 7 volt a reggeli hõm, s tegnap 36, 4 ma 36, 3.Nem is értem, most vagy megin peérésem van, vagy megfog jönni, de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam, h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én Walentin tesztet vettem, 10-es, határozott - lett, amire számítottam is, de nagyon el vagyok keseredve. A hõmet nem mértem, mert akkor még jobban kattogna az agyam. Tudom, hogy hülyeség, de csak ezen jár az eszem, s minden jelet beképzelek már magamnak.
Hát ezzel nem vagy egyedûl...Ismerem az érzést.Én clear Blueval teszteltem ma de mint említettem -.Tegnap Medi labbal teszteltem és ott van a 2. csík, igaz halvány de jól látható, viszont annyi rosszat hallottam róla ami a téves + val kapcsolatos h nem is hiszem el.Hát már tûkön ülök...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál, drukkolok neked is és magamnak is. Nálad már legalább van egy halvány csík. Nálam semmi:-( Azért jó érzés, hogy nem csak én vagyok annyira oda + vissza. Nagyon félek a csalódástól, ismerem magam, tudom, hogy napokig magam alatt leszek, de legalább tuti biztos lesz a dolog.
Nagyon fontos, hogy nem mindegyik tszt megbízható! A másik dolog az, hogy a beágyzódástól számítottan kell a tesztet csinálni.Barátnõm éppen ma vett másik tesztet, 23-ára (nem)várta, ma van 1-e, és csak most mutatta ki neki a pozitívat. 6-án, és 8-án nem védekeztek. Remélem nagyon hamar összejön neked a babuci, mi s azon vagyunk hogy várjuk a p.é-emet.Most ovu tesztet használok. Késõbb csinálj másik tesztet is!Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: 3-án csinálok még egy tesztet, hátha. Köszi, hogy drukkolsz, én is nektek. Szerinted melyik teszt a legjobb? A mai 10-es Walentin volt.
Elvileg már a 16. jó volt, de mi a biztonság kedvéért 5 napig végig próbáltuk úgy sikerült.
elsõ vagyok . Sõt még annyit, hogy a 16.-ai spermák tudnAK ám bent várni 1-2 napot ugyhogy szerintem jó lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem összejön, ez a második clostys hónapom és azért izgulok már!

Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szep.12-15-ig volt meg (de nem sokáig tartott csak 3 napig utána csak barna folyás) de 16-án voltam a párommal és olyan alhasi szurkálodás van. Lehet ilyen formába beágyazodás vagy valami más?

fél óránként pisilni járok!!felfázva biztos nem vagyok mert nem ültem olyan helyen

Legjobb válasz: Felfázni nem csak attól lehet, hogy olyan helyre ülsz. Ha 16-án voltatok együtt, akkor még elég korai lenne bármit is érezni, ha terhes lennél. Bár a peteérés is ritkán van mensi után ilyen hamar (tudom nem lehetetlen). Ha nem jönne meg majd októberben, akkor tesztelj, most még korán van, hogy bármit is megtudjunk.

Felfázni nem csak attól lehet, hogy olyan helyre ülsz. Ha 16-án voltatok együtt, akkor még elég korai lenne bármit is érezni, ha terhes lennél. Bár a peteérés is ritkán van mensi után ilyen hamar (tudom nem lehetetlen). Ha nem jönne meg majd októberben, akkor tesztelj, most még korán van, hogy bármit is megtudjunk.
A kérdező hozzászólása: a párom kérdezte, hogy nem -e vagyok terhes mert olyan szépen kerekedik a hasam.jelzem amikor meg akar jönni akkor is fel vagyok puffadva de most volt meg így az nem lehet.anyu azt mondta, hogy nem vagyok az mert õ a hasára hízik és én tõle örököltem de egy kilót ha híztam kb. 1 hónapja.hányingerem is van reggel is meg napközbe is rendesen eszek.
Nekem is 31-32 napra jött meg mindig, és ez nem volt baj, ettõl még teljesen normálisan teherbe eshetsz. Viszont , ha most így szenved a mensid, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy nõgyógyásszal beszélned. Én nem hõmérõztem, így errõl nem tudok mit mondani.
A kérdező hozzászólása: meg az is a baj, hogy nem 28 napos a ciklusom hanem átlagosan 32 napos.így érdemes mérni a reggeli hõmet vagy felesleges?az alap hõm 36, 2 3 szokott lenni de tudom, hogy napközbe felmegy egy pár tízeddel de most mértem 36, 7-t
A kérdező hozzászólása: elég húzos volt ez a 4 hónap.lehet akkor attól késet meg azért volt csak 3 napos.de érdekes mert az össze terhességi tünet jelenkezet aug.vége fele (aug.28-án kellett volna megjönnie)addig tartott így amíg meg nem jött szep.12-én.na ezek után mire gondolja délutáni vizeletbõl negativot teszteltem.
Stresszes vagy? Az is kihathat a mensire. Vagy csak egy "egyszerû" hormonzavar áll a háttérben. Érdemes lenne elmenni nõdokihoz, ha most októberben is még ilyen szenvedõs lesz a mensesed.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!elég hülyén alakult a júniusi a júliusi az augusztusról ne is beszéljünk menszeszre értem.jún.3 napos volt júli úgy szintén augusztusba meg sem jött csak szep.-be de akkor is csak 3 napra utána meg csak barna folyásom volt.ez mitõl lehet??végül is csak májusba volt meg rendesen.lehet, hogy azért mert elkezdtem dolgozni júniusba??vagy nem tudom már
Általában 10-12 nap míg lejátszódik a beágyazódás. Persze van akinél hamarabb, de ilyen korán szerintem még nem nagyon lehet érezni semmit. Október elején, vagy majd mensikor, ha még érzed ezeket, akkor az utalhat babára, vagy arra hogy meg fog jönni. Elég hasonló a tünete. De ha babát szeretnétek, akkor kívánom babás legyél!
A kérdező hozzászólása: végül is én a beágyazodásra voltam kíváncsi, hogy az lehet ilyen korán érezni?
A kérdező hozzászólása: tényleg hülye kérdés volt!bocsi!!legkorábban október elején lehetne ilyen érzéseim!!ugye??
A kérdező hozzászólása: még lenne kérdésem!!a stressz okozhat tüneteket pl.szédülés, hányinger gyengeség vagy inkább az alacsony vérnyomás??


Bejuthatok egy 16+ buliba, ha elmúltam már 15, de még nem vagyok 16?

A lights off- ra szeretnék elmenni. (Ha nem kérik a személyit nem lenne gond, mert mindenki legalább 18-nak néz)

Legjobb válasz: Szerintem igen,bejuthatsz:)!

Szerintem igen, bejuthatsz:) !
18+ ba is simán csak nem szabad elbaszni...

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.
ezért lettvolna jó ha nõnek szülestz, õk mindent megkapnak.
a derekát fogd meg pl, elõször, de még ne tapizd le a fenekét. elõször érjen össze az ajkatok, és próbáld ugyanazt csinálni, mint õ. meg nézz videokat és próbáld elsajátítani. de ne túl nagy nyálas szájmozdulatokkal, és elõször ne feltétlenül csak nyelvvel, inkább a szájjal. remélem tudta segíteni.
Az a lényeg, hogy érezz rá a ritmusra, hogy mikor adsz és mikor kapsz, és ne gyömöszöld a nyelved vadul a másik fél szájába. Finoman masszírozd a nyelveddel az övét, vagy csak gyengéden zárd az ajkaid közé az ajkait, játszadozzhatsz is: mintha meg akarnád csókolni de mikor visszacsókolna kicsit visszahúzódsz(így húzod, de aztán add meg neki), vagy óvatosan harapdáld az ajkát. remélem tudtam segíteni...:)
Lassan közelíts az arca felé. Finoman bökd meg az orrát néhányszor az orroddal. Puszild meg párszor az ajkát, erre automatikusan kinyitja a száját. Fordítsd el egy picit a fejed az övéhez képest, majd fonjátok össze az ajkaitokat. Szívd egy picit a száját, de ne annyira hogy a bugyit behúzza a fenekén. Innentõl õ fog vezetni ha már sokat csinálta, de azt is elmondom hogy csak forgatni fogja a nyelveteket. Ha úgy érzed hogy végezne/végeznél, akkor hosszan csücsöríts, szívd erõsen, majd egy fél perc múlva csattints egy nagyot. Ezután menj le a nyakára - ha engedi - de ne szívd ki, mert az paraszt dolog. Csak az ajkaddal harapdáld a nyakát! Én ezt kockacukorral gyakoroltam anno. Tedd le sz asztalra, majd vedd fel róla az ajkaddal! Remélem segítettem! Üdv.
Túrj a hajába közben, cirógasd a füle mögötti nyakrészt olyan ritmusban, ahgy csókolod, néha húzd közelebb a fejét és diktáld te a tempót. Hamaar maga a csok reesz jol megy :) 15/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ) végre normálisakat kaptam :D
Add át magad a csajnak õ majd irányít téged, és majd ráfogsz érezni a dolgokra egy idõ után.
szerintem elõször még ne menj rá a nyakára.max egy puszi.
azé nem volt még normáli válasz mert nem lehet elmagyarázni... az magától jön majd...
ne tõlem kérezd sose smároltam, csak abból vagyok okos amiket itt láttam xD
A kérdező hozzászólása: de valamit csak tudsz mondani pl hogy hol fogjam meg a lányt?
A kérdező hozzászólása: köszi :) )

Június 15-én lejár a szerződésem, de 16-17-18-án még tuti dolgoznom kellene, mert egy projektben vagyunk. Bemenjek ingyen dolgozni?

Tudod elvileg határozatlanná válnék, de a munkáltató nem ismerné el, perre pedig nem akarok menni.

Legjobb válasz: Ingyen dolgozni??? Most hagy ne írjam mit gondoltam, "puszira" manapság nem divat melózni. Akármilyen zsír helyed legyen!

Ingyen dolgozni??? Most hagy ne írjam mit gondoltam, "puszira" manapság nem divat melózni. Akármilyen zsír helyed legyen!
ingyen??? mi vagy te irgalmas szamaritánus? ha ingyen akarsz dolgozni menj el egy állatmenhelyre segíteni...

Egy csomóan megbámulnak minket, mégse volt pasink, miért? Nem vagyunk plázacicák, de normálisan nézünk ki.15 és 16/L

Legjobb válasz: mert nem mernek leszólítaqni.... próbáljatok elérhetõbbé válni:) és flöürtöljetek nyilvánvalóbban:D

mert nem mernek leszólítaqni.... próbáljatok elérhetõbbé válni:) és flöürtöljetek nyilvánvalóbban:D
rakj fel egy képet pls : )
én azt is megbámulom ha vki nagyon randa 20 f
adsz 1 msn címet???vagy adjak én??+ismerkedhetnénk:) :)
Velem is ez a helyzet csak én fiú vagyok:) Néznek meg mondják h tetszek nekik de csak ennyi 16F
ugyan már tudod jól mért bámulnak meg! ha nem akkor hülye vagy ennyi
Tök szépek lehettek.Én is szívesen priviznék veled. Ha OK, akkor írj ide és írok neked. 22F vok.
itt csajzonak xD Szerintem meg mi lenne ha ti lépnétek?Ti vadásznátok a pasikra? ha annyira jók vagytok.És akkor nem lesz ez a kérdés.:)
19:49-nek: az oks mondják hogy tetszel nekik megtették az elsõ lépést utána már neked kéne tenned a következõt lehet ezért marad annyiban a dolog :)
pláza cicák nem is lehetnétek, 15-16 éveseket max a fagyizóba venénnek fel tikteket, de még oda sem...brühühühüh
23:02 Na, te is nagyon képzett vagy a plázacicák fogalmát illetõen :D Szerinted az egy foglalkozás? Mint a fagyis? :D
kaphatnék egy képet privátba 16/f
Szia! szerintem is kicsit többet kéne flörtölnötök! am szerintem is sokat segítene 1 kép! 16f
A kérdező hozzászólása: Miért nem mernek? :) nem harapunk :D és hogyan tûnjünk elérhetõvé? szerintem elérhetõek vagyunk, nem beképzelt plázacicák.. és hogyan flörtöljünk? xD köszi!!
A kérdező hozzászólása: képet ide inkább nem raknék fel :) de leírom h h nézünk ki: vékonyak vagyunk, szép fehérbõrûek, bnõmnek mogyoróbarna hátközépig érõ hullámos haj, barna szem, nekem hátközépig érõ gesztenyebarna göndör haj, zöldeskék szemem van, ja és 170-175cm magasak vagyunk.
akkor írj nevet és megleslek vipen : D
Engem érdekeltek 1 honap mulva 15 vok!
A kérdező hozzászólása: 16:18-as, ha írsz priviben, akkor megírom a nevemet! Utolsónak: aranyos vagy :) de van egy kis bökkenõ... kicsit fiatal vagy, mert a barátnõm is már rég elmúlt 15, én meg 16 múltam.. :)
oké írtam :D
Van néköm elég barátom inkább valami olyan kéne, aki segít néha kitakarítani az ólat mög belet mosni!
A kérdező hozzászólása: ezt szerintem a másik kérdéshez szántad :)
15-16 évesen mit erõltetitek ennyire a pasizást? Majd jön, ha kell... Ameddig görcsösen akarjátok, addig úgyis egyedül lesztek, vagy kifogtok valami selejtet. Nem vagytok még semmirõl lemaradva! Inkább örüljetek neki, hogy nem vagytok még "használtak". Én elõször 13 évesen csókolóztam egy barátommal kiváncsiságból, fiúm viszont csak 16 évesen volt. De van olyan barátnõm, aki 15 évesen csókolózott elõször... Ez mind-mind olyan dolog, ami akkor jön, ha eljött az ideje... Várjatok türelmesen!

Mi lehet ez, ha 15-én volt nagyon kevés barnázásom (ciklus. Hu szerint ekkor kellett volna megjönnie), de 16-án már semmi, és azóta sem. Utolsó ciklusom 34 napos volt, előtte 28?

Jónás napom jan 11. volt. Ma reggel Gabriel tesztem negatív lett. Most menjek dokihoz, vagy mi? Mellem fáj, ami mensinél el szokott múlni, de most a barnázás után maradt. Annyira szeretnék babót!

Legjobb válasz: Szia! Várj egy-két napot, azután tesztelj újra.Szerintem baba lesz:))

Szia! Várj egy-két napot, azután tesztelj újra.Szerintem baba lesz:) )
szerintem is várj pár napot! Aztán teszt! Próbálj esetleg vmi érzékenyebbet venni! aztán írd meg, hogy sikerült! ;-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is teszteltem, és negatív :( Mensim továbbra sem jött meg, mellem feszül, és néha szurkál a pocim. Szerintetek?

15, de inkább 16 évesen nem késői elkezdeni gitározni?

Legjobb válasz: Ez nem szertorna, hogy keso legyen elkezdeni, ha szeretned nyugodtan vagj bele. Gyakorlas kerdese, hogy mennyire fog menni. Sok siekrt. ;)

Ez nem szertorna, hogy keso legyen elkezdeni, ha szeretned nyugodtan vagj bele. Gyakorlas kerdese, hogy mennyire fog menni. Sok siekrt. ;)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van :P
Egyáltalán nem. Én pl. 23 évesen vettem elõször kezembe gitárt, és persze nem bántam meg. Jobb késõn, mint soha. :D
Én is 15 volta mamikor elkezdtem ennek már 6 éve:P szóval nem késõ:)
A kérdező hozzászólása: köszi köszi (:
Gitározni sosem késõ. Ha van hozzá természetes tehetséged, önbizalmad, és szorgalmad, semmi problémád nem lesz a pályafutásod során. Én mondjuk 13 évesen kezdtem gitározni, most 15 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nyár végén megkapom a gitáromat, és el is kezdem a "babrálgatását"
Csak annyi apróság hozzá, hogy minél hamarabb kezded, annál jobban rá tudnak állni az ujjaid. Nem egészen mint megszokás, hanem aki nagyon fiatalon kezdi, annak megnyúlnak az ujjai és így könnyebben le tud fogni egymástól távol lévõ hangokat. 20 fölött ez már okozhat gondot. Pölö 23 évesen kezdtem gitározni és sokat számítógépezek, azaz sokat gépelek és annyira kötöttek az ujjaim, hogy az elsõ pár hónap eléggé nagy szenvedés volt, de mostmár kezd jól menni...fél év után. Viszont még mindig annyira be vannak fásulva az ujjaim, hogy túl gyors dolgokat egyszerûen nem tudok kijátszani, szóval azért nem hülyeség fiatalon elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszöm a választ! A gitárom is meglesz lassan :P
Én 24 évesen kezdtem, kb egy éve. Magamtól tanulok, vannak a neten is jó gitároktató oldalak (pl: gitarozz.hu), ezekrõl is sokat lehet tanulni. Minél több gyakorlás a lényeg. Szóval egyáltalán nem vagy elkésve, hajrá!
Én 14 évesen kezdtem, most 16 vagyok. Egy (Guns n' Roses) Sweet Child o' Mine már nem okoz gondot. : P (Átlag napi fél óra gyakorlás mellett)
A kérdező hozzászólása: ohh akkor belekezdek, minnél hamarabb! köszönöm a válaszokat!
Nem, a barátom 18 évesen kezdte, és aztán a kétszemélyes zenekarával Koncz Zsuzsa elõzenekara is lett egyszer... Szóval jól ment neki.
Az én párom 25 éves is elmúlt, mikor elkezdte, autódidakta mód.Tabulátor segítségével majdem mindent le tud játszani.Szóval 16 évesen véleményem szerint nem késõ.
egyátalán nem, nekem nagyon sok ismerõsöm 20 körül kezdte, igaz mindegyik nyavalyog, miért nem kezdte elõbb:) szóval minél hamarabb láss neki, ha tényleg komolyan gondolod.
én augusztus végén kaptam a gitárt ( 16 vok) és most éppen (december 12) sweet child o mine szólót/ introt tanulgatom kicsit méjebben, és elég derülátóan megy, persze sok hiba van még, de egy két hónap alatt sokáig eljutottam azér ahogy látom, ezeket már eltom pl: the darkness- love is only a feeling intro slash-godfather theme sweet child o mine-intro rammstein-pussy-refrén ( kb 2 perc alatt ) metallica - one-intro ( 3 perc alatt :) ) november rain- kezdõ szóló-nem végig biztos hagytam ki 1-2 õt.... ÉS PERSZE MIDNEZT A GUITAR PRO 5 EL TANULTAM!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!