Találatok a következő kifejezésre: 14. hetet Egyre (115 db)

Kiskorú veszélyeztetése az ha egy anya hetekre egyedül hagyja otthon 14. évét betöltött gyermekét?

ha közben a gyerek nem éhezik, nem lóg iskolából, nem lesz semmi baja

Legjobb válasz: Azért egy 14 éves kölyök már pontosan tudja, hogy mi a teendõ egy lakástûz esetén. Már persze ha nem gyengeelméjû... Pedro

Azért egy 14 éves kölyök már pontosan tudja, hogy mi a teendõ egy lakástûz esetén. Már persze ha nem gyengeelméjû... Pedro
Én remekül elvoltam egy hétig 15 évesen egyedül otthon. Ugyanis megbízható voltam. Ha bármi baj van, ott voltak a nagyszüleim, vagy a szomszédasszony legrosszabb esetben egy telefonhívás erejéig. Az meg, hogy egy 18 éves férfit nem mer valaki otthon hagyni egyedül, szerintem siralmas. Kell valaki, aki azért rá tud nézni a gyerekre, és tud segíteni, ha kell, de ettõl függetlenül ha a srác megbízható, akkor nincs baj.
gyerektõl és megállapodástól függ. Hogy van-e akihez a gyerek fordulhat ebben az idõben, van-e aki ránéz. És természetesen, hogy milen a gyerek.
"ha kigyullad a lakás éjjel, akkor mit csinál a kölyök?" Micsinána? Elóccsa.
Ha gyereknek nem lesz semmi baja, akkor nem. Ha bármi történik a gyerekkel, és kiderül, hogy azért lett még komolyabb baj, mert az anya hetekre otthonhagyta egyedül, akkor minden további nélkül bíróságon fog majd errõl beszámolni konkrétabban, hogy hogyan is képzelte ezt az egészet. A 14. életévét betöltött gyerek egyébként meg nem kiskorú, hanem fiatalkorú.
azért elég fura lehet egy ilyen anya... az enyém még most is csak úgy hagy itthon mondjuk éjszakára hogy itt van tesóm vagy maám, nem azért mert nem bízik bennem, csak így nyugodtabb (18/f)
"ha közben a gyerek nem éhezik, nem lóg iskolából, nem lesz semmi baja" Ezt honnan tudja az anya, ha közben nincs otthon? Vigyázni kell ezzel, mert ez manapság bizony ha nem is kiskorú, de fiatalkorú veszélyeztetése, ugyanis a 14. évét betöltötte. Az emberre ráhúzzák még azt is, amit nem követett el...
hogyne veszélyeztetné???? a gyerek korlátozottan cselekvõképes, még egy orvosi beavatkozásról sem dönthet egyedül, nem mellesleg 18 éves korig kell a gyerekre felügyelni, nem 14. ha kigyullad a lakás éjjel, akkor mit csinál a kölyök?
Nem, hiszen ezzel semmilyen módon nem veszélyezteti.
legfeljebb fiatalkorú veszélyeztetése, és nem hagyhatja egyedül
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:56 Aki kiabál annak nincs igaza, csak azzal próbálja elfogadtatni a mondandóját!
Egy napra egyedül lehet hagyni? Ha igen, akkor két napra egyedül lehet hagyni? Ha igen, akkor három napra egyedül lehet hagyni?... Meddig sok homokszem, és honnantól kupac? Hol a határ, honnantól nem lehet egyedül hagyni? Hol van ez leírva, ki ítéli meg?
14:43 amellett, hogy hülyeségeket beszélsz, a szövegértelmezés sem erõsséged - JOGILAG A SZÜLÕ FELEL A GYEREKÉRT 18 ÉVES KORÁIG, NEM LEHET FELÜGYELET NÉLKÜL HAGYNI ADDIG HETEKRE!!!!!! HA EL AKAR UTAZNI, SZEREZZEN A GYEREK MELLÉ FELNÕTT FELÜGYELETET - KÜLÖNBEN JOGILAG FELELÕSSÉGRE LEHET VONNI - ENNYI
14.43. Mese az, hogy a gyereknek 5 éves koráig szüksége van az anyjára. Éppen az a baj a mai anyákkal, hogy még 3 évesen sem hagyják egyedül játszani a gyereket. Az önállóságra nevelést már 7-8 hónapos korban el kellene kezdeni.
Ha 2-3 napra hagyná otthon úgy hogy a gyereknek van mit ennie akkor azzal semmi gond nincs. De ha hetekre abból már lehetnek gondok. Persze ha van valaki aki naponta ránéz hogy minden rendben esetleges probléma esetén azonnal tud intézkedni akkor baj nem lehet. De ez egy olyan világ ahol bármi megtörténhet, bármikor betörhetnek a lakásba kigyulladhat sok minden egyéb. Akkor bizony a szülõ a felelõs azért hogy miért hagyta otthon egyedül. Engem 16 évesen hagytak itthon egyedül 4 napig de akkor is, minden nap vagy a nagyapám vagy a bátyám átnézet hogy minden rendben van. Ha esetleg elmentem valahova akkor telefonálnom kellett elõtte hogy tudják mi a helyzet.
Pedro - lehet, de ha kigyullad a a lakás, a gyerek bepánikolhat - anyuka meg sehol - gyámügy meg viszi a gyereket - vagy a hullaszállító a kérdés meg amúgy sem az, hogy önállóságra kell-e nevelni a gyereket, hanem az, hogy hetekre egyedül lehet-e hagyni jogilag - amire a válasz természetesen az, hogy NEM LEHET, mert a szülõk felelõsek érte 18 éves koráig, mivel 14-18 közt korlátozottan cselekvõképes - ebbõl következõen, hetekig felügyelet nélkül hagyni a kölyköt, még akkor is veszélyeztetés, ha nem történik semmi baja
A kölköt tíz éves kora után mán önállóságra kell szoktatni. Nem összevissza babuzsgatni, mer úgy sose lészen ember belûlle.
Errû beszétem én is. Ojan idõs koromba mán ótottam a szomszéd birkaólját slaggal. Pedig ott még a palák is robbantak fel. A mai kölkök meg megijednek egy kis tûztül?
egyértelmûen az. 14 éves gyerek még kiskorúnak számít!!!!

Pár hete rendeltem egy Ford Focus kombit, szállítási határidőre 8-14 hetet írtak. Van remény, hogy hamarabb megjön?

Olyanok írjanak, akiknek konkrét tapasztalatuk van.

Legjobb válasz: 8-10 hétre van esély, egy gyári megrendelés mindig minimum 2 hónap. Attól hamarabb nem lesz meg az autó.

8-10 hétre van esély, egy gyári megrendelés mindig minimum 2 hónap. Attól hamarabb nem lesz meg az autó.

Mekkora 14 hét körüli babátok (gr, cm) és mekkora volt születésekor? Hányszor eszik egy nap és egyszerre hány grammot?

Legjobb válasz: Szia! Kislányom múlt kedden volt 14 hetes, elõtte egy nappal voltunk dokinál, ott mérték: 7700 gramm, 67 cm. 3850 grammal és 57 centivel született. A doki szerint "gigababa" :o) Egy nap 6x eszik, és végig alussza az éjszakát. Te is leírnád, mekkora a te babád? köszi! :o)

Szia! Kislányom múlt kedden volt 14 hetes, elõtte egy nappal voltunk dokinál, ott mérték: 7700 gramm, 67 cm. 3850 grammal és 57 centivel született. A doki szerint "gigababa" :o) Egy nap 6x eszik, és végig alussza az éjszakát. Te is leírnád, mekkora a te babád? köszi! :o)
A kérdező hozzászólása: született 3810g, 51cm. Most 63 cm, 6700 gr, csupán anyatejes, egész nap eszik, nem tudom megmérni mennyit. :) ))
Szia. Az én babám a 14 hetes mérésen volt 5600 gramm és 65 cm. 51 cm-vel és 3460 grammal született.


Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?

Nagyon szomorú és csalódott lettem. Összehasonlítottam a képeket az első terhességemmel és most akkora a pocakom, mint az elsővel 24 hetesen. Lehetséges ez? Hiszen amelyik elméletileg nem él az nagyon picike. Mitől nő ennyire a hasam?Olyan sok minden kavarog a fejembe. Már arra is gondoltam, hogy benézett valamit az ultrahangos doki és lehet, hogy mégis él mindkét baba és szépen fejlődnek, aztán azért ilyen nagy a hasam. De olyan sok köztük a különbség. Az élő az 68mm volt a másik amelyik a doki szerint nem ad életjelet az pedig 14mm. Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?

Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?
Hogy vagy? Van valami fejlemény?
Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nnemûek??
Az ikres vagyok, talán 8-as. Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nõnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitõl félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja! Majd írd meg, hogy mi volt? De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Majd, hátha megtudom írni neked, megkérdem az orvosomtól. NAgyon rendes mindenre válaszol.
Koszonom szepen, eleg gyorsan szivodott fel a 16. Heti uh-n mar nem lehetett latni, csak annyit montak, hogy az a terulet echo szegeny a mehembe. Sajnos nem tudom mi az pedig erdekelne. Kitartas es boldog babavarast :)
A kérdező hozzászólása: 23:03-as Nagyon sajnálom ami történt, akkor Te tudod, hogy most mit érzek. Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Mennyi ideig tartott neked a felszívódás? CSak ultrahanggal ellenõrizték azt? Remélem holnap csinál a dokim ultrahangot és csak pozitív eredményekkel szolgál majd. Remélem a másikkal minden rendben van. Jaj már olyan jó lenne érezni, hogy mocorog, akkor azért egy kicsit megnyugtatna, hogy jól van.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg az orvosokról csak annyit, hogy aki az ultrahangot csinálta a tök bunkó volt. Annyit mondott, hogy tudja, hogy ikerterhességet hord? Válaszom igen. Erre a doki: és azt is tudja, hogy az egyik már nem él? Hát erre én már nem tudtam mit mondani, csak sírtam és teljesen össze törtem, még jó hogy a barátnõm velem volt, és próbált vigasztalni, nyugtatgatni. Szóval nagyon megértõ és együtt érzõ volt a doki. Lehet, hogy neki ez mindennapos dolog, de nekem nem és engem nagyon szíven ütött. Azért talán lehetnének kicsit kíméletesebbek is, hiszen mégiscsak egy apró kicsi emberkérõl beszélünk akinek már dobogott a szíve! Szóval megtudom érteni, hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: 8/9. Gratulálok a babáidhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked. Igen, arra próbálok gondolni, hogy tényleg így a jobb, mert ha ez késõbb történik, akkor sokkal rosszabb, akkor a másikat is jobban veszélyezteti, vagy ha mondjuk betegen születik. Csak nagyon fáj és nehéz beletörõdni, valószínû, hogy idõvel enyhülni fog a fájdalmam és könnyebb lesz. Azért kíváncsi vagyok mit mond a dokim holnap. A genetikai tesztem eredménye elméletileg negatív lett. Most próbálok koncentrálni és nagyon vigyázni a meglévõ egészséges picikémre, és csak abban reménykedek, egészségesen fejlõdik majd tovább.
nekem 10 hetesem halt el az egyik babam.. Semmit nem vettem eszre belole csak a 12. Heti uh-n mondta a doki :( felszivodott es semmilyen komplikacio nem lett kiveve annyi, hogy az AFP-m joval magasabb lett a kelletenel..genetikan kiderult, hogy az ikerterhesseg miatt. Ne ijedj meg, hogy ha veled is ez tortenik. Engem is ijesztegettek, hogy beteg a babam stb. Makk egeszseges kislanyom szuletett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Persze, hogy örülök a megmaradt babára és lehetõ legjobban megpróbálok rá vigyázni, mert abba belehalnék, ha annak is valami baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Próbálom elfogadni, de nagyon nehéz. Az ultrahang után felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy mivel még nagyon picike, ezért nem kell semmilyen mûtét, sem gyógyszeres kezelés, mert fel fog szívódni magától. Viszont a felszívódás miatt kockázatosabb a másik egészséges baba vetélése. Úgy hogy ha vérzek, akkor azonnal kórház. Kedden délután megyek a dokimhoz és remélem akkor csinál egy ultrahangot és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet pontosan. Ha tényleg úgy van, ahogy az ultrahangon látták, akkor csak remélem, hogy minden szövõdmény nélkül felszívódik hamar és a másikban nem okoz semmi problémát. Akkor szerintetek arra ne is gondoljak, hogy lehet, hogy hárman voltak és mondjuk az egyik elhalt és a másik kettõ meg szépen fejlõdik. Olyan azért lehet, hogy az egyik takarja a másikat és nem veszik észre?! A felszívódás meddig tart? Egyébként két hét múlva kell ellenõrzõ ultrahangra mennem, hogy hogy áll a felszívódás.
ha lenne rá lehetõségem elmennék egy újabb ultrahangra, nehezen bírnám ezt a bizonytalanságot
Sajnos ilyen elõfordul. Nem feltétlenül lökõdik ki az élettelen baba, szépen felszívódik, vagy betokolódik és nem okoz semmi gondot a terhesség alatt. A has mérete a többedik terhességnél jobban változik, mint az elsõ terhességnél. Próbáld meg elfogadni ezt az új helyzetet. Örülj ennek a babának.
"2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant." ?? Hogyan?
Szia, tapasztalatom nincs, de ha elhalt a magzat, akkor annak szerintem ki kéne lökõdnie. Egy ismerõsöm úgy járt, hogy 2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant. Azóta egy 2 éves egészséges kisfiú anyukája. Sajnálom, és kitartás!
Mi újság kedves Kérdezõ?

Négyes tesztet javasolt az orvosom, mivel eléggé későn derült ki a terhességem, a 14. héten, így jópár vizsgálatról lemaradtam. Mennyibe kerülhet egy ilyen vizsgálat?

Persze mindenképpen megcsináltatjuk, de azért kb. jó lenne tudni az árfekvést. A Mátyásföld Klinikára megyek, ?ket kérdeztem telefonon, de épp helyettesítés volt, és nem tudta megmondani a hölgy, akivel beszéltem...

Legjobb válasz: Nem tudom milyen vizsgálatról maradhattál le... Az integrált teszt meg hasonlók nem kötelezõ vizsgálatok. Nekem a 13.héten derült ki hogy terhes vok és nem kellett semmit csinálnom. Elmentem vérvételre, megmérte a doki a nyakiredõt meg a védõnõnél kellett jelentkeznem. Ennyi. Most 20 hetes vok és minden rendben.

Nem tudom milyen vizsgálatról maradhattál le... Az integrált teszt meg hasonlók nem kötelezõ vizsgálatok. Nekem a 13.héten derült ki hogy terhes vok és nem kellett semmit csinálnom. Elmentem vérvételre, megmérte a doki a nyakiredõt meg a védõnõnél kellett jelentkeznem. Ennyi. Most 20 hetes vok és minden rendben.
Szerintem sem kell azintegrált teszt.Vagyis, ha szeretnéd a lelked megnyugtatására mindenképpen.De nekem addig volt egy vérvétel, meg 2 uh.Az egyiken megállapították, hogy baba van, a másik meg a genetikai, amit a 13. héten végeztek el. Persze kérdéses dolog lehet a korod és a kórtörténeti elõzmények, amit ugye nem tudunk, de csak azért, mert a 14. héten derült ki, szerintem sem kell.
Szia! Én is csináltattam négyes tesztet de nekem azért kellett mert a 16.heti afp-m alacsony lett.Az én orvosom az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot ajánlotta, ott 20.000Ft egy ilyen teszt és kb 2nap alatt megvan az eredmény!De a neten is utána tudsz nézni!
Hogy-hogy csak a 14. héten derült ki, hogy baba van? Nem maradt el a mensid? Ugyanúgy megjött mint szokott?

14 éves vagyok és már engednek buliba lesz a jövő héten egy úgymond beach party (strand party) milyen ruhát vegyek fel?

Van egy egyberuhám de azt nem akarom mert ugye egyberuhát szeretnék de nem valami ri*ancosat .!! Valami szépet milyent vegyek ??

Legjobb válasz: amúgy csak úgy mondom, hogy 8. után már szokták a szülõk engedni a gyereküket bulizni, még disco-ba is, szóval ezen ne lepõdjetek meg, mondjuk én nem engedném az tuti, de sokan engedik õket, én csak 16 évesen mentem elõször bulizni, de a szüleim szerintem elengedtek volna, csak én nem akartam még menni. kérdezõ, bocsi, de nem tudok válaszolni, mert még én strand party-n nem voltam, de túl kirívó ruhát ne vegyél fel. szerintem egy farmerszoknya és hozzá egy felsõ tökéletes lenne, de mint mondtam még én nem voltam, csak egy tipp, a lényeg hogy ne lyegn ki belõle mindened.

amúgy csak úgy mondom, hogy 8. után már szokták a szülõk engedni a gyereküket bulizni, még disco-ba is, szóval ezen ne lepõdjetek meg, mondjuk én nem engedném az tuti, de sokan engedik õket, én csak 16 évesen mentem elõször bulizni, de a szüleim szerintem elengedtek volna, csak én nem akartam még menni. kérdezõ, bocsi, de nem tudok válaszolni, mert még én strand party-n nem voltam, de túl kirívó ruhát ne vegyél fel. szerintem egy farmerszoknya és hozzá egy felsõ tökéletes lenne, de mint mondtam még én nem voltam, csak egy tipp, a lényeg hogy ne lyegn ki belõle mindened.
elég szégyen hogy bulizni engednek 14 évesen.....
A kérdező hozzászólása: köszönöm vettem egy szép ruhát.amúgy alkoholosat nem is adnak nekem .!
ezt úgy mondja mindenki mintha nem ment volna el valahova 14-15 évesen pl.: mikor megünnepelte a ballagását, tuti mindenki ivott akkor alkoholt... most 1-2 koktéltól semmi baja se lesz, annyitól még be se lehet rúgni, már ha alkoholos koktélt iszik, mert ugye vannak alkohol mentesek is... kérdezõ! szerintem vegyél fel valami csinos strandi hangulatot idézõ egybe ruhát, vannak csinosak most plázába mindenhol =)
amúgy te nem akarlak megbántani de normális vagy?? koktél 14 évesen?? %%%%%%
A kérdező hozzászólása: 6.os férre értetted a kérdésemet mert való igaz h olyan 8.ig fürödni fogok de utánna már csak dj-ék lesznek és koktélok ott pedig ár hideg is van ezért kell a ruha
strand partira miért nem elég egy fürdõruha meg egy kendõ? minek akarsz kiöltözni? mármint a vízhez minek ruha... Egy fürdõruha bõven elég.
beach short/farmernadrág+topp/lenge felsõ, de ha mindenképpen szoknyát szeretnél akkor szerintem egyberészes ruhát inkább.Nem a party(pics*)ruhára gondolok amik testhez feszülnek hanem szintén lenge ruhára mindig az a lényeg h kényelmes legyen és jól érezd benen magad:D
A kérdező hozzászólása: oké.ez a véleményed tiszteletben tartom de megint csak nem a kérdésre válaszoltál ....nem ismersz és így vonod le a következtetéseket nem vagyok se qrva se ri*banc .! ne ítélkezz
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésre válaszoltál de tiszteletben tartom a véleményed .
amíg nem tudod leírni, hogy FÉLRE, addig nem kéne bulizni menni...

Van egy barátnőm (ő és én is 14 vagyunk). Egy pár hete járok vele, már többször randiztunk is. Õ egy kicsit félénk, és én nem tudom, hogy hogyan kéne "továbblépnünk".

Szeretnék neki örömöt okozni (itt nem csak a szexre gondolok!).

Legjobb válasz: A szexre semmi féle képpen ne gondoljatok ilyen idõs korba,szóval nem is értem ezt mért jegyezted le! Lepd meg egy vörös rózsával,mondj neki szépeket és bókolj neki,ez ilyen idõs korba még elég!

A szexre semmi féle képpen ne gondoljatok ilyen idõs korba, szóval nem is értem ezt mért jegyezted le! Lepd meg egy vörös rózsával, mondj neki szépeket és bókolj neki, ez ilyen idõs korba még elég!
Menjetek el moziba, fogd a kezét séta közben, esetleg csók. Ajándék csoki, virág. Én is annyi vagyok mint te, és itt tartunk.
Egyetértek az elõttem szólókkal teljesen. Mondjuk a ozi nem biztos hogy a legjobb mert azért egy 14 éves fiúnak nincs annyi pénze hogy 2 jegyet vegyen, de a lány lehet hogy elvárja... Menjetek inkább teázni az anyagilag sem nagy teher, fogd meg a kezét és csókold meg :D Ennyi elég is 17 éves korodig :D ravafufu

Pár hete egy kis csomó jelent meg a jobb mellbimbómban, a balban nincs semmi. Mi ez? 14/F

Más változást nem vettem észre, viszont ez nagyon aggaszt. Ha egy orvos pont belebotlana ebbe a kérdésbe vagy egy olyan akinek volt már hasonló, kérem segítsen nekem.

Legjobb válasz: Az egész mellbimbó duzzadt? Nekem volt olyan, hogy az egyik olyan lett, mintha csomó lenne benne és viszketett, de a serdülõ kor után magától elmúlt... a barátomnak mind a kettõ olyan volt, hasonlóan elmúlt...

Az egész mellbimbó duzzadt? Nekem volt olyan, hogy az egyik olyan lett, mintha csomó lenne benne és viszketett, de a serdülõ kor után magától elmúlt... a barátomnak mind a kettõ olyan volt, hasonlóan elmúlt...
A kérdező hozzászólása: Nekem csak az egyikben van egy csomó, de olyan mintha duzzadt lenne.
Jézusom ... Mielõbb menj el orvoshoz, nehogy daganat legyen. Szólj anyukádnak és nyomás. Ezzel nem lehet játszani. Ha meg nem daganat, akkor is mielõbb kezelni tudják.

A 14. hétben vagyok és már biztos egyedül fogom nevelni a babucim. Mit tennétek hasonló cipőben?

Hogy lehet lelkileg túlélni, hogy ne viselje meg a babát? Minden nap sírok és jár az agyam, mi lesz. Próbálok nem erregondolni, de nem megy. A legjobbat akarom neki, de a legrosszabb, apa nélkül feln?ni. Bár aki lemond róla, vagy nem vállalja a felelöséget, az nem lehet jó apa. Történnek csodák, hogy valaki így elfogadjon minket, és úgy szeresse, mint a sajátját?

Legjobb válasz: Kitartás. Egyik legjobb barátom megismerkedett valakivel akinek két lánya volt (4 és 6 évesek) és nagyon jól kijönnek egymással. A srác nevére vette a kicsiket, õk apának szólítják és 7 éve boldog házasságban élnek.

Kitartás. Egyik legjobb barátom megismerkedett valakivel akinek két lánya volt (4 és 6 évesek) és nagyon jól kijönnek egymással. A srác nevére vette a kicsiket, õk apának szólítják és 7 éve boldog házasságban élnek.
Nekem is van a szûk baráti köben olyan család, ahol a 3 gyerek, köztük egy rokkant kisfiú, nem a sráctól van hanem a csaj elõzõ kapcsolatából. Dolgozik értük , nagyon szereti õket. Mindíg van remény , te se add fel!Tudom hogy könnyû leírni, de próbálj megnyugodni, gondolj a babádra, ha te szomorú vagy õ sem érzi jól magát. Minden jót kívánok nektek!
Szia, szerintem ne sirass olyan pasit, aki nem vállalja a saját gyerekét. Inkább koncentrálj a babára, mert ketten is nagyon boldogok lesztek. Ha választhatnék, inkább baba, mint egy pasi. És te is tudod nagyon jól, hogy nem fogsz egyedül maradni , aki majd megszeret igazán, az a gyerekeddel együtt fog szeretni, hidd el!!! És majd a gyerkõcöd õt fogja apaként kezelni. Nagyon sok ilyen család van, nem te vagy igy egyedül. Kitartást kivánok neked és jó babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak! Igazad van, semmi sem fontosabb most, mint a baba. És a pasik, jönnek mennek! De remélem, egy normális csak jön egyszer! :-)
Ne add fel soha! Nekem egy 12 éves lányom és egy 10 éves fiam van. Volt egy brutális férjem aki mindig ütött és vert. Kb. válás után 5 évvel egy nagyon aranyos pasival megismerkedtem, nagy a szerelem mai napig 3 éve vagyunk együtt. Most várom 3. babámat. Fel a fejjel! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igyekszem megnyugodni, hogy babucinak jó legyen, de elég nehéz, épp miatta, mivel egyfolytában rá gondolok, és hogy mi lesz majd. De valami nekem is azt súgja, hogy minden okés lesz. :-)
A kérdező hozzászólása: Húúú, Köszönöm! Sokat segítettél, mert akkor reménykedhetek. Most hajnalbe nagyon ki voltam, de tudom, vigyáznom kell mert megérzi. Beszélek hozzá és most kellemes zenét hallgatunk. :-)Remélem Angyalkámnak is lesz egyszer olyan apukája mint neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy ilyen jól alakult az életed! De jóóóóó! :-) Sok boldogságot a 3. picihez! :-)
Ha a szeretõs részt kihagyom ez majdnem olyan, mintha magamat hallanám! Azt hittem csak én vagyok ilyen helyzetben, h kismamaként hagyják el! De az jó, h örülsz a babának! Biztosan boldogok lesztek! És rendbe jön majd minden, csak türelmesnek kell lenni, és mindig bizni kell!! Kitartást nektek is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!