Találatok a következő kifejezésre: 14. hét mennyinek (23 db)

14. héten mennyire lehet biztos a baba neme?

Az orvos a lábak állása alapján kisfiút mondott. A kukit állítólag nem látta, de a lábak állása miatt mondott kisfiút. Szerinte kb. 70%, hogy kisfiú.

Legjobb válasz: nekem 12 heten megmondtak hogy ugy nez ki fiu,persze akkor is hozzatettek hogy nem 100%. aztan a 21 heten is azt mondtak hogy fiu,akkor mar biztosra. meg nem szultem meg, de szerintem ezek utan tuti fiu lesz:)

nekem 12 heten megmondtak hogy ugy nez ki fiu, persze akkor is hozzatettek hogy nem 100%. aztan a 21 heten is azt mondtak hogy fiu, akkor mar biztosra. meg nem szultem meg, de szerintem ezek utan tuti fiu lesz:)
ha nincs egyártelmûen kuki a képen akkor addig nem fognak 100%-ra kisfiút mondani. még akkor sem, mert állítólag beperelheted õket, hogy õk azt mondták fiad lesz és bevásárolsz kék cucokkal és közben lesz egy lányod. Itt nálunk külföldön sose mondják 100%-ra, nekem is a lányomat a csontozata alapján próbálták behatárolni, de igazán csak a szülés után a hasamon nézték meg a végeredményt. soha nem mutatta hogy mi van a lába között, pedig eleget ultrahangoztak még 3D -n is voltunk... De biztos kisfiú lesz, bár ha lányt szeretnél még ne add fel a reményt ;-)
Nekem 13 hetesen 4D-n kislányt mondtak, az is lett :-) Én is úgy éreztem, hogy kislány lesz. Azért még ne vásárolj be kék cuccokat :-)
18 hetesen mondták meg hogy kisfiú ahogy az orvos ultrahangozott egybõl szetette a lábát és persze kukija van:) de mindenkinek más

14 hetes vagyok. Hallottam a gát masszázsrol. De ezt hogyan kell? Hanyszor kell egy heten? Mennyi ideig? Ez megkönnyiti a szülést? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia...:-) 14 hetsen az meg korai....majd a 35 het korul kell elkezdeni...ird be a keresobe, hogy gatmasszazs es kiad egy csomo oldalt...leirja reszletesen, hogy mivel kell csinalni, milyen olajjal es hogyan. En kiprpbaltam..nekem nem jott be..de lehet neked hasznal:-) Minden jot kivanok neked es boldog babavarast! Egy 5 honapos kisfiu anyukaja:-)

Szia...:-) 14 hetsen az meg korai....majd a 35 het korul kell elkezdeni...ird be a keresobe, hogy gatmasszazs es kiad egy csomo oldalt...leirja reszletesen, hogy mivel kell csinalni, milyen olajjal es hogyan. En kiprpbaltam..nekem nem jott be..de lehet neked hasznal:-) Minden jot kivanok neked es boldog babavarast! Egy 5 honapos kisfiu anyukaja:-)
Én vettem gátmasszázsolajat. A 36. héttõl kellett volna használni 2 naponta. De engem nagyon csípett, úgyhogy végül is nem használtam. Nem akartam, hogy a PH változás miatt az utolsó idõben valami gombát összeszedjek.
Felesleges idõtöltés. Ha elsõ babás vagy, úgyis vágni fognak a babád és a te egészséged érdekében. Szegeden tiltják az orvosoknak elsõ babásoknál a gátvédelmet.
Ne hidd el a sok szóbeszédet! A barátnõm is pár hete szülte, érzéstelenités nélkül az elsõ babáját és NEM volt gátmetszése. Nyilván nem metszenek mindenkinél, ez alkati kérdés.
A kérdező hozzászólása: Az egyik ismerösöm most szült külföldön es neki semmilyen metcces, vagas sem volt pedig 3600 szuletett a fia.Õ mondta hogy semmilyen varrata sincs.
A kérdező hozzászólása: Es elso szülés volt neki.
Külföldrõl ne beszéljünk, mert más tészta, itthon pedig kórházi szabályzat, és orvos merészsége válogatja.
ha találsz olyan dokit, aki támogatja, akkor egy próbát megér, miért ne, mégiscsak százszor jobb...!
50cm-rel született 14 hetesen 66cm volt és 2980gr.mal született 14 hetesen 6150gr
A kérdező hozzászólása: Hát-jól megnõttek-ugye? én úgy örülök, hogy már nem olyan kis apróka!!
Bár kisfiús a kérdés, azért leírom a lányom méreteit. 4380gr, 54 cmvel született, most 6100gr és 64 cm.

4D ultrahangon a 14. héten mekkora pontossággal tudják megállapítani a baba korát és méreteit? Mennyit tévedhetnek centiben, illetve terhességi hétben? Nem menstruáltam, ugy lettem terhes.

Legjobb válasz: Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.

Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.
Szia! Pont a múlthéten hallottam, hogy 12-14 hét között a legpontosabb az Uh, akkor tudják legpontosabban megmondani a baba korát! Maximum tényleg + - 1 hét. Kellemes babavárást! 38 hetes kismama
Szia!Én 13 hetesen voltam 4d uh-on, de a gép azt irta ki h 14 hetes vagyok a méretek alapján.Pedig én biztos voltam, tudtam az utso mensit, és kb mikor foganhatott meg.Tévedtem egy pár napot.Szerintem nem is ez a lényeg, csak h minden rendben legyen.Jo babavárást!!!17 hetes kismama

Ki mennyit hízott a 14. hétig aki nem hízott probléma volt ez miatt?

Nagyon sokat hánytam és alig bírtam megenni valamit a 12. hétig de már eszem rendesen és szinte minden órában mégis fél kg-ot híztam 2-hét alatt amibõl még veszítettem is mára pedig evés után mértek így vagyok most 52,2 kg de miért ment lejebb ha egyszer már rendesen eszek?Ha nem hízok a 18. hétig lehet baj kórház vagy ilyesmi? 2. baba lesz.

Legjobb válasz: Ha egész terhesség alatt csak 5 kg hízol akkor sem fektetnek kórházba. Butaság, hogy ennyire hízni akarsz. Van aki a 30. hétig nem hízik egy grammot sem, van aki meg az elején hízik és utána nem. Változó ki mikor hízik. Egyél és igyál rendesen és akkor biztosan nem kell kórházba menned. Kórházba csak akkor küldenek ha a hányástól kiszáradsz, egyébként nem. Ha már jobban vagy és tudsz enni inni akkor nincsen semmi probléma. Anyukám is -4kg-mmal kezdte anno mind a 4 terhességét.

Ha egész terhesség alatt csak 5 kg hízol akkor sem fektetnek kórházba. Butaság, hogy ennyire hízni akarsz. Van aki a 30. hétig nem hízik egy grammot sem, van aki meg az elején hízik és utána nem. Változó ki mikor hízik. Egyél és igyál rendesen és akkor biztosan nem kell kórházba menned. Kórházba csak akkor küldenek ha a hányástól kiszáradsz, egyébként nem. Ha már jobban vagy és tudsz enni inni akkor nincsen semmi probléma. Anyukám is -4kg-mmal kezdte anno mind a 4 terhességét.
az elsõ terhességem elsõ felében 8 kg-t fogytam. ebbõl 5 kg-t szedtem vissza a terhesség végére. második babával túlsúlyról indultam, de most tartok 1, 5 kg-nál (29 hét). senki nem izélgetett miatta, sõt!
Összesen 3 kg-ot híztam!!! (szóval gyakorlatilag fogytam vagy 7-et) Az elsõ 14 hétben hányós voltam, szóval akkor fogytam, utána sem lett túl jó étvágyam, amikor meg nagy lett a pocakom, akkor meg úgy nyomta a gyomromat, hogy hiába ettem csokit sütivel, akkor sem híztam... 3 kg-mal voltam több szüléskor, mint mikor teherbe estem. Mindezt úgy, hogy a lányom 4200 g volt!! Senki nem problémázott, mivel a babám szépen fejlõdött. A pici elveszi, ami kell neki, köszönte szépen, begyûjtögette õ magának, ami kellett :) Bár én nem voltam sovány típus, tehát volt mibõl fogyni azért... Nem tudom milyen magas vagy ehhez a súlyhoz...
Én most vagyok 14 hetes és 2 napos, és eddig nem hogy híztam volna, még egy kilót fogytam is.Pedig, most aztán tényleg nem figyelek, arra, hogy mibõl és mennyit eszek.
Én a 14. hétig 1kg fogytam igaz elkaptam az influenzát 3napig lázas voltam akkor 1hét alatt fogytam 2kg! De nem lett semmi baj a végén 20kg plusszal mentem szûlni!
15 hétig 2 kilót híztam.
Én elsõ 12 hétben 6kg híztam. 12-20 semmit, 20-30 hét között 4 kg 30-39 hét között 1kg. Én soha nem hánytam, nagyon ritkán voltam csak rosszul, és végig zabáltam az egész terhességem, mondjuk én terhesség nélkül is bírok enni bõven. 60kg ról kezdtem most 71kg vagyok és 10 nap múlva szülök ha minden igaz (vagy elõbb).
Mivel az elsõ idõszakot végig kellett feküdnöm, így sikerült kb. 1, 5 hónap alatt 10 kg-ot híznom. A védõnõ egyfolytában piszkál is miatta. 14+3hkm.
Én is mínuszban voltam, végül a kezdõ súlyomhoz képest 9 kg jött rám. Négy hónapos a baba, és még nagyobb mínuszban vagyok. De eddig semmi gond nem volt.
A 15. hétben vagyok, és 0 kg-nál tartok. Sajnos sokat hánytam/hányok. Az elõzõ babámnál is így volt, és nem lett semmi baja.

Ki mennyit hízott a 14. hétig? Elkezdtem gyarapodni, még csak +1 kg-nál járok, de én nagyon-nagyon félek az elhízástól.

Legjobb válasz: majd leadod szülés után amit felszedtél,ez legyen a legkisebb gondod!azért ne fogyókurázz,mert azzal a babának ártasz!én a 16.hétre már 5kilót szedtem fel,na és...most egy éves a babám és szinte annyi vagyok,mint terhességem elött pedig 14kiló plusszal mentem szülni

majd leadod szülés után amit felszedtél, ez legyen a legkisebb gondod!azért ne fogyókurázz, mert azzal a babának ártasz!én a 16.hétre már 5kilót szedtem fel, na és...most egy éves a babám és szinte annyi vagyok, mint terhességem elött pedig 14kiló plusszal mentem szülni
ja, értelek!hát az nem semmi....én mondjuk ezért se merem bevállalni még most a kistesót pedig már 13hónapos, mert egy nagypocakkal rohangálni a kicsi után, bátor dolog!anyagilag is tartok töle, mert szeretnék visszamenni elötte melózni egy jobb helyre és hirtelen 2babát eltartani?még egyett is nehéz néha!
Járj el kismama jógára és -tornára, egyél egészséges ételeket. A mindent meg kell zabálni, amit csak megkívánok elgondolás téves. Egyébként 1 kg az semmi. Ha teleiszod magad és épp jól laktál, régen voltál WC-n sokkal többet mutat a mérleg, mint alap esetben. A babának, magzatvíznek is van súlya, egyre több. Viszont ne adj isten, hogy elkezdj fogyókúrázni, pár kg plusz még nem a világ, inkább a babád miatt aggódj, lehet, hogy ez most nem hangzik jól, de jelenleg elsõsorban anyuka vagy, csak azután feleség, szép nõ, stb. Terhesség után nagyon sok nõnek amúgy sincs nagy étvágya, fogynak, nõvérem soványabb lett utána, mint elõtte... A kérdésre válaszolva én az elején nem tudtam hízni, sajnos, mert nagyon sokszor voltam rosszul, voltam is emiatt kórházban, örültem volna, ha pár kilót magamra tudok szedni.
dehogyis. itt van a két éves lányom. Napi 2 óra séta cipelés bevásárlás rohánás utána stb. Mondjuk 75 kiló vagyok szóval van "tartalék" bõven. Én voltam a legjobban elhûlve mikor megmért a védõnõ (akivel egyébként nagyon jó a viszonyom) félve kérdezte ugye nem diétázom? Mondtam nem csak reggel fél 7-este fél 10 ig megy a nap. Majd mostanában megyek vissza remélem azért kicsit felszedtem.
a 20:52 válaszadónak írnám, h az se normális, h 23.héten még csak félkiló ment rád!?sokat "hallo"-zól a Wc-kagylóba?
Ha normal szinten hizol (ami ilyen magassagnal es kiindulo sulynal szerintem 15 kiloig belefer), akkor nem kell aggodnod amiatt, hogy konkretan fogyokuraznod kell. A fele tuti lemegy szulessel, utana kell kicsit vigyazni, mert az ember barmit megeszik, iszik es barmilyen mennyisegben ahhoz, hogy a tej szepen beinduljon, bealljon es eleg is legyen, szerintem tobbek kozott ezert van az, hogy sokan szoptatas mellett nem tudnak fogyni, esetleg hiznak is. De meg ha marad is rajtad par kilo, az is konnyen lemehet, mert a baba koruli teendok, az ejszakazas, a hazimunka, illetve az, hogy mindent villamgyorsan kell csinalni, hiszen sohasem tudhatjuk, hogy mikor hiv magahoz bennunket a ded, 5 percet alszik, esetleg 2 orat, szoval ez nagyon-nagyon tudja egetni az energiat. (Emiatt van az, hogy szules utan pici baba mellett en mindig sokat fogytam, nem vekonyra, mint terhesseg elott, hanem sovanyra.) Viszont egy valamire keszulj fel. Tok mindegy, hogy 7 kilot hizol, vagy 20at, a tested feszessege akkor sem lesz egybol a regi. Visszallhat a lanykori allapot, vagy majdnem teljesen az, de az ember terhesseg alatt nagyon sokat "puhul", kicsit leereszkednek az izmok, jon helyere husika, ide-oda erkeznek parnacskak, ez mind a hormonalis valtozasok miatt van, teljesen mindegy, hogy kozben alig no a sulyud, vagy tornazol. De idovel ez is visszaall.
14 hetes vagyok és én is pont 1 kg-ot hiztam. Az elsõvel viszont ekkorra már 3 kg-ot. A vége fele van látványos súlygyarapodás mert a kicsi akkor hízik a legjobban. Ne aggodj, majd ha szaladgálni kell a pici után azonnal leszaladnak a kilok. De az egészség a lényeg!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elég vékony vagyok, 173 cm, 55 kg-val indultam, most 56. De voltam már 65 kg is és tudom milyen keserves lefogyni...emiatt féel. Persze, fogyózni nem fogok, igazából az a legnagyobb bajom, hogy állandóan hányingerem van és emiatt szoktam "rágcsálni" valamit, hogy elvegye azt a rossz szájízt.
hát én már nem emlékszem. Már nagyon rég voltam 14 hetes. Szerintem senki nem is emlékszik vissza arra, amikor még csak 14 hetes volt.
23 hetes vagyok és még csak fél kilónál járok...
A 21. hétig kb. 5 kilót híztam. Most a 34. héten pedig +18kg-nál járok. Úgy, hogy egyáltalán nem eszek többet, mint azelõtt. Ez van... viszont a babám nagy, valószínû 4kg felett lesz.
Addig semmit, akkor kezdtem el gyarapodni, a 20. heten jartam 2, 5 kg-nal, a 30. heten 8 kg-nal, a 40. heten 14 kg-nal. Bevallom oszinten, hogy en ezzel tok elegedett voltam, mert kozel 180 cm vagyok es vekony, ezzel a 14 kiloval es pocakkal is a vekony kategoriaba tartoztam. Neked jelentos sulyfelesleged van? Vagy miert felsz ennyire?
Én 105 kilóval kezdtem, fogytam a 12.hétig 3kilót, most háromhéttel késõbb 103 kilót mértek. 178 cm vagyok. Ez van, én is aggódom, mondta is a doki ma, h jó lenne, ha tornáznék, meg diétáznék.Amúgy naponta 2x eszek, és nem nasizok, szóval nem tudom, mi lehet a baj!Eredményeim mind okék! Elsõ babám 4050 gr-mmal született, vele híztam 14 kilót, ami le is ment, majd szopi alatt lettem 105 kiló! :( Te súlyra mennyi vagy? Boldog babavárást. 14 hetes km + 2 éves anyukája

Négyes tesztet javasolt az orvosom, mivel eléggé későn derült ki a terhességem, a 14. héten, így jópár vizsgálatról lemaradtam. Mennyibe kerülhet egy ilyen vizsgálat?

Persze mindenképpen megcsináltatjuk, de azért kb. jó lenne tudni az árfekvést. A Mátyásföld Klinikára megyek, ?ket kérdeztem telefonon, de épp helyettesítés volt, és nem tudta megmondani a hölgy, akivel beszéltem...

Legjobb válasz: Nem tudom milyen vizsgálatról maradhattál le... Az integrált teszt meg hasonlók nem kötelezõ vizsgálatok. Nekem a 13.héten derült ki hogy terhes vok és nem kellett semmit csinálnom. Elmentem vérvételre, megmérte a doki a nyakiredõt meg a védõnõnél kellett jelentkeznem. Ennyi. Most 20 hetes vok és minden rendben.

Nem tudom milyen vizsgálatról maradhattál le... Az integrált teszt meg hasonlók nem kötelezõ vizsgálatok. Nekem a 13.héten derült ki hogy terhes vok és nem kellett semmit csinálnom. Elmentem vérvételre, megmérte a doki a nyakiredõt meg a védõnõnél kellett jelentkeznem. Ennyi. Most 20 hetes vok és minden rendben.
Szerintem sem kell azintegrált teszt.Vagyis, ha szeretnéd a lelked megnyugtatására mindenképpen.De nekem addig volt egy vérvétel, meg 2 uh.Az egyiken megállapították, hogy baba van, a másik meg a genetikai, amit a 13. héten végeztek el. Persze kérdéses dolog lehet a korod és a kórtörténeti elõzmények, amit ugye nem tudunk, de csak azért, mert a 14. héten derült ki, szerintem sem kell.
Szia! Én is csináltattam négyes tesztet de nekem azért kellett mert a 16.heti afp-m alacsony lett.Az én orvosom az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot ajánlotta, ott 20.000Ft egy ilyen teszt és kb 2nap alatt megvan az eredmény!De a neten is utána tudsz nézni!
Hogy-hogy csak a 14. héten derült ki, hogy baba van? Nem maradt el a mensid? Ugyanúgy megjött mint szokott?

Mennyit híztatok az első 13-14 hétben?

Legjobb válasz: Semennyit. Én még fogytam is. Mondjuk volt is mibõl, némi túlsúllyal kezdtem a terhességemet és rengeteget voltam rosszul és hánytam.

Semennyit. Én még fogytam is. Mondjuk volt is mibõl, némi túlsúllyal kezdtem a terhességemet és rengeteget voltam rosszul és hánytam.
9 hetes vagyok, de már 2 kiló plusz van. átlagos testalkatú vagyok, 51-gyel indultam
Én a 13-14. hétig nem híztam. Utána a 19.hétig kb 4 kilot. Most szeretném kissé visszafogni a szénhidrát fogyasztást. A cél a 12-14 felszedett kilo lenne!
Nyugodj meg kérdezõ, én 13kg-ot híztam addigra :-)
6. és 8. vagyok, 154 cm :) Az én magasságomhoz is sok a 4 kg. Az elõzõ terhességemet 50 kg-mal kezdtem, a gyerek rendesen mozgat, fõleg amikor megtanul járni, és kunyerál, alig lehet tõle enni, 46-tal kezdtem ezt a terhességet, a fiam most 17 hónapos. Én is félek, mi van ha sokat hízok, de annak is megvan az elõnye, valószínû hogy tudsz majd szoptatni, az gyorsan tünteti el a kilókat. Ne próbálj fogyózni, legyen otthon mindíg fagyasztott gyümölcs, sokszor én csak azt vacsoráztam , azt nassolni is lehet.
Ezért ne érezd rosszul magad.. És egy sima menstuációval felkaptam 3 kg-t:) Most tudtam meg, hogy terhes vagyok (tegnap) és megfogadtam, hogy nem parázom a súlyomon. Megpróbálok nem felszedni az elsõ trimeszterben, de a fogyókúra szerintem kivitelezhetetlen. Ráadásul az idegeskedés, meg a depresszió nagyon nem tesz jót sem neked, sem a babádnak. Én úgy gondolom, hogy most következik életem eddigi legszebb 9 hónapja (vagyis 8) és így is akarom megélni az egészet. most 55kg vagyok, de ha a végére 75 leszek az se érdekel, majd leadom:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam vékony sõt de folyamatosan sportoltam amit a 4 héten abba kellett hagynom, és sokat kellett feküdnöm meg a 24 órás hányinger miatt nem is volt kedvem kimozdulni. Hány nem hánytam, minden kaja megmaradt bennem. Így most 4 kg-mal vagyok több mint elõtte....és ez a magasságomhoz egyszerûen rengeteg. Fogalma sincs hogy fogyózak úgy hogy minden tápanyagot megadjak magamnak, és ne sportoljak....:( Folyamatosan sírok
6. vagyok, miért? Nagyon sokat híztál? Miért vagy depressziós? Van aki többet hízik, az elõzõ terhességemnél kb 4 kg jött fel 12. hétig, ott is a nassolás, de utána odafigyeltem és nem lett olyan vészes a végeredmény.
A kérdező hozzászólása: de jõ nektek...most erõsödött a depresszióm
3 kg-ot. Vékonyan kezdtem a terhességet, szépen meg is látszik az a 3 kg, nagy a pocakom, most vagyok 17 hetes és a 12. hét óta csak 1 kg jött rám, már nem émelygek, nem "kell" nassolnom, és meg bírom enni a normális kaját is, nem csak a kekszet :)
Kb. 8 kg-t híztam, de én is soványan estem teherbe, így rám fért. Terhesség nélkül is híztam volna ennyit, mert egy nagyon stresszes idõszaknak lett vége a teherbeesésemkor.
18 hetes vagyok, két kilót híztam, ami rám fért, mert most vagyok így 46. Olyan 53-ig felmennék szülésig, az tök jó lenne.
semmit nem híztam -4kg ott fogytam. 20 hetesek vagyunk és -5kg nál tartok de pár napja este folyamatosan ennék úgy hogy szerintem most kezd fordulni a kocka :)
semennyit
Én 2 kg-ot fogytam. Én nagyon étvágytalan kismami vagyok :( Pedig elõtte IMÁDTAM enni.

Ha 14. héten azt mondja a doktorno, hogy kisfiu lesz 60%-ban, mennyi az esélye hogy kislányom legyen?

Legjobb válasz: 40%, én is épp ezt akartam írni :) :) Bár úgy tudom, fiúnak látszó manókból ritkábban lesznek késõbb lányok, mint fordítva. :))) Ha már kinõtt... ugyebár... :))) Sok boldogságot a kicsihez!

40%, én is épp ezt akartam írni :) :) Bár úgy tudom, fiúnak látszó manókból ritkábban lesznek késõbb lányok, mint fordítva. :) )) Ha már kinõtt... ugyebár... :) )) Sok boldogságot a kicsihez!
40 % :)
Anyámnak mikor velem volt terhes akkor végig fiút mondtak szülésnél derült ki hogy kislánya lett :)
50% Nekem 16 hetesen mondták elõször, hogy lány. 1 hónap múlva fiú, az is maradt. 28+6
Én is azt hallottam, hogy fiúnál ritkán tévednek. Nekem már a 12. héten fiút mondtak, és azóta is az. Hát majd 2 hét múlva kiderül. :) De szerintem, ha nálad is fiút látott, akkor abból már nehezen lesz lány. Lányból könnyebben lenne fiú :) 38+2 hkm
Nekem végig kislányt mondtak és még is fiú lett:) Szerencsémre utálom a rózsaszínt és sok semleges színû holmit vásároltunk. De ez már 16 éve volt...
Az én dokim profinak számít UH-terén, mégis a 13. héten azt mondta (biztosra), hogy kisfiúnk lesz. Aztán a 18. héten kiderült, hogy kislány, és az is lett a végén :) Szóval a fiúkból is lehetnek lányok, ilyenkor még egy profi számára is könnyen összekeverhetõ. (Állítólag a klitorisz dudorodik elõre, és az tûnik úgy, hogy "van ott valami".)
40% Igaz :D:D
Na igen de ha profi a gép, és profi a diagnoszta is, nem beszél 60%-ról, hiszen a belsõ nemi szervek viszont jól elkülöníthetõek!Nem "tippelget" hanem tényt mond.
ha profi ultrahangos mondta, szuper gépen nézve akkor kicsi az esély a tévedésre. Ha kórházban, sztkban sima ultrahangon akkor nagyobb az esély. nekem a 12.héten genetikus, profi gépen mondta h fiú és az is lett!
Ilyenkor még nagyon "egyformák" a nemi szervek, szóval szerintem meg 50% az esélye hogy kislány legyen! :) 18h. után már sokkal biztosabb amit mond!
Nekem 19 hetesen 95%-ra mondta a doki, hogy kisfiú. Aztán 31 hetesen kislány! Úgyhogy bármi lehet még nálad is! Én most már így kislányra készülök, de néha eszembe jut, vicces lenne, ha szülésnél derülne ki, hogy fiú... :) Ez legyen a legnagyobb baj; semmit nem számít a neme, csak egészséges legyen! Ezt kívánom neked is! 35 hkm
köv. ultrahangon már fog látszani szinte biztosra. Ez a 60 % nem túl bíztató.

Ki mennyit hízott a 14. hétig?

Mert ami engem illet, még idáig semmit. Pedig a baba jól van. Ezek szerint akkor kis pocakom lesz? 160cm vagyok és 48kg.

Legjobb válasz: -annyira nincs pocim utolsó voltam

Szia én is 61röl indultam és 6kgt szedtem fel. Ebbõl 3150g volt a kisfiam és kb olyan 2 kg ami bennem volt viz stb.
-annyira nincs pocim utolsó voltam
Hát talán fél kilót hízhattam, szóval szinte semmit. Aztán a 25. héten megindult a hízás, és most +10 kilónál tartunk. 34 hetes km
Én eddig 10 kg anya alkatát örököltem csak azért tegnap voltam védõnõnél.Ja én 61-rõl indultam. 34 hetes kismami Nyugi nekem is rendben van minden a babával pedig kicsi a pocim annyira nagy hasam.
A kérdező hozzászólása: És mennyirõl indultatok? Remélem én csak annyit fogok felszedni, amennyit muszáj. Nem akarok fölösleget.
A 14hétig semmit.A 24 héten volt rajtam +1, 5kiló!Aztán szép lassan beindult, most a 32héten +9kiló, de inkább a poci nagy. 32hetes kismami
A 14. hétig -2 kg-t mert sokat háyntam és fogytam..
Szia Én ma vagyok 21 hetes és 1 kg plusznál tartok. Ma mért a védõnõ :)
Sya! Én sem hiztam semmit most 21 hetes vagyok és 1 kg hiztam csak! Ne aggodj azt mondják majd késöbb jönnek a kilok ugyhogy észre se vesszük:DD! Boldog babavárást!
Az elsõ 7 hétben fogytam 2 kg-ot, aztán a 14. hétig visszajött belõle 1 kg. Most a 40. hétben vagyok és + 7-7, 5 kg van rajtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!