Találatok a következő kifejezésre: 14-15 cm farkam de (2 db)

nem a hossz számít hanem a kerület...
a masculan elég kicsi, meg a lifestyles is.
A Masculanból van több méret is, illetve célszerû megpróbálkozni más gyártók termékeivel is, mert nem ugyanolyan sablonnal készítik a gumit, így lehet, hogy valamelyik jobban passzol éppen.
Én 15 éves vagyok és nekem kb 1 cm kisseb mégis jó rá a durex csak nem az elite kellene mert az a legnagyobb egy lóra is jó lenne:D
Akkor fix jot valaszotttal :D :D :D
4 cm.. hahahahahahaha :D:D:D:D nah csü'
A kérdező hozzászólása: legutóbb durex elite-t vettem
vanak méretek is. ne a brutál hatalmast vegyed
A kérdező hozzászólása: akkor mejiket ajánljátok mert nincs ráírva a vastagsága kívülre hoyg mekkorára jo
A kérdező hozzászólása: 4-4, 5 cm között van a kerülete
A nyelvtankönyved is igazán elveszthetné már a szüzességét...
És muszáj ilyen korán elkezdeni? 15 évesen még nem jött el az ideje! Tessék szexuális játékokat játszani (petting), de nem lefeküdni egymással! Hogy nem bírjátok tûrtõztetni magatokat? Korai még, higgyétek el!
én 23 vagyok és 13 cm .ez van nem tehetek rola minthogy tesem .ha szeret akkor ugysem a méret fog neki számitani ezt jol vésd az eszedbe .különben a hüvely 10 cm hosszu ugyhogy csak jol kell vele bánni .hajrá!!!
15L vagyok. Ne aggódj, ha szeret, és Veled akarja elveszíteni, nem fog csalódni benned fõleg nem a méreted miatt. (: Szeret, kész, nem az a lényeg hogy mekkora. (: Így vagy neki tökéletes. (:
A méreted tökéletes, emiatt ne aggódj! Ha már eldöntötté- tek, hogy egymáséi lesztek, még egyszer felhívom a figyelmed a védekezésre! Valamint arra, hogy nagyon-nagyon gyengéden bánj a kislánnyal. Örök emlék lesz ez az alka- lom mindkettõtöknek, legyen minél szebb! Legyetek nagyon boldogok! És vigyázzatok egymásra!
2 persze: senkinek nem számít a méret mindenkinek kicsi van nem probléma stb duma..duma...duma.. nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerõsöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen... ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés..." Öcsém, halljak meg. Ez az év kommentje nálam. :D 5-6 év pisilõ kisgyerekek 12 cm-es lankadt pöccsel, hát besírók, ember, valamin nincs nálad rendben. :D Egyébként nekem 14cm van. Ez van ezt dobta a gép. Viszont lehet több csajt húztam meg mint az egész topik összesen. :D 45F
Én változatlanul korainak tartom, dehát a döntés a tietek! A méreted miatt ne aggódj, annál inkább beszéljétek meg a védekezést!
persze: senkinek nem számít a méret mindenkinek kicsi van nem probléma stb duma..duma...duma.. nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerõsöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen... ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés... és sztem számít a méret mert volt olyan csajom aki már majdem attól elment, hogy nézte ahogy a mysize 64-es óvszert próbálom feltuszkolni magamra
a te szerszámod még mindig nagyobb mint az enyém ez vigasztaljon
A kérdező hozzászólása: köszi a sok segítséget:) tényleg sokat segítettetek:D
15/L és nem számit:) ugyan olyan örömöt tudsz okozni a barátnödnek mint 20 centiméterrel. +hogyha szûz nem is nagyon tudja mihez viszonyitani:) sok sikert:) :)
nem az a lényeghogy mekkora ba zmeg. csak úgy elárulom, hogy nekem 17-18 centi, és amikor lefeküdtem egy szûz lánnyal nem kicsit fájt neki. a hüvely 10 centi körül van szal, igen elég lesz neki, de nem a méret a lényeg
A kérdező hozzászólása: biztosítalak(biztosítom)... úgy lesz, egyébként azon a kommenten én is besírtam:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!