Találatok a következő kifejezésre: 14-én voltam azt mondta (7 db)

Már a 44. -ik nap-nem jött meg (júl.22. -én volt meg utoljára, majd júl.29. -én kiszakadt a gumi) Azóta se semmi! Orvosnál is voltam aug .14. -én. Akkor azt mondta nem vagyok az, majd megjön! Szept.3. -a van és még mindig nem menstruáltam? !

Legjobb válasz: Tesztet csináltál? Az orvos tévedhet. A második terhességemnél elég korán mentem orvoshoz. Õ meg közölte, hogy sokkal több ideje vagyok terhes mint gondolom. (tudtam hogy ez lehetetlen, pontosan tudtam mikor fogant a baba). Aztán az uh-on meg azt mondták, hogy nem is vagyok terhes. Többször is vissza kellett mennem mire végre megállapították a terhességet.

Tesztet csináltál? Az orvos tévedhet. A második terhességemnél elég korán mentem orvoshoz. Õ meg közölte, hogy sokkal több ideje vagyok terhes mint gondolom. (tudtam hogy ez lehetetlen, pontosan tudtam mikor fogant a baba). Aztán az uh-on meg azt mondták, hogy nem is vagyok terhes. Többször is vissza kellett mennem mire végre megállapították a terhességet.
Ja és azt még hozzáteszem, hogy idõközben több tesztet is csináltam. És mind pozitív lett.
Teszteltél? Ha a teszt is negatív akkor nincs baba.De ha júl.29.-én szakadt ki a gumi és te aug.14.-én voltál dokinál akkor még persze hogy nem látott semmit mert korán voltál nála.
Én is hasonló helyzetben vagyok.Nekem július 12-én volt mensim, pénteken voltam orvosnál és e hét péntekre vár vissza, mert még nem látott semmit.
Szia! Ha júli 22-én kezdõdött a ciklusod (ha az elsõ nap volt), akkor aug 14-én még jó hogy nem látott semmit a doki, még a következõ mensihez is korán lett volna. Ma lennél 6 hetes és két napos, ha babás vagy. Kb most láthatna uh-n élõ embriót. Ha pozitívak a tesztjeid, most lenne érdemes visszamenni hozzá. Csak azt nem értem, miért mentél olyan korán a dokihoz, olyan rövidek a ciklusaid, hogy akkor már késett volna a mensid? Miért gondoltad, hogy augusztus 14-én a doki láthat valamit? Bocsi, nem bántani akarlak, megérteni! :-)
Na mi újság?

Van még remény? Lehetek babás? Pco-m van, clostit szedek 2x1, nov. 14.-én voltam a 12. napi uh-on, csak egy 7 mm-es tüszőm volt, viszont azt mondták, h lehet, h megnő...így számolva a ciklus 22. napján volt peteérésem..

Most itt vagyok a 37. napon mensi még szerencsére nincs, viszont a 35. napon negatívat teszteltem, bár valószínüleg korán volt. Ha van baba azt mikor mutatja ki a teszt az én esetemben? És melyik tesztet érdemes megvennem? (Eddig 31-32 napos ciklusaim voltak)

Legjobb válasz: prsze hogy lehetsz terhes!!!!én is pco-s vagyok! engem 3 hónapig kezeltek a clostival és most már csak 3 hetem van hátra elméletileg! egy egészséges kislány várja a pocimban hogymikor jöhet ki...várj még egy hetet és tesztelj megint! az hogy melyik a jó teszt ? hát nem tudom! én egy tesztet vettem a lilly-t és az is kimutatta! de ha mégsem lennél terhes ne keseredj el! azonnal kezdj el szénhidrátszegény diétát és meglesz a hatása!!!!!!

prsze hogy lehetsz terhes!!!!én is pco-s vagyok! engem 3 hónapig kezeltek a clostival és most már csak 3 hetem van hátra elméletileg! egy egészséges kislány várja a pocimban hogymikor jöhet ki...várj még egy hetet és tesztelj megint! az hogy melyik a jó teszt ? hát nem tudom! én egy tesztet vettem a lilly-t és az is kimutatta! de ha mégsem lennél terhes ne keseredj el! azonnal kezdj el szénhidrátszegény diétát és meglesz a hatása!!!!!!
Szerintem menj vissza a dokihoz, hátha máe meg tudja mondani, hogy baba-e vagy valami probléma.
Nálam is így kezdõdött! Még nem látszott a babó, csak azt mondta a doki, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. A teszt se mutatta. Semelyik fajta, pedig többet is próbáltam. Nálam a teszt akkor lett pozitív, amikor már majdnem 6 hetes terhes voltam.

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

14-én lesz 6. hete, hogy abortusz után még nem jött meg. Normális ez? A műtét utáni 3. héten voltam az orvosnál kontroll-on, ott azt mondták, hogy minden rendben van. Az 5. héten együtt voltunk a párommal, védekeztünk is óvszerrel+ megszakítással is.

A héten csütörtökön lesz a 6. hét és még nem jött meg. Ez normális? Mert olvastam és az orvos is mondta, hogy a 6 hét az ideális, viszont valakinek több idő telik el. Én a műtét után 13 napig véreztem és pecsételtem. Van valaki akinek ugyanígy később jött meg?

Legjobb válasz: Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?

Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?
Szia!nekem dec16-àn volt missed abortuszom.az elsõ mensim február 1.én jött meg.nyugi azt mondjàk 6-8 hét a normàlis.ha 8hét utàn sem jön meg akkor menj el dokihoz, de akkor sem kell aggodnod!
nekem is mar 6 hete elmult es nem jott meg.varom.
pedómaci ismét lecsapott...
Gratulálok! Mi lesz a neve?
Este meg a Hiradóban szerepelnél: ez senki nem akarja!
Ja hát jobb lenne, ha apuka nem tudna róla mert senki sem örülne neki, hogy a kislányát szétbaszták és nem is védekeztek és még terhesség is szóba jöhet..
Ennek a lánynak látszik nem sok mindenhez van fogalma, de [email protected] azt már megpróbálta. A ciklus kislány azt jelenti, hogy 28 nap vagy 30 nap stb. nem 3 nap, az azt jelenti, hogy 3 naposak a vérzéseid? Lehet, hogy még a ciklusod sem àllt be rendesen. A pasasod eléggé idióta!
Csak apud meg ne tudja, mert a barátodat lehet összeveri :)
Ha késõbb szólnál, azt mondaná, hogy miért nem szóltál idõben?
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsokat és reggel megyek anyuval és elbeszélgetünk a barátommal köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szerintem azon jobban kiakadna, ha nem mondanád el, és valóban jönne a baba.
Mi az, hogy nem akarod, hogy a barátodnak baja essen? Nem érted meg, hogy Átbaszott, hazudott neked? Most hagyd el...
Ma már szerintem nem tudjátok elintézni a tablettát, holnap reggel okvetlenül! Ne foglalkozz mit fog a szülõ szólni, meg szobafogság ...stb., hanem az érdekeljen, hogy mi lesz veled késõbb! Segíteni fog anyud, de számolnod kell azzal, hogy nagyon pipa lesz! Barátodtól is el fog tiltani!
A kérdező hozzászólása: Este elmondom anyunak mitörtént remélem nem fog kiakadni nagyon
Egyébként most ne a barátod jövõje érdekeljen, hanem a tiéd, az egész életedet elcseszed, ha most gyereked lesz ilyen korán. Nem is tudod elképzelni sem, hogy ez mivel jár.
Írd majd le mi történt !
Azért most már a fejleményekre kíváncsi lennék ...
Gechi nagyon jók vagytok sírok ezeken a hozzászólásokon csak így tovább srácok XDDDD
komi az utolsonak elkene olvasni az elozo hat oldalt is baratocskam
Ha te nem mondod meg akkor majd az idõ és a hasad tesz róla hogy kiderüljön! :) És azért a kérdésed óta eltelt kb 3 hónap szerintem már eléggé nagy a hasad! Elég szomorú, hogy ennyi idõsen már terhes vagy.
Én nem ítéllek el...semmi rossz nincs a korkülönbségben és a szexben sem.:) Vegyél vmi gyógyszer és vedd be minnél elõbb.
NEM VESZITEK ESZRE, HOGY EZ A KERDES CSAK EGY NAGY KAMU? VALAMI IDIOTA SZORAKOZIK ITT, TI MEG BEDOLTOK NEKI. TEGNAP OTA MAR EGY TUCAT UGYANILYEN KERDEST IRT KI VALAKI UGYANEBBEN A STILUSBAN. AZ EGYIK HULYE ELKEZDI, ES A MADIK FOLYTATJA.
Na ez jó, hogy pont most tiltottak el a barátodtól, amikor már elvette a szüzasségedet amire várt eddig! Eddig miért nem tiltottak el?
Amúgy sejthetõ volt, hogy így reagál, de azért valahol örül, hogy idõben elmondtad. Mit írtak föl?
A kérdező hozzászólása: Szednem kell a tablettát muterom nagyon leordított és eltiltottak a barátomtól de megígérte muter hogy nem jelentik fel
na mi tortent?
És hol van a 22 évesbõl a minimális tisztesség, mert igazából õ a hunyó a dologban!Mmegvárta míg a 13- ból 14 lesz a kislány(õ már akkor nem büntetendõ helybõl) és nekiesni óvszer nélkül!?
hú ha ez nem kamu akkor te egy buta kislány vagy..komolyan hová fajul a világ nem tudom megérteni éretlen, fejletlen személyiségû gyerekek miért szexelnek, ráadásul fogalmuk sincs még róla, a szülõk ilyenkor hol vannak, és holvan a gyerek esze???
A barátodnak nem biztos, hogy lesz baja abban az esetben, ha esemény utáni tablettát beveszed. De ehhez hozzá kell jutnod, nem tudom mit nem értesz ezen! Kicsit úgy érzem, te szórakozol velünk!
Ha betöltötted már a 14-et, akkor nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: De én nem szeretném hogy a barátomnak baja legyen
A kérdező hozzászólása: elején volt nem tudom pontosan és 3naposok
9-es vagyok! Figyelj! Nem bántani akarlak! De gondolj bele! 22 éves fiú még si mit akarhat egy 14 éves lánytól, sõt 13 mível mondtad hogy 1 éve vele vagy. Vannak oylanok akik direkt erre mennek hogy szûz legyen és várnak ameddig megtehetik. 14 éves lányokat a legkönnyebb behülyiteni. Bocs hogy ezt mondom felõlem nem kell rám hallgatnod de a tény az tény marad. Mindenkép szólj a szüleidnek és legközelebb gondolkodjál mielött hülyeséget csinálsz. És csak segíteni akarok nem bántani. 21/F
Azt gondoltam, hogy a mult hónapban volt meg, de mégis hanyadikán? Azért nagyjából ki lehet számitani, hogy teherbeestél-e vagy nem? Ja és kb. hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy csak arra kellettem neki már több mint 1 éve együtt vagyunk
Mérlegeld a dolgokat. Melyik rosszabb? Az hogy meg tudja hogy egy 22 éves gyerek kihasznált megd*gott úgy hogy nem védekeztettek. Vagy az hogy terhes leszel egy 22 éves fiútól aki kihasznált és úgy is le fog lépni mert iylen fiatalon úgysem lesz örökké tartó kapcsolat+ valszeg csak d*gásra kelettél neki.
A kérdező hozzászólása: elõzõhónapban volt az utolsó de nem merek szólni a szüleimnek anélkül nem adják ide a gyógyszert? szeretem a pasimat és nem szeretném hogy apu megverje szeretnék még vele szeretkezni majd de csak úgy hogy védekezünk
Jesszusom te egy 22 évessel szeretkezel, ennyi idõsen? Mikor volt az utolsó menszeszed?
Hogy-hogy mit csinálj? Mond el a szüleidnek! Anyuci elvisz doktor bácsihoz, apuci meg remélhetõleg bucira pofozza a hülyegyerek barátodat.
A kérdező hozzászólása: Nem merek szólni a szüleimnek mert félek a barátom 22 éves azt mondta nem lesz gond
IGEN, lehetsz terhes! Ez felelõtlenség, védekezés nélkül ilyen fiatalon szeretkezni amúgy sem egészséges dolog! Beszélsz anyuddal és együtt keressétek fel a nõgyógyászt, s írassatok fel esemény utáni tablettát. Ez az egy biztos megoldás van arra, hogy nem kívánt terhesség bekövetkezhessen! Ne feledd, az esemény utáni tablettát 72 órán belül kel bevenni a közösüléstõl számítva, s akkor a legeredményesebb, ha kevés idõ telik el azóta! A barátoddal meg beszélgess el, mert õ sincs felvilágosítva!
Amennyiben igazán szeretne, vigyázna rád. Ehhez pedig hozzá tartozik a védkezés is. Inkább kiabáljanak veled a szüleid, legyenek dühösek (jogosan), mint hogy egy gyereknek gyereke legyen. Éretlen vagy még hozzá testileg, lelkileg. A második leírt mindent, szólj anyukádnak és induljatok a nõgyógyászhoz. Legközelebb pedig legyen annyi eszed, hogy gumi nélkül nem engeded. Az esmény utáni tabletta nagy hormondózis, felborítja a szervezeted mûködését, nem ez a megfelelõ megoldás a nem kívánt terhességre, hanem a védekezés.
Anyuci kiakad: nemlehet beszélni vele pár hétig. Apuci megy börtönbe: szétveri a barátod fejét. Te: gondolkozz a gyereked nevén. Van rá 9 hónapod. Barátod: korház, vagy koporsó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket akkor megmondom anyukámnak de nagyon félek :'(
50-50%
A barátodnak már [email protected] meszeltek: ha teherbe ejtett, akkor a nõgyógyász hivatalból feljelentést tehet kiskorúságod miatt, és a barátodat el is tehetik hûvösre. De mindenképpen a szüleid támogatása kell, mert 18 éven aluli személynek kell a szülõi beleegyezése, illetve a gyógyszer sincs ingyen : kb. 7500 Ft-tal kell számolnod!
Nem tudhatod, hogy terhes vagy-e, de az esemény utánihoz már a fele idõ eltelt. Ha kifutsz belõle és terhes lennél mégis, akkor már csak abortusszal szabadulhatsz meg tõle. :(
A kérdező hozzászólása: Most akkor nem vagyok terhes? am nem akarom barátomat bajba vinni
Gyulán nem árulnak óvszert? Egyébként meg jól tökön kéne rúgni azt a 21 évest, aki egy 13 éves kislánnyal kavar. Imádkozz, hogy ne ess teherbe, legközelebb pedig húzz gumit a fickóra (lehetõleg a f.arkára).
ma 15:16 Jó nagy gyík vagy, ha azt hiszed, minden védekezés nélküli szex= gyerek... Sokan örülnének neki, ha ez így lenne (mások nyilván nem), de nem ilyen egyszerû, nem kell befosatni szerencsétlent fölöslegesen, majd kiderül, mi van, ráér akkor idegeskedni... Gondolkodni a nevén? Te jó Isten...
SOS, mert 72 órán belül lehet bevenni az eseményutáni tablettát. Azt nem értem, hogy hogy lehet egy 22 éves pasi ilyen felelõtlen? Ha te nem is, de neki tudnia kéne, elvileg már felnõtt, de ahogy kinéz nem az.
Bátorság! Mondd meg minél elõbb, hogy ki ne fussál az idõbõl!
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok igen kiskorú
Igazán felirhatnád, hogy hányadikán van a menszeszed, ha a mult hónap elején, mint most ma van akkor van rá esélyed, hogy nem lettél terhes. Mindenesetre az anyudnak tudnia kell mibe vitt bele a barátod!Irány orvoshoz, de most meg ugysem állapitja meg, hogy terhes vagy, vagy nem annak kell legalább 2 hét. A barátod bajba is kerülhet, mivel kiskoru vagy, vagy rosszul tudom?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem vicces legalábbis én nem így gondolom mit csinájak?

Okt. 14 én volt 2 napos vérzésem. Okt. 31. voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem, és meg van vastagodva az endometrium, lehet hogy terhes vagyok?

Legközelebb hétf?n tudok konzultálni az orvosommal. Addig meg valamit jó lenne tennem a náthámmal.Mekkora az esély hogy tényleg terhes vagyok? Mert beteg lettem és nem merek bevenni gyógyszert, nehogy baj legyen!

Legjobb válasz: Minden esélyed megvan rá! A megnagyobbodott méh és megvastagodott nyálkahártya mind a terhesség kele lehet! A náthádat próbáld teázással(méz,citrom)kezelni. Sok sikert!

Minden esélyed megvan rá! A megnagyobbodott méh és megvastagodott nyálkahártya mind a terhesség kele lehet! A náthádat próbáld teázással(méz, citrom)kezelni. Sok sikert!
Minden valószínûség szerint terhes vagy. A náthádra nyugodtan szedhetsz Coryzaliát, ez homeopátiás, ezért terhesen is lehet szedni. (Ráadásul tapasztalatom szerint nagyon hatásos) Emellé természetesen mézes tea, pihenés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!