Találatok a következő kifejezésre: 14 vagyok elég kicsik a (8 db)

14 éves vagyok, elég kicsi a mellem 75A-s méret és az én korosztályomból már mindenkinek van melle, és gáznak érzem, hogy nekem nem olyan nagy mint a többieké. Még nõhet? Vagy tapasztalat?

Azt mondják szép kerek fenekem van, hosszú szõkésbarna hajam és 161 cm vagyok és 49 50 kg.

Legjobb válasz: A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!

A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!
A feleségemnek vannak hasonló paraméterei.. Nem amiatt szerettem meg és vettem feleségül.. :) Amikor szoptatott, egészen megnõtt neki :-) Szóval nem kell foglalkozni vele, biztosan szép lesz, vagy lehet, már most is az.
Nekem 14-15 évesen kezdett csak el nõni, az utolsók között voltam az osztályomban... manapság meg már 75D-s és a fene akarna nagyobbat, ez is útban van. Nõni fog az még, hidd el.
A kérdező hozzászólása: röhögve olvasom az ilyen válaszokat:)
Utso : es meg a matek se megy :D
En, a 15 eves 145 cm-es csontkollekcio es tomeny szarkazmus, rohogve olvasom az ilyen kerdeseket.
A kérdező hozzászólása: Jó, igen:) sportolok.. kenuzok. Tudom nem valami lányos.
Ne legyen kisebbrendûségi érzésed emiatt. Ez genetika. És még változni fogsz. Ja, és nem verseny. Természetesen nõhet, ahogy a magasságod és a súlyod is, ne aggódj. Ha elfogadsz egy tanácsot, sportolj valamit (de ne legyél izmos, kigyúrt), ha van idõd. Nincs semmi veszve.
A kérdező hozzászólása: ötös vagyok belõle
No para:) Hallgass mucsira: "neked semmi okod a búslakodásra na jó egy kicsi azért van, de nem sok" mellesleg mindenki más. nem verseny, hogy kinek van nagyobb melle. ugyanúgy imádjuk a kis mellû lányokat, mint a tõgyeseket. arc a lényeg, szép, megigézõ szemek és a mosoly:) ha kicsi is a melled, közelebb lehet kerülni a szívedhez:D :3
14 évesen nem kell aggódni, nem rég kezdett nõni csak.Amúgy nem ciki.
Dehogy ciki!Lehet, hogy testileg késõn érõ típus vagy.2-3 év múlva már nagyábból kialakulnak a formaid.
Nem ciki. Én 16 vagyok és ez van velem is. De majd megnõ. És a körülötted lévõk nagy része 100% hogy push-up os melltartót hord!! :)
Általánosban nekem volt a legnagyobb mellem aztán szakközép elõtt nyáron lefogytam és most ott vok a középmezõnyben a 75/B mérettel...szerintem nem kell aggódnod am ez a genetikától is függ hogy mekkora a melled vagy hogy mekkora lesz...nézd meg anyudét meg a nagyiét kb. neked is akkora lesz...
En 17 vagyok, es csak most fejlodtek ki, ugymond "normalisan".Nincs ok aggodalomra :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :-)
én 15 vok és nekem sem a legnagyobbak a melleim, barátnõmnek meg nagyok és nem igazán szereti
ohh mit akarsz még 14 évesen? ohh nefélj erre még van ido nemrég kezdett noni
A kérdező hozzászólása: aha :-)
Milyennek érzed magad, most 15 évesen? Szerinted változott a méreted?

14 vagyok és elég kicsik a melleim. Ez még úgy magában nem is rossz, mert nem akarok nagy melleket. De ráadásnak ezek a picik is lógnak már (tavalyhoz képest -8 kg-t fogytam). Nincs valami módszer hogyan lehetnének feszesebbek?

Vagy már minden el van veszve? = (

Legjobb válasz: 18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)

18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)
Eddz a mellizmaidra hátha feszesebb lesz;)
A kérdező hozzászólása: és milyen mellizom feszesítõ gyakorlatok vannak?
18 éves korodig nõni fog, nyugi. attól feszes lesz, de nem Minden reggel és este mosd meg elõször hideg, majd meleg vízzel, ez egyfajta "melltorna", jót tesz a ciciknek, nem fog annyira lógni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!=]
Ilyen marad. Szomorú, de ez van..Nekem is lóg nem is nagy, én 16vok, nõvérem18neki is ilyen hugom 12 és neki is..fogadd el..nekem még nem sikerült:(..de próbálkozom vele.

14/f elégé alacsony vagyok 167 cm viszonylag izmos 13 évesen elégé bután elkezdtem 5 kg mos súlyokat használni olyan 1 hétig csinálhattam de álló gyakorlatokat is amivel a gerincet terheltem lehet hogy ez miatt vagyok ilyen kicsi?

szüleim magasak anyám 172-3 faterom meg olyan 179-180 és a családomban mindenki magas csak én vok pici Alvási szokásaim rosszak 8 és fél orát szoktam aludni

Legjobb válasz: Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.

Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.
Egy hétig edzettél 5 kilós súlyokkal, 14 éves vagy (azaz még javában nem álltál le a növéssel), 8és fél órával pont nem alszol keveset (mondjuk a több nem volna baj) és te képes vagy ilyen hülyeséget úgy elhitetni magaddal, hogy valós félelmed legyen tõle? Ne legyél paranoid!
A kérdező hozzászólása: én is a saját sulyommal edzek ezt csak 1-2 hétig csináltam mer ellégé tájékozatlan voltam én is sportolok mint te és igazából én már a 175 tel elégetet lennék és elöbb olvasd el a kérdést mielõtt magyarázol légyszives
A kérdező hozzászólása: 2. kössz nemvagyok paranoid ez csak felmerült mer vannak örklödött hátproblémáim és osztálytársaimhoz képest elég alacsony vok persze vannak nálam alacsonyabbak is is és nem szeretnék törpemaradni de a te válaszodat köszönöm
5 kilós súlyzócskával nem okozol nagy bajt, azzal kiegészítheted a saját testsulyos edzést. Ettõl még nõni fogsz, no para.
Én 15 éves vagyok és 163 cm.Szóval azért nem vagy "olyan" kicsi.Bár, lehet, hogy azért vagyok ekkora, mert 13 évesen már súlyzóztam...De tovább csináltam egy hétnél, persze abbahagytam.
Monteznek igaza van. Nem 30KG-mal kétkaroztál vagy fekvenyomásoztál.Én is néha kiegészítem a saját testsúlyós edzést sulyzóssal, de az én súlyzóm csak 3-4kg ami egyáltalán nem sok! Nyugodtan csináld mindkettõt de neked a legfontosabb a saját testsúlyos legyen mert az még nekünk való!
Canesten
A méret lényegtelen, még úgy is nõni fog. A piros csíkra nehéz mit mondani látatlanban, a Canesten egy gombaellenes krém, teljesen felesleges kenegetni, amíg nem látta orvos, mert az is lehet, hogy egy teljesen normális jelenséget értelmezel félre. A pénisz alján van egy sötétebb csík nekem is.
az minden fiúnak van a pénisze alján
A kérdező hozzászólása: Ha bekenem canestennel lehet tõle valami bajom ha igazából nem is jó rá a krém?
Nem jellemzõ, de ne kend. Minden ilyen kérdésre benyögi valaki a Canestent.
Mármint a menstruációnak? Igen lehet. Az a folyás mennyire komoly?
mennyire régóta nõ a melled? ha 2 vagy 2, 5 éve akkor hamarosan bekopog a mikulás :) folyásod mióta van egész pontosan?
Nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni, de 16 éves korodig nem is kell ezen aggódnod. :)

Fiú vagyok, 14 éves. A szemöldököm elég dús és szeretném kicsit megritkítani, illetve középen kiszedni. Milyen taktikát tudtok ajánlani, hogy ne fájjon a szedése? Bunkó, paraszt válaszoktól légyszíves kíméljetek meg!

Legjobb válasz: Fájni fog, akármit is csinálsz. Egyébként 14 éves gyerek vagy, ráadásul fiú, miért akarod szedni a szemöldököd? Még ha lány lennél, megérteném, bár egy kislánynak sem kell még ilyesmivel foglalkoznia.

Fájni fog, akármit is csinálsz. Egyébként 14 éves gyerek vagy, ráadásul fiú, miért akarod szedni a szemöldököd? Még ha lány lennél, megérteném, bár egy kislánynak sem kell még ilyesmivel foglalkoznia.
Max ha kozmetikus gyantáz nemfáj annyira..de csak középrõl, azért csajos szemöldököt ne csinállj.L/14
Ritkításhoz nem tudok tanácsot adni, de középen az elektromos borotva pajeszvágójával szoktam azt a néhány kósza szálat leszedni.
Fájni fog így is, úgy is, de nem kibirhatatlan. :D
én úgy szoktam hogy elõtte hideg vízzel megmosom az arcom és gyorsan szedem ki a szálakat, ha úgy érzem fáj megint hideg víz rá, nekem ettõl elzsibbad és nem fáj annyira
Én úgy szoktam csinálni, hogy bekenem a szemöldökömet vékonyan nivea tégelyes krémmel, utána egy vattakorongot bevizezet és beteszem a fagyasztóba. Pár perc múlva kiveszem és ráteszem a szemöldökömre, ez lezsibbasztja, így alig érzem utána, hogy szedem a szemöldökömet. Most mondjuk elég a hideg víz, mert nálunk nagyon-nagyon hideg a víz. 16/L

Szeretnék a nyáron kicsit stílusosabban öltözni. Most elég fiús vagyok (deszkás cip ő, fekete cuccok:/). Milyen cipőt vegyek? Vans? Vagy van nyári bakancs? :o 14/L

Segítene valaki akár itt, akár privátban hogy lehetnék stílusosabb/nőiesebb? (Ed sheeran-give me love című dalában az angyal stílusára gondolok:).) Rockos vagyok,szóval van egy szegecses bőrkabátom/cicanacim/táskám. Ehhez melyik cipő a megfelelő? Tudtok ilyen "hipszteres" szetteket/oldalakat mutatni?

Legjobb válasz: Ehhez mit szólsz? http://www.vanity.hu/26105-5th-avenue-by-halle-berry-ektalpu..

Most akkor minden stílusból akarsz magadra venni valamit?
A kérdező hozzászólása: ( magassarkut nem hordok:| ). O istenem nem tudom mi a stilusom ezert keverem az osszeset es ezert kerek segitseget. Inkabb olyan vagany-hipszteresen akarok kinezni:o
De figyelj, ne az legyen benned, hogy így meg úgy akarok kinézni, hanem azt vedd figyelembe, hogy mi áll jól és mi tetszik. Ne stílus szerint. Utána ha megunod akkor dobhatod ki az egész ruhatárad. Meg írod, hogy rockos vagy, de vagány-hipsteresen szeretnél kinézni. Ez három különbözõ dolog, ez így nem fog menni. A stílust át is kell érezni, nem csak kiválasztani és vakon követni. Bocs a sok szövegért, csak nem szeretem, ha valaki elkötelezi magát egy stílus mellett, hiába semmi köze hozzá, le akarja másolni a többieket.
Nekem ilyen van 9 éves http://www.youtube.com/watch?v=nftwkMZMw40 és ilyen másfél éves http://www.youtube.com/watch?v=0lbh53FZO3c http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRK-wL31IDtRCxuje9Oa.. 2, 5éves http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk nyárra fekete vászon converse cipõ jó, vehetsz nike teremcipõt. F/29

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!