Találatok a következő kifejezésre: 14 vagyok elég kicsik (13 db)

14 éves vagyok, elég kicsi a mellem 75A-s méret és az én korosztályomból már mindenkinek van melle, és gáznak érzem, hogy nekem nem olyan nagy mint a többieké. Még nõhet? Vagy tapasztalat?

Azt mondják szép kerek fenekem van, hosszú szõkésbarna hajam és 161 cm vagyok és 49 50 kg.

Legjobb válasz: A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!

A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!
A feleségemnek vannak hasonló paraméterei.. Nem amiatt szerettem meg és vettem feleségül.. :) Amikor szoptatott, egészen megnõtt neki :-) Szóval nem kell foglalkozni vele, biztosan szép lesz, vagy lehet, már most is az.
Nekem 14-15 évesen kezdett csak el nõni, az utolsók között voltam az osztályomban... manapság meg már 75D-s és a fene akarna nagyobbat, ez is útban van. Nõni fog az még, hidd el.
A kérdező hozzászólása: röhögve olvasom az ilyen válaszokat:)
Utso : es meg a matek se megy :D
En, a 15 eves 145 cm-es csontkollekcio es tomeny szarkazmus, rohogve olvasom az ilyen kerdeseket.
A kérdező hozzászólása: Jó, igen:) sportolok.. kenuzok. Tudom nem valami lányos.
Ne legyen kisebbrendûségi érzésed emiatt. Ez genetika. És még változni fogsz. Ja, és nem verseny. Természetesen nõhet, ahogy a magasságod és a súlyod is, ne aggódj. Ha elfogadsz egy tanácsot, sportolj valamit (de ne legyél izmos, kigyúrt), ha van idõd. Nincs semmi veszve.
A kérdező hozzászólása: ötös vagyok belõle
No para:) Hallgass mucsira: "neked semmi okod a búslakodásra na jó egy kicsi azért van, de nem sok" mellesleg mindenki más. nem verseny, hogy kinek van nagyobb melle. ugyanúgy imádjuk a kis mellû lányokat, mint a tõgyeseket. arc a lényeg, szép, megigézõ szemek és a mosoly:) ha kicsi is a melled, közelebb lehet kerülni a szívedhez:D :3

14/f elégé alacsony vagyok 167 cm viszonylag izmos 13 évesen elégé bután elkezdtem 5 kg mos súlyokat használni olyan 1 hétig csinálhattam de álló gyakorlatokat is amivel a gerincet terheltem lehet hogy ez miatt vagyok ilyen kicsi?

szüleim magasak anyám 172-3 faterom meg olyan 179-180 és a családomban mindenki magas csak én vok pici Alvási szokásaim rosszak 8 és fél orát szoktam aludni

Legjobb válasz: Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.

Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.
Egy hétig edzettél 5 kilós súlyokkal, 14 éves vagy (azaz még javában nem álltál le a növéssel), 8és fél órával pont nem alszol keveset (mondjuk a több nem volna baj) és te képes vagy ilyen hülyeséget úgy elhitetni magaddal, hogy valós félelmed legyen tõle? Ne legyél paranoid!
A kérdező hozzászólása: én is a saját sulyommal edzek ezt csak 1-2 hétig csináltam mer ellégé tájékozatlan voltam én is sportolok mint te és igazából én már a 175 tel elégetet lennék és elöbb olvasd el a kérdést mielõtt magyarázol légyszives
A kérdező hozzászólása: 2. kössz nemvagyok paranoid ez csak felmerült mer vannak örklödött hátproblémáim és osztálytársaimhoz képest elég alacsony vok persze vannak nálam alacsonyabbak is is és nem szeretnék törpemaradni de a te válaszodat köszönöm
5 kilós súlyzócskával nem okozol nagy bajt, azzal kiegészítheted a saját testsulyos edzést. Ettõl még nõni fogsz, no para.
Én 15 éves vagyok és 163 cm.Szóval azért nem vagy "olyan" kicsi.Bár, lehet, hogy azért vagyok ekkora, mert 13 évesen már súlyzóztam...De tovább csináltam egy hétnél, persze abbahagytam.
Monteznek igaza van. Nem 30KG-mal kétkaroztál vagy fekvenyomásoztál.Én is néha kiegészítem a saját testsúlyós edzést sulyzóssal, de az én súlyzóm csak 3-4kg ami egyáltalán nem sok! Nyugodtan csináld mindkettõt de neked a legfontosabb a saját testsúlyos legyen mert az még nekünk való!
14 évesen nem kell aggódni, nem rég kezdett nõni csak.Amúgy nem ciki.
Dehogy ciki!Lehet, hogy testileg késõn érõ típus vagy.2-3 év múlva már nagyábból kialakulnak a formaid.
Nem ciki. Én 16 vagyok és ez van velem is. De majd megnõ. És a körülötted lévõk nagy része 100% hogy push-up os melltartót hord!! :)
Általánosban nekem volt a legnagyobb mellem aztán szakközép elõtt nyáron lefogytam és most ott vok a középmezõnyben a 75/B mérettel...szerintem nem kell aggódnod am ez a genetikától is függ hogy mekkora a melled vagy hogy mekkora lesz...nézd meg anyudét meg a nagyiét kb. neked is akkora lesz...
En 17 vagyok, es csak most fejlodtek ki, ugymond "normalisan".Nincs ok aggodalomra :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :-)
én 15 vok és nekem sem a legnagyobbak a melleim, barátnõmnek meg nagyok és nem igazán szereti
ohh mit akarsz még 14 évesen? ohh nefélj erre még van ido nemrég kezdett noni
A kérdező hozzászólása: aha :-)
Milyennek érzed magad, most 15 évesen? Szerinted változott a méreted?

14 éves vagyok és elég kicsi melleim vannak. Szerintetek ciki?

8.-os vagyok,már minden osztálytársamnka tök nagy melle van,nekem pedig tök kicsik,65B.Tavaly még be is szóltak miatta,akkor nem foglalkoztam vele,de mostmár egyre jobban zavar,nem is nézek ki 14 évesnek és kisebb is vagyok náluk.Visont nem értem,mert anuykámnak meg nagy mellei vannak.Szóval,nagyon zavar van olyan lengébb felsõm,amiben konkrétan alig látszik az a kevéske is.Szerintetek ciki?

Legjobb válasz: A B-s mell nem kicsi, hanem átlagos.

A B-s mell nem kicsi, hanem átlagos.
Nem ciki, de azért a nagy mellek a vonzóak.
Szerinted érdekli a normálisakat, hogy mekkora a mellméreted? Nekem például jelentéktelen, hogy kicsi, vagy nagy! A túl nagytól meg már irtózom!
65-ös az azt jelenti nagyon vékony vagy. Egy vékony testen pedig a B-s mell már óriásinak hat. Amúgy meg bõven nõhet még, lehet neked is csak terhesség után lesz nagy melled mint anyukádnak. Kérdezd meg tõle neki hogy mikor nõtt, így lesz egy halvány képed arról rád mi várhat cici fronton.
Hát próbálj fel egy felnõtt kosaras melltartót, és mondd meg az alapján, hogy mennyi. De amúgy mindegynek mondanám. 14 éves koromban még nekem se volt semmi cicim, és azóta is õszintén örülök, hogy nincs túl nagy, legalább A) tudok futni anélkül, hogy lifegne B) nem lesz F kosaram, mikor szülök :D
A kérdező hozzászólása: De nekem nem rendes felnõtt méretû melltartóm van, szerintem nem ugyanarra a méretre gondolunk xd. Women's Secret-ben lehet kapni ilyen my frist bra nevezetû melltartót, és abból van 65B, és az nem rendes kosaras melltartó.
Nekem 9. osztályban olyan 7o-75/A-s mellem van. Nem értem miért kell stresszeld magad , hogy minél nagyobb legyen a melled. A nagyobb mell csak nehezebbé teszi az életedet, miközben nem tesz értékesebb emberré. Aki szeretni fog, az nem a melleidért fogja tenni. Gondolkozz el ezen kicsit. 15/L
Ne aggódj, nõni fog még a csecsed!
Még nõni fog angy eséllyel, arról nem beszélve, hogy nem kicsi így se.
Én felnõtt vagyok, és szintén B-s melleim vannak, de nagyobb testhez (80B). Méghogy a B-s mell ciki??! Nem is kell nagyobb, a pasim imádja. Szüléskor amúgy a mell néha igencsak megnõhet, szóval a, z hogy anyukádnak mekkora, nem igazán szempont.
Semmi nem ciki amirõl nem tehetsz, pláne a melled mérete.
Ami késik, nem múlik. Nem kell ebben is versenyezni.
Egy 14 éves még böven gyerek, az a normális, ha még nem felnött nönek néz ki.
Egyáltalán nem :) És az is lehet, hogy még nõni fog.
A B-s mell egyáltalán nem ciki. Nem a szám a lényeg, mert az a mell alatti méret. A betût kell nézni, ami a kosarat jelenti.Az A-s mell a kicsi.Az AA-sról ne is beszéljünk. Nincs kicsi melled, csak vékony vagy.

14 vagyok és elég kicsik a melleim. Ez még úgy magában nem is rossz, mert nem akarok nagy melleket. De ráadásnak ezek a picik is lógnak már (tavalyhoz képest -8 kg-t fogytam). Nincs valami módszer hogyan lehetnének feszesebbek?

Vagy már minden el van veszve? = (

Legjobb válasz: 18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)

18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)
Eddz a mellizmaidra hátha feszesebb lesz;)
A kérdező hozzászólása: és milyen mellizom feszesítõ gyakorlatok vannak?
18 éves korodig nõni fog, nyugi. attól feszes lesz, de nem Minden reggel és este mosd meg elõször hideg, majd meleg vízzel, ez egyfajta "melltorna", jót tesz a ciciknek, nem fog annyira lógni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!=]
Ilyen marad. Szomorú, de ez van..Nekem is lóg nem is nagy, én 16vok, nõvérem18neki is ilyen hugom 12 és neki is..fogadd el..nekem még nem sikerült:(..de próbálkozom vele.

184 cm magas vagyok 74-75 kg 14 évesen. Nem kéne híznom rá? Mert elég vékony vagyok ( van kicsi izom rajtam 7 évig fociztam és már 2 éve kézizek)

Legjobb válasz: Szerintem egyél annyit amennyi jólesik! Nem kell híznod, csak csinálj tornagyakorlatokat, és esetleg lennem rajtad még egy kis izom! :)

Szerintem egyél annyit amennyi jólesik! Nem kell híznod, csak csinálj tornagyakorlatokat, és esetleg lennem rajtad még egy kis izom! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) az a baj most a meleg meg a stressz miatt nem nagyon tudok enni de azért pl : 10 palacsinta még megy stb..
Mármint a menstruációnak? Igen lehet. Az a folyás mennyire komoly?
mennyire régóta nõ a melled? ha 2 vagy 2, 5 éve akkor hamarosan bekopog a mikulás :) folyásod mióta van egész pontosan?
Nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni, de 16 éves korodig nem is kell ezen aggódnod. :)

14 éves 8-os vagyok 157cm vagyis elég kicsi méretű. Ezzel vannak próblémáim 1 lány ügyében. Mit ajánlotok?

Osztálytársak és nagyon jó barátok vagyunk, de nekem ez nem elég. ő jóval magasabb nálam úgy 10-15 centivel. Ha még ő is szeretne akkor sem működne a kapcsolat.Szerintem ha magasabb lennék tuti sikerülne.Minden nap csak átkozom a sorsot hogy miért vagyok ilyen kicsi.Nem tudom mit csinálljak de baromi rossz érzés hogy valakit szeretsz de tudod soha sem lesz a tied.És nem is tudja mit érzek iránta.

Legjobb válasz: Egyél több zabkását.

Egyél több zabkását.
Maszturbálj rendszeresen! Amúgy ez a cm ez a szerelemben nem számít, ha õ is tudná hogy szereted elhiszed, hogy a magasságod lenne kb. az utolsó dolog ami miatt nem mûködne a kapcsolatottok
1, ha 2 ember szereti egymást, akkor nem az a pár centi lesz az akadály! 2, én is kicsi voltam (kb annyi mint te a te korodban) és most 17 vagyok és 178cm..szóval fogsz nõni még biztosan mert a fik hirtelen nõnek :)
mit akarsz tõlünk? nem tudunk telepatikusan megnyújtani?
Figyi, szerintem ha elhinné neked, hogy igazán nagyon szereted és elérnéd, hogy õ is beléd szressen, akkor pont leszarná, hogy milyen magas vagy! Igazi szerelemben ez nem számít egyáltalán, más meg gondoljon amit akar! :D Ki tudja, lehet, hogy aranyosnak találja.Csak ez miatt ne gondold teljesen reménytelennek és ne hidd, hogy sosem lesz a tiéd. Én lány vagyok, nemsokára 20 éves és 156 cm!! :D Senkit nem zavart eddig, sõt.Te ráadásul fiú vagy, még nõhetsz is bõven!!:)
Ne aggódj a te korodban pontosan ugyan ennyi voltam. TELJESEN átérzem tesó komolyan! Én úgy 17 évesen kezdtem el nõni rendesen. Mostmár normál vagyok és mivel komplexusomat kompenzálni akartam sokat gyúrtam és most meg széles vállaim és vastag kezeim vannak és a sok nyúlánk pecs labdába se rúg mert igen csak jóképû fiúcska vált belõlem. Amit annó megmondtak , hogy "belõled MAJD olyan jó pasi lesz, majd írj rám" meg ilyenek. Hát vártam. vártam. És kihasználtam a lehetõségeket amik adódtak de az igazán jó csajok és a csajozás nekem már csak 175 centisen ment. Tudom ez sem egy nagy magasság de így már a lányok 85%nál kb magasabb vagyok és már nem tudnak beszólni miatta. Jah és mostmár tudok dominálni :D Ez fontos! És ezzel te nem mész sokra ez egyfajta virtuális vállveregetés akart lenni. Nekem akkor indult be a növés (lehet csak placebo de akkor is) amikor netrõl szedtem ilyen reggeli nyújtó gyakorlatokat(az tök jó volt) , nem cigiztem , rendesen sportoltam(nyújtón is sokat) és nem ettem szemét kaját. Sok sikert neked!
Törperõs, menj súlyemelõterembe.
Van remény. 14 évesen én is 160 voltam, most 15 éves vagyok és 175 centi. Egy év alatt elég durván megnyúltam. Bár, 14 évesen jártam egy tõlem majdnem fejjel magasabb csajjal fél évig, elég szar volt. :D 15/F
Canesten
A méret lényegtelen, még úgy is nõni fog. A piros csíkra nehéz mit mondani látatlanban, a Canesten egy gombaellenes krém, teljesen felesleges kenegetni, amíg nem látta orvos, mert az is lehet, hogy egy teljesen normális jelenséget értelmezel félre. A pénisz alján van egy sötétebb csík nekem is.
az minden fiúnak van a pénisze alján
A kérdező hozzászólása: Ha bekenem canestennel lehet tõle valami bajom ha igazából nem is jó rá a krém?
Nem jellemzõ, de ne kend. Minden ilyen kérdésre benyögi valaki a Canestent.

Fiú vagyok, 14 éves. A szemöldököm elég dús és szeretném kicsit megritkítani, illetve középen kiszedni. Milyen taktikát tudtok ajánlani, hogy ne fájjon a szedése? Bunkó, paraszt válaszoktól légyszíves kíméljetek meg!

Legjobb válasz: Fájni fog, akármit is csinálsz. Egyébként 14 éves gyerek vagy, ráadásul fiú, miért akarod szedni a szemöldököd? Még ha lány lennél, megérteném, bár egy kislánynak sem kell még ilyesmivel foglalkoznia.

Fájni fog, akármit is csinálsz. Egyébként 14 éves gyerek vagy, ráadásul fiú, miért akarod szedni a szemöldököd? Még ha lány lennél, megérteném, bár egy kislánynak sem kell még ilyesmivel foglalkoznia.
Max ha kozmetikus gyantáz nemfáj annyira..de csak középrõl, azért csajos szemöldököt ne csinállj.L/14
Ritkításhoz nem tudok tanácsot adni, de középen az elektromos borotva pajeszvágójával szoktam azt a néhány kósza szálat leszedni.
Fájni fog így is, úgy is, de nem kibirhatatlan. :D
én úgy szoktam hogy elõtte hideg vízzel megmosom az arcom és gyorsan szedem ki a szálakat, ha úgy érzem fáj megint hideg víz rá, nekem ettõl elzsibbad és nem fáj annyira
Én úgy szoktam csinálni, hogy bekenem a szemöldökömet vékonyan nivea tégelyes krémmel, utána egy vattakorongot bevizezet és beteszem a fagyasztóba. Pár perc múlva kiveszem és ráteszem a szemöldökömre, ez lezsibbasztja, így alig érzem utána, hogy szedem a szemöldökömet. Most mondjuk elég a hideg víz, mert nálunk nagyon-nagyon hideg a víz. 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!