Találatok a következő kifejezésre: 14 vagyok elég (120 db)

14/f elégé alacsony vagyok 167 cm viszonylag izmos 13 évesen elégé bután elkezdtem 5 kg mos súlyokat használni olyan 1 hétig csinálhattam de álló gyakorlatokat is amivel a gerincet terheltem lehet hogy ez miatt vagyok ilyen kicsi?

szüleim magasak anyám 172-3 faterom meg olyan 179-180 és a családomban mindenki magas csak én vok pici Alvási szokásaim rosszak 8 és fél orát szoktam aludni

Legjobb válasz: Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.

Megmondjam a színtiszta igazságot? Lehet hogy picit durva lesz. Ez azért van mert te egy hülye fas* vagy baz*meg. Minek gyúrsz 13 évesen?? Edzhetel de akkor is csak a saját súlyoddal( fekvõ, felülés megy ilyenek). Itt meg fogol állni a növésbe ha így folytatod. Nekem is magasak a szüleim. 14 vagyok. És 184. A te korodban én már 175 felett voltam. Én pedig rendszeresen sportolok és edzek. De csak a saját súlyommal.
Egy hétig edzettél 5 kilós súlyokkal, 14 éves vagy (azaz még javában nem álltál le a növéssel), 8és fél órával pont nem alszol keveset (mondjuk a több nem volna baj) és te képes vagy ilyen hülyeséget úgy elhitetni magaddal, hogy valós félelmed legyen tõle? Ne legyél paranoid!
A kérdező hozzászólása: én is a saját sulyommal edzek ezt csak 1-2 hétig csináltam mer ellégé tájékozatlan voltam én is sportolok mint te és igazából én már a 175 tel elégetet lennék és elöbb olvasd el a kérdést mielõtt magyarázol légyszives
A kérdező hozzászólása: 2. kössz nemvagyok paranoid ez csak felmerült mer vannak örklödött hátproblémáim és osztálytársaimhoz képest elég alacsony vok persze vannak nálam alacsonyabbak is is és nem szeretnék törpemaradni de a te válaszodat köszönöm
5 kilós súlyzócskával nem okozol nagy bajt, azzal kiegészítheted a saját testsulyos edzést. Ettõl még nõni fogsz, no para.
Én 15 éves vagyok és 163 cm.Szóval azért nem vagy "olyan" kicsi.Bár, lehet, hogy azért vagyok ekkora, mert 13 évesen már súlyzóztam...De tovább csináltam egy hétnél, persze abbahagytam.
Monteznek igaza van. Nem 30KG-mal kétkaroztál vagy fekvenyomásoztál.Én is néha kiegészítem a saját testsúlyós edzést sulyzóssal, de az én súlyzóm csak 3-4kg ami egyáltalán nem sok! Nyugodtan csináld mindkettõt de neked a legfontosabb a saját testsúlyos legyen mert az még nekünk való!

14 hetes vagyok. Elég ha 2-3 naponta szedem az elevitet? Folsavat és c-vitamint minden nap. Sok zöldséget próbálok enni. Elég ez a kisbabámnak?

Így végre minden nap tudok wc-re menni, ami el?tte 3 naponta ha volt.

Legjobb válasz: Szerintem elég! Nekem az orvos a 20. héttöl mondta,hogy elég belöle heti 1-2,de irt fel vasat,amit mindennap szedek.

Szerintem elég! Nekem az orvos a 20. héttöl mondta, hogy elég belöle heti 1-2, de irt fel vasat, amit mindennap szedek.
Én eleinte csak elevitet és folsavat szedtem minden nap, kb. 12 hetes korunkig. Aztán a doki írt ki magneB6-ot (érzem is a szükségét, mert nem feszül így a pocakom), abból eleinte napi 1 volt, most napi kettõ. Továbbá C vitamint én is szedek (500 mg), de csak akkor, ha adott nap nem eszek legalább 2 féle gyümit. Calciumot szintén szedek (Béres, 500 mg) kb. 3-4 naponta egyet, a fogaim rendben vannak. Illetve, mivel vérszegény vagyok, vaskészítményt is felírtak (Neo-Ferro-Folgamma), abból napi 1 (de 2 kellene. Elevitet kb hetente egyszer "eszek", de akkor nem veszek be mást, csak a vasat és 1 magnéziumot. Na, jó kis koncepció:) Gondolom látszik, hogy 1. baba:)
Nekem a védõnõ mondta, hogy elég 2-3 naponta az Elevitet szedni, különben székrekedést okoz. Nálam okozott is, mert amikor elkezdtem szedni akkor minden nap szedtem, utólag világított meg a védõnõ is!
Persze elég én sem szetem csak 2-3 naponta mert megfogta a székletem meg égetett nagyon már nem szedem egyátalán igaz jo nagyon mert beteg nemvolta most sem vagyok.
elég ha korlátozottan cselekvõképes vagy
elég a személyit megmutatni aztán vehetsz dominoban mert énis abban vettem a mobilom és 16 vagyok
tehát igen, 14+ :D


Van egy fiú, aki nagyon tetszik, 18 éves. Én 14 vagyok. Okos, aranyos. Görizik. Elég érettnek érzem magam hozzá. Hogyan közeledjek?

Legjobb válasz: Szerintem nem akar sokat egy 14 évestõl fõleg ha szexuális kapcsolatot akar élni de azért próbáld meg!ilyen korban még sok az a 4 év!

Szerintem nem akar sokat egy 14 évestõl fõleg ha szexuális kapcsolatot akar élni de azért próbáld meg!ilyen korban még sok az a 4 év!

Mar eleg regota faj a gyomrom 14 eves lany vagyok, eleg sovany, gondolhatok roszra? (isten orizz rak, fekely) mar voltam orvosnal, irt valami gyogyszereket aztan hejre jottem de miota megint nm szedem oket megint faj a gyomrom.

Legjobb válasz: Rák azért nem valószínû,sõt még egy fekély is ritka ilyen korban,bár létezik. Inkább egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás lehet,amim viszont a késõbbiekben(kezelés nélkül) okozhat fekélyt. Milyen gyógyszert kaptál?

Rák azért nem valószínû, sõt még egy fekély is ritka ilyen korban, bár létezik. Inkább egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás lehet, amim viszont a késõbbiekben(kezelés nélkül) okozhat fekélyt. Milyen gyógyszert kaptál?
Kéne egy gyomortükrözés.
candidiázis okozhat soványságot meg hasfájást, utáolvashatsz esetleg egyéb tünetek is stimmelnek e

14 kishalnak elég egy napra 1 kocka fagyasztott szúnyoglárva? Vagy ti hogy szoktátok adagolni?

Van otthon száraz eleség is.Hogy adjam nekik?Egyik nap ilyen másik nap olyan?

Legjobb válasz: Az rengeteg, sügérek kapnak annyit. Nem tudom, mekkorák a halaid, de ha 2-3 centisek (nekem az a kicsi), akkor 2-4 szál szúnyoglárva fejenként a napi adag. Persze nem pontosan, csak úgy érzésre. Nekem a 6 db nanohalakhoz elég volt egy kocka egy hónapra.

Az rengeteg, sügérek kapnak annyit. Nem tudom, mekkorák a halaid, de ha 2-3 centisek (nekem az a kicsi), akkor 2-4 szál szúnyoglárva fejenként a napi adag. Persze nem pontosan, csak úgy érzésre. Nekem a 6 db nanohalakhoz elég volt egy kocka egy hónapra.
De amúgy tényleg jó lenne tudni, hogy milyen halak. A szárazat szerintem ne add, max hetente egyszer-kétszer (se). A fagyit variáld, van még artemia, cyclops, bosmina, fekete szúnyoglárva és sorolhatnám. Elevenszülöknek növény is kell.
A kérdező hozzászólása: Van benne Guppi, sziámi, molly, páncélos harcsa, platty, xiffó.Akkor elég ha egy héten adok nekik 1/4 kockát?
A kérdező hozzászólása: A száraz az granulált haltáp.Csak a vitaminok miatt kérdezném?a kettõtt hogy kombináljam?
Ezek egyáltalán nem kishalak, mollyt és xiphot például tilos ekkora helyen tartani, 12-14 centire is megnõnek. Úgy adagold a kaját, hogy olyan 4-6 szál jusson fejenként, ezt némi kísérletezés után meg tudod állapítani (levágsz pengével egy darabkát, felolvasztod, megnézed, stb. Annyit adj, hogy mindenkinek jusson, és ne zabáljon be egyik sem. A fayasztott táplálékban minden vitamin, nyomelem és ásványi anyag megvan, ami kell. Az elevenszülõk, ahogy mondtam mindenevõk, nekik forrázott zöldségek is kellenek - borsó, spenót, pitypang, uborka és társai. A páncélosoknak pedig valami süllyedõ eleség. A betta nem is ehetne szúnyoglárvát, csak az elõbb felsoroltakból bármit, mert bélgyulladást okoz nála. A száraz tápot ki is dobhatod, vagy hetente egyszer adhatsz belõle. Látod, ezért nem szabad ennyi féle halat együtt tartani, már az etetésük is ennyire eltérõ - hát még az igényeik. Azt ajánlom, hogy a mollykat és xiphokat ajándékozd el akvarista.hu-n.
Én 7 kifejlett sügérnek és 3 kifejlett harcsának adok napi egy kockát. Vannak azok a kettõzött kockák, amiben erõsen téglalap alakú kamrákban van a kaja, abból értelemszerûen felet.
elég a személyi!
14 év alatt személyi?
igen, lehet igényelni 14 év alatt (csak 14-tõl kötelezõ).
Ezt nem tudtam. Sok minden változott az elmúlt idõszakban.

Nem nő a mellem, pedig már 14 vagyok. Azt mondták nézzem meg mekkora anyunak, nekem is kb akkora lesz, de ő el van hízva így elég nagy neki. Honnan tudjam, hogy mekkora lesz?

Legjobb válasz: A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)

A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)
kérdezd meg anyukádtól, hogy neki milyen volt (már ha nem gyerekkora óta van elhízva)
Szia! Nyugi van nekem is olyan bnõm, aki most 15 és még csak most kezd nõni neki!Nekem 10 éves koromban kezdett, szóval genetikától is függ!Vissza üthet nagyszülõre vagy dédire etc. 15/L
Tények: a hízástól és a szülés után nõ az ember melle, hiába hasonlítgatod. Plusz könyörgöm ... 14 vagy, még gyerek, hova akarsz te fejlett melleket? Gondolkozzál már, az ember 18-20 éves koráig nõ és fejlõdik, mit akarsz te 14 évesen??
azért nem nõ a melled mert kukid van :D
hát igen... 6ikos vagyok és 75/B :P nem olyan jó mint gondolod pl.: tesis napra sportmelltaró ami 4000Ftnál kezdõdik... vagy ha bámulják :S
Fúú. most nagyon irigyellek halod.. =/ én is 14 vagyok, de nekem 80/D -s a mellem.. feszes meg minden, meg melltartó nélkül is szép tartása van, de hidd el, nem olyan jó a nagy mell :S Fõleg, mikor (még a lányok is!) nem veled, hanem a melleddel beszélgetnek .. =// Szal ne akarj nagy ciciket :) )) Így vagy jó, ahogy vagy !
Még évekig nõhet! Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert Te úgy vagy nagyon szép és értékes, ahogy vagy!!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Nekem szülésig nagyon pici melleim voltak, pedig a családban mindenki tejcsárda. Hát, most nekem is kb kétszer akkora, mint volt, hasonlítok már a többiekre. Pedig már nem szoptatok. Bár nekem kicsinek jobban tetszettek, most már lógnak.
azt mondják, ha hízik az ember akkor is nõhet kicsit.
ezzel azért vitatkoznék! anyának nagy cickói voltak/vannak.nem olyan hatalmasak csak olyanok amiket mindenki szeretne. nekem és tesómnak viszont kicsi ciciink vannak.nõvéremnek még kisebbek is mint nekem. 24N
nekem 2 nõvérem van. az 1iknek már 12 évesen bazinagy mellei voltak, és mára már tiszta kicsik neki. a másik nõvérem még 15 évesen is totál deszka volt, ma meg nagyon nagyok mellei. úgyhogy nagy melleid lesznek :)

Valaki legyen szíves segíteni? / Veletek is történ már ilyen? Elég furcsa ez az egész.14 vagyok és 13 éves koromig úsztam . És most szinte egész nap otthon vagyok suli után. A többi dolog lejjebb.

Azt vettem észre h kicsit érzékenyebb lettem de nem is ez a baj hanem az furi h ha találkoznom kell egy barátn?mmel, vagy el kell utazni idegen helyre pl osztálykirándulás akkor nagyon izgulok, de ha írok egy dogát vagy ilyesmi nem izgulok egyáltalán. :O Pl: mostani osztály kiránduláson két napra mentünk, annyira izgultam h nem aludtam semmit egész éjszaka . Ennek lehet köze ahhoz h szinte egész nap szinte csak otthon vagyok? Illetve szerintetek mit tudok tenni h ne izguljak?

Legjobb válasz: szerintem semmi köze hozzá.csak abban a korban vagy hogy változol.változnak az érzéseid és a dolgokhoz való hozzáállásod is..hát hogy mit tudnál tenni az ellen hogy ne izgulj azt nem tudom..próbálj meg nyitottabb lenni.nincs miért félned ha a barátokkal találkozol vagy ha osztálykirándulásra mész.vigyáznak rád biztonságban vagy nem kell parázni :D

szerintem semmi köze hozzá.csak abban a korban vagy hogy változol.változnak az érzéseid és a dolgokhoz való hozzáállásod is..hát hogy mit tudnál tenni az ellen hogy ne izgulj azt nem tudom..próbálj meg nyitottabb lenni.nincs miért félned ha a barátokkal találkozol vagy ha osztálykirándulásra mész.vigyáznak rád biztonságban vagy nem kell parázni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Megpróbálok kicsit lazább lenni , ha nem sikerül akkor majd beiktatok valami feszültség elûzõt pl.: jógát a napi programba :)

14 éves fiu vagyok és nem vagyok elégedet a magasságomal lehet hogy meg álltam a növésben?

164 cm a magasságom és nem vagyok elégedet ezzel mit tudnék csinálni hogy nöjek mèg 7cm vagy az is lehet hogy meg állt a növésem meg minden biciklizim mit.csináljal ?

Legjobb válasz: Béreld ki az Egri kínpadot egy fél óráta. Vagy a múltkor láttam a TV-ben, hogy a gyerek napi a Nesquiket megiszik és nõ tõle.

Béreld ki az Egri kínpadot egy fél óráta. Vagy a múltkor láttam a TV-ben, hogy a gyerek napi a Nesquiket megiszik és nõ tõle.
A kérdező hozzászólása: Hát aszem apám 180-185 cm anyám 160 cm esetleg ase segit hogy többet alszom 2 oraval ??
A kérdező hozzászólása: De az nem lehet a baj hogy nem vagyok az a sovány fajta ? De attol meg novek ugye es kpsz hogy irtatok
14 évesen 156 voltam.18 évesen 176. Ezután nõsz még csak igazán .
Azért azt áruld már el nekem hogy édesapád vagy vagy apai /anyai nagypapád milyen magasak voltak?? Mert ha apukád mondjuk 190 cm magas, akkor nem kell aggódnod, akár te is lehetsz ilyen magas idõvel. 21 éves korig nõhetsz még. De ha mondjuk az apád és a nagyszüleid sem voltak soha magasabbak 165 cm-nél akkor te ehetsz annyi sütõport, élesztõt vagy akármit akkor sem leszel magasabb. Tudod Genetika..
Hetente legalább egyél meg egy ki zacskó sütõport, két-három felé elosztva vízzel. Ez nem vicc, hanem tapasztalat. Másra is jó, pld.lugosít! De stimulálja a növekedést.
Még nõhetsz, én pl 14 vagyok és 180 felett vagyok és tényleg jobb magasnak lenni mint kicsinek :)
Fogsz még nõni, én utolsó voltam a tornasorban világ életemben, 14 és 18 éves korom közt viszont megnõttem 188 centire. Fiatal vagy még, korai lenne ezen izgulni!
egy Nesquiket megiszik* csak a Tablet javítja :-(
Apukád elég magas, igen egy picivel, csak pár cm-vel vagy alacsonyabb az átlagnál, de valószínûleg mivel ilyen magas az apukád az õ magasságát fogod megörökölni és a fiúk olyan 15-16 éves korukra már kezdik a felnõttkori magasságukat eléri, bõven nõhetsz és nõni is fogsz, remélhetõleg akár 1 éven belül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!