Találatok a következő kifejezésre: 14 mm-es az üres (2 db)

14 mm-es volt az üres tüsző a petefészkemben. Nem túl kicsi ez? Lehet így babám?

Pont a tüsz?repedés után voltam ultrahangon. Azt mondta az orvosom, hogy 14 mm-es az üres tüsz? a petefészkemben. De azóta azt olvastam a neten, hogy 20 mm-nél is nagyobbnak kell lenni ahhoz, hogy babám lehessen. Az orvoson tudta hogy babát szeretnénk, de nem mondott erre semmit. Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 15. napon volt 18 mm-es. 20 mm felettinek kell lennie ahhoz hogy megrepedjen és általában 2 mm-t nõ naponta, tehát kb. 1 hét múlva lesz tüszõrepedésed. Remélem tudtam segíteni. Drukkolok és jó próbálkozást a babához!

Szia! Nekem a 15. napon volt 18 mm-es. 20 mm felettinek kell lennie ahhoz hogy megrepedjen és általában 2 mm-t nõ naponta, tehát kb. 1 hét múlva lesz tüszõrepedésed. Remélem tudtam segíteni. Drukkolok és jó próbálkozást a babához!
20 mm a minimum én is így tudom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszat, aranyos vagy! :) Akkor mostmár tényleg semmit nem értek. Nekem azt mondta a doki, hogy már megvolt a tüszõrepedés és az ott maradt "burkot" mérte le, az volt 14 mm. Akkor már megvolt akilökõdés, igaz??! Akkor már a túl voltam a ciklusom felén. Lehet, hogy normális méretû volt a tüszõ a kilökõdéskor, csak a burok esett össze és úgy látta a dokim??

14 mm-es üres petezsák.2 hét alatt kevés az 5mm növekedés?

Az orvos azt mondja ,hogy nem növekedik a terhességem...A rendes mensim 11.01-én volt és utána 26-án 2 napos vérzés..dec 14-én már + teszt..jan 2-án voltam dokinál és elküldött uh-ra és akkor volt 9mm-es petezsák és a papíron az van,hogy 5 +- 1 hetes a terhesség..ma voltam megint és csak 14mm-es és az van írva,hogy 6 +- 1 hetes...Reménykedhetek még babában???Az orvos már holnapra akar ambulanciára küldeni de mást nem mondott..talán még csak időpontot adnának vagy nem tudom...Kérlek írjatok,hogy volt-e valakinek hasonló tapasztalata és mi lett???

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de ha 14mm-set üresnek látja, hát akkor én túl sok jóra nem számítanék.

Nem akarlak elkeseríteni, de ha 14mm-set üresnek látja, hát akkor én túl sok jóra nem számítanék.
Nagyon sajnálom, kitartást és sok erõt Neked! Remélem, hamarosan majd azt írod nekünk, hogy jön a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztatást..Én is azzal nyugtatom magam, hogy talán nem véletlenül történt ez így...Kivárom... hiszen mindig a türelmes gyõz!!Már beletörõdtem...de attól ég félek...hiszen altatni fognak...De ha a következõ egészséges lesz akkor megéri..remélem
Ez komoly? jaj én úgy sajnálom! kívánom a legjobbakat! és azt h minél elõbb a kezedben tarthasd a babád! csak azzal tudlak vigasztalni, hogy valami baja lett volna a babának azért történt most ez. és minél elõbbi felépülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos azt mondta az orvos, hogy elhalt...így már holnap meg akarna mûteni..sajnos nincs remény!!Nem kívánom senkinek ezt az érzést :(
majd írd meg mi lett! de én biztos vagyok benne, hogy minden ok, csak túl korán nézték!:)
A kérdező hozzászólása: azt hiszem ezt fogom tenni.mert ha úgy nézzük hogy nov.26-án volt utoljára (igaz csak 2 napos)akkor még idöben vagyok hiszen 1hétre rá is foganhatott...mert a papiromon a nov.1 szerepel a rendes mensim.valami úgyis lesz.
Hát én a 8hétig tuti nem engedném meg h csináljnak velem akármit is, persze a vérvételt igen!6 hét számomra még korai. szorítok nagyon!
A kérdező hozzászólása: de orvos azt mondta, hogy holnap kell mennem ambulanciára éhgyomorral...gondolom vért veszne és adnak idõpontot, különben mondta volna, hogy mit vigyek...én lené a világon a legboldogabb...ti mit tennétek? várnátok még? vagy elmennétek ?
6+3 naposan 16 mm volt csak a petezsákom, rá két hetére benne volt a baba és már 15mm volt! én még nem aggódnék! Drukkolok:)
Az még önmagában nem baj, ha még a 14mm-es petezsákban nincs embrió, nekem a 16mm-esben még nem volt, rá pár napra már pár mm-es volt az embrió. Ami aggasztó lehet, hogy szerintem ennyi idõ alatt már sokkal többet kéne látniuk a dokiknak. Majd írd meg mi volt. azért szurkolok...
Hát nála azért volt szikhólyag, pulzáló embrió csomó, tehát neki nem volt üres. Nem akarlak elkeseríteni, de neked üresnek látta... Szorítok, hogy legyen baba! Majd írj, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: hát félek nagyon...mert a doki mást nem mondott csak, hogy holnap menjek az ambulanciára...mi fog ott történni???Lehet, hogy csak idõpontot írnak..? fogalmam sincs...de nagyon félek tõle... egyébként olvastam, hogy más is járt hasonlóan és neki jóra fordultak a dolgok...de talán ár felesleges reménykedne.. :'(
Ha csak a petezsák növekszik, az nem túl jó hír. De azért drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen Timi! Úgy legyen :) Jó, hogy van ez az oldal, mer sokat tudok tájékozódni errõl az egészrõl és így, hogy nagyjából tudom mire számíthatok így annyira nem félek...Egyébként meg a dokit kérdeztem mit vigyek azt mondta törölközõt, papucsot meg ilyeneket...hát mondom köszi..életemben nem feküdtem még kórházban honnan kéne tudnom...de ezt is innen tudtam meg...Lelkileg kicsit megkönnyebbít, hogy ide ki tudom írni, hogy mi van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!