Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen vettem (8 db)

14 hetesen ma nagyon elkezdett szurkálni a pocim. Eddig is volt, de mondjuk naponte egyszer kétszer vettem észre, de most sokszor van. Nálatok volt ilyen?

Tegnap voltam ráksz?résen, de nem hiszem, hogy az lehet, bár tegnaptól kezdett el így fájdogálni. nagyon megijedtem. Se vérzés, semmi tünet amúgy.

Legjobb válasz: Szia, én 16. hetes vagyok és majd leszakad az alhasam. Két oldalt olyan érzésem van, mintha legalább 500 kilót emeltem volna. Nyúlnak a szalagjaim és ezek bizony nem 1-2 percig, hanem folyamatos, tompa nyomással adják a tudtomra, hogy növekedni szeretne a picurom és ehhez kell neki nagyobb hely. Ha sokat sétálok vagy sietve, akkor meg szúr mint a vesztés. Szerintem ne aggódj, ez teljesen természetes, ha vérzel akkor menj dokihoz, de addig próbáld elfogadni, hogy ez a terhességgel együtt járó "tünet". Boldog babavárást kívánok.

Szia, én 16. hetes vagyok és majd leszakad az alhasam. Két oldalt olyan érzésem van, mintha legalább 500 kilót emeltem volna. Nyúlnak a szalagjaim és ezek bizony nem 1-2 percig, hanem folyamatos, tompa nyomással adják a tudtomra, hogy növekedni szeretne a picurom és ehhez kell neki nagyobb hely. Ha sokat sétálok vagy sietve, akkor meg szúr mint a vesztés. Szerintem ne aggódj, ez teljesen természetes, ha vérzel akkor menj dokihoz, de addig próbáld elfogadni, hogy ez a terhességgel együtt járó "tünet". Boldog babavárást kívánok.

14 hetes kismama vagyok, az utóbbi néhány napban szinte minden nap fáj a fejem. Ez a terhességtől lehet? Mit tanácsoltok rá? 2* vettem be panadolt, de nem akarok mindi gyógyszert szedni.

Legjobb válasz: Inkább a hirtelen felmelegedés okozza. Én 15 hetes vagyok, nekem is fáj, gyógyszert nem szedek, egy jó alvás mindig segít.

Inkább a hirtelen felmelegedés okozza. Én 15 hetes vagyok, nekem is fáj, gyógyszert nem szedek, egy jó alvás mindig segít.
attól van sajnos. én is így voltam ilyenkor, kb a félidõig. én se akartam mindig gyógyszert szedni. ilyenkor ittam egy kávét, levegõzés, pihenés és ha nem segített mégis bevettem egy negyed, vagy fél algopyrint. azt állítólag szabad, de azért jobb csak akkor alkalmazni, ha nagyon muszáj.

Egy pár napja észre vettem, hogy bal oldalon (szint középen) lent érzékeny a hasam. Nem mindig érzem, csak ha pl ülök és úgy rakom a lábam hogy nyomódik. Ez mitől lehet, normális? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

14 hetes vagyok nem rég megkívántam a hamburgert de sajnos az a gyanum hogy nem volt teljesen átsütve bár a külseje szinte égett volt, piros volt a belseje de csak akkor vettem észre, mikor a felét már megettem. Mennyi esélyem van toxoplazmosisra?

mennyi esélyem van hogy elkapom a toxoplasmosist? nagyon félek t?le

Legjobb válasz: Ne aggódj, a toxaplasmosis leginkább nem így terjed. De ha influenza szerû tüneteid lennének, nyirokcsomó duzzanattal, akkor menj el orvoshoz. Ha elkapod, van rá gyógyszer, és semmi baja nem lesz a kicsinek. 22 hetes kismama

Ne aggódj, a toxaplasmosis leginkább nem így terjed. De ha influenza szerû tüneteid lennének, nyirokcsomó duzzanattal, akkor menj el orvoshoz. Ha elkapod, van rá gyógyszer, és semmi baja nem lesz a kicsinek. 22 hetes kismama
Ha nem utcai árustól vetted a hambit, hanem "jó" helyrõl, akkor elenyészõ az esély rá. Egyébként inkább a szalmonella terjed a hússal, de ahogy mondom, nem kell aggódnod. :)
A kérdező hozzászólása: Legalábbis a kalcium részét, persze.Illetve akkor miket szedjek még??
Próbálj ki más vitamint is, én például Gravidát szedtem. Vagy vegyél folsavat, és egyél sok vitamintartalmú ételt.
Nekem az Elevittõl szorulásom volt. Átváltottam a Femibionra. Olyan, mintha nem is szedném, annyira nincs semmi bajom tõle. Te 14 hetes vagy akkor a FEmibion400 kell neked.
Nekem is hányingerem volt tõle, átváltottam gravidára, de az is csak úgy volt jó, ha étkezés közben vettem be. Ha keveset ettem, már akkor is émelyegtem, vagyis sok kajával nem irritálta csak a gyomrom. Az elsõ idõkben a folsav a legfontosabb, Azt mindenképpen szedj vhogy, nem elég az ételben lévõ mennyiség
Szia. Nekem is hányingerem volt az Elevit vitamintól. Én Ladeevitre váltottam, nagyon jó, igaz, hogy drágább, de nagyon jó :)
szia en LADEE VIT et szedek es minden van bene es nekem nincs semmi bajom tole !! 18hkm es ha hanyingered van akkor magne B6 ot szedjel de szerintem mar nem lesz hanyingered mert 14 hetesen kezd elmulni.
Én mindhárom terhesség alatt centrum maternát szedtem, igaz nekem elég volt 60 db az egész terhességre. Néha ittam a Hipp natált is. Az elevittõl nemterhesen is rosszul voltam. Nem kell az elevitet szedni, van másis, csak az elevitet nagyon nyomatják a médiában is, pedig... van amit nem mondanak róla....

14 hetes terhesen egy napig (3 alkalommal) Nasopaxot használtam. Utána vettem észre, hogy terhesség alatt nem használható. Mit okozhatott?

Legjobb válasz: Nyugi, semmit :)) 1 nap alatt nem jutott akkora dózis a szervezetedbe, hogy bármilyen bajt okozhatott volna. Sokan írták már itt, hogy egész terhességük alatt orrcseppet használtak, pedig igazán a homeós és a tengervizes orrspray-ken kívül a többi nem ajánlott...

Nyugi, semmit :) ) 1 nap alatt nem jutott akkora dózis a szervezetedbe, hogy bármilyen bajt okozhatott volna. Sokan írták már itt, hogy egész terhességük alatt orrcseppet használtak, pedig igazán a homeós és a tengervizes orrspray-ken kívül a többi nem ajánlott...

14 hetes vagyok, és 3 napon keresztül az őrület határán voltam a fejfájástól. Nem birtam tovabb tegnap este 2 ora különbséggel vettem be 2 Algophirynt. Nem tettem semmi rosszat a babának?

Legjobb válasz: köszönök mindent.tartok tõle ha már most ennyit aggódom..:) picit már irigyellek h 40.héten jársz!Nagyon sok boldogságot kivánok!!!!

A kérdező hozzászólása: köszönök mindent.tartok tõle ha már most ennyit aggódom..:) picit már irigyellek h 40.héten jársz!Nagyon sok boldogságot kivánok!!!!
szerintem ettõl nem tettél rosszat neki, bár nem vagyok orvos. nekem amikor ennyire fájt a fejem, segített 2 dl vörösbor!! elmúlt tõle mindig!!
A kérdező hozzászólása: próbáltam én mindent. vörösbor is volt, vizes borogatás, sétálás, próbáltam "relaxálni"is, de semmi eredmény. Ma már picit jobb, de jönnöm kellett dolgozni.Tegnap már arra is gondoltam h a babaval van baj, és a szervezetem igy reagál...
Szia. Érdekes, mert tegnap már nekem is õrülten fájt a fejem, én is bevettem egy algophirynt. Nekem mikor a fogamat húzták, akkor mondta a doki, ha kell, inkább vegyek be egy gyógyszert, ne szenvedjek, mert az károsabb. Alkalmanként nem lesz semmi baj tõle. Már a második harmadban vagy, ilyenkor már lehet. Boldog babavárást! 40 hetes kismama.
Én amikor az elsõ babámat vártam a 15. hét körül belázasodtam és akkor a doki azt mondta, hogy Algopyrint nyugodtan bevehetek. Amúgy nekem is fájt a fejem néhány napja, biztos ez a hülye melegfront. :( 38 hetes

14 hetesen most vettem észre, hogy zuhanyozás közben bekeményedett a hasam. Ez normális?

Nem fáj, nem görcsöl, nem érzem, csak ahogy a tusfürd?vel mostam magam vettem észre, hogy teljesen kemény a hasam. A víz nem volt meleg.

Legjobb válasz: Teljesen normális, bármikor keményedhet így. Én is összefüggésbe hoztam a zuhanyzással, de lehet, hogy semmi valós köze hozzá... Nincs vele semmi baj, de ha túl gyakori vagy kellemetlen, nem árt pihenni és/vagy szedni a Magne B6-ot. Ezekbõl lesznek késõbb a jósló fájások, majd az igaziak... Jó babavárást!

Teljesen normális, bármikor keményedhet így. Én is összefüggésbe hoztam a zuhanyzással, de lehet, hogy semmi valós köze hozzá... Nincs vele semmi baj, de ha túl gyakori vagy kellemetlen, nem árt pihenni és/vagy szedni a Magne B6-ot. Ezekbõl lesznek késõbb a jósló fájások, majd az igaziak... Jó babavárást!
Vannak finom keményedések, amikor nem kellemetlen, csak észreveszed, h kemény.Nekem a napokban volt kétszer is, amikor nem ilyen volt.Az anyai ösztön vészjelzései megmondták, h ez nagyon nem olyan, és többet kellene pihennem.Néhány sem magna B6 meg két napja tartó pihi, és helyrejött.Nyugi, ha figyelsz a szervezetedre érezni fogod, h melyik a ártalmatlan és melyik a nem túl jó történés. 16 hetes kismama
Nem a zuhanyzástól van. Normális ha keményedik nekem is szokott ha sokat idegeskedek vagy sokat pörgök. Ha nem fájdalmas és nem sokszor van akkor nem baj. Pihizek meg szedek mg-ot és akkor jó. Neked is ajánlom! 18hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!