Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen még háton és (2 db)

14 hetesen lehet még háton és hason aludni?

Azt olvastam, hogy háton fekve elnyomhat valamilyen ereket és ez a magzatot is veszélyezteti.Ez csak kés?bb van?Mert én hiába alszom el az oldalamon állandóan úgy ébredek, hogy hason vagy háton vagyok.Nem teszek így kárt benne.

Legjobb válasz: amíg tudsz úgy aludni, nincs baj. ha a szervezetednek nem jó, úgysem fogsz tudni aludni. én 26 hetes terhes vagyok és vagy 6 hete alszom oldalt. addig én is elég gyakran hasra feküdtem, mostmár nem tudnék mert nagy a pocim. semmi bajod nem lesz. de lassan próbálj meg oldalt aludni. nekem hátul volt a baba és a doki mondta hogy aludjak hason. jó babavárást

amíg tudsz úgy aludni, nincs baj. ha a szervezetednek nem jó, úgysem fogsz tudni aludni. én 26 hetes terhes vagyok és vagy 6 hete alszom oldalt. addig én is elég gyakran hasra feküdtem, mostmár nem tudnék mert nagy a pocim. semmi bajod nem lesz. de lassan próbálj meg oldalt aludni. nekem hátul volt a baba és a doki mondta hogy aludjak hason. jó babavárást
szia ameddig tudsz addig lehet nyuugodtan.én most kezdtem a 27ik hetet, és mivel nekem még kicsi a hasam ezért én még mindig tudok hason feküdni.
Amig neked kényelmes a babának is az.Meg fogod érezni amikor már nem jó hason. A hátonfekvés csak a terhesség végére vonatkozik mikor már nagy a súly, de meglátod majd neked is rossz lesz hason hiszen a szervezet jelzi mi a jó.
Nyugodtan aludj úgy, ahogy neked kényelmes. A babát nem tudod megnyomni, hiszen védi a magzatvíz. Ha alvás közben úgy fordulsz, hogy nem kényelmes, úgyis felébredsz rá. Én 27 hetes vagyok, elég szép hassal és iszonyú derékfájással, úgyhogy én minden oldalról kitámasztom magam. Már elõre félek az utolsó hónaptól. Gratulálok a babához!

Esett el valaki terhesség allat? 14 hetes kismama vagyok és ma elcsúsztam a havon. A hátamat ütöttem meg.

Legjobb válasz: Több kismamától hallottam hogy nem volt gond. Nem indult el a szülés és nem véreztek.

Több kismamától hallottam hogy nem volt gond. Nem indult el a szülés és nem véreztek.
A kérdező hozzászólása: Én sem tapasztaltam semmit se vérézést se görcsöt, csak nem tudom hogy menjek-e el orvoshoz?
Nekem egy ismerõsöm esett el, neki elkezdett kinyílni a méhszája, de õ már a 8. hónapban volt. Végül is nem volt gond, kihordta végig a babát, de szigorú pihire fogták az utolsó hónapban. Ja, és õ a hasára esett, ami ugye már nem volt kicsi. Nem hinném, hogy bármi gond lenne nálad, de azért a biztonság kedvéért szerintem menj el dokihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!