Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen hogy fekve azt (3 db)

14 hetesen természetes hogy fekve azt érzem mintha őkőllel nyomnák ki a hasam?

eddig néha fordult el?,de most már általában érzem hogy fesz?l,és tényleg olyan mintha 2 kl nyomná,feszitené ki.

Legjobb válasz: Nem igazán értem mit akartál írni azzal ,hogy :olyan mintha 2 kl nyomná,...

Nem igazán értem mit akartál írni azzal , hogy :olyan mintha 2 kl nyomná, ...
szerintem ez normális nekem is 14 hetesen nozdult meg és én is olyan lökés szerüt éreztem mintha valmi belöröl döfködne de naponta csak egyszer vagy kétszer éreztem szoval ritkán és ez mára mostmár mocorgás lett de néha kinyomja magát oldalra vagy a hasam aljára , a védönöm nem hitte hogy 14 hetesen a magzatot éreztem de én biztos volta benne.most 19 hetes vagyok csak nyugi ez biszti a baba lesz jo eröben van.boldog baba várást

Kislányom 14 hetes és még nem fordul fekvő helyzetben semerre, fejét tudja tartani, bár fekvő helyzetben nem úgy, hogy az alkarjára támaszkodik. Kezdjek el aggódni?

Legjobb válasz: Semmi probléma nincsen ezzel! Nagyon ügyes a kislányod így is! Majd mindent a maga idejében. Az õ gerince még kicsi és fiatal még ahhoz, hogy forogjon hasról hátra, hátról hasra. Az én kisfiam 5 hónaposan fordult elõször hanyatt. Ezt megmutatta nekünk 3-nak a családból, azóta viszont, csak akkor csinálja, ha nem látja senki. Türelem! Egy 6 hónapos kisfiú anyukája

Semmi probléma nincsen ezzel! Nagyon ügyes a kislányod így is! Majd mindent a maga idejében. Az õ gerince még kicsi és fiatal még ahhoz, hogy forogjon hasról hátra, hátról hasra. Az én kisfiam 5 hónaposan fordult elõször hanyatt. Ezt megmutatta nekünk 3-nak a családból, azóta viszont, csak akkor csinálja, ha nem látja senki. Türelem! Egy 6 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Egyetértek az elöttem íróval. Az én lányom 15 hetes és még nem forog, de a fejét szépen tartja alrkaron támaszkodva is. Hagyd minnél többet hason, azzal erõsödik a hátizma és, ha megérik rá majd megfordul. Jó babázást! :o)
Szia! Az én kislányom 16 hetes és még õ sem forog. Az orvos szerint megfelelõen fejlõdik, én nem aggódom, majd megfordul, ha akar. Szóval szerintem ne aggódj te se, majd minden eljön a maga idejében! :) Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ!!! Sok boldogságot a picidhez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

14 hetes kislányom az ölemben fekve húzza a fejét felfele, fel akar ülni. Nem baj, hogy ezt csinálja? Másnak is csinál ilyet a babája?

Van hogy leteszem az ágyra, vagy pihen?székbe és ott is ülne felfele. Mit tegyek, hogy ne csinálja??

Legjobb válasz: Semmi baj erõsíti magát:-))

Semmi baj erõsíti magát:-))
Ne csinálj semmit, ez azt bizonyítja, hogy nagyon erõsek a nyak- és hasizmai. amit a babák maguktól csinálnak, azzal nem ártanak . Ügyes babád van!
Kisfiam 14.-én lesz 4 hós, és õ is csinálja. Örüljünk neki:)
Kislányom 2 hónapos kora óta azonnal felülni próbál, amint kapaszkodót talál, és fel is ül. Szerintem nem baj, ha nem tetszene Neki, nem csinálná....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!