Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen hogy (207 db)

Kedves 14 hetesek hogy vagytok? Mit éreztek? Szurkál a hasatok? Esetleg már nődögél? Babamocorgást éreztek? Rosszullétek vannak még? Mikor mentek legközelebb dokihoz uh-ra?

Legjobb válasz: na mi az túl sok a kérdésem és megijedtetek? :) csak viszonyítani és beszélgetni szeretnék egy kicsit :) 14 hetes vagyok én is.

A kérdező hozzászólása: na mi az túl sok a kérdésem és megijedtetek? :) csak viszonyítani és beszélgetni szeretnék egy kicsit :) 14 hetes vagyok én is.
Szia. Én is 14 hetes vagyok, és hasonló kérdéseket tettem fel. Szóval nekem nincsenek már terhestüneteim, amik voltak elmúltak, jól vagyok, dolgozom, bírom a tempót. pocakot már picit látni (2.baba), de nem zavar. Néha olyan érzésem van, hogy valami van odabent, mint mondjuk egy labda. nem szurkál, és nem érzem még a babót, pedig már nagyon szeretném. neked vannak tüneteid? mit érzel? Szép napot.
A kérdező hozzászólása: hú én még mindig elég rosszul szoktam lenni és a cicim is fáj.a hasamon még nem igazán vettem észre hogy nagyobb lenne de egy kicsit hájas is vagyok :) igen, nekem is olyan érzésem van mintha egy sárgadinnyét hordoznék :) szurkálgatni is szokott.a tünetek felerõsödnek esténként.sokat járok pisilni de közben meg alig jön valami.étvágyam nagyon rossz :( már nagyon várom hogy látszódjon a a hasam és érezhessem a babát! legközelebb a 17.héten megyek dokihoz.sajnos sokat aggódom hogy fejlõdik-e odabenn mert már volt egy missed ab-om.

Hogyan szoktassam le a cicámat, aki 14 hetes, hogy felugráljon az asztalra?

Legjobb válasz: Mi 9 hetesen kaptuk a cicát, és siekrült leszoktatni a konyhaasztalról. EGy határozott kicsit hangosabb nem, meg egy kis seggrecsapás, és tudja, hogy nem szabad. Idõvel már csak rászólni kellett, végül már ahogy az elõttem szóló is mondta, már mikor lesett fel, rászóltam és nem ugrott. Viszont az is igaz, hogy haq nem vagyok ott, felugrik, mindig próbálkozni fog, mindig "újra" kell tanítani. De ha hallja a lépteim már magától leugrik.-)Sumák:-)

Mi 9 hetesen kaptuk a cicát, és siekrült leszoktatni a konyhaasztalról. EGy határozott kicsit hangosabb nem, meg egy kis seggrecsapás, és tudja, hogy nem szabad. Idõvel már csak rászólni kellett, végül már ahogy az elõttem szóló is mondta, már mikor lesett fel, rászóltam és nem ugrott. Viszont az is igaz, hogy haq nem vagyok ott, felugrik, mindig próbálkozni fog, mindig "újra" kell tanítani. De ha hallja a lépteim már magától leugrik.-)Sumák:-)
Nehéz a cicákat tanítani, de elsõsorban következetesnek kell lenni. MINDIG le kell venni az asztalról, amikor felugrik, és mondani neki, hogy "nem". Egy idõ után elég rászólni, amikor ugrani készül. Ez azonban nem garancia, hogy nem jár tilosban, amikor nem vagyunk otthon... Persze ne hagyjunk elöl csábító dolgokat pl nyers halat, májat !
A mi kiscicánk is ugrál mindenhová, ez már csak így van:) !A nagyokat leszoktattam, de valóban türelem kell hozzájuk és rendszeresen rájuk szólni, mert ugyebár megfeledkeznek róla:) Ha lehúzott valamit az asztalról, vagy bárhonnan és ráadásul utána esett az a valami, természetesen nagy zajjal jár általában. Ilyenkor azonnal azt kiabáltam, nem is tudatosan, hogy "mit csináltál"? Nálam ez vált be:) Nem beszélve a vasalózsinórról!Folyton ugrál rá és rágja!Nos, ilyenkor észrevétlenül ráspriccelek a vízzel!Ez is bevált!Persze amíg kicsi, mindig próbálkozik:) Késõbb leszoknak ilyenekrõl, ha türelmesek vagyunk hozzájuk.

Normális az 14 hetesen hogy állandóan aludni tudnék, szédülök, fáradékony vagyok, és nem érzem túl jól magam? Eleinte nem volt semmi ilyesmi.

Legjobb válasz: Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!

Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!
Igen, teljesen normális. Nagy változások mennek át most rajtad, a testeden, ne csodálkozz, ha fáradt vagy. Amúgy ez (is) mindenkinél más, de abban egyetérthetünk, hogy ezeket a változásokat valamiképp mindenki érzékeli. Nálam mindez hullámokban jött - ment. Egyszer fenn, aztán lenn, úgy fizikailag mint lelkileg. Minden jót és boldog babavárást! 36 hetes kismami
Szia! Teljesen normális. én is hasonló cipõben járok, leszámítva a rossz közérzetet. Terhesség elõtt tele voltam energiával, fõállás, másodállás, most meg a házimunkát is be kell osztanom...Ha összeadom a nappali és éjjeli alvásom, kb 12-13 órára jön ki...Ez van, pihenj, aludj amíg lehet:) ) Boldog babavárást! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! puszika

Nekem 2011. nov.5. volt az utolsó menstruációm. Ha attól a héttől számolom 14 hetes vagyok. 15. De a doki az ultrahangon eggyel többet mond. Lehetséges hogy a menstruációmkor már egy hetes terhes voltam?

Legjobb válasz: Nem, mert akkor harom hettel kellene tobbet mondania a dokinak. Ha eddig minden uh-n egy hettel nagyobb volt a baba, akkor az annyit jelent, hogy nem a mensitol szamitott 14. nap kornyeken volt peteeresed, hanem egy hettel korabban, 7. nap kornyeken. Ha a mensid idejen mar egy hetes terhes lettel volna, akkor harom hetnyi elteres lenne pluszban a 14 hethez kepest. Ezutan egyebkent lehetnek meg durvabb elteresek, most mar ne vedd figyelembe az uh-s tippelt terhessegi kort, mert a 14. het utan mar ossze-vissza fejlodnek a babak, kiutkoznek a genetikai meretbeli elteresek, a mehlepenyek is maskepp taplalhatjak a babakat, mas allapotban vannak az erek, stb. Szoval mar boven lehet ezutan meg nagyobb elteres. Legbiztosabban a 10-14. het kozotti pontos meres allapithatja meg a terhesseg tenyleges korat.

Nem, mert akkor harom hettel kellene tobbet mondania a dokinak. Ha eddig minden uh-n egy hettel nagyobb volt a baba, akkor az annyit jelent, hogy nem a mensitol szamitott 14. nap kornyeken volt peteeresed, hanem egy hettel korabban, 7. nap kornyeken. Ha a mensid idejen mar egy hetes terhes lettel volna, akkor harom hetnyi elteres lenne pluszban a 14 hethez kepest. Ezutan egyebkent lehetnek meg durvabb elteresek, most mar ne vedd figyelembe az uh-s tippelt terhessegi kort, mert a 14. het utan mar ossze-vissza fejlodnek a babak, kiutkoznek a genetikai meretbeli elteresek, a mehlepenyek is maskepp taplalhatjak a babakat, mas allapotban vannak az erek, stb. Szoval mar boven lehet ezutan meg nagyobb elteres. Legbiztosabban a 10-14. het kozotti pontos meres allapithatja meg a terhesseg tenyleges korat.
Én is pont veled egyidõs vagyok:) .
A kérdező hozzászólása: És te mennyit híztál már?
Múlt szerdáig 1 kilót.Nem néztem azóta. Te?
Közben néztem, egyet se, védõnõnél gondolom más a mérleg. Ikrek lesznek:) De még picurkák, baj lenne ilyenkor a sok súly.

Létezik, hogy 14 hetesen mozog a baba?

Második gyermekemet várom, de mivel eltelt az els? otta 11 év nem igazán emlékszek mindenre, de 2-3 napja egyre aktivabban érzem, hogy valaki szurkál belülr?l. Szerintetek is a baba vagy csak képzelödök?

Legjobb válasz: Volt aki irta itt, hogy o erezte 14 hetesen...valoszinu elofordulhat. En a 16.heten ereztem eloszor annak ellenere, hogy sokan elmondtak nagyon sajnalva, mert nem vagyok vasaggyal 45 kg, hogy ugyis csak a 20. utan fogom erezni. Ilyenkor mar megvan kicsi kez es labacska es a mindennapos edzesprogram csak meg gyengecskek es sokan nem erzik. Lehet a tied egy izompacsirta... Boldog babavarast! 28 heteske.

Volt aki irta itt, hogy o erezte 14 hetesen...valoszinu elofordulhat. En a 16.heten ereztem eloszor annak ellenere, hogy sokan elmondtak nagyon sajnalva, mert nem vagyok vasaggyal 45 kg, hogy ugyis csak a 20. utan fogom erezni. Ilyenkor mar megvan kicsi kez es labacska es a mindennapos edzesprogram csak meg gyengecskek es sokan nem erzik. Lehet a tied egy izompacsirta... Boldog babavarast! 28 heteske.
Szia én most vagyok 15hetes, múlt héten is éreztem valamit:) napi 1szer 2szer többször nem, aztán ezen a héten picit jobban érzem, szerintem a pocaklakó lesz:)
1. babát 16 hetesen, 2. babát 12. hét körül már éreztem.
A 2. babat a 14. heten fixen ereztem, onnantol kezdve minden nap.
Szia! Én az elsõ babámat éreztem már 14 hetesen, igaz elég haloványan, de õ volt.Ugyhogy te a 2.-ikat simán érezheted a 14.héten.Gratulálok!:)
szia en meg nem voltam 14 hetes amikor eloszor ereztem a kislanyom mozgasat az elso megmozdulasa nagyon kulonleges volt, tiszta liba boros lettem tole, kelemes erzes volt majd 17 hetesen mar apa is erezte
Az elsõt 17 hetesen, de még nem mertem rábólintani, hogy õ volt, csak a 18. hét közepén. A másodikat múlt hét óta érezgetem, ha minden igaz, de én is bizonytalan vagyok. Nappal nem is érek rá ezt figyelgetni, esténként szoktam érezni valamit, szerintem a kicsi lesz az. :) 15 hetes vagyok.

Szobatisztaságra hogyan szoktassak? (14 hetes)

14 hetes kiskutyám úgy érzem, nem mer utcán pisilni. Kakilni már szinte mindig kint kakil, de pisivel akármilyen hosszú idõre visszük ki, megvárja amíg hazaérünk, és rögtön bepisil. Vittünk ki pisijével átitatott anyagot (kutyapelust), hogy megmutassuk, oda szabad, de semmi. Egyébként heteken keresztül próbáltuk még sétáltatás elõtt egy helyre szoktatni a lakáson belül pelussal, de az sem igazán sikerült, nagyjából fele alkalommal máshová pisilt össze-vissza, másik felében a jó helyre. De igazából arra szeretném elsõsorban tanítani, hogy az utcán/udvarban pisiljen, de mintha félne ott intézni a dolgát. Van ötletetek, mit csinálhatnék?

Legjobb válasz: Attól, hogy 14 hetes még lehet szobatiszta. Bõven. Az enyém 8 hetes kora óta (mióta elhoztuk a tenyésztõtõl mert már õ is tanítgatta) az, szóval nem kor kérdése. Nagy marhaság volt a kutyapelus, de erre gondolom már rájöttetek, el lett rontva az elején a dolog de nagyon. Ezek után hosszú folyamat lesz kintre szoktatni, de hajrá! 2 óránként vidd le, evés-ivás-játék-alvás után MINDIG, periodikusan, ha jól végzi a dolgát akkor nagy dicséret, jutalom, minden ami kell, ha fent akkor szó nélkül töröld össze. Elsõ körben pedig dobd ki azt a hülyeséget (kutyapelenka) de nagyon sürgõsen.

Attól, hogy 14 hetes még lehet szobatiszta. Bõven. Az enyém 8 hetes kora óta (mióta elhoztuk a tenyésztõtõl mert már õ is tanítgatta) az, szóval nem kor kérdése. Nagy marhaság volt a kutyapelus, de erre gondolom már rájöttetek, el lett rontva az elején a dolog de nagyon. Ezek után hosszú folyamat lesz kintre szoktatni, de hajrá! 2 óránként vidd le, evés-ivás-játék-alvás után MINDIG, periodikusan, ha jól végzi a dolgát akkor nagy dicséret, jutalom, minden ami kell, ha fent akkor szó nélkül töröld össze. Elsõ körben pedig dobd ki azt a hülyeséget (kutyapelenka) de nagyon sürgõsen.
Utána kell olvasni a kutyának akkor, mivel 2-3 óránként le KELL vinni, olyan nincs hogy ja nem vagyok otthon 8 órát majd megszokja. Igen, majd felnõtt korában. Ha nem megoldható 2-3 óránként a séta (nálam ez 1 hét szabadságot jelentett, de lehet nyári szünetben mikor otthon vannak a gyerekek, akármi) akkor meg kell várni míg alkalmas lesz a család arra, hogy magához fogadjon egy kutyát. Ez van.
Az ilyet sosem értettem, iszik a kutyád egy csomót, leviszed pisilni és visszatartja 4 órán keresztül DIREKT egy kölyök, pedig te MINDENT jól csinálsz, akkor valószínûleg egy alient vettél magadhoz.
Türelem, 14 hetes kiskutya még nagyon kicsi, ilyenkor még visszatartani sem nagyon tudja, jön, amikor jön. Ez olyan, mintha egy kisbabát akarnál megtanítani arra, hogy bilibe pisiljen. Amíg nem tudja az akaratával befolyásolni a hólyagját, nem fog menni. Meg kell várni, amíg megérik rá.
A kérdező hozzászólása: Vettem a fáradtságot, nem érted??? :( Hányszor írjam még le ugyanazt? :( Az elõbb írtam, hogy ezeket a tippeket én is láttam videóban, olvastam blogokon, mindenhol. Azt is írtam, hogy a pelus kényszer volt, mert az orvos azt mondta, az adott oltásig ne vigyük le az utcára. Ezek szerint tehát akkor hagyhattam volna, hogy oda csináljon, ahová akar, amíg ki nem szoktatom. Mit várok Tõletek? Azt, hogy ne olyan választ adjatok egy, ha nem is egyedi, de külön esetre, amit a google ad az általánosra, ezért írom ki, mivel úgy érzem, más a helyzetem, mint az átlagnak, hátha van tapasztalatotok ilyesmirõl, ötletetek, mit csináljak másképp esetleg az átlaghoz képest. Azt a választ például köszönöm, hogy esetleg evés-iváson kívül hagyjam kint mindig az udvaron, itt valóban a megfázás miatt aggódom egy kicsit, arról megpróbálhatok gondoskodni, bár sajnos ez ilyen külön udvar, ami nem csak a miénk, hanem más lakóké is, és félek, hogy kiszökne, tehát vele maradnék ebben az esetben. Ha bármi egyéb ehhez hasonló ötletetek van még, akkor várom szeretettel.
Látom kezdõdik az okoskodás. Ugyanez a problémánk, még korban is stimmelnek a kutyáink. Mi nem pelusoztunk, hiába könnyebb az elején, késõbb csak szívni fogsz vele. Azt tényleg hanyagold. Én is dolgozó ember vagyok, a kutya reggel 6-13 óra között egyedül van. Ilyenkor becsúszik a pisi is, kaki is. Sebaj, felszedem, nem szabad szóvátenni, egyenlõre nem tehet róla. Amikor szabadnapos vagyok, vagy itthon vagyunk délután én 2 óránként leviszem. Hosszú folyamat lesz nálunk is, de ez van. Mindent megtudok neki adni, a foglalkozástól kezdve, a normális étrendig, orvosig, mindent. De bocsi, napi 6-7 órát egyedül van. Egyébként kíváncsi lennék azokra, akik írták ezeket a dolgokat, hogy õk miért nem dolgoznak? Htb-k? Gyesen vannak? Amikor hazahoztam a kutyát, én 2 hetet voltam vele itthon szabadságon. Ez a két hét szobatisztaság szempontjából nem számított.
13-tól "Egyébként kíváncsi lennék azokra, akik írták ezeket a dolgokat, hogy õk miért nem dolgoznak? Htb-k? Gyesen vannak? " Én is kíváncsian várom a válaszokat!
Imádom amikor a kutyát nevelni nem tudók egybõl azzal jönnek, hogy akinek sikerült az biztos nem dolgozik, meg nincs élete meg mit tudom én. :D Heh. Én csak egy hetet voltam itthon, és mégis sikerült. NAHÁT! Vagy én vagyok Caesar Millan vagy a kutyám egy szuperzseni. Elsõ két napban lementem vele minden pisi-kaki-evés-ivás-játék után. Nem kell feltétlen 2 óránként, ha alszik akkor csak nem keltem fel. Eleve úgy idõzítettem a reggeli sétát, hogy akkor legyen amikor amúgy dolgozni fogok. Reggel megkapja a kaját, ez fél óra alatt átmegy rajta, 40 perc múlva lehet is levinni. Egy kölyök kb. fél óra nézelõdéstõl és új ingerektõl is lefárad annyira, hogy alszik 4-5 órát. Akkor ebéd, ugyanezen szisztéma szerint. Vacsi szintén. Egy kölyköt is elég 6-7X levinni egy nap, nem kell 10-12 alkalommal. Fontos az eü. séta késõ este, hogy reggelig ne kelljen pisilnie. Megoldható, csak akarni kell. Mikor lejárt a szabadság, akkor elõtte pár nappal már el kell kezdeni az átszoktatást. Abban az idõben kell levinni mielõtt elmész otthonról, lefárasztani, majd amikor hazaértél nem leülni tv-zni, hanem azonnal vinni a kutyát. Meg fogja érteni néhány nap alatt, hogy akkor van pisi ha elmész és ha hazajössz, közte aludni fog. 14 hetesen ez már bõven megoldható. Természetesen ez a két séta legyen lefárasztós, agyilag-fizikailag egyaránt. Egy kutya nem hülye, és nem arra lett kitalálva hogy állandóan összehugyozza magát, kibírnak 10-12 órát is pisi nélkül ha muszáj, persze csak felnõtt korban, de a 6-7 óra kölyökként is megy. Feltéve ha nem egy 80 dekás összenyomorodott hugyhólyaggal rendelkezõ szerencsétlen divatkutya, de azt meg az életben nem teszed szobatisztává.
Lehet hülyeség, de próbálj neki adni akár jutalomként egy kis sajtot, attól sokkal szomjasabb mint egyébként, és többet is fog inni! Ha meg teleitta magát tedd ki a kertbe (ha nem lesz ilyen esõs az idõ :( ) egyszer úgyis muszáj lesz pisilnie... :D
Én nem bántani akarlak, de ha vennéd a fáradtságot és beírnád a keresõbe hogy "szobatisztaság" megkapnád ugyanazokat a válaszokat amiket most itt leírtunk és fognak még egy páran. Jobb ötletünk nincs, így kell kutyát nevelni. Ott rontottad el, hogy a pelust használta, így az rögzült benne, hogy az otthonába piszkíthat. Egy kutyánál ez nem normális, nem szeret a saját élõhelyére csinálni, de mivel ott volt a pelus párszor ugyan arra vizelt, viszont a lakásban, így a lakás potenciális pisilõhely lett. Próbáld meg, hogy reggel kap kaját és iszik is szépen fõleg ha szárazat kap tuti szomjas lesz, majd kiengeded a kertbe és mondjuk kint van 6 órán keresztül. Ebédkor beengeded, de figyeled hogy nehogy bepisiljen. Aztán megint kirakod. Persze vigyázz meg ne fázzon! Akkor sem lesz teljes a siker mert ugye nem az utcán fog pisilni, de legalább a lakástól elszakad, és ez elsõ lépésnek szerintem jó. Azzal tudlak nyugtatni, hogyha elindulnak a jelölési ösztönei, akkor mindenképpen az utcán kell majd pisilnie, hogy tudassa a többi kutyával a jelenlétét. Amúgy kan vagy szuka a kutyus?
A kérdező hozzászólása: Egyébként is minek hazudnék egy arc- és névnélküli oldalon? Mindent úgy írok, ahogy a valóságban történik és történt, hogy a megfelelõ választ kapjam rá, mert nekem az a legfontosabb, hogy õ jól legyen, vele minden rendben legyen. Szeretnék mindent a lehetõ legjobban csinálni.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mit csinálok ezek szerint rosszul? Szerinted õt akarom hibáztatni, amikor mindennél jobban, gyermekemként szeretem? Nem hibáztatom, biztosan én csinálok valamit rosszul, ezért kértem a segítségeteket, de rég megtanulhatnám, hogy ezen az oldalon csak szidalmakat kap mindenki, nem segítséget. (Tisztelet a kivételnek.) Igyekeztem mindenbõl felkészülni mielõtt befogadtam, régóta szerettem volna már, egészen kicsi korom óta, és most úgy érzem, én buktam el mégis, nem tudom, mit csináljak, de csak lecseszést kapok, nem tanácsot.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tehát kihangsúlyozni, hogy azzal tisztában vagyok, hogy türelem kell, és határozottság, és mikor csinálja általában, mi utal rá, hogy pisilni fog, és mivel még kicsi sok-sok baleset elõfordul még a folyamat alatt, mert nem tudja visszatartani, de azt nem értem, hogy ha az utóbbi így van, akkor a megfelelõ idõben, ha kivisszük, és kint töltünk vele akár több órát: hogyhogy nem pisil (be) kint?
A kérdező hozzászólása: Elõször is ki mondta, hogy nincs idõm ilyen gyakran kivinni? Sõt, épp azt írtam, hogy azért aggódom, mert volt, hogy akár négy órán át lent voltunk evés-ivás után rögtön, lent játszottunk vele, és négy órán át nem történt semmi (kétszer kakilt), de amint beléptünk a lakásba, abban a pillanatban pisilt. És ez nem egyszer fordult elõ, habár négy órát csak egyszer töltöttünk lent vele, de másfél-két órát elég sokszor, minden evés-ivás után egyébként kivisszük. A kutyapelus pedig kényszer volt, mivel 8 hetesen, amikor elhoztuk kezdtük az oltásokat, és albérletben-lakásban laktunk a harmadikon, nem volt kert, ahová vihettük volna, megfelelõ oltások hiányában pedig sétáltatni sem volt szabad. Viszont én azzal már nem is szeretnék próbálkozni - közben elköltöztünk, van udvar, de már oltások is. És ismétlem tehát, hiába viszem ki elég gyakran, minden alkalommal, amikor a NAGY KÖNYVBEN írják, hogy vinni kell, megvárja, amíg hazaérünk, és ott rögtön bepisil. Nem haragszom rá, türelmes vagyok, csak amiatt aggódom, hogy még egyszer SEM pisilt kint. Felõlem akár három hónapig is tarthat, csak egyelõre semmi jele annak, hogy akár hajlandó lenne az utcán pisilni.
Elsõ vagyok. Ekkora kiskutyától még nem lehet elvárni, hogy a sétáltatás idejéig tartogassa magában a pisit. Ahhoz, hogy kezdettõl fogva szobatiszta legyen, az kell, hogy másfél-két óránként kivigye valaki. Ezt csak olyan családban lehet megoldani, ahol legalább egy valaki mindig otthon van. Nyilván sokkal egyszerûbb szobatisztaságra szoktatni, ha a lakásban a pisilés kezdettõl fogva tabu, mint ha egész nap ott pisilgethet, mielõtt hazaér a gazdi.
Igen, a kutyapelenkával lett elcseszve minden. Eleve le kellett volna vinni, napjában többször, és nem kellett volna a pelus. Egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat, illetve azt a választ is, amely hasznosnak tûnik, de stílusbeli problémák voltak vele... :-) btw: nem tv-zek, utálom a tv-t, olvasni szoktam, a kutyám viszont mindenek felett, plusz hozzátenném, nem tudom, mit értesz divatkutya alatt, de keverék kistermetû kutyi, leginkább drótszõrû foxira hasonlít

Hogy vagytok 13-14 hetes kismamák? Milyen lett a 12 hetes uh eredménye?

Nekem 12 hét 5 naposan volt, CRL: 63 mm, BPD 22mm, FL: 8 mm, NT: 1,3 mm.

Legjobb válasz: Szia! 14 hetes vagyok ma! Nagyon rosszul bírom a meleget!! 12+4 naposak voltam UH-n, CRL: 62mm, NT: 1,3 :)) Minden eredmeny jó lett, de ezeket tudom fejbõl :)) Jövõhet vasárnap megyek 4d-re, akkor kiderül ki lakik odabent :))

Szia! 14 hetes vagyok ma! Nagyon rosszul bírom a meleget!! 12+4 naposak voltam UH-n, CRL: 62mm, NT: 1, 3 :) ) Minden eredmeny jó lett, de ezeket tudom fejbõl :) ) Jövõhet vasárnap megyek 4d-re, akkor kiderül ki lakik odabent :) )
Én szombaton voltam 14 hetes. A 12 hetesem: CRL:70mm BPD:22mm FL:8 mm NT:1, 6mm És képem is van róla. :) Most már jobban vagyok, teljesen megszûnt az émelygés, ami nekem az elején állandó volt. Néha a hasam szurkál, ha lehajolok, meg mikor felkelek az ágyból. Egyik nap olyan volt, mintha õt éreztem volna, de nem vagyok biztos benne.

13-14 hetes kismamik hogy vagytok?

Tüneteitek enyhültek már? Hasfájással hogy álltok?

Legjobb válasz: 14 hetes vagyok,eléggé kezdek már aggódni,hogy minden rendben van-e! 2 hete voltunk a 12 hetes genetikai uh-on,ott minden rendben volt! 3 babát várunk!

14 hetes vagyok, eléggé kezdek már aggódni, hogy minden rendben van-e! 2 hete voltunk a 12 hetes genetikai uh-on, ott minden rendben volt! 3 babát várunk!
13+3 vagyok ma Tüneteim már múlóban. Viszont 1 hete a baromi alacsony cukorszint boldogít, 1.7 ha eszek, ha nem :s holnap diabetológia. Néha fájdogál a hasam, más panaszom nincs.De ez belefér, ugyanis a 3. terhességem és a méhem már nem a régi...

14 hetes mamik hogy vagytok? Hogy álltok a rosszullétekkel?

Legjobb válasz: Szia.Pár napja elmultam 14 hetes.Köszi jól vagyok!Nekem elmultak a rosszullétek.Te hogy vagy kedves kérdezõ?Üdv.

Szia.Pár napja elmultam 14 hetes.Köszi jól vagyok!Nekem elmultak a rosszullétek.Te hogy vagy kedves kérdezõ?Üdv.
A kérdező hozzászólása: szia! én nem vagyok jól hányás, hányinger, gyomorégés, görcsök....a doki szerint majd az idõ.....

14 hetes kismama vagyok és az utóbbi néhány napban elég sűrűn fájdogál alul a hasam! Kibírható de azért érzem hogy fájdogál! Ez normális ilyenkor vagy kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!

Szia ! Én is 14 hetes vagyok és hasonló fájásokkal. Általában két napig érzem ilyenkor aztán megint minden oké. Szerintem egyszerûen csak nõ a méh és tágulnak a dolgok, hogy legyen helye a babusnak. A 9.héten is voltak ilyen fájások akkor dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden oké a babával, csak hát növöget és ezt érzem! Bár tudom hogy az a mnegnyugtatóbb amikor uh-n látja az ember, de ha nem vérzel és nem görcsölsz fájdalmasan akkor ne félj, nincs baj. Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!