Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen a babát (99 db)

14 hetesen a babát érezném?

már a második, a lányommal a 20 héten éreztem, sejtettem, hogy most korábban fegem, de ennyire? Volt így valaki, hogy ilyen korán érezte a mocorgást?

Legjobb válasz: Lehet,bár inkább 16 hetesen. Nekem az elsõnél 16 hetesen érezhetõ volt,még az orvost is meglepte. Azt mondta vékony a hasfalam,ezért érzem ilyen korán.A másik kettõt ugyanúgy 16 hetesen éreztem meg.

Lehet, bár inkább 16 hetesen. Nekem az elsõnél 16 hetesen érezhetõ volt, még az orvost is meglepte. Azt mondta vékony a hasfalam, ezért érzem ilyen korán.A másik kettõt ugyanúgy 16 hetesen éreztem meg.
Nekem is a második és én is éreztem a 14 végén, igaz csak akkor ha lehajoltam és az öv nyomta a hasam. azt hittem ez még nem az, de mégis!
Ha vékony a hasfalad akkor nagyon hamar érezheted, hiszen a baba az elejétõl mozog már, csak még pici ezért alig vagy nem érezhetõ. Én már a 13. héttõl éreztem az elsõ gyermekemet. A másodiknál kicsit késõbb.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is akkor érzem ha nyomja a nadrág, pl mikor itt görnyedek a gép fölött és nem gombolom ki a nadrágom akkor érzem, mintha belülrõl megböknék a hasam. A lányommal is pont ilyenek voltak az elsõ mozgások.
A másodikat én is 13.héttõl éreztem!
Érezheted igen! Én most várom a harmadikat, de már a 12.hét óta érzem õt, erõsebben a 16.hét vége óta. :) Boldog babavárást! 19hkm
Én a 12. héttõl érzem.Mondtam az orvosomnak, de õ azt mondta, hogy lehetetlen.Most olvasva a ti tapasztalataitokat, most már biztos vagyok benne, hogy Õt érzem :) 14hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Boldog babavárást mindenkinek!

Tényleg képtelenség, hogy 14 hetesen a babámat érezzem?

Ez a második terhességem, a fiam mozgását anno a 16. hét elején éreztem először. Még nem is számítottam rá, hogy már érezhetem a picit, de az elmúlt 2 napban már másodjára fordult elő az a rebegő, bugyborékoló érzés. Terhesgondozáson megemlítettem, de kinevettek, hogy ez még képtelenség...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem képtelenség! Én 1. babánkat 12 hetesen éreztem elõször. (Utólag jöttem rá csak, hogy õ volt.) Mikor már tudatosult bennem, hogy na ez õ volt, a 16. hét közepén volt.

Egyáltalán nem képtelenség! Én 1. babánkat 12 hetesen éreztem elõször. (Utólag jöttem rá csak, hogy õ volt.) Mikor már tudatosult bennem, hogy na ez õ volt, a 16. hét közepén volt.
Nem képtelenség. Az elsõt 12+5 naposan éreztem elõször, s utána 4 nappal újra. Azután szinte már rendszeresen, mindennap. Másodikat viszont csak 16 hetesen, de nála már rúgást éreztem, elég erõset. :)
Én az elsõt betöltött 17 hetesen éreztem, a másodikat a betöltött 13. héten közepén. Biztos vagyok benne, hogy a babát éreztem, az elsõ után fõleg tudtam, milyen érzés lesz.
Ot honappal az elso gyermekunk erkezese utan fogant a masidik babank es 13 hetesen par naposan ereztem az elso mozgasokat. Biztos voltam benne, meg emlekezten elenken egyreszt, igy konnyen beazonositottam, jo helyen is ereztem (egeszen melyen bent, szinte a szemeremdombom mogott), es rendszeres is lett, napont ereztem estenkent ha nyugiban voltam. Mondtam a dokinak is, normalisnak talalta. Szerintem ez nem nevetseges. Olvasok itt olyat is, higy vAlaki mar 8-9 hetesen erzi, azt mondjuk en hihetetlennek tartom, de 13-14 hetesen mar tobb centi a baba, siman erezheti az, aki mar ismeri az erzeest es be tudja azonositani.
Ja, és még annyi, hogy 22-23 hetesen már ha feküdtem kívülrõl is látszott, és apa is simán érezte mindkétszer a gyerekeket mocorogni, más néha ennyi idõsen érzi saját maga elõször.
Engem is megmosolygott a doki, mikor elsõ babánál ennyi idõsen éreztem, a védõnõ viszont elhitte, és tényleg õ volt. Aztán utána a doki is mondta, hogy hát lehet, mert elég vékony a hasfalam, méhlepény hátul tapad..... Érdekes hogy az ikreket is kb ennyi idõsen éreztem csak, pedig nagyobbak voltak külön-külön is mint a lányom ugyanennyi idõsen. És második terhesség is volt. Nem képtelenség, jajj de irigyellek!!! :-)))
engem is kinevetett egy rokonunk, hogy 16 hetesen éreztem az elsõ babám. elég rosszul esett, de én tudtam, hogy Õ az! soha elõtte ilyen érzés nem volt, nem bebeszéltem magamnak, nem vagyok az a fajta! a következõt a 18. hétben éreztem, az is hasonló kis "csiklandozós" érzés volt, majd aztán ahogy teltek a hetek, egyre gyakoribb és egyre erõteljesebb érzés lett, de ezt nyilván Te is tudod. szóval hülyeség, hogy nem érezheted, nevesd Te is õket, hogy ennyire tudatlanok!
Elsõt 17 hetesen éreztem, a másodikat én is 14 hetesen, és tutira õ volt!!!! Nem képtelenség. Mivel 2.baba, képes voltam szétválasztani a baba mozgását a bélmozgásomtól. Elsõnél még a 17.héten azért tanakodtam, hogy ez most micsoda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint nem csak én "képzelõdök". Én is eléggé meglepõdtem, hogy így reagáltak. Az elsõ terhességemnél is ezt éreztem, csak késõbb (vagy csak késõbb figyeltem fel rá), de akkor a védõnõ annyit mondott, hogy rendes baba, hamar jelentkezik. Most azt mondták, hogy a 16. hét elõtt nem érezhetem, csak összetévesztettem a bélmozgásokkal.
a 2. terhességet elõbb érezni mint az elsõt. Nekem a védõnõm azt mondta 14-16 hét között érezni elõször.
Nem tudom ki nevetett ki és miért, de üdvözlöm õket. Én az elsõ babámat is elég korán éreztem. Sógornõm szintén 14 hetesen érezte második kisbabáját. Ha más érzés mint eddig, akkor az biztos, hogy a baba lesz. Van, aki korán megérzi, és ezt a legtöbb doki/védõnõ/szülésznõ tudja. Nem is értem, hogy miért nevettek ki téged.
Dehogy képtelenség. A második kisfiamat én is 13+4 naposan éreztem elõször.Furcsálom, hogy kinevettek.
Én 1s 14 hetesen éreztem elõször! Este, amikor feküdtem :) Mintha apró buborékok pukkannának szét, nagyon érdekes volt!Fantasztikus érzés!!! Védõnõm is azt mondta, hogy ez bizony a baba! Boldog babavárást! Egyébként akik soványak, hamarabb megérzik!

14 hetesen a babám adatai: BPD:31mm AC:95mm Fl:14mm OFD:39mm Sulya 133 g. Nagy a babám?

17 hetes vagyok elvileg, de szerintem több, mert azt monják nagy a babám.

Legjobb válasz: ja és a hum pedig 15 mm

A kérdező hozzászólása: ja és a hum pedig 15 mm
Nem tudhatod mikor estél teherbe.Minden baba a maga ütemében fejlõdik.
Ezt szerintem se lehet tudni, majd idõvel kiderül. Vannak babák, akik nem együtemben fejlõdnek. Nekem a 12. héten azt mondták éppen eléri az alsó határt. Aztán a 19. heti uh-on kiderült 20 hetesnek felel meg a baba. Egyszerre csak nagyot nõt. Szóval ez változhat, a baba diktál... Felesleges emiatt nyugtalankodni.
Nálam a 15. hétnek felenek meg az általad leírt 14. heti adatok. Ennyi eltérés semmit sem számít.


Persze.
Szerintem a babát érzed.
Kb ennyi idõsen éreztem én is elõször :) A 17 hét óta pedig egyre erõsebb rúgásokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon örülök neki!!!!!! :) :)
a baba lesz. én is ennyi idõsen éreztem hasonlókat..

Mozoghat 14, 5 hetes a babám?

második terhességem, és tudom, hogy mire számíthatok.El?fordulhat?

Legjobb válasz: Igen, második babát már korábban lehet érezni hogy mozog. Én is éreztem már a 15 héten a másodikat, az elsõt meg csak a 18-dik héten.

Igen, második babát már korábban lehet érezni hogy mozog. Én is éreztem már a 15 héten a másodikat, az elsõt meg csak a 18-dik héten.
Szerintem igen. Én is éreztem a 14. héten és mindenki hülyének nézett, pedig õ volt, mert ez a kis motoszkálás csak erõsödött. :)
igen én is éreztem már a 14hét korül én a 3ikat várom.16hetesen meg apuka is érezte ha rá tette a kezét, 26heteske
Én most vagyok 13.5 hetes és én is érzek valamit, de nem motoszkálás inkább néha dobol...de csak ha hanyatt fekszek..nem hinném hogy a belek..néha meg mintha átfordulna a méhem olyan furi de jó érzés..én hülyének néztem magam a feltevés miatt, de most már kételkedek hogy tényleg hülye lennék..
15 és fél hetes vagyok és 4 napja érzem hogy bököd elsõ baba de biztos vagyok benne hogy õ mert ilyet még nem éreztem.Szóval szerintdm mért ne érezhetnéd? Nem gondotam volna hogy ez ilyen szép és jó csak sejtettem...

Mennyi idős volt a babád, mikor a nyakába tetted a borostyánláncot? Nem zavarja őket? 14 hetes a kislányom!

Nem tudják megfolytani magukat?csak felügylet alatt lehet,vagy netán éjjel is?

Legjobb válasz: kisfiam 3 hós volt amikor vettem neki,azóta folyamatosan a nyakában van.éjjelre sem veszem le neki.õ észre sem veszi,nem zavarja,sem nappal játszásban,sem éjjel alvásban.megfolytani meg szerintem nem tudják magukat vele.még nem vettem észre azt sem hogy esetleg nyulna a lánca felé /S/

kisfiam 3 hós volt amikor vettem neki, azóta folyamatosan a nyakában van.éjjelre sem veszem le neki.õ észre sem veszi, nem zavarja, sem nappal játszásban, sem éjjel alvásban.megfolytani meg szerintem nem tudják magukat vele.még nem vettem észre azt sem hogy esetleg nyulna a lánca felé /S/
Szia Én olyan 4 hónapos korában vettem neki, és mi sem szoktuk neki levenni soha..még fürdésnél is rajta van. Ja...és egy ismerõsöm, aki ilyen köves boltban vette azt mondta, hogy neki mondták, hogy mielõtt a baba nyakába teszi az ember, elõtte nem tudom hány órát, de ki kell tenni a napra töltõdni, vagy mi....:) Nálunk velünk alszik a babánk, de ha nem is így lenne, akkor sem venném le a láncot a nyakából..Nem szokta egyáltalán piszkálni..szerintem észre sem veszi, hogy rajta van..... Most 7 hónapos múlt a kislányom.
az mire jó?
2, 5 hósan tettem a lányom nyakába. Most 1 éves egyáltalán nem zavarja, és nem zavarta.
Azt elfelejtettem írni hogy nem tudja megfojtani magát mert minden szem egyenként van csomózva.Az én lányomnak éjjel-nappal a nyakában van, csak fürdetésre vesszük le. utolsó voltam.

14-15 hetes kismamák ti hogy érzitek magatokat? Látszik már pocak? Egyáltalán érzitek a babát?

Én mióta beléptem a második trimeszterbe, úgy érzem mintha nem is lennék terhes. tudom ennek örülni kellene, de olyan fura. Néha aggaszt hogy meg van e még a baba. Kb 2-3 naponta kicsit fájdogál a hasam, de a MgB6 elmúlasztja. Egyébként még nincs pocakom, csak sokszor olyan mintha fel lennék puffadva, de ez változó. Sajna én még nem érzek mozgásokat, bár sokan írják, hogy már ilyenkor érezték. Szóval normális ez hogy nincs semmi várandós tünet? Mikor fogom érezni a babát?

Legjobb válasz: Én 16 hetes vagyok. Tényleg olyan nekem is mintha nem is lennék terhes,nagyon jól vagyok,tele energiával. Második babámat várom, 14 hetesen már éreztem a mozgást!

Én 16 hetes vagyok. Tényleg olyan nekem is mintha nem is lennék terhes, nagyon jól vagyok, tele energiával. Második babámat várom, 14 hetesen már éreztem a mozgást!

14 hetesen lehet már a babám mocorgását érzem?

Olyan furi érzés van pár órája a pocimban köldök alatt, nem szúr, nem fáj, ikább csak mintha belülr?l "kaparászna" valaki... vagy nem is tudom, olyan furcsa... Néha egy-egy pillanatra érzem csak, de nem igen tudom hova tenni...

Legjobb válasz: Szerintem lehet, hogy a babád mocorgásást érzed. Én 14 hetesen éreztem elöször a mocorgását, mintha megcsiklandozott volna belülrõl. Aztán rá egy hétre megint. Elsõ terhességnél 18 hetet mondanak, az enyém akkor rugott elõször, de mocorgást már hamarabb. Ne engedd magad lebeszélni, ha szerinted õ volt akkor õ volt.

Szerintem lehet, hogy a babád mocorgásást érzed. Én 14 hetesen éreztem elöször a mocorgását, mintha megcsiklandozott volna belülrõl. Aztán rá egy hétre megint. Elsõ terhességnél 18 hetet mondanak, az enyém akkor rugott elõször, de mocorgást már hamarabb. Ne engedd magad lebeszélni, ha szerinted õ volt akkor õ volt.
Nekem is ugyan így volt, 14 héttõl valami kis finom kapirgálást éreztem de amikor ez mondtam azt mondták nem a babát érzem mert még korai csak képzelõdöm, õ volt a kis drágám kapirgált, 18 hetesen pedig rúgott egy hatalmasat olyat, hogy a férjem is érezte már az elsõ rúgást, szóval szerintem a babót érzed, pát hét és erõsebb lesz, Boldog babavárást, 30 hetes kismama:)

Mindenhol azt olvasom, hogy a babat koran 14-16 hetesen erzik eloszor az anyukak (masodik vagy tobbedik terhessegnel), nekem masodik terhessegem, 18 hetes vagyok de csak neha erzem hogy bizsereg, csiklandoz, hagynazik. Ugye mas is volt igy ezzel?

Doki szerint elol tapadt meg a mehlepeny azert erzem kesobb.

Legjobb válasz: Igen, nálam is így volt, 14. hét óta érzem, de csak kaparászást, csiklandozást, tegnap este rúgott elõször egy nagyot, úgy, hogy a kezemmel is éreztem. Ma vagyok pont 19. hetes.

Igen, nálam is így volt, 14. hét óta érzem, de csak kaparászást, csiklandozást, tegnap este rúgott elõször egy nagyot, úgy, hogy a kezemmel is éreztem. Ma vagyok pont 19. hetes.
Ne aggódj, én pontosan 18. Hetesen éreztem elõször :-) Na azóta meg sem áll :-) bár már kinn elevenkedne... 38+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!nem az elso terhessegetek, ugye? en az elsot is 21 hetesen ereztem eloszor
Szia. En nem ereztem hamarabb a masodik terhessegnel, elsonel a 21.het kornyeken, masodiknal szinten.

Érezhetem a babámat? 14 hetes vagyok, második gyerkőccel. Olyan mint az elsővel, akivel 16 hetesen éreztem ilyen buborék szerűt.

Legjobb válasz: Szerintem igen, érezheted. De engem itt nagyon leszóltak, amikor én is éreztem 13-14 hetesen, nekem is a második gyerek lesz.

Szerintem igen, érezheted. De engem itt nagyon leszóltak, amikor én is éreztem 13-14 hetesen, nekem is a második gyerek lesz.
Én azt olvastam, hogy második gyereknél általában sokkal hamarabb érzik a kismamák a baba mozgását. Teljesen egyéni, hogy ki mikor érzi, mivel nagyban függ a has izomzatától is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!