Találatok a következő kifejezésre: 14 hetesen a (464 db)

Kismamik, anyukák tennétek fel a 12-14 hetes a babátokrol ultrahangképet?

koszonom

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/110825/7969001892_www.kepfeltoltes.hu.. Itt 14 hetes

Milyen gyönyörûek már így is....és még valaki képes ilyenkor abortuszt csinálni.... sok örömetek legyen bennük.Én még csak 6-7 hetes vagyok, de már alig várom hogy én is láthassam a babánkat!(másodikat várjuk)
http://kepfeltoltes.hu/view/110825/BABY_8_www.kepfeltoltes.h.. Az adatok: Bpd: 2.00 Ofd: 2.50 Hc: 7.17 Ac: 5.61 Crl: 6.03 Fl: 0.819cm Hc (Bpd/Ofd): 7.09cm 58grammok voltunk :)
A kérdező hozzászólása: vagy legalább méreteket, hogy mekkora volt a babátok. a 12 hetes azért mert most annyi vagyok és 13+3 hetesen megyek ultrahangra, és kíváncsi volnék hogy most mekkora kb.és akkor milyen lesz, nem nagy ido kulonbség de azért orulnék pár képnek!
A méreteit majd megnézem (:
tegnap voltam a 12.heti kötelezõ uh-n. Adataink: crl: 54, 5mm Bpd: 22mm Fronto: 28, 3mm Femur: 6, 9mm Thorax: 19X18mm hum: 8mm
A kérdező hozzászólása: Koszonom nagyooooon szépen, nagyon aranyosak, már az enyém is ilyen nagyobbacska, már a 13.hétbe léptunk:)

14 hetesen a babát érezném?

már a második, a lányommal a 20 héten éreztem, sejtettem, hogy most korábban fegem, de ennyire? Volt így valaki, hogy ilyen korán érezte a mocorgást?

Legjobb válasz: Lehet,bár inkább 16 hetesen. Nekem az elsõnél 16 hetesen érezhetõ volt,még az orvost is meglepte. Azt mondta vékony a hasfalam,ezért érzem ilyen korán.A másik kettõt ugyanúgy 16 hetesen éreztem meg.

Lehet, bár inkább 16 hetesen. Nekem az elsõnél 16 hetesen érezhetõ volt, még az orvost is meglepte. Azt mondta vékony a hasfalam, ezért érzem ilyen korán.A másik kettõt ugyanúgy 16 hetesen éreztem meg.
Nekem is a második és én is éreztem a 14 végén, igaz csak akkor ha lehajoltam és az öv nyomta a hasam. azt hittem ez még nem az, de mégis!
Ha vékony a hasfalad akkor nagyon hamar érezheted, hiszen a baba az elejétõl mozog már, csak még pici ezért alig vagy nem érezhetõ. Én már a 13. héttõl éreztem az elsõ gyermekemet. A másodiknál kicsit késõbb.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is akkor érzem ha nyomja a nadrág, pl mikor itt görnyedek a gép fölött és nem gombolom ki a nadrágom akkor érzem, mintha belülrõl megböknék a hasam. A lányommal is pont ilyenek voltak az elsõ mozgások.
A másodikat én is 13.héttõl éreztem!
Érezheted igen! Én most várom a harmadikat, de már a 12.hét óta érzem õt, erõsebben a 16.hét vége óta. :) Boldog babavárást! 19hkm
Én a 12. héttõl érzem.Mondtam az orvosomnak, de õ azt mondta, hogy lehetetlen.Most olvasva a ti tapasztalataitokat, most már biztos vagyok benne, hogy Õt érzem :) 14hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Boldog babavárást mindenkinek!

Van értelme 14 hetesen a magzati szívhang hallgatónak?

Legjobb válasz: mert venni szeretnék, de nem tudom ,hogy hallani e ilyenkor , mert a gyártó szerint 12 hetes kortól hallható, az emberek szerint pedig csak 19 hetes kortól:S

A kérdező hozzászólása: mert venni szeretnék, de nem tudom , hogy hallani e ilyenkor , mert a gyártó szerint 12 hetes kortól hallható, az emberek szerint pedig csak 19 hetes kortól:S
Szia. A magzatnak már 1 hetesen lehet hallani a szívverését.Szóval van értelme:D
én 14+ 3 hetes vagyok, kb 2 hete van ilyen készülékünk. Nem hallgatjuk minden nap, mert állítólag nem tesz jót a babának, de kb 3-4 naponta szoktuk hallgatni. Türelmet igényel megtalálni, kb 5 perc, és nem szabad összekeverni a saját szívveréseddel. Az övé kb 2szer gyorsabb és olyan, mintha 100 ló vágtatna el a hallgató elõtt, csak halkabb. Megér minden fáradtságot! Biztos azoknak is jó indokuk van, akik ártalmasnak vélik, de szerintem annyira megnyugtató az anyukának (és apukának is), hogy ez csak jó és pozitív hatással lehet a babára is.(-:


14 hetesen a 4D ma kislányt mondott! Tapasztalatok? !

Legjobb válasz: Nekem 15 hetesen mondott kislányt, és kislányom lett.

Nekem 15 hetesen mondott kislányt, és kislányom lett.
Nekem is 14 hetesen kislanyt mondott a 4D. Most vagyok 34 hetes es mar tobbszor megmutatta magat a kis huncut, hogy valoban lany lesz. Boldog babavarast! 34 hetes km

Gondot okozhat 14. hetesen a repülő út? Csomagot nem kell cipelnem, csak végigülnöm az utat. Kicsit tartok a fel-, és leszállástól. Mit gondoltok? Tapasztalat?

Köszi.

Legjobb válasz: Én 2 hét múlva 19 hetesen megyek repülõvel. Eszembe sem jutott, hogy aggódjak. Te se tedd. Ha nincs semmi bajod, orvosi okod, semmi nem fog történni.

Én 2 hét múlva 19 hetesen megyek repülõvel. Eszembe sem jutott, hogy aggódjak. Te se tedd. Ha nincs semmi bajod, orvosi okod, semmi nem fog történni.
Orvostól kell papírt kérni. Én csak orvosi engedéllyel vállalnám, de ha megoldható én nem mernék kockáztatni. (Én nagyon parás vagyok, mert már volt egy vetélésem és nagyon vigyázunk a mostani picire, de ha orvosnak nincs ellen javallata akkor nem kell tartanod semmitõl.)
Szia! 16 hetesen repültünk Dortmundból-Bp.re, semmi baj nem volt. A visszaúton viharos idõ miatt voltam egy kicsit rosszul, de elviselhetõ volt :) 29 hetes leszek jövõhéten és megint megyünk, orvosi igazolás a 28. héttõl szükséges, de ha aggódsz persze kérdezd meg a dokidat nyugtatásképp :) jó utat és pihenést :)
19 hete leszek mikor megyünk Görögországba, én sem aggódom. Ne teddTe sem! Gondolom autóba is ülsz várandósan...:-)
En 25 hetesen fogok repulni, eddig en is feltem de utanaolvastam es a szulesznommel is beszeltem, es semmi baj nem lehet!Ha rendben van a terhesseged, akkor semmi baj nem lesz!:)
Munkámból adódóan végigrepültem az ikerterhességemet. Semmi problémám nem volt - szerencsére. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! :)

Tényleg képtelenség, hogy 14 hetesen a babámat érezzem?

Ez a második terhességem, a fiam mozgását anno a 16. hét elején éreztem először. Még nem is számítottam rá, hogy már érezhetem a picit, de az elmúlt 2 napban már másodjára fordult elő az a rebegő, bugyborékoló érzés. Terhesgondozáson megemlítettem, de kinevettek, hogy ez még képtelenség...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem képtelenség! Én 1. babánkat 12 hetesen éreztem elõször. (Utólag jöttem rá csak, hogy õ volt.) Mikor már tudatosult bennem, hogy na ez õ volt, a 16. hét közepén volt.

Egyáltalán nem képtelenség! Én 1. babánkat 12 hetesen éreztem elõször. (Utólag jöttem rá csak, hogy õ volt.) Mikor már tudatosult bennem, hogy na ez õ volt, a 16. hét közepén volt.
Nem képtelenség. Az elsõt 12+5 naposan éreztem elõször, s utána 4 nappal újra. Azután szinte már rendszeresen, mindennap. Másodikat viszont csak 16 hetesen, de nála már rúgást éreztem, elég erõset. :)
Én az elsõt betöltött 17 hetesen éreztem, a másodikat a betöltött 13. héten közepén. Biztos vagyok benne, hogy a babát éreztem, az elsõ után fõleg tudtam, milyen érzés lesz.
Ot honappal az elso gyermekunk erkezese utan fogant a masidik babank es 13 hetesen par naposan ereztem az elso mozgasokat. Biztos voltam benne, meg emlekezten elenken egyreszt, igy konnyen beazonositottam, jo helyen is ereztem (egeszen melyen bent, szinte a szemeremdombom mogott), es rendszeres is lett, napont ereztem estenkent ha nyugiban voltam. Mondtam a dokinak is, normalisnak talalta. Szerintem ez nem nevetseges. Olvasok itt olyat is, higy vAlaki mar 8-9 hetesen erzi, azt mondjuk en hihetetlennek tartom, de 13-14 hetesen mar tobb centi a baba, siman erezheti az, aki mar ismeri az erzeest es be tudja azonositani.
Ja, és még annyi, hogy 22-23 hetesen már ha feküdtem kívülrõl is látszott, és apa is simán érezte mindkétszer a gyerekeket mocorogni, más néha ennyi idõsen érzi saját maga elõször.
Engem is megmosolygott a doki, mikor elsõ babánál ennyi idõsen éreztem, a védõnõ viszont elhitte, és tényleg õ volt. Aztán utána a doki is mondta, hogy hát lehet, mert elég vékony a hasfalam, méhlepény hátul tapad..... Érdekes hogy az ikreket is kb ennyi idõsen éreztem csak, pedig nagyobbak voltak külön-külön is mint a lányom ugyanennyi idõsen. És második terhesség is volt. Nem képtelenség, jajj de irigyellek!!! :-)))
engem is kinevetett egy rokonunk, hogy 16 hetesen éreztem az elsõ babám. elég rosszul esett, de én tudtam, hogy Õ az! soha elõtte ilyen érzés nem volt, nem bebeszéltem magamnak, nem vagyok az a fajta! a következõt a 18. hétben éreztem, az is hasonló kis "csiklandozós" érzés volt, majd aztán ahogy teltek a hetek, egyre gyakoribb és egyre erõteljesebb érzés lett, de ezt nyilván Te is tudod. szóval hülyeség, hogy nem érezheted, nevesd Te is õket, hogy ennyire tudatlanok!
Elsõt 17 hetesen éreztem, a másodikat én is 14 hetesen, és tutira õ volt!!!! Nem képtelenség. Mivel 2.baba, képes voltam szétválasztani a baba mozgását a bélmozgásomtól. Elsõnél még a 17.héten azért tanakodtam, hogy ez most micsoda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint nem csak én "képzelõdök". Én is eléggé meglepõdtem, hogy így reagáltak. Az elsõ terhességemnél is ezt éreztem, csak késõbb (vagy csak késõbb figyeltem fel rá), de akkor a védõnõ annyit mondott, hogy rendes baba, hamar jelentkezik. Most azt mondták, hogy a 16. hét elõtt nem érezhetem, csak összetévesztettem a bélmozgásokkal.
a 2. terhességet elõbb érezni mint az elsõt. Nekem a védõnõm azt mondta 14-16 hét között érezni elõször.
Nem tudom ki nevetett ki és miért, de üdvözlöm õket. Én az elsõ babámat is elég korán éreztem. Sógornõm szintén 14 hetesen érezte második kisbabáját. Ha más érzés mint eddig, akkor az biztos, hogy a baba lesz. Van, aki korán megérzi, és ezt a legtöbb doki/védõnõ/szülésznõ tudja. Nem is értem, hogy miért nevettek ki téged.
Dehogy képtelenség. A második kisfiamat én is 13+4 naposan éreztem elõször.Furcsálom, hogy kinevettek.
Én 1s 14 hetesen éreztem elõször! Este, amikor feküdtem :) Mintha apró buborékok pukkannának szét, nagyon érdekes volt!Fantasztikus érzés!!! Védõnõm is azt mondta, hogy ez bizony a baba! Boldog babavárást! Egyébként akik soványak, hamarabb megérzik!

14 hetesen a keményedés nem túl korai?

Legjobb válasz: De igen elég korai. Beszélj az orvosoddal, valószínüleg azt fogja mondani szedj magnéziumot.

De igen elég korai. Beszélj az orvosoddal, valószínüleg azt fogja mondani szedj magnéziumot.
szedj magnéziumot, és igen, ha ez keményedés, az bizony korai!

Olyan gonosznak érzem magam. Az vagyok? 14 hetes a kisfiúnk és rengetegszer kel fel éjszaka...

14 hetes a kisfiúnk és rengetegszer kel fel éjszaka.Ma 7 órakor fürdettünk utána egy órát szopizott(mind a két cicit)és elaludt.Betettem a kiságyba és öt perc múlva felébredt.2 napja vettem észre hogyha erélyesebben rászólok hogy "NA MOSTMÁR ELÉG LEGYEN,ALVÁS VAN,JÓ ÉJSZAKÁT"és hasrarakom elalszik,de ha nem is alszik el egyb?l meg sem mer szegény nyikkanni.Utána totál lelkifurdim van,de már annyira fáradt vagyok,hogy sokszor 2 órába telik mire eltudok aludni.Sajnálom szegényt.Nagyon gonosz vagyok?Lelkileg nem fog megsérülni?

Legjobb válasz: 1. vagyok. az én párom is hihetetlen türelmes volt és mindig rámszólt, ha szerinte türelmetlen voltam. aztán mostmár õ is rászól, ha megy a vandálkodás... de még mindig én vagyok a manót imádó házisárkány:))

1. vagyok. az én párom is hihetetlen türelmes volt és mindig rámszólt, ha szerinte türelmetlen voltam. aztán mostmár õ is rászól, ha megy a vandálkodás... de még mindig én vagyok a manót imádó házisárkány:) )
ezen én is sokat gondolkodom, nálunk is elõfordul ez néha. a manóm már 8 hónapos, és úgy látom, h szeret, mert egyébként nagyon jóban vagyunk:) ) szerintem aki azt mondja, h nála soha nem szakad el a cérna, az hatalmasat hazudik. rám is rámkiabáltak néha, mégsem lettem lelkileg sérült és szerintem te sem:) az anyukám szerint a nõkbõl egyedül a babájuk tudja kihozni az állatot és rá kellett jönnöm, hogy igaza van... fel a fejjel, nem vagy rossz anya, ha már ezen gondolkodsz, az már bizonyíték - szerintem.
Azt mondjak, kis korban kell elkezdeni nevelni a gyereket, te elkezdted. Orulj neki!
én mindenkit felpontoztam, de engem is lepontoztak... fura dolgok ezek...
Nem csak a Tiedet...
Valaki marha rendes hogy lepontozta a válaszolókat. Csak jó lenne tudni miért is??!! Mikor csak válaszoltak, egy eleve olyan kérdésre, amire szépet nem lehet írni, vagyis elég nehéz?
A kérdező hozzászólása: Hasra teszem, és van hogy éjszaka szopizik 1, 5 -2 órát.Néha nem tudom hogy elég-e a tejem.De úgy gondoltam hogy amíg nappal kibírja a 3 órát 2 etetés között addig nem akarom tápszerezni.Ja és azon a válaszon én is bekönnyeztem és 100%-an igaza van!Nagyon jó anyuka lehetsz!
A 21:08-ast megkönnyeztem!! Annyira szépet írtál, igazad van. Tényleg olyan édes, amikor éjszaka felsírdogál és odamész megsimogatni, kedvesen beszélsz hozzá és oldalra fordul, nyújtja kezét felém és mosolyog, majd becsukja a csöpp szemét és alszik tovább.... De van, hogy én is türelmetlen vagyok. A kérdezõnek: én amikor még ilyen idõs volt addig tettem vissza cicire, míg szépen el nem aludt, volt hogy 2 órát is szopizott, és már csak dudlizta, de neki akkor erre volt szüksége. Próbáld meg, hogy hagyod rajta dudlizni, egészen addig, amíg el nem engedi õ saját maga. Ez egy ötlet, hátha nálatok is beválik. A másik, hogy nem lehet, hogy büfiznie kell? Hasra tedd szerintem, úgy fog jót aludni, mert hanyatt felébreszti saját magát, azzal, hogy kapálózik a kis kezével! Kitartás! Neki csak Rád, az anyukájára van szüksége és még nagyon sokáig így lesz ez! Te vagy számára a minden!!
Én sem értem, hogy miért ez a lepontozás. Szerintem, ha az lenne a kérdés, hogy mennyi az idõ, még azt is lepontozná valaki. Na megyek és felpontozok mindenkit :) (engem meg pontozzatok le, mert egyáltalán nem tudtam segíteni)
azért felpontoztalak:)
Szerintem ne emeld fel a hangod vele! Ha nyöszörög vagy sír, ne szólj rá, azért teszi, mert szüksége van rád. Amikor az én kisfiam ezt csinálja, tudom, engem akar, és a világért sem tagadnám meg tõle. Sosem emelem meg a hangom vele, pedig sokszor úgy érzem mindjárt pattan a húr. Te se tedd, mert ezeknek a kis csöppségeknek nagyon érzékeny a lelkük.
köszi:)
Esetleg le tudod mérni, h. mennyit eszik este/éjjel? Mert estére nem biztos, h. ugyanannyi tejed van mint napközben. Ezt eleinte én dem hittem el, de a védõnõ tanácsára szereztem egy babamérleget, és brutális volt az eredmény. Míg délelõtt 200-250 ml tejem van, estére jó ha 50 ml-t ki tud szopizni. Gõzöm sincs, miért van ekkora különbség, de ez van. Uh. este inkább pótolok, hogy ne éhezzen szegénykém.
Ez érdekes. Én is néha rákiabálok a babámra, de észre sem veszi, nem is érdekli, vagy még jobban rázendít. Szóval õ nem ijed meg egyáltalán. De használni nem szokott az biztos. Te hogy csinálod? Nálunk most volt a héten, hogy este letettem, nem aludt. Bármit csináltam, ordított, egyre jobban. Fél 3-ig csinálta, a férjem már leköltözött a nappaliba, hogy tudjon aludni. Már én is kiabáltam vele, de csak még jobban sírt. Aztán végül magam mellé vettem az ágyba, úgy aludt el, hogy átöleltem. Másnap 39 fokos láza volt, kiderült, hogy mandulagyulladás. Hát utána én is úgy, de úgy szégyelltem magam! Szóval nálatok is biztos van valami probléma, azt kell megkeresni, és ne gondolj arra, hogy neked milyen rossz, hanem arra, hogy szegényke rosszul érzi magát, és tõled vár segítséget. Néha ez nem könnyû, de amikor gyereket vállal az ember, erre számítani kell.
Szia! Tudom, hogy nem vígasztal, de gondolj arra, hogy nem vagy egyedül. Nagyon sok baba nem alussza át az éjszakát, és rengetegszer fölébred. Az enyém is. Rettentõ fáradt vagyok. És amikor ezt elpanaszoltam a Nõvéremnek (2 gyereke van) Õ erre azt mondta, hogy "Örülj neki, hogy felkelhetsz hozzá!". Azóta mindig ez jut az eszembe, és így sokkal könnyebb. Minden nézõpont kérdése! Leírhatatlan belegondolni, hogy mennyire ránk vannak utalva, és mi vagyunk nekik a MINDEN! Én ezekre gondolok, és így sokkal könnyebb! Kitartást és sok örömet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Olvastam a válaszokat.Azt elfelejtettem leírni hogy Õ egy nagyon sírós baba.A védõnõnk is azt mondta, hogy nagyon magas az ingerküszöbe.A hangos zenére, porszívóra megnyugszik.Ezért próbálok napközben is csendben maradni hogy inkább a csendet szokja ne a ricsajt.Mármint, hogy ne kelljen neki a hangos zene hanem nyugodjon meg a csendben is.Lehet hogy azért reagál így ha rászólok.De azt nem úgy kell értelmezni hogy kiabálok vele hanem hogy más lesz a hanglejtésem.
Nálunk is elõfordult ilyen! én elvittem orvoshoz, védõnõ, a végén kiderült hogy éhes, nem volt elég tejem, nem volt elég tápláló, furcsálltam mert képes volt másfél órát cicizni, azt hittem jól lakott, közben mégsem. Pótlást írtak fel, azóta békésen alszik egész éjjel.
A kérdező hozzászólása: Egybõl hasrateszem.De próbáltam már háton, betakarva, kevésbé betakarva.Az az érdekes hogy 2 hós kora körül 2 hétig volt olyan éjszaka hogy 1-szer v 2-szer kelt csak.Akkor is hason aludt.Próbáltuk az együttalvást is de teljes kudarc volt:(
Senki nem mondta, hogy az Õ babája hisztizik.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, Imádom a babám és nappal agyonszeretem:) Csak a párom mondja, hogy nálam túl hamar elszakad a cérna.Õ olyan türelmes a picinkel.Irigyelem.
A kérdező hozzászólása: Akkor nálunk jobb a helyzet.Kitartást és sok nyugodt éjszakát kívánok!
A kérdező hozzászólása: Én nem értem ezt a lepontozást.Hogy kell lepontozni valakit?
hasznos v nem hasznos a válasz, amit olvasol. TUTI, HOGY AKI LEPONTOZOTT, AZ KIABÁL MINDEN NAP A GYEREKÉVEL:) ) na most jól kigonoszkodtam magam:) )
Hát nálam ez nem jött be, 6 hós a kislányom, és sokszor már nagyon fáradt, de nem aludna el semmiképp sem, és ha nagyon fáradt vagyok van hogy én is kicsit hangosabban szólok rá, tudjátok mit csinál, kinevet a drága, és igaza van, olyankor én is egybõl elmosolyodok, és kiveszem az ágyából, kicsit még lekötöm valamivel vagy csak beszélek hozzá, és késõbb rakom le aludni, könnyebb neki elaludni. Én azt mondom, próbáld ki, hogy ha vissza is ébred, ne erõltesd újra az elalvást ha nem megy, hanem próbálj kicsit még a közelében maradni, mesélni, énekelni, vagy csak simogatni. Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Én nem pontozok le senkit.Fõleg hogy én sem vagyok egy mintaanya.
1. vagyok és a gonoszkodó:) hülyeség, hogy nem vagy mintaanya, ne gondolkodj ezen... ha néha rászólsz, az nem a világ, csak tényleg ne vidd túlzásba, bár az is igaz, hogy engem is kinevet a manó, ha türelmetlen vagyok, és igaza van, nevetünk és összebújunk. így sokkal jobb, de ha neki is szar napja van, akkor nehezebb a békülés:) )
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak.nagyon álmos, sír ha felkel.Hiába simogatom, ringatom, dúdolok neki semmi nem használt.És 2 napja véletlenül rászóltam és használt.De nem ehhez fogom szoktatni az biztos.
Én voltam a 15 percenként ébredõs. Az én lányomra ha rászólok, szabály szerûen megsértõdik-olyan arcot vág, v. olyan arccal kezd sírdogálni, hogy egybõl elkap a nevetés. Mondjuk én éjjel nem szoktam rászólni, lassan már annyira fáradt vagyok, hogy ahhoz sincs erõm, inkább magam mellé veszem átölelem...úgy sem alszunk, de legalább nem kiabál. Nappal szoktam, fõleg délután-egész nap olyan hangerõvel kiabál (hisztikor pláne)..de most próbálgatja a hangját...néha azt hiszem beszakad a dobhártyám... Na, nap végén már bizony rászólok-olyankor jön a sértõdés, sírás..de volt már precedens kinevetésre is.
Szia, egy kicsit más: próbáltad hogy rögtön az elején hasra rakod le a kisfiadat? Lehet hogy az jobb a pocijának és mindjárt könnyebben elalszik. Az én kisfiam már nem különösebben hasfájós, de pl. az esti evés után nagyon alaposan ki kell böfiztetnem, mert ha csak egy pici buborékot érez, no alvás. Plusz babateát is kap ilyenkor és szépen megnyugszanak a belecskéi.
Itt most egy pici babáról van szó, egy 14 hetes csöppségrõl aki még nem tudja mi is az a hiszti, aki csak egyszerûen az anyukáját akarja.
Szia!Nekem egybõl az jutott eszembe, hogy lehet nem elég a tejed! Szerintem nem lesz abból semmi hátránya, ha legalább este tápszert kap! És nem lehet, hogy hasfájós? Nekünk az vált be, hogy oldalt fekve (kitámaszottam kispárnával) szoptattam! Azt mondta az orvos igy kicsi az esélye , hogy levegöt nyel és nem fáj a pocija!Nekünk bevált onnantól nyugi volt!Persze most 3 éves múlt és még most is fentvan éjjel! Én azóta nem aludtam át egy éjszakát sem! Kérj segítséget mert igy tényleg befogsz csavarodni! Kitartás!:)
Persze.
Szerintem a babát érzed.
Kb ennyi idõsen éreztem én is elõször :) A 17 hét óta pedig egyre erõsebb rúgásokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon örülök neki!!!!!! :) :)
a baba lesz. én is ennyi idõsen éreztem hasonlókat..

14 hetes a kislányom és nem eszik "rendesen". Normális ez?

Idáig mindig bevágott reggelente is olyan 200-250 ml-t napközben meg 150 eket...de most alig eszik meg 100-at alkalmanként. Ezért le is apadt a tejcim. Amúgy jó kedv?, nincs a hangulatával baj. Viszajön az étvágya? Lehet ez összefüggésben azzal hogy most az els? 3 hónapban nagyon gyorsan gyarapodott? (3400-zal született és most 7 kg)

Legjobb válasz: Ha a babák megduplázták a születési súlyukat a növésük lelassul.Amíg jó kedvû nincs baj .

Ha a babák megduplázták a születési súlyukat a növésük lelassul.Amíg jó kedvû nincs baj .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!