Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok.10 (6 db)

Miért csak este 10 körül tudok enni? 14 hetes vagyok!

14 hetes vagyok és nappal pár falattal elvagyok. Nem kívánom a kaját, nem is esik jól. Ha mégis eszem az tuti kijön :( Este 10 után viszont rám tör a farkaséhség és bármib?l-bármennyit meg tudnék enni :( Tudom, hogy nem egészséges és félek, hogy jól elhízom így. Eddig minuszban vagyok a sok hányástól, de még fordulhat a kocka :( Van valami tanácsotok? A sokszor keveset enni nem vállt be és nem is a hányásokkal van már bajom (azok csökken?ben) hanem az éjszakai evéssel! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Biztosan megkavar a nappali hõség, estére lehûl a levegõ és jobban esik az étel. Szinte tavasz sem volt és hipp-hopp jött ez a nyári idõ. Látom, nem jött be a többszöri kevés evés, akkor viszont marad a jó öreg "visszafogod magad"...

Biztosan megkavar a nappali hõség, estére lehûl a levegõ és jobban esik az étel. Szinte tavasz sem volt és hipp-hopp jött ez a nyári idõ. Látom, nem jött be a többszöri kevés evés, akkor viszont marad a jó öreg "visszafogod magad"...
Szerintem eleve nem úgy kéne hozzáállnod a dolgokhoz, hogy úristen, hízni fogok. Mert az írásodból nagyon az tûnik ki, hogy félsz a felszedett kilóktól, és talán tudatalatt ez dolgozik benned, és ezért sem eszel. Viszont ezzel nem csak magadnak ártasz, sõt legfõképpen nem magadnak, hanem a picurnak.
A kérdező hozzászólása: Egy szóval sem írtam, hogy a hízástól félek :O Nem ez az elsõ terhességem. Az elsõvel 7 kg, a másodikkal 4 kg-ot híztam. Pedig bõven ettem, bármit, amit megkívántam. Nem diétáztam, ilyen szerencsés alkat vagyok, hogy nem hízok 30 kg-ot Az éjszakai evés nem egészséges, és nem szándékosan nem eszem. De nem magyarázkodom, mert nincs mit... De azért köszi a választ!
"Tudom, hogy nem egészséges és félek, hogy jól elhízom így. Eddig minuszban vagyok a sok hányástól, de még fordulhat a kocka :( " Ebbõl a részbõl következtettem. Én 20 kilót híztam a terhességem alatt, ebbõl 18 le is ment szülés után fél évvel. Úgy gondolom a hízás alkati kérdés, és az a legfontosabb, ami a babának jó.
A kérdező hozzászólása: Igen, alkati kérdés. Én biztos nem hízok 20 kg-ot. A második babám is 3800 gr volt, pedig 4 kg-ot híztam. Tehát Õ megkapott mindent. Nem kellene a szavakat kiforgatni... Lehet, hogy rosszul fogalmaztam? Bocsi, de tényleg nem szeretnék 20 kg-ot hízni, mert az sem egészséges, ugyan úgy, mint az éjszakai evés :)
Semmi gond, nem állt szándékomban kiforgatni a szavaidat, csak fura volt így leírva olvasni. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Nekem is sok kérdés fura, mégsem "szólogatok" be :) Szép napot!

14 hetes vagyok, eddig 2 kg-ot híztam, de úgy néz ki, mintha 5-10 kg is lenne. Mitől lehet ez? Vizesedés?

Legjobb válasz: Puffadás. PLusz a terhességi hormonok miatt az izmaid - köztük a hasizmaid - ellazulnak, és emiatt a hasad jobban kitüremkedik, a hasizmok nem tartják annyira.

Puffadás. PLusz a terhességi hormonok miatt az izmaid - köztük a hasizmaid - ellazulnak, és emiatt a hasad jobban kitüremkedik, a hasizmok nem tartják annyira.
hát az még nagyon korai lenne, beszélj a dokiddal nehogy valami más legyen.én 20kg nál járok és nem lehet rajtam észre venni és nem vizesedek pedig 35 hetes vagyok.
lehet, hogy csak te érzed ugy, mintha többet hiztál volna.eleinte, én is ugy éreztem, és totál látszott a hizás, és a mérleg nem sokkal mutatott többet.most már annál inkább 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is látom és a párom is szólt, hogy mostmár csak a babát hízlaljam :) , de tényleg nagyon soknak látszik, és mindenhol, nem csak poci, de a combom, fenekem, mindenem sokkal nagyobb lett. Megijedtem, nem akarok nagyon elhízni!
A 2 kiló csak 2 kiló, ami nem sok. Egy kicsit átalakul a testünk, lassan elkezd szélesedni a csípõnk, és egy kicsit elkényelmesedünk - itt nem feltétlenül az evésre gondolok - A puffadás pedig tényleg kellemetlen és megtévesztõ lehet! De hamarosan már nem a puffadás miatt lesz nagyobb a pocid:) Ha vizesedsz, az is látszik a súlyodon, érzed fõleg a lábaidon, ha sokat dagad, akkor feltétlen beszéld meg a dokival! Boldog babavárást!
Nekem is ilyeneket mondott az elsõ gyerekem apja, majd szülés után közölte, amíg "így"nézel ki, nincs kedvem együtt lenni veled.BUNKÓ!az õ gyerekét hordtam ki.Hála istennek, már nem vagyunk együtt.Most 13 hetesen+2 kiló vagyok, és eleve a verseny súlyom fölött 6 kilóval kezdtem a terhességet, mert 2 vetélés miatt elötte meghíztam.A párom így is imád.Számára a ugyan az a nõ vagyok 58 kilósan, és 66 kilósan is.És már eléggé látszik a hasam, bandázst hordok, mert nem tudom begombolni a farmerom.

14 hetes terhes vagyok.10 hetesen kezdtem hányni, és még mindig tart. Meddig tart? Vitamint eddig nem szedtem, mert az elevitet nem birtam, az orvosom azt mondta, hogy eddig nem is kellett, most álljak neki. Gravidára gondoltam, az segithet?

Legjobb válasz: Szia nekem 7 hetesen kezdõdött és ahogy betöltöttem a 12. hetet mint akit ketté vágtak, de nagyon szenvedtem tõle én dolgozni sem tudtam, B6-ot szedtem és olyankor hidegvizet ittam, a végén a szotyitól volt jobb. A vitaminnal kapcsolatban meg annyit hogy nem mindenki szedi, az is elég ha heti 1-2 alkalommal kapsz be egyet, és a napidat pedig gyümölccsel viszed be, az a legjobb szerintem. sok sikert

Szia nekem 7 hetesen kezdõdött és ahogy betöltöttem a 12. hetet mint akit ketté vágtak, de nagyon szenvedtem tõle én dolgozni sem tudtam, B6-ot szedtem és olyankor hidegvizet ittam, a végén a szotyitól volt jobb. A vitaminnal kapcsolatban meg annyit hogy nem mindenki szedi, az is elég ha heti 1-2 alkalommal kapsz be egyet, és a napidat pedig gyümölccsel viszed be, az a legjobb szerintem. sok sikert

Mekkora az eselye, hogy nem 10, hanem 14 hetes terhes vagyok? Nem volt meg uh-m, csak 2 het mulva lesz. (kkor mondjuk ugyis kiderul)

Mar a nem vart elott volt minden tunetem. A pozitiv tesztek elotti honapban 3 napot kesett a menszeszem, de vegul megjott. Akkor a keses elso napjan teszteltem egy negativat.

Legjobb válasz: Az elsõ 3 hónapban lehetséges /kevés/ vérzés.Megjött rendesen,vagy épphogycsak volt vmi?

Az elsõ 3 hónapban lehetséges /kevés/ vérzés.Megjött rendesen, vagy épphogycsak volt vmi?
A kérdező hozzászólása: Hat ... Mar nem nagyon emlekszem. Szerintem megjott rendesen.
Ha normálisan megjött akkor szerintem 10 hetes lehetsz.Ha az ember lánya nagyon szeretne babát, nincs az a tünet amit ne tudna produkálni... :) Lehet, hogy te érzékenyebb vagy és korábban kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vettem komolyan a tuneteket pont erre alapozva, hogy ezt csak bebeszelem magamnak. Cigiztem, sot egy lakodalomban ugy kirugtunk a hambol ahogy ha tudom, hogy terhes vagyok, vagy csak sejtem, biztos nem teszem. Sejtettem, hogy kicsi az eselye.
Lehetséges, hogy idõsebb a baba! Nálam is mindig idõsebb lesz, ahogy haladunk elõre, de 4 hét szerintem sok, én úgy gondolom, hogy 1-2 hét szokott lenni, ha az utolsó mensi ideje fix. ezt én is meg akarom kérdezni majd a dokimtól!
A kérdező hozzászólása: Koszi es gratulalok Neked is! Eddig is nagyon vartam mar a 12. hetet, hogy vegre tortenjen mar valami. De most meg jobban. Az azt jelentene, hogy mar a masodik trimeszterben lennek, es biztonsagosabbnak ereznem mer a helyzetet. Tehat akkor megis van esely ra :-) Jaj de izgi! ( Akarmennyi idos is, boldog leszek)

3 hetes terhességet nem várt menszi előtt kimutat a teszt? Vagy nem? Március 10-én jött meg és 14-ig tartott most is 10-11-ére várom de nagyon furán érzem magam!

Legjobb válasz: Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!

Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért mert nagyon görcsölök hogy legyen babám de az a fura hogy még van majdnem 10 napom hogy megkéne jönnie de már most tompán fáj a hasam meg feszül a hasam alja és a mellbimbóm estére amikor megyek fürödni tele van fehér pöttyökkel!És amikor megjön elõtte 2-3 nappal szoktam csak görcsölni
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Ez nagyjából a nem várt napja körül van. Leghamarabb a nem várt elõtt 1-2 nappal lehet tesztelni, de akkor még megeshet, hogy negatív annak ellenére mégis baba van a dologban.
Nem akarom, hogy tesztet pazarolj el, szo sincs errol de ha 14-en lett vege a mensidnek akkor nincs kizarva, hogy volt egy spontan peteeresed mondjuk 15-20 kozott es megfogant a baba. A nagykonyv szerint kozepido tajan van pe de attol meg nincs kizarva, hogy valakinel hamarabb bekovetkezik egy spontan peteeres. Persze azt tanacsolom, hogy meg ne tesztelj. Mindenkepp vard meg a nemvart napjat, csak azt szerettem volan irni, hogy ilyen is lehetseges.
Szia! Nekem is 10-én jött meg, és szintén 10 körül jön a következõ. Szerintem is még nagyon korai. Én beszéltem védõnõvel, azt mondta, ha 5 napja késik, akkor teszteljünk. Én az eddigi hónapokban elkövettem azt a hibát, hohy mindig teszteltem aznap reggel, mikorra meg kellett volna jönnie, és így kidobtam az ablakon 4 tesztnyi pénzt. Legyél türelmes, inkább akkor tesztelj, mikorra van esély, hogy pozitívat mutasson a teszt! Szerintem most még ez eléggé esélytelen...
Itt mindenre választ találsz: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/
Kissé alacsony a vörösvértest, és magas a fehér, de ezt okozhatja egy gyulladás is, ha nem tévedek.
Ilyeneket inkább a gyerekvállalás kategóriába kéne tenni, ott a sok kismama már profi ezekben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!