Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok. Kb 2 napja (2 db)

Már valószínû a babát érzed. Boldog babavárást kívánok!
Szia. Ha nem elsõ terhességrõl van szó, akkor nem korai. Bár volt olyan ismerõsõm, aki elsõ terhessége esetén ilyen hamar érezte a baba mozdulását. Nagyon vékony volt és ismerte a teste mûködését, minden változást észrevett.
Szia!kb én is ekkortályt érzetem ilyen remegõ érézseket!Párom azt mondta, hogy csak beképzelem hogy mozog a baba!Pedig én érzetem, hogy a babám jejez, mami itt vagyok:) 17 hetesen már egésznap érztem ezt az érézést, és estére már rúgott is, igaz egy picit csak!Boldog babavárást!20 hetes kismami
Én a 16. héttõl éreztem, de lehetséges, hogy már a babát érzed, fõleg ha vékony testalkatú vagy!
NEm hiszem hogy korai, nekem is volt már akkor olyan érzésem. Nekem sem hitték el, nem is nagyon újságoltam, aztán a 15. hét elsõ napján annyira egyértelmû volt a metrón ülve, hogy akkor már biztos voltam benne! GRatulálok! További szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! 53 kg vagyok és 168 cm, tehát valószínûleg Õ lehetett:) )Ezek után még jobban figyelek!!!

14 hetes terhes vagyok és kb.2 hete minden nap fáj a fejem. Szerintetek ez normális? Van esetleg olyan köztetek, akinek szintén sokat fájt a feje a terhesség alatt? Elmúlhat ez valamikor?

Legjobb válasz: nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem,a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).

nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem, a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).
nekem kb. havonta 2 napig fáj, de akkor rettenetesen, olyan migrén-szerûen, most vagyok a 18. hétben. Terhesség elõtt szinte soha nem fájt a fejem, szóval ez egy tünetnek nevezhetõ (más úgyse nagyon volt) Doki, védõnõ nekem is csak a gyógyszert tudta ajánlani, okot nem nagyon.
Nekem eddig nem fájt, de ma már kénytelen voltam bevenni a 3. panadolt hajnal óta. Nem tudom idõ, vagy mi az oka, de fáj folyamatosan. Vérnyomást megmértem, az rendben van. 18 hkm
Nekem sokat a fájt a fejem, majd elmúlt, másnap elvetéltem...
ugyan így voltam sajnos. De utána kiderült hogy nem ittam eleget és amiatt volt.Ha napi 3-4 l folyadék lement akkor nem fájt a fejem.próbáld ki te is.
Én is 14 hetes vagyok, és mostanában nekem is szinte minden nap fáj a fejem.. :) Mondjuk én nem arra gondoltam, hogy a baba miatt, hanem inkább az idõjárás és a folyadékbevitel miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!