Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok. A reggeli (2 db)

14 hetes terhes vagyok. A reggeli első toalettnél mindig kevés sűrű fehér folyásom van. Utána semmi. Ez normális, vagy fertőzés okozhatja?

nincsen sem viszketés,sem égetö érze´sem.

Legjobb válasz: Ha tiszta fehér színe van és nincs semmi szaga, akkor teljesen normális

Ha tiszta fehér színe van és nincs semmi szaga, akkor teljesen normális
Nekem is van, némi folyásom, de úgy tudom én is, ha nem éget viszket szúr, nem büdös....stb., akkor nincs baj. Ez állítólag a hormonális változások miatt va, ami végbemegy az emberben ilyenkor. De szerintem kérdezz rá a dokidnál, nem veszíte szemmit.

14 hetes ikres kismama vagyok. Ma reggelre arra ébredtem, hogy keményedik a hasam és nyilalást is éreztem.Ez tényleg normális?

Bevettem 2 Magne B6-ot, aminek hatására elmúltak a tünetek. Felhívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy ez az id?járástól lehet, nyugodjak meg.

Legjobb válasz: Szia, Gratulálok a picikhez:) A méhed NÕ, és elég nagy feladat elõtt áll, két babának is helyet kell adjon. Nyúlnak a méh izmai, és valóban kellemetlenek. plusz gyakorol a szülésre. 13hetesen egy babával is úgy érzem kiszakad a pocim, de semmi baj. Amúgy az idõjárás is megtud minket bolondítani, pihenj többet mostanában majd. Hogy meddig normális ikres terhességre nem tudom, szerintem, ha magnéziumra sem enyhül menjetek be egy kórházi ügyeletre, nehogy baj legyen. Kellemes karácsonyt& Boldog babavárást

Szia, Gratulálok a picikhez:) A méhed NÕ, és elég nagy feladat elõtt áll, két babának is helyet kell adjon. Nyúlnak a méh izmai, és valóban kellemetlenek. plusz gyakorol a szülésre. 13hetesen egy babával is úgy érzem kiszakad a pocim, de semmi baj. Amúgy az idõjárás is megtud minket bolondítani, pihenj többet mostanában majd. Hogy meddig normális ikres terhességre nem tudom, szerintem, ha magnéziumra sem enyhül menjetek be egy kórházi ügyeletre, nehogy baj legyen. Kellemes karácsonyt& Boldog babavárást
szió! Teljesen normális a keményedés, meg a nyilalás. a nyilallas ugy a huszonvalahanyadik hétre elmúlik, a keményedés nem fog. a magne b6ot még sokáig szedheted (a terhesség nagyon utolsó szakaszában majd nem) vigyázz, hogy ne lépd tul a maximális magne b6 adagot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!