Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok. A hétvégén együtt (1 db)

14 hetes terhes vagyok. A hétvégén együtt voltunk a férjemmel. Tegnap óta barna folyásom van. A doki megnyugtatott, de meddig tart?

Ma már érdekl?dtem a terhesség alatt el?forduló szex utáni barna folyásról. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is volt,de még az elején(5hét).Én is megijedtem,de sokat pihentem és azóta sem fordult elõ. Nem tudom,ez segitett-e.De ha a doki is azt mondta,hogy nyugi,akkor szerintem semmi gond.Csak óvatosabb...:) 13hetes kismama

Szia!Nekem is volt, de még az elején(5hét).Én is megijedtem, de sokat pihentem és azóta sem fordult elõ. Nem tudom, ez segitett-e.De ha a doki is azt mondta, hogy nyugi, akkor szerintem semmi gond.Csak óvatosabb...:) 13hetes kismama
nekem a barnázás a 6-ik héttõl a 13-ik hétig tartott kiseb nagyobb megszakitásokal de elõ jöt én szedtem rá gyógyszert amit az orvos adot és a sextõl el voltunk tiltva egész 16-ik hétig addig szigorú pihenés is járt szerintem már ilyenkor nem nagy baj ha elõfordul de a pihenés az nagyon fontos és szerintem a sexet most kerüljétek egy ideig és jobbulást neked


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pénteken lesz terhességi cukorterhelésem. Mit szabad ilyenkor?

Az lenne a kérdésem, hogy pénteken lesz a terhességi cukorterhelésem. Inni mit ihatok? És enni egyáltalán nem lehet? Félek, hogy nem fogom kibírni evés nélkül, mert többször volt már olyan hogyha nem ettem elszédültem.

7

Ti is túlhordtátok a fiatokat?

Kisfiam lesz,26+5 hetes.A környezetemben szinte mindenki,akinek kisfia van pár nappal a kiírt időpont után szült.

17

3 gyermekem van, úgy néz ki megint terhes vagyok, de a dokim külföldre ment dolgozni. A Margitba szeretnék menni, de eddig nem oda jártam. Fogadnak így is? Amúgy területileg oda tartozok.

4

Milyen teendők vannak terhesen amivel felkészülhetünk a gyerek várására?

kezdő vagyok, enm értek a babákhoz, kislányt várok, segítsetek!

10

Az baj ha csak 9-10hetesen jutok először dokihoz?

6

Ugye nincs baj, ha nem fáj minden nap a mellem?

5 hetes múltam, a múlt héten 3 napot fájt a mellem, 2-őt nem, utána megint fájt, ma pedig nem. Ez bajt jelent?

6

Ha nincs fogadott orvosom, es a megyei korhazhoz tartozom, mehetek szulni a Semmelweisbe?

6

Mitől lehet az hogy pár napja néha hányingerem van, sőt alhasi fájdalmak is vannak, mintha megakarna jönni, de még volna időm, valamint ma már a derekam is elkezdett fájni? .

5

Ez jósló, vagy keményedés?

Az alhasamban érzek időközönként fájdalmat. Olyan szorító fájdalom,ami elég erős,ilyenkor nem tudok továbblépni. Vannak napok,mikor többször van,de ha nem jövök-megyek sokat,akkor csak néhányszor fordul elő.
Keményedéskor nem az egész has keményedne? Vagy olyankor melyik részen keményedik?
Köszönöm,24 hkm

2

Mit vegyek fel szulinapra, 4hónapos terhesként?

Október végén hivatalossak vagyunk 30személyes szulinapra ami éterembe lesz tartva.Addigra 4hónapos terhes leszek.Ti mit vennétek fel?Direkt valami kismamás ruhát?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!