Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok és ha pisilek (2 db)

14 hetes vagyok es nem csip, ha pisilek, hanem faj a vege fele, akkor igy normalis?

Legjobb válasz: Merre fáj? mert ha a hólyag körül akkor nekem is. És azt vettem észre ha tartogatom akkor van.. lehet nem tartom sokáig csak pár percig, de akkor szokott nekem is. Bár a helyét én se tudom rendesen behatárolni valahol vagy a hólyag vagy két oldalt fájt nekem hátha neked is ez lehet. Mostmár lassan a babának is kell a hely. :) Boldog babavárást

Merre fáj? mert ha a hólyag körül akkor nekem is. És azt vettem észre ha tartogatom akkor van.. lehet nem tartom sokáig csak pár percig, de akkor szokott nekem is. Bár a helyét én se tudom rendesen behatárolni valahol vagy a hólyag vagy két oldalt fájt nekem hátha neked is ez lehet. Mostmár lassan a babának is kell a hely. :) Boldog babavárást
Ha kimondottan a vége felé fáj a pisilés, az a húgyhólyag betegsége lehet, ha csak kis nyomó érzés , lehet a baba, de azért irány a doki, inkább kérdezz rá, de ne aggódj ha felfáztál, nem lesz baja a babának!Addig is igyál sok folyadékot, és maradj melegben, kamillateás ülõfürdõ!De nem forró, sztem 14. héten még nem nyomódhatna baba miatt a hólyagod, de nem vagyok orvos, ki tudja a picurinak merre kell a hely.Azért nézesd meg magad!
Szia!Tényleg nem akarlak megijesztenni, de én tegnap ezzel mentem ügyeletre, mert már sírva pisiltem.Nekem is csak kicsit fájt az elején a pisilés végén de 2-3 nap múlva már nagyon.Nekem egy gombásodás okozta (folyásom egyáltalán nem volt)amibõl hugyúti fertõzés lett.Most antibiotikumot szedek, hogy ne menjem rá a vesémre.Minnél elõbb menj orvoshoz és nyugi a babának nem lehet baja ha zárt a méhszáj csak neked fog nagyon fájni ha halogatod.Addig is igyál rengeteg folyadékot az átmos. 26 hetes kismama

14 hetes terhes vagyok és ha pisilek nagyon fáj az erőlködés miatt az oldalam jobb méhem körül. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia. Kérdezz meg az orvosodat,véletlenül nem-e felfa´ztál.?Vagy ha a vizelet ürítés jár erölködéssel,vigyázz,nehogy a veséd legyen.Èn is így jártam,mert a babám hátul fekszik,és nyomta a vesémet.h a véletlenül a veséd lenne,idövel,ahogy a baba nö,elhúzódik,vagy rosszabbodni fog a hejzet.Nálam szerenc´sére nincsen több fa´jdalom. Gratula a babához. 31hetes kismama.

Szia. Kérdezz meg az orvosodat, véletlenül nem-e felfa´ztál.?Vagy ha a vizelet ürítés jár erölködéssel, vigyázz, nehogy a veséd legyen.Èn is így jártam, mert a babám hátul fekszik, és nyomta a vesémet.h a véletlenül a veséd lenne, idövel, ahogy a baba nö, elhúzódik, vagy rosszabbodni fog a hejzet.Nálam szerenc´sére nincsen több fa´jdalom. Gratula a babához. 31hetes kismama.
Nekem csak egy méhem van, de valószínûleg petefészket szerettél volna írni, vagy ha vizelési problémád van, akkor talán vesét. El kellene menned orvoshoz, mert ez nem "normális" dolog, õ tudna neked ebben segíteni. Lehet, hogycsak egy kis felfázás, de jobb, ha nem találgatsz, nehogy valami bajotok legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!