Találatok a következő kifejezésre: 14 hetes vagyok, a (268 db)

14 hetes vagyok. A bal oldalon az alhasamban furát érzek, ilyet még nem nagyon éreztem. Babám lenne az?

azt érzem mintha valami nyomódna odabent, egy picit bizsereg odabent valami, és mintha egy gombóc lenne azon az oldalon. Lehet hogy a babám az? Nyom, piszkálha valamit? Vagy csak mozog?

Legjobb válasz: Szió! Nekem is nyomkodta ki magát (azt sosem tudtam, hogy mit) ennyi idõsen. Lassan fogod érezni a mocorgását. :)

Szió! Nekem is nyomkodta ki magát (azt sosem tudtam, hogy mit) ennyi idõsen. Lassan fogod érezni a mocorgását. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) nagyon várom hogy már konkrétan érezzem:) Sok boldogságot Neked is:)
Én is érzetem hasonlókat. És képzeld tegnap elõtt két nagy rúgást is kaptam a köldökömbe. Mindenki azt mondta hogy az még nem lehet, de az ember csak tudja mi az a rúgás. És ez nem buborékolás meg pillangó volt! Peding nem vagyok vékony sem és ez az elsõ babám. Szóval lehet! Úgy is tudod ha õ az, mert még ismeretlen az érzés. Egy 15 hetes pocaktulajdonos

14 hetes vagyok. A babák ilyenkor már pisilnek vagy csak akkor, ha meg születnek?

Legjobb válasz: A babák beleisznak a magzatvízbe és bele is pisilnek. Szopják az ujjukat, megijednek, amikor már hallanak is, tudnak csuklani és látják a késöbbiekben a fényt is, állítolag szép pirosnak. Ha jól tudom, de majd csak késõbb, a szemecskéjüket is nyitogatják. A nationalgeographic-on szokott ilyen ismeretterjesztõ film lenni, próbálj ott utána nézni vagy a neten a weblapján.

A babák beleisznak a magzatvízbe és bele is pisilnek. Szopják az ujjukat, megijednek, amikor már hallanak is, tudnak csuklani és látják a késöbbiekben a fényt is, állítolag szép pirosnak. Ha jól tudom, de majd csak késõbb, a szemecskéjüket is nyitogatják. A nationalgeographic-on szokott ilyen ismeretterjesztõ film lenni, próbálj ott utána nézni vagy a neten a weblapján.
Isznak, tehát pisilnek is. A magzatvíz 3 nap alatt kicserélõdik. Nézd meg a http://www.babazo.hu és a http://www.babanet.hu oldalon, van heti lebontás, szépen írja, hogy mikormit tud és csinál a baba.

14 hetes vagyok, a csípőm nagyon fáj (kb 3hete), néha alig bírok megmozdulni, és a combom tövében mintha izomlázam lenne. Ez mitől lehet? Lehetséges, hogy tágulás?

A második terhességem, de az els?nél nem emlékszem ilyenre.

Legjobb válasz: Valószínûleg valami izületi dolog,amit baba okoz,csak ha az elsõnél sem volt ilyen,akkor nem értem,hogy most miért fájna a tágulás,hiszen az elsõ gyermeked már csinált ott egyszer helyet.Nem lehet hogy becsíptél egy ideget?Mert amit leírtál leginkább arra bírok következtetni.Nagyon nem tudsz vele mit tenni,bízz benne hogy hamar kicsípõdik.Nekem a 6. héten csípõdött be,néha kicsípõdik néha be,de végigkíséri az egészet,most a 32. héten járok.Fõleg akkor szokott nagyon fájni,ha megeröltetem magam.(Nagytakarítás stb.)

Valószínûleg valami izületi dolog, amit baba okoz, csak ha az elsõnél sem volt ilyen, akkor nem értem, hogy most miért fájna a tágulás, hiszen az elsõ gyermeked már csinált ott egyszer helyet.Nem lehet hogy becsíptél egy ideget?Mert amit leírtál leginkább arra bírok következtetni.Nagyon nem tudsz vele mit tenni, bízz benne hogy hamar kicsípõdik.Nekem a 6. héten csípõdött be, néha kicsípõdik néha be, de végigkíséri az egészet, most a 32. héten járok.Fõleg akkor szokott nagyon fájni, ha megeröltetem magam.(Nagytakarítás stb.)
szia!Nekem a derekamnál van olyan idegbecsípõdési érzet.Ott ahol a gerinc a farkcsontba csatlakozik.Iszonyat kellemetlen sokszor még megmozdulni is fáj.Nekem olyan 19hét körül jelentkezett egyszer egy kiadósabb takarítás által.azóta is vissza vissza jön és ált mindig ha egy kicsivel többet tevékenykedek és olyankor két nap tuti kín.Az orvos erre azt mondta a méhet tartó szalagok vanank a gerinchez rögzülve és a súly növekedéstól fáj.Maszírozgatni kell és vigyázni magamra.Nekem régebben a terhesség elõtt volt olyasmi amit mondassz, féltem is, hogy mi lesz ha becsípõdik a combomnál pl.szüléskor, de szerencsére ez még nem jelentkezett..nem mintha a derekamnál jobb lenne az érzés.Sztem, nem tágulás bár lehet a csípõcsontos kicsit rendezõdik át..azért kérdezd meg a dokidat.nekem azt mondták a kismama torna segíthet.Kérdezz rá a védõnõnél.Bolodg babavárást.25hetes kismama

Nekem 2011. nov.5. volt az utolsó menstruációm. Ha attól a héttől számolom 14 hetes vagyok. 15. De a doki az ultrahangon eggyel többet mond. Lehetséges hogy a menstruációmkor már egy hetes terhes voltam?

Legjobb válasz: Nem, mert akkor harom hettel kellene tobbet mondania a dokinak. Ha eddig minden uh-n egy hettel nagyobb volt a baba, akkor az annyit jelent, hogy nem a mensitol szamitott 14. nap kornyeken volt peteeresed, hanem egy hettel korabban, 7. nap kornyeken. Ha a mensid idejen mar egy hetes terhes lettel volna, akkor harom hetnyi elteres lenne pluszban a 14 hethez kepest. Ezutan egyebkent lehetnek meg durvabb elteresek, most mar ne vedd figyelembe az uh-s tippelt terhessegi kort, mert a 14. het utan mar ossze-vissza fejlodnek a babak, kiutkoznek a genetikai meretbeli elteresek, a mehlepenyek is maskepp taplalhatjak a babakat, mas allapotban vannak az erek, stb. Szoval mar boven lehet ezutan meg nagyobb elteres. Legbiztosabban a 10-14. het kozotti pontos meres allapithatja meg a terhesseg tenyleges korat.

Nem, mert akkor harom hettel kellene tobbet mondania a dokinak. Ha eddig minden uh-n egy hettel nagyobb volt a baba, akkor az annyit jelent, hogy nem a mensitol szamitott 14. nap kornyeken volt peteeresed, hanem egy hettel korabban, 7. nap kornyeken. Ha a mensid idejen mar egy hetes terhes lettel volna, akkor harom hetnyi elteres lenne pluszban a 14 hethez kepest. Ezutan egyebkent lehetnek meg durvabb elteresek, most mar ne vedd figyelembe az uh-s tippelt terhessegi kort, mert a 14. het utan mar ossze-vissza fejlodnek a babak, kiutkoznek a genetikai meretbeli elteresek, a mehlepenyek is maskepp taplalhatjak a babakat, mas allapotban vannak az erek, stb. Szoval mar boven lehet ezutan meg nagyobb elteres. Legbiztosabban a 10-14. het kozotti pontos meres allapithatja meg a terhesseg tenyleges korat.
Én is pont veled egyidõs vagyok:) .
A kérdező hozzászólása: És te mennyit híztál már?
Múlt szerdáig 1 kilót.Nem néztem azóta. Te?
Közben néztem, egyet se, védõnõnél gondolom más a mérleg. Ikrek lesznek:) De még picurkák, baj lenne ilyenkor a sok súly.

Érezhetem a babámat? 14 hetes vagyok, második gyerkőccel. Olyan mint az elsővel, akivel 16 hetesen éreztem ilyen buborék szerűt.

Legjobb válasz: Szerintem igen, érezheted. De engem itt nagyon leszóltak, amikor én is éreztem 13-14 hetesen, nekem is a második gyerek lesz.

Szerintem igen, érezheted. De engem itt nagyon leszóltak, amikor én is éreztem 13-14 hetesen, nekem is a második gyerek lesz.
Én azt olvastam, hogy második gyereknél általában sokkal hamarabb érzik a kismamák a baba mozgását. Teljesen egyéni, hogy ki mikor érzi, mivel nagyban függ a has izomzatától is.

14 hetes vagyok. Hányadik héttöl érdemes bevásárolni a babadolgokat?

Legjobb válasz: Sokan azt mondják, hogy úgy 30-35 hetesen.Én nem vagyok babonás, így már sokmindenünk meg van.Késõbb nagy pocival nem is lenne élvezetes a vásárlás:)) De ezt neked kell eldönteni.Sokmindentõl függ.Én az anyagiakat is néztem:)) 18 hetes pocis:)

Sokan azt mondják, hogy úgy 30-35 hetesen.Én nem vagyok babonás, így már sokmindenünk meg van.Késõbb nagy pocival nem is lenne élvezetes a vásárlás:) ) De ezt neked kell eldönteni.Sokmindentõl függ.Én az anyagiakat is néztem:) ) 18 hetes pocis:)
Szia! Változó mindenki máskor kezdi el.Én pl.26.hetesen vettem az elsõ cuccokat a babónak.Most meg már minden meg van.Ez tõled függ hogy te mikor szeretnél vásárolni elsõzör neki. Boldog Baba várást! 38+1 hetes kismama
Én a 34. hét végén járok, és most éreztem úgy, hogy most jött el a pillanat. Eddig valahogy ne éreztem rá erõsebb késztetést. Tehát mi most vásárolgatunk, és nagyon élvezem! Annyira édesek ezek a pöttöm kis rucik! :) De ha te úgy érzed, hogy 14 hetesen szeretnéd elkezdeni, miért ne? Úgyis rengeteg dolog kell ám egy ilyen kis porontynak, s érdemes mindennek jól utána érdeklõdni, hogy melyik márkát, melyik fajtát érdemes megvásárolni. S sok fölösleges dolgot is lehet ám kapni bababoltokban, mely nyeli az ember pénzét, úgyhogy körültekintõen kell vásárolni. Ilyen értelemben érdemes tényleg szép lassan elkezdeni már a vásárolgatást.
Szia, én 12. hetesen kezdtem el! Ha nem vagy babonás, és nem szeretnél egyben megvenni mindent, akkor nyugodtan vehetsz ezt azt, nekünk már nagyja meg van! Üdv: 22 hetes kismami
Én az apróbb dolgokat (body, zokni, ruha) kb. a 22-23. héttõl kezdtem vásárolgatni -ebben volt egy kis babona is - másrészt akkor már tudtam, hogy kisfiam lesz, tehát eleve nem a "rózsaszín" dolgokban gyönyörködtem. A nagyobb dolgokat, mint pl. kád, babakocsi, ágy..stb kb. a 31. héten vettük meg. Akkor még tudtam közlekedni, (mert nagy pocakkal, esetleg vizes lábbal mászkálni nagyon fárasztó), és benne volt az is, ha elõbb lenne meg a baba, ne azon aggódjak, hogy még nincs meg minden.
én a listamat felosztottam hetekre, minden héten valamit a 20. hettol, hogy mire 30 hetes pocakos leszek ne kelljen semmi.. a ferjem jol megfurta azzal, hogy "ezt kesobb is vehetjuk, sõt, egyedul is megvehetem majd".. most 36 hetes pocakos vagyok, es igazabol keves dolog hianyzik, de nagyon bant, hogy a ferjem egyedul vesz meg dolgokat, ha nem tudok konkret markat mondani..mert ott, ahol kineztem a markat, es csak meg kell venni, ott nincs gond, de ahol szamit, ott szerettem volna en is ottlenni, akkor is, ha bizok az izleseben. meg bennem tombol a feszekrako oszton, szóval én 20és 30. het kozottre mondanam, 32-35. het kozott a korhazi csomag, es a mosas vasalas. utana finomitas, rendezkedes.

14 hetes vagyok, hetek óta nagyon fáj a derekam, korai azt mondják, dfe akkor is fáj... Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Sajnos nem sokat tehetsz. Tornázz egy kicsit, ha lehet tornáznod. Sajnos semmilyen kenõcsöt, krémet nem lehet használni. Én is derékfájós vagyok és rákérdeztem az orvosnál, hogy bekenhetem-e valamivel, de azt mondta nem. Üdv, 32 hetes kismama

Szia. Sajnos nem sokat tehetsz. Tornázz egy kicsit, ha lehet tornáznod. Sajnos semmilyen kenõcsöt, krémet nem lehet használni. Én is derékfájós vagyok és rákérdeztem az orvosnál, hogy bekenhetem-e valamivel, de azt mondta nem. Üdv, 32 hetes kismama
Szia! Ennyi idõsen nekem is fájt. Nekem bevált az aerobiclabda. Azon szoktam ülni. Sokat segít, késõb meg majd, amikor már a szeméremcsontod is szét akar szakadni, valóságos áldás lesz.
Szia!Nekem magneB6 mondtak, irtak, védõnõt kérdeztem, azt mondta jo rá.Most akarom én is szedni, probáld ki.24 hetes kismami

14 hetes vagyok. Más is volt ilyenkor még mindig érzékeny a szagokra, ízekre?

Nem voltam az elején hányós. Csak kétszer "sikerült", viszont sokat émelyegtem. Igazából már nem vagyok túl rosszul. De néha nem tudom, mit egyek, mert ha megérzem pl a felvágott "szagát", elmegy az étvágyam.

Legjobb válasz: 18 hetes vagyok és még mindig érzékeny vagyok a szagokra.Én az elején sokat hánytam. Sztm nekem ez már a végéig eltart.

18 hetes vagyok és még mindig érzékeny vagyok a szagokra.Én az elején sokat hánytam. Sztm nekem ez már a végéig eltart.
Nekem az elsõ babánál végig tartott és kellemetlen szagnál még róka is kísérte. Most a másodiknál még nem múlt el, bár most nem annyira vészes. Üdv: 32 hkm

Normális ez a folyás? 14 hetes vagyok.

Két terhességem volt eddig, de ilyet még nem tapasztaltam: olyan váladék volt a bugyimon, mint a tojásfehérje, de nagyon "er?s", nyúlós, alig tudtam letörölni.Egy csomóban volt az egész. Tegnap óta fájdogál -er?s túlzás- inkább érzem a hasam, meg hányingerem van. Nem tudom, van-e összefüggés, csak azért írom, hátha...volt már így valaki?

Legjobb válasz: Én is 14.hétben vagyok!nekem is erôs folyásom van,de az elejétôl kezdve!Hasimat is érzem,szerintem a méh nôvekedése lehet!

Én is 14.hétben vagyok!nekem is erôs folyásom van, de az elejétôl kezdve!Hasimat is érzem, szerintem a méh nôvekedése lehet!

14 hetes vagyok, és kb.2-3 hete már a délelőtti órákban ugy érzem, hogy elalszom, és nem tudok odafigyelni semmire, annyira álmos, fáradt vagyok. Ilyan korai terhességnél előfordul?

Nem kávézom, csak 3 in 1-et iszok, még dolgozom is. De nagyon rossz, mert a fejem majd le esik:)

Legjobb válasz: Igen, a korai terhességnél gyakran elõfordul az álmosság, fáradtság. Én is ilyen voltam, aztán kb 15. héttõl jobb lett. 23 hetes kismami

Igen, a korai terhességnél gyakran elõfordul az álmosság, fáradtság. Én is ilyen voltam, aztán kb 15. héttõl jobb lett. 23 hetes kismami
ez természetes ilyenkor, én amúgy is bármikor eltudtam volna aludni, képzeld milyen voltam a terhességem elején :) boldog babavárást
Az elsõ 3 hónap biztos ilyen lesz, ez természetes és ez ellen még a kávé sem hatna. Én fõleg ebéd után voltam így, még dolgoztam, mit nem adtam volna egy kis pihiért, vagy alvásért. Szó szerint bukott le a fejem olyan álmosság és fáradtság jött rám. De ez elmúlik és a második harmadban pedig olyan aktív leszel mintha nem is lennél terhes. Ezt az idõszakot pedig át kell vészelni. Kitartást! 22hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!